HEJ ÄLSKADE DU



Det var länge sen vi sågs nästan en vecka sen, men det är inte mycket som hänt sen dess heller, jag jobbar och sliter för fullt. Nu är det bara en vecka kvar sen väntar en hel månads semester. det förtjänar jag verkligen. Inte en dag ledig (nästan) sen studenten. Nu är jag trött. Sitter redan på kontoret och skriver ut lite ansökningar, ska börja regga talonger snart och sen iväg till gamla kontoret och hämta post innan Hannes och Sara kommer.

I förregår var jag ute med tjejerna och tog ett par glas rött vin. Tyvärr var min kropp för trött för att dansa vidare hela natten. men jag hade mig ett äventyr iaf! Mer om det en annan dag. Men det är skönt att hitta på lite saker efter jobbet iaf annars känns det som om man aldrig är någon annanstans än på jobbet. Det känns nästan så nu med med iaf.. Har ni vart på grönan i år ? Jag var där i går Jaime och alla var där och hade femkamp, så jag kom förbi efter jobbet. jag köpte dock inget häfte men fick spela lite på dem andra och så fick jag en åkkupong av Rodde... Jag, Sonya och Jaime åkte den där nya bergodalbannan isom snurrar och gör en massa CP grejer. Jag ville dö. Det kändes som om jag dog. Luften tog slut och jag var tvungen att känna på pulsen, om det fanns någon kvar. Den var ÄCKLIG. Jag vill aldrig mer åka den hämska grejer. Det känns nästan som om man är för gamal förrut vågade jag allt nu höll mitt hjärta på att flyga åt ett helt annat håll. Men nej, jag tror inte att man kan bli gamal för grönan. Eller kan man?

jag är så trött så att jag funderar på att somna en stund. haha nej. Men jag vill verkligen sova är så himla sliten! Men i kväll blir det ingen sova det ska vara "Hejdå fest" för Sonya som ska åka tillbaka till Chile nu och gifta sig. Kommer bli en galen fest tror jag. Bara jag kan bli piggare snart.

26/7 2009

Igår blev äntligen överraskningsfesten av som vi har varit tvugna att hålla tyst om i en hel vecka, allt var perfekt planerat. Jaime skulle komma hem till sin syster för att hjälpa mig att passa barnen innan vi skulle ut och äta. Det var vad han trodde iaf. Men när han kom in i vardagsrummet hade hela släkten samlats och hans närmaste. Han hoppade nästan upp i taket fan vad han var chokad. Det kom till och med lite tårar, haha. Tjugo minuter senare hade han inte fattat vad som hänt utan frågade mig " carro ska vi verkligen inte ut och äta". "Nej älskling vi ska äta här". Så söt. Han blev jätte glad, och festen blev verkligen lyckad men överdrivet lugn. Vi hade dukat upp en massa tappas så som oliver, parmaskinka osv. Senare på kvällen blev det tacos och sen så klart tårta.

Vid ett tiden ungeför drog Jaime och killarna ut, där blev kvällenlite misslyckad tycker jag. Eftersom jag tyckte att han firade ute med sina vänner i fredags så det hade inte skadat att stanna med familjen eller åtminstånde vara med mig. Eller minst bjuda med mig ut. Så i dag är jag lite irriterad för detta men hur so helst var festen jätte bra.
I dag har jag inte gjort det minsta. Jo jag har städat lite fixat soffan och lagat mat. Men jag har inte suttit min fot utanför dörren. Alla tjejer hade redan planer på sina egna håll och här sitter jag vid datorn och gör nada. Nu tänker jag, fan jag kunde gått och gymat eller något. Träffa Rüya eller ja någon annan, men jag antar att jag är för trött för det nu. Söndagar är en riktigt seg dag tycker jag och desutom är vädret skit dåligt.

Bjuder på lite bilder från gårdagen... nej en annan dag dte tar hundra år att ladda upp. Jag hatar vårt internett! Sorry.


ÖVERRASKNING

Nu är Jaime på jobbet och jag vet att han inte kommer gå in på datorn innan vi ses iaf, desutom läser han typ aldirg den här smörjan. Men så är är det. Igår gjorde jag allt för att få honom att ha så tråkigt som möljigt men så klat kunde inte Jaimes vänner såra sin bro på hans födelsedag, så han fick ett väldigt bra födelsedags firande. Saken är den att Jaimes systrar och jag då har planerat en överraskningsfest till honom i kväll så nu när han kommer hem så blir det en jävla fest Jaimes vänner är bjudna alla kommer vara där. Så det blir skit kul, han tror att vi ska ut och äta o grejer. haha men noope. Nu måste jag städa lite sen ska jag händla tårta och läsk. De hade dem glömt i går.

Fan va sa jag ha på mig ? Jag älskar ju min nya top från H&M den med volanger men jag har ju haft den en gång i veckan de är ju överdrivet. Jag kan verkligen inte låta nya kläder andas.

MIN ÄLSKLING FYLLDE ÅR I DAG

 

Idag var det min älsklings dag, han fyllde 23 år. Stor kille höhö. Dock fick han ingen frukost på sängen eller sånna söta grejer för vi båda gick upp överdrivet tidigt. Jag börjar ju alltid kl 12.30 så jag är van att få sova ut. Men i dag började jag kl 11.00 och var och fixa mina naglar hos söta Katarina på apollo sol kl 10, blev jätte nöjd som alltid, hon är så hilma rolig att prata ´med. Så det blev en tidig dag. Fick göra en massa telefonärenden samtidigt som jag fixa naglarna eftersom jag kopplat kontoret till mobilen. Jättepinsamt att svara ¨"nordic fundraising Caroline" på bussen folk typ kolla snett. Men så är det att vara kontorskvinna =).
Jag slutade iaf kl 19 i dag så jag åkte direkt hem för at umgår med min älskade, han hade bjudit över lite vänner så vi har i stort sätt drukit och spelat en massa kort sedan jag kom. Nu är jag trött. Grabbarna drog ut till sturekomparniet men jag har inte fårr mitt Visakort ännu och desutom är jag för trött för att följa med. Tror jag ska lägga mig i sägen snart och titta på de sista avsnitten på sesong 4 av how I met your mother. Jag somnade sist då vi skulle se på dem.

Hur som helst, ego trippade jag kan inte ägna ett ända bloggilägg till bara min amore. Men han 'r verkligen underbar ni ska bara veta vilken kille jag hittat. Jag är så glad över att jag har honom i mitt liv. Kan knappt vänta på alla knäppa saker vi ska hitta på i Spanien och i Chile hela det här året kommer bli ett jävla äventyr! Han fick en underbar Hawaii massage av mig i födelsedagspresent från spaparadiset som ligger på östermalm, det är han verkligen värd. Men jag har självklart en baktänke med det hela- jag orkar inte massera honnom! Det är verkligen inte lika kul som att få massage. I morgon väntar en överasskande dag, men mer om det sen. jag lover det kommer bild bevis. Nu ska jag kolla på älskling serien, vila ögonen lite och spela the sims.


EN BRA OCH EN DÅLIG SAK

Jag har två saker att berätta en dålig och en bra, den dåliga är att jag blev bestulen på min plånbok eller så har jag tappat den.. Tråkigt alla kort, kontanter och busskort, bara helt borta. Det är ju en underbar tid på månaden också då man verkligen har råd att handla nyss busskort. Ja ja jag var helt förtvivlad i förregår när det hände. Nu mår jag bättre jag orkar inte tänka mer på de den är ju borta. Ett nytt Visa kort är på väg till mig och ett nytt busskort ska inhandlas i dag. Sen börjar vi om.

Igår ringa min amore mig och berätta att Chile biljetterna äntligen är slutförda, på inca tours så kunde man också göra en avbetalningsplan räntefritt. Fan vad kul jag är överlyckling! Vi åker den 25 december och kommer hem igen den 28 februari. En riktigt lång semester. Jag kommer bara tycka det är så himla tråkigt att inte fira jul med mammsen men det kommer fler julfiranden.

I dag ska jag hem till Hedvig där vi ska fira kim som fyllde 19 år i veckan, det blir nog ingen utgång för min del eftersom jafg redan förlorat en hel del kontanter på INGENTING den här veckan. desutom har jag inget kort att handla med så då måste jag till banken och hämta ut pengar. Orka!

Nu måste jag fixa klart mig ska till jobbet nu nu nu.

SNART ÖVER

Tänka sig vad tiden går fort, ena studen går man i skolan och umgås med vännerna 24/7. Andra studen så jobbar man och har knappt tid för något alls. Tiden bara flyger i väg. Men jag lägger ner så mycket tid som möjligt på min älskade pojkvän och vänner. Det är bara det att jag inte orkar lägga ner tid på vänner som inte ens hör av sig. Så ligger det till jag kommer här efter lägga min energi och mitt glada humör på dem som ger mig det tillbaka. =) På tala om det så hade jag en underbar kväll med Melanie igår kväll vi satte oss på 54 och tog ett par drinckar, i skolan har vi ju umgåtts väldigt mycket och blivit väldigt nära vänner. Men på något sätt inte alls träffats så mycket på fritiden, men nu så är det ändrade planer =). Känner verkligen att jag lärde känna den här tjejen på ett så bra sätt igår. Trodde jag visste så mycket mer. Tack för en hur trevlig kväll som helst!

I dag har jag typ legat i sängen hela dagen och tittat på en hel sesong av serien how I met your mother, jag och Jaime är helt besatta i den, nu har vi bra några avsnitt kvar=) Han är lite små sur på mig just nu så att han har gått och laggt sig jag ska väl försöka bli vän med min älskling igen......I morgon börjar en ny vecka också om ni inte redan vet det. Och jag ska jobba tio timmar i morgon, rena mardrömmen!

Ha de bra! / C


NU.

Ut med Melanie för att ta några drinkar, äntligen det var länge sen! <3

CHILE

Igår kom äntligen Rodrigo hit för att vi alla tre tillsammans skull eköpa biljetterna till Chile. Hitta perfekta biljetterna efter många försök, vi kommer åka den 25 december dagen efter julafton så det blir en billig jul, ingen kommer från julklapp från mig haha. Och sen kommer vi hem den 28 februari. Alltså två månader är vi där. Vi missar nästan hela vintern, fan vad jag längtar! Kommer ha upplevt så mycket, och vem vet vi kanske tar en tripp till Argentina också? Tänk vi kommer klättra på vulkaner, snorkla, vara uppe på bergen, gå på festivaler, dricka massa öl, äta god mat, lära oss dansa gå på turist ställen och även undvika dem. Oh var kul!
Ah alltså igår skulle vi ju köpa biljetterna men vi tänkte göra en avbetalningsplan utan ränta och det kunde man på den där sidan det är bara det att det får inte överstiga 1500kr annnars måste man få hem papper och undertäkna och bajs. Så vi har resarverat biljetter tills idag hoppas att dem svarar snart. Annars kanske inte biljetterna finns kvar för samma pris.

Nu måste jag springa till tunnelbanan. jobbet väntar!


IKEA

igår var det som sagt grillfest hemma hos Jaimes syster och man, det var jätte trevlig och det blev väldigt sent så vi bestämmde oss för att sova kvar där. I dag så åkte Jaime till jobbet och jag, Jaimes mamma och dotter åkte till Skärholmen centrum medans barnen och pappan var och spela fotboll, det blev en massa tittande i affärer och sedan middag på det. Sen tog vi en sväng till Ikea också och jag passadepå att handla lite till vårt rum, jag är nämligen väldigt sugen på att göra om lite, jag vill ha ett rum i vit, mörklila och svart. Så jag började mitt projekt med att köpa ett mörklila överkast och två vita örngott till våra stora kuddar som vi har på sängen. Nästa månad blir det matta, och målarfärg till väggarna. Sen lite ljus, nya gardiner och en ny lampa en stor golvlampa vill jag ha. Det kommer bli så bra!


Nu är jag verkligen jätte trött ska jobba tio timmar i morgon så jag ska väl sova snart. Hoppas att ni haft en bra helg=)

PUSS


IGÅR FIRA VI VÅR 2ÅRS DAG



 

TACK FÖR EN MYSIG KVÄLL AMORE

Ja det blev faktiskt två dagar som vår två års dag blev firad, men det borde vara så att man firar i antalet dagar som åren är. Fattar ni vad jag mennar? haha nej vad töntig jag är. Men det blev så för oss i alla fall eftersom vi inte hann gå ut och äta i tisdags. Vi bokade iaf bord på restaurang michelangelo hur god mat som helst och väldigt mycket så man bev lätt mätt. Det var som en saga haha nej men på riktigt vi hade det jätte bra och maten var godoch priken över iet var när vi gick till after och träffa upp Nicole och Hedvig. Det var en jätte lyckad dag. Och jag är hur fglad som helst att vi funkar så bra ihop, jag och Jaime. Du är underbar amore.

I kväll ska vi på grillfest i Farsta hemma hos Jaimes syster och man, och efter det blir det hem till Nicole för lite dricka och mys!

ÄNTLIGEN

Nu har jag snart klarat av en hel vecka på jobbet, drygt 40 timmar och det känns inte ens. Alltså det är GALET svårt att få in att nytt, nästan så att jag tror att jag har någon sjukdom eller något, hahaha. Men den här veckan har ändå gått relativt fort, jag tror att det känns så pågrund av att jag har så mycket att göra. Igår var min västa dag jag grina två gånger på jobbet för all frustration, nu känns det dock bättre men jag undrar hur det går nästa vecka när Camilla tar semester och jag blir ensam på kontoret- tror att jag dör då. Gårdagen blev mycket mysigare när jag och Jaime gick förbi Nicole på lite vin- mysigt.

I kväll ska vi ut och äta Italienskt jag har bokat bord online hoppas att de svarar snart. Det kommer bli jätte bra! Sen kanske vi möter upp Nicole och aa dem som är ute och tar några drinkar innan vi smyger hem igen. Nu måste jag springa till tåget. PUSS


OJ VAD TIDEN GÅR

Ja vad har jag hunnit med under dessa tre dagar då, jo jag har börjat jobba igen och så har jag varit ute med cheferna på jobbet och ätit italiensk, det var super kul att umgås med dem faktiskt man fick liksom en annan inblick i hur dem är som personer. Och jag kan inte annat än att säga underbara. I går var det den 7 juli också vilket innebär att jag och mi amor fyllde två år tillsammans, i gentligen var det menningen att vi skulle ut och äta och så där men vi sköt upp det tills på fredag eftersom Jaimes mamma också fyller år på denna underbara dag, så i stället när alla hade dragit här i från så tände vi en massa ljus och bara njöt i ett bubbelbad, vi passade också på att öppna min moet champangne som jag fick i 18års present av Katinka. Den var jätte god och den var rosa! Vi hade i alla fal en jätte bra kväll tillsammans och jag hoppas verkligen det blir många fler sådana i vårat liv.

I dag har jag bara jobbat som en galning det är folk som är sjuka på kontoret vilket innebär stress för oss som lever. Jag tror jag kommer dö i förtid pågrund av det här alltså, haha. Det var egentligen menningen att jag skulle sitte hemma hos Nicole nu och snacka lite skit men hon skulle tydligen träna? På tala om det så är det fan dags för mig också att ta och resa på rumpan och träna lite. Men jag orkar verkligen inte gå upp flera timmar tidigare för att hinna ta mig till Husbybadet. Men jag måste för den här kroppen var inte direkt vad jag planerade när jag köpte kortet.

Hoppas för övrigt att ni alla som kollar in här ibland har en underbar sommar och njuter av allt som det innebär för er. <3

SUPER MAMMA

Kom hem från en heldag i Kista med Nicole för en stund sedan. Jag shoppa lite små saker så som rakblad och shampo och nicole köpte en jätte mysig rosa pläd. Sen så åt vi också middag tillsammans på Levinsky. Det var mycket gott! Det är så mysig att umgår med Nicole alltid en massa att prata om och ofta en massa skvaler. Hon är en av den jag verkligen kan prata med på riktigt- hon förstår liksom. <3

Hur som helst så fastnade jag i en blogg nyss http://enkarlekssaga.blogg.se så stark och modig tjej. Jag känner igen mig i henne, i hur hon var som person förrut. Som lyssnade på vad alla hade att säga och var rädd för vad folk skulle tycka. Jag beundrar hennes styrka och hennes tro för framtiden. Jag önskar att jag också hade vart så stark som hon är, för ungeför två år sedan när jag bar på samma tunga beslut. Jag ångrar inte att jag gjorde som jag gjorde, inte fullt ut i alla fall för så hade jag inte klarat skolan och jag hade inte kunnat göra min livs resa till Chile. Det är en fördel att hinna resa lite utan barn och sedan lugna ner sig. Men jag ångrar att mitt beslut inte grundades av mina egna tankar och känslor utan att dem grundades av människor som trodde sig veta bättre än mig. I dag har jag exakt som den här tjejen lärt mig tolka det som är viktig och tro på mig själv. Det är en egenskap jag hoppas jag alltid bär med mig. Hennes blogg fick mig att länga oerhört mycket efter min egna kärleksaga tillsammans i en egen lägenhet i väntan på vårt första barn. Jag och Nicole prata mycket om det i dag också. Jag längtar verkligen, men det är ett par saker jag vill avklara först- plugga natur, resa till Chile, plugga lite mer, lägenhet, och hitta ett jobb som passar mig. Det är något/några år kvar men jag döör av längtan jag är så barnkär och jag vet att jag skulle bli en super mamma och Jaime skulle bli en guld förebild och pappa. Jag längtar efter att inreda vår lägenhet i ljusa fina färger, massa kuddar och fina lampor jag vill göra det nu! Sökte ett par längenheter nu när jag kom hem för jag har typ tappat hoppet för att köpa någon på ett par år iaf eftersom vi planerar att resa för pengarna. Det är  ju en upplevelse vi inte skulle ha råd med ifall att vi hade bostadsrätt, så det känns bra iaf. Men en hyresrätt kan väl dyka upp snart, snälla?

ALKIS VANING, NU BÖRJAR RIKTIGA LIVET IGEN

Det känns faktis så i förregår satt jag på änbybadet och drack mig lagom lullig, igår så mötte jag upp Mathilda på 54 där även Melanie höll mig sällskap en stund. Vi hade jätte trevlig och roligare blev det när Sali från klassen också kom. Några glas vin efter var jag på mcdonalds och sen hemma ii sägen. I dag har har jag trots allt gjort lite nytta som att städa, handla med svärmor och laga mat. Men denna dag sluta med kortspel (pyramiden) ´hemma hos Allan med co. Det var kul men mindre roligt när jag fick alla kort mot mig. Så nu ligger jag hemma i sängen lite små full och försöker muta hem Jaime men han vill inte han är i stan och roar sig. Så nu ska jag spela lite the sims2 och sen decka. Jag sova ut i morgon och förhoppningvis träffa upp Nicole en stund. Sen börjar alvaret på måndag, jobb jobb jobb. Det dödar mig redan.

Föresten Chile resan börjar trötta ut mig det blir aldrig av liksom jag är skit ledsen för det men Jaime har gett upp hoppet han med. Dem vi ska åka med verkar inte jätte seriösa eller inte Rodde iaf. Det är bara en massa snack hela tiden och aldrig någon bokning. Jag hoppas ändå verkligen att det blir något. Men om inte så blir det Thailand eller Eypten som är lite billigare för då måste man ju ha hotel och sånt dära.. MEN oh jag vill verkligen åka till Chile.=(

SAKNAR DIG MaSSOR MIN LILLA SESSA, UNDERBARA SYSTER



aja god natt sötnosar!

3 JULI OM IGÅR OCH IDAG

Gårdagen spenderadesd till största del i köket, Mathilda kom förbi och vi åt lunch tillsammans samt diskuterade om en liten rolig hämd vi skulle vilja göra mot någon. Eller snarare jag planera och hon måste slutföra det. HÖHÖ.
Efter lunchen så åkte vi till änbybadet där vi mötte upp hennes vänner vi drack cider som vi saknade så mycket när vi var på rålis tillsammans. Jag badade även lite grann men Mathilda vägrar ju så det var inte så kul fakitkst att bada själv. Kom även hem med en wonderbra från twilfit igår, ett litet inpulsköp men jag har velat ha en sån länge så de så.

Jag kom hem när kl började närma sig 7 och jag kan säga att jag var ganska så lullig efter bara 4 cider det är solen=) Hur som helst så bokade vi vår resa till Spanien Vi åker den 19 augusti och kommer hem den 10 september. Vi kommer befinna oss i malaga men jag är säker på att det blir mycket resande presis som i Turkiet förra året.  Tyvärr blev det ingen bokning av Chile då vi hade bestämt att boka alla tillsammans tyvärr så kunde inte all akomma hit i går så det blir antagligen i veckan eller i dag.

Jag vaknade av åskan och regnet i dag och det var onödigt att somna om då jag pasa på att städa lite, nu återstår bara en maskintvätt och damsuga. Igentligen skulle jag i väg och shoppa lite i dag med Rûya och Mathilda kanske men det är så tråkigt väder så att jag vet inte om jag orkar med det. Ja ja vi får se vad som händer med allt.  Fan jag är så glad och lycklig jag och Jaime firar 2 år tisdag, jag tänkte att vi kanske skulle dra till josefina och äta något riktigt gott och bara njuta. Jag älskar dig amore fan vad jag gör det verkligen. DU ÄR BÄST!

2 JULI

Hallo i sommarvärmen, tänk om det kunde vara så här varmt jämt vilken lycka. Vi i Sverige är ju ett av de få länder som har fyra årstider, sjuk tycker jag. Skulle gärna slippa hösten iaf så att det kunde vara varmt ända fram till november, det hade varit nice.

I dag vaknade jag rätt tidigt för att jag hade lovat att laga middag här hemma i dag och jag vägrar missa hela solen, tur att jag inte åkte på en sista minuten den här veckan det är ju underbart här hemma också. I dag ska vi iaf boka bode chile och spanien resan som blir av i slutet av augusti. Det känns skönt för då har jag något att jobba för just nu känns det bara världelöst att komma tillbaka till jobbet specielt när det är så mycket nya uppgifter att lära sig. Men det går säkert bra. Nu är iaf maten kvar och jag väntar bara på Mathilda för att avnjuta den goda måltiden. Jag har lagat nötstek i ungnen med massa örter, ris och en bönsallad på chili, bönor, paprika och lök, sedan slängde jag ihop en tzatziki också. Lite höstig lunch/middag men det var det som fanns hemma. Gott är det iaf.

Kanske skriver ett glädje inlägg i kväll då vi bokat resan. =)=)=)

RSS 2.0