SANTIAGO TILL VALDIVIA

Nu har vi lekt klart i Santiago för denna gång, har träffat en hel del underbara människor och som tur är så finns det ju facebook. Alla har verkligen tagit emot oss med öppna armar och vi har fått se jätte många fina platser på kort tid. I dag t.ex så var vi i ett köpcentrum som låg en hel tunnelbannelije bort. Med andra ord ca 45 minuter med tunelbanan. Det var så stor kontrast på folk och omgivning. Så som man pratar om USA att det är stor skillnad på rika och fattiga. Så var det i dag. Här där vi bor är det lite fattigt och alla husen har sin egen charm, folk bär lite enklare och faktiskt ganska tråkiga kläder. Jag känner mig som värsta supermodelen här i San Pablo men där vi var i dag smälte man in i mängden, husen var underbara och vara noga byggda. Man såg folk som städa på gatorna, det gör man inte här. Det var super nice. Men på något sätt trivs jag här där varje gata har sin egen skönhet. Men i morgon bär det av till Valdivia alltså södra Chile, lite kallare kimat men mycket vakert ska det vara. Så i dag blir en tidig natt för oss. Vi har tagit en massa bilder men har inte hunnit ladda upp dem ännu. Gör det snart!

God natt från en mycket glad Carro.

Spanskan kommer mer och mer jag fattar typ MYCKET.

UPPDATE

Nu ar vi framme i Chile och jag fick tag i en dator for att maila mamma, sa jag tankte bara ta tillfelet och tala om att jag LEVER. Vi at i Santiago just nu och bor hos slaktigar till mi amor. Just nu ar kl 01:00 och vi ar pa fest hos kusiner och slakt. Jag ar skit trott man har ju typ inte sovit mycket. men det kan inte bli mycket battre an sa hara. Vinter depritionen ar borta! =D

uppdaterar med lite roliga bilder och info innom kort. Nu ska jag ga och vara social! I morgon blir det att utforska stan och pa tisdag moter vi upp J och J och drar till Valdivia!

Jag ar varldens lyckligaste just nu!!

HEJ DÅ KALLA SVERIGE

Om en halvtimme kommer taxibilen och hämtar oss. Jag är så nervös, men det kommer gå bra det vet jag! Spenande att åka en så lång flygresa det har jag aldrig gjort. I åker i dag kl 14.40 och är på plats 11.30 lokaltid i morgon. Så jaa det tar typ 22 timmar. Men vi kommer nog sysselsätta oss rätt bra.

Ni får ha gott nytt år alla!


GOD JUL

Jahap då var julafton snart här. En traditionel uppesittarkväll med bingolotto blev det ju inte riktigt. Men jag hade mysigt sällskap av Mathilda som hjälpte mig att packa klart. Vi har även tagit oss några drinkar rom och griljerat julskinkan. Så ja, vi har haft en anorlunda men bra uppesittarkväll och självklart var det bingo på tv. Dock utan lotter i år men det är väl lika bra!

Min kära gudmor kom också förbi mig i dag jag blev överlycklig av hennes presenter (dem var inte inslagna). Fick bland annat solfaktor och flipflopp som är bra till semestern. En helt ny nesisär med massor av smink och produkter. Ny hudkräm och sminkborttagning. Massa små test perfymer men även två stora flaskor som var gudomligt goda. Ena hade jag önskat mig och det var Flora BY Gucci den andra var Escada incredible me. Fick även en almenaka i märket Gucci, SUPER FIN! Mathilda fick också ta över lite saker av mig typ perfymer som jag inte använder och en brunutan sol från Dior som jag redan har så att det räcker i ett år. Jag fick hur mycket bra grejer som helst och det känns jätte bra. Jag som inte får några klappar i år. Trodde jag i alla fall. Jaime han fick också en massa goda perfymer  och hudprodukter och även en plånbok som jag tror han kommer bli super glad över.

Snart kommer min älskade hem efter han avskedsmiddag med killarna. Så jag ska mysa till det i rumet nu och njuta av att jag har en av mina käraste vid min sida natten till julafton! Ha det bra.


...

Fan mina naturliga naglar verkar stöta bort gelén av mina konstnaglar. Konstigt det har aldirg vart ett problem förrut jag brukar kunna ha mina naglar i mer än fyra veckor. Okej då är dem inte snygga men jag mennar bara att dem aldrig brukar släppa på det här sättet. Naglarna har inte släppt ännu men jaghar fått ganska rejäla luftbublor på nästan alla naglar. Kan det bero på att jag inte har haft det på länge? eller är det för att hon slarvat? Vad säger ni?

Fundar på att åka förbi henne. men va fan jag orkar inte klaga... Vi får se.

STAN

Tiden går fort i morgon är det julafton och dagen efter det så åker vi iväg på en underbar resa. Jag längtar så mycket! Snart ska jag åka in till stan och möta upp Jojo vi ska handla lite inför jul och resan. Jag måste bland annat hitta någon bra bok och sommar tröjor, jag vet att man kan handla där men jag vill liksom ha lite med mig iaf. Jag har packat klart min väska nu och det känns super skönt. Men det känns som om jag har med mig för mycket. Därför har jag bjudit över Mathilda ikväll hon ska få hjälpa mig :D.

Vi ses på stan!!


MYCKET BÄTTRE

Jobbet satte verkligen en spärr på mig, jag har varit helt isolerat och jobbat rumpan av mig, har typ inte vart ledig en skit. allt för den här resan. Men i dag så hoppa jag över tröskeln och kände en enorm lättnad över att stressen äntligen var över. I två månader framöver behöver jag inte tänka på något som har med jobb, taloner, givare och Rädda Barnen att göra. Jag ska njuta så att jag tröttnar på att njuta. Livet känns underbart just nu. Men så klart kommer jag att sakna min absoluta favoriter på jobbet. I dag när jag kom in på kontoret kunde jag inte sluta skratta, tror ingen kunde det vi har rätt roliga händelser att garva åt, efter vår kryssning.

Förutom jobb så har jag även vart hos Katarina på Apollo sol och blivit fin om naglarna. Gjorde bara en naturell förlägning vet inte hur dem gör dit jag åker så det var bäst så. Men är som alltid super nöjd och glad efter besöken hos henne! Nu ska jag avsluta min chat med morbror kent och ta en dusch sen ska jag epilera mina ben så att dem blir sommar fräsha! I morgon ska jag hem till mina älskade kusiner!



LOVE


DET ÄR NOG BARA STRESS

Jag fick ett litet flipp tidigare i dag, efter att jag och Jaime vart i stan och köpt julklappar. Hala julstämmningen och allt är så himla fint! Men det gör mig också jävligt stressad. Ja vi åker ju liksom dagen efter och jag har så mycket kvar att inhandla. Men nu har min kära vän Jojo lugnat ner mig och jag mår mycket bättre, har myst med älskling framför en film och ätit massor av gott. I morgon ska jag skämma bort mig själv med fina naglar! Som om inte resan räcker haha ;D. 
Jag tror även att jag ska ta ledigt, eller rättaresagt säga upp mig två dagar tidigare för jag måste hinna gå i stan i lugn och ro och jag måste hinna hälsa på kusiner och vänner innan jag drar.

Föresten kryssningen med jobbet var bland det roligaste jag vart med om. Så mycket spänning, skratt och alkohol. Ja det går nästan inte att beskriva. Det känns som om det är förbjudet att skriva om, och det är de ju lite  också. Jag kan iaf säga att vi blev rånade och tjuven som tog Jossans kamera åkte fast för en annan stöld och bland hans saker låg också kameran med bilder på tjuven och hans kompis! Fatta att tjuven tagit kort på sig själv i hennes kamera. Jag doog av garv. Sen så hade han även tagit Jossans fula mobil och ringt en massa samtal snacka om busted! Han var typ 50 år. Väktarna säger att han var Svensk men jag tror att dem skäms att säga att han var Finne. haha! Jag visar bilder och berättar mer i morgon.

Puss från en MYCKET gladare tjej! <3

FEL FEL FEL FUCKING FEL HELA TIDEN

Allt är fel, livet är fel, allt jag säger blir fel. Jag känner mig helt fel, inget blir som planerat och ingen orkar ta itu med problemen. Är det bara jag som fruktar att det slutar på helt fel sätt, eller är det fler som tror som jag? Jag vet inte till vem jag ska vända mig, alla jag tänker på är också fel. Jag vill gömma mig bli liten och glömma den här skiten! Nu ska jag hoppa ner i sängen och glömma allt för en liten stund. Orkar inte med någon, jag önskar det fanns en planet för sådana här tillfällen där man bara kunde få vara själv. Där någon rensade upp problemen och pratade åt en. För allt jag pratar blir ju bara fel. Jag orkar faktiskt inte med något just nu.   


TRUBBEL I PARADISET





Glömde berätta att igår så var jag på bio med min kära "pappa" Fadi och hans vän. Vi gick och tittade på Trubbel i paradiset. Jag måste säga att det faktiskt var helt ok. Man fick sig en massa skratt men överdrivet rolig var den inte. Man blev kanske till och med lite deppig av atts e hur mycket problem paren hade i sina förhållanden. det värsta var väl att dem inte såg det själva förens dem kom till paradiset. Bra var dock att mellan alla problem kom även en hel del skratt och det slutade bra. Jag behöver också komma bort till paradiset för att hitta glöden mellan mig och Jaime just nu känns det som. =D




HJÄLP MIG MED MIN PACKLISTA

Just hemkommen från jobbet, nu börjar pirret i magen sätta igång. Jag merkar det på dem flesta som ska åka att demkänner samma sak, en ringer för att fråga om vilka väskor man ska ha med sig, en annan om att jag måste komma ihåg att köpa mat till den 12 timmars långa bussresan. Jag blir stressad det är mycket man inte från glömma när man ska åka på en lååång semester. Därför googlade jag på packlista. 
Denna tyckte jag var bra, sen är det klart att man har kläder och smink och massa andra saker också.
Kan ni tipsa mig om något mer som är viktigt att ha med?

  • Pass
  • Biljetter
  • Platt magväska
  • Rese sidenlakan
  • Handduk
  • Schampo, balsam, tvål
  • Deodorant
  • Tandborste m. platslock + tandkräm
  • Myggmedel
  • Solskydd + After Sun
  • Mediciner: Lariam, Postafen, Travello, Ipren, Nässpray mm.
  • Tamponger för 3 månader
  • Rakhyvel + blad
  • Borste, kam, tofsar och hårband
  • Topps, nagelfil och nageltång
  • Solglasögon
  • Våtservetter
  • Digitalkamera, APS kamera + rullar
  • mp3
  • Mobil, laddare
  • Spel: Frågesport (M.I.G), kortlek, yatzy och luffarschack
  • 3 st pocketböcker
  • Privat dagbok
  • Plattång


För övrigt så har jag tagit den andra twinrix sprutan i dag och passade även på att ta svinis sprutan. Så nu känns det som om jag har fårr en fet box på båda armarna. Men som tur är mår jag inte dåligt iaf. Svinissprutan kändes inte äns. Tyckte ni att den gjorde ont? För jag kände inte ens när nålen gick in. Haha.


HEPATIT A OCH B

Nu ska jag åka in mot surehälsa och ta andra vaccinationen för hepatit a och b. Sen är det dags för jobb igen. Jobbar till nio ikväll men hade hoppats på an fika med Sandra, min älskling som jag inte träffat på år och dar! Vi får se om det finns tid för det, just ni håller jag på att lär ut en kvinna på jobbet hur man gör mitt jobb. Hon är lite trög så det tar tid och försvårar för mig. Jag kommer nog aldrig hinna dra innan kl. 20.

Hur som helst nu börjar jag bli stressad, pratade med J i går hon skulle maila mig en packlista på vad jag måste ha med mig, om nio dagar åker vi. GALET. Jag har verkligen inte koll på vad det är man måste ha med sig för saker dit. Det är stressigt nu, de ända jag har lyckats packa ner är shorts och klänningar, men det är ju mer än bara sol och bad.
Jag måste hinna träffa på tjejerna en sista gång innan jag åker. Man vet ju aldrig om jag dör, haha. Måste även hämta mina heta skor i från Nicole. Hur fan ska jag hinna jag kommer typ gå och knacka på mina vänner på julafton och be om det ena och det andra! 

haha ni måste jag gå. Vi hörs! 

 

?

Jag tror jag vill skapa en ny blogg på planetgynning, bara för att jag älskar gynning. Då kan man ju börja om och kanske bli lite seriösare i sitt skrivande. Nu skriver jag bara för att skriva och det är bara en massa felstavningar:P haha. vi får se om jag orkar.





---------------------------------

Nee jag orkar inte jag fattar inte hur man gör.

BILDER FRÅN IGÅR











TACK TJEJER NI GJORDE MIN JUL <3

VILKEN KVÄLL/ VILKEN JUL

Jaghade verkligen det skit roligt igår, jag blev dock inte suuuper full som jag hade hoppast men det var kul iaf. Maten var jätte god men konstigt nog så blev alla proppmäta på engång och mycket mat återstår. Det räkte gott och väl att ha tusen kroonor som buget för 8 pers. Det trodde vi inte från början. Vi körde en jävligt rolig lek som jag tror kunde blivit bättre, ju mindre killar vi var ;), sen dela vi ut paket och bara minglade runt.  I dag har jag dock en huvudverk som inte vill försvinna och snart ska jag dra mig till jobbet.

Jag får lägga in bilder i kväll när jag kommer hem.

PUSS

VACKER

Fan vad snygg anges är. Jag har noh aldirg haft "ögon" på henne men alltså hon är så vacker, rösten i dag var dock lite borta eller vad tyckte ni?
Ja ni kanske fattar att jag sitter framför tvn och kollar på Idol finalen =) Har inte gjort dte hel akvällen faktiskt, jag kom hem kl åtta satte mig direkt vid datorn och jorde mitt hemprov och det tog några timmar. Så jag hann inte se finallåtarna.

Snart ska jag hoppa in i duschen, sätta på lite BUS på kroppen och städa gaderoben. I morgon blir det galet så i kväll är blir en lugn kväll för mig =D LOVE


SUR, FUNDERSAM OCH GLAD PÅ SAMMA GÅNG

Jag funderar och funderar, ska jag, ska jag inte? Jag har ingen koll alls...
Fick veta att jag inte har något jobb kvar när jag drar till iväg att jag blir "självuppsagd" fett dåligt att chefen har varit tyst om det ända tills nu. Inte vista jag att jag skulle bli av med jobbet bara för att jag åker, det har inte vart en hemlighet att jag ska iväg. Jag har varit ärlig och talat om det 6 månader innan avresa. Jag är sur nu. Hon säger att jag självklart får komma tillbaka men att hon inte kan garantera mig min tjänst, kunde hon inte vart lite snäll och tillvisstid anställt någon medans jag är borta? Jag är sååå sur, en underbar resa men en massa problem och besvikelser på grund av den. Hon kan inte garantera mig samma tjänst när jag är tillbaka utan det kanske blir från ruta ett igen. Klart att jag har ett jobb men ett mycket tråkigare sådant. Hade jag jobbat fram till 19 februari hade hon varit tvungen att enligt lag fastanställa mig, men nu när jag åker har hon ingeting som säger att hon måste det. Fan att jag inte tänkte på det här innan jag borde gått med i faket och a-kassan för länge sen.

Hur som helst jag ska inte grina, jag ska vara glad. Jag har en underbar resa framför mig med dem absolut bästa i mitt liv just nu. Alla dem jag åker med gör mig verkligen på topphumör jämt! Jag längtar till att uppleva galna tider tillsammans med dem. Nu ska jag ta en dusch sen sova. För i morgon ska jag upp tidigt och skriva på min presentation i naturb.


....

Jag märker hur jag mer och mer halkar efter med bloggandet, men det känns inte som om det finns så mycket att skriva om just nu. Det är för dte mesta jobb som geller och typ två gånger i veckan dyker något anorlunda upp. På onsdag till exempel så ska jag på tjejkväll hemma hos Jaimes syster Maca, som nyss flyttat till en ny lya. Kommer massa tjejer och känner jag henne rätt blir det nog rätt galet! Sen på lördag så kommer ju dagen jag lääängtat efter sååå länge, vi ska ha vår julfest henne hos Heddan. Det kommer bli galnare än på länge, det är mina planer iaf.

Nu ska jag i väg till skolan vi ska ha någonföreläsning om något skit, jag vill egentligen bara hoppa ner under täcket igen där min amore ligger nerbäddad söt som alltid. Men det går inte. Sen blir det jobb i 10-9 timmar. Och ja ni kan ju gissa om jag kommer vara död efter det.

Vi hörs!

SUR

Jag är så trött på Asos.com, kommer ni ihåg att jag handla där i från till min student och fick helt fel färg och så kom den typ i sista secund. Nu har jag beställt en blå jätte söt klänning som jag tänkte att jag kunde ha på bröllopet. Den skulle komma på torsdag eller innan och det har fortfarande inte dykt upp. Så jag skev till dem och dem ber mig vänta sex dagar till. Så vad händer om den inte dycker upp då heller. Då måste jag ha panik och springa runt som en tok bland alla jul shoppare och leta efter en ny. Jag blir galen...

Snart ska jag åka i väg till jobbet igen, jag orkar inte jobba inte dag känner mig helt seg. Jag pluggade halva natten i går och känner verkligen inte för att göra mer tråkiga saker. Det är typ ingen som jobbar i dag heller bara jag vilket betyder att jag måste jobba. Haha..

Hoppas ni får en fin dag! Puss


TJENANIXEN

Oj.. Det var några dagar sen jag skrev, måste skärpa mig. Så vad har jag hunnit med då?

Måndag. Jo jag har prövat på att vara morsa för en dag, till Videl och Mia eftersom deras föräldrar var på weekend i Italien. Vi hade jätte mysigt- var ute i parken och lekte, lagade middag, backa kladdkaka och myste framför en hyrd film. Jag var helt slut efter den dagen. Det är svårt att ta hand om två barn som man faktikst inte vet hur man hanterar. Barn har ju en förmåga att utnyttja situationer om man säger så.

Tisdag. Ingenting jag jobbade och kom hem trött som fan och soooov.

Onsdag. Jobb och sedan julavslutning med jobbet. Vi gick ut och åt middag på Bambo City och sedan drog vi som var roliga vidare till 54 för lite "lära känna varandra" lekar. Jag tog sista tåget hem mätt och belåten. Jag hade verkligen super kul och jag älskar ju att umgås med mina kära kolegor=) Den 18:e så är det dags för kryssning med dem som jobbar "mycket" på jobbet. Kommer bli galet. Jag känner på mig det!

Torsdag. Igår, ja jag var och jobba men så drog jag lite tidigare för att hinna med en fika med Nicole och Hedvig. Det kändes bra och träffa dem det var lite för länge sen tycker jag. Vi planera lite inför julfesten nästa helg och snacka en massa skit bara. Så som tjejer gör=) Det blev rätt sent så vid elva var jag hemma igen. Juste jag fixade Idkort och la ett paket på posten också!

Så det är väl i korta drag vad jag har hunnit med denna vecka snart så ska jag ta mig til jobbet igen. Men jag är verkligen inte på humör. Jag orkar inte gå in på varför men jag känner mig bara vilsen och konstig just nu.. Jag vill göra såååå mycket och jag vet att allt inte går just nu, men jag vill ju. AAAAAAH jag dör av tankar ibland känns det som om jag har massa ansikten framför mig som döör av garv för hur patetisk jag är just nu. Hur som helst i kväll blir det fest/mys hemma hos Jojo med alla underbara <3 jag ska se till att min energi är på topp då!




RSS 2.0