Våren är här.

Nu känns det verkligen som om våren är här på riktigt, och det är den ju också! Jag bara älskar att kunna bestämma vad jag ska ha på mig utan att behöva känna att det blir för kallt. underbart och snart är sommaren här , börjar få lite panik bara. Jag jobbar ju som telefonkomunikatör men inte är det varje dag, och mycket vill ha mer! Jag kan jobba varje dag om jag vill men det känns inte som om det skulle funka man har ju skolan också!
Den 3 Agusti åker jag och tjejerna på semester i Grekland! bokningsavgifen är betalt men resten ska in snart, jag kommer ha dem pengarna men jag vill köpa massor av kläder och skor också det känns inte alls som jag har allt jag behöver just nu. Stackars J, han får höra på det här varje dag...
Efter Grekland ska jag för hoppningsvis åka i vad med J också då kanske jag inte behöver lägga ut allt för mycket pengar men jag vill bidra jag med! och de är det jag oroar mig för. Han ger mig så mycket hela tiden han jobbar heltid så vist har han pengar. Men ibland skulle jag vilja una honom något, jag skulle vilja betala resturangen eller bion, jag önskar bara  jag hade råd. Nu ska  jag få min första riktiga lön och då ska det bli av, han och jag ska ut. och nu är det min tur att betala. =)

Snart ska jag iväg på lägenhetsvisning i Hässelby strand tillsammans med min man. Läskigt hoppas att den är fin. Jag och J bor tillsammans med Js mamma så det är dags att klara sig själva nu. Därav att vi ska flytta. Men vi kommer vara här mycket ändå, hon är ju jätte duktig på mat! haha.
Vi står inte etta i kön på denna men om vi har tur så tacker de som står förre nej. Ända nakdelen är ju det att den ligger ända i hässelby strand det är inte lätt att ta sig till stan, eller det tar tid. Men  vi får se vad den säger tänker inte flytta in i något äkligt rukel med trasiga golv!
 nu måset jag springa :D


/ C

En vecka sen sist.....

Det var en vecka sen jag skrev! Jag som sa att jag skulle skriva om mitt liv.. Då kan man ju säga att mitt liv inte alls ser kul ut?

Jag har inte haft tid helt enkelt. Så vi börjar här på morgonkvisten, förra helgen var det min vän N som fyllde år. Beskedet om fest kom samma dag så det var bara att ta sig till någon galleria. Jag och H letade som gallningar efter den bästa pressenten. Tillslut hittade vi den.....En dildo till vår nu 17åriga vän N! Det som är kul är liksom det att HON HATAR SNOPPAR. Hon tål dem inte ! Hennes ansikte var verkligen rött som en tomat när hon öppnade paketet o insåg att den var från oups. Festen blev by the way lyckad, trevliga människor och måttligt lite sprit.

Lördagen spenderades första delen hemma. Men efter att  J slutat på jobbet, drog vi på bio.Vi såg på The eye. Om ni gillar läskiga filmen men som ändå har någon riktig handlig då ska ni se den! Jag tyckte att den var grymt bra. Man fastnade samtidigt som man var sååå rädd!

I veckan har jag bara tagit mig från och till skolan och hem igen. Jobbat har jag bara gjort två gånger denna vecka.. Tråkigt jag vill försöka jobba fyra gånger i veckan iaf, men det har inte funkat. I går så hitta jag världens bästa pressent till min bästa vän. Hon fyller 18 år på lördag och i kväll ska vi fira henne! Jag ville hitta något som hon aldirg kan glömma bort eller som bara inte kan bli tråkigt. Jag tänkte först på ett gulligt guldarmband, det hade varit något.... men det blev en tatuering! Fan va jag är grym, hon har alltid pratat om det och nu måste hon liksom.. HÖHÖ


/ C

God natt alla

Min tv funkar inte det är något fel på Tv nättet så jag har suttit och tittat på fyran hela dagen. Spårlöst var på Tv fan vad jag har längtat efter det programet, grinade igenom hela programet...
Nu har jag suttit vid datan i nästan en timme och försökt komma på det finaste brevet till Spårlöst. Jag vill nämligen hitta min pappa jag också. Hoppas att jag får ett positivt svar jag har längtat så länge.

J drog ut för en stund sen men sin vän R de skulle på studentskiva. Och jag är väldigt arg för att jag blir 18 så sent på året! Det är verkligen stört! Man borde f¨å börja gå ut de året man fyller 18 eller iaf ett halv år innan! Varför alla dessa regler!?

Aja jag skulle bara leka att jag brydde mig om den här bloggen och säga God Natt´, till den söta läsaren som varot här i dag ! hahah EN läsare...........


/C


Hej igen bloggvärlden.

Har inte skrivit sedan i lördags det var ju ett tag. Hmm inget speciellt hände då jag var faktiskt bara och tråkade mig. Vid elva fick jag ångest och ringde till H ville se om det hände något kul för henne. Men nej vi båda satt hemma och hade ångest för att vi var hemma.... J var ute och festade men kommer till det snaaart! kvällen fortsatte ensamt i sängen med film och lite godis. Drygt innan kl tre sommande jag och vaknade lite efter tre av att någon vinglar runt i rummet. det är min 22 åriga pojkvän som knappt vet vart han är , som hade kommit hem. Hmm inte så kul för mig kanske ni kan tänka er. Jag hade precis somnat och hade bestämmt mig för att vakna tidigt dagen därpå för att hitta på något. Men NEJ J höll mig vaken hela natten.... Han låg på golvet och rullade runt och grinade han viste inte ens vad han hette. Hemskt var det, och inte nog med det så blir han sur på mig för att jag desperat försöker få honom att lungna ner sig. Jag blev tillslut arg och bytte iaf rum. Där fick han minsan ligga ensam och va full.

Dagen där på (söndag) mindes han knappt ett skit vad han hade gjort när han kom hem. Festandet var inget problem att komma i håg, men så som han var när han kom hem hade han ingen anning om. Så då fick jag ju ta fram bevisen, (eftersom jag varit så smart och fottat hans fulla ansikte :D) Han skämdes.... Dagen slutade bra men började ganska segt. det blev ingen utgång men en massa film och nötter det räckte tyckte vi.

Nu var det dags för skola i gen och kan säga att det inte alls kändes bra. Skola och jobb nej ush jag orkar inte.
Men som jag har nämt innan behövs pengarna verkligen så jobba måste jag! Och det ända som ger mig lust att gå i skolan det är fan min morfar. Min morfar gick bort i december, och jag var verkligen allt för honom. Skolan var det viktigaste att jag klarade och han var så stolt över mig. Jag var hans ögonsten och hans favorit barnbarn så jag känner, att honom får jag iaf inte svika.

Måste bara till lägga i det här långa inläget att jag hade det jätte mysigt i går uppe på granholmtoppen i Tensta. Så fint väder jag hoppas att våren är här på riktigt nu. Lägger in en bild på det sen. Så vackert!


/ C

RSS 2.0