FÖRKROSSAD OCH KÄR

Jag har värlens bästa pojkvän (i mina ögon) jag hatar när folk säger så, man blir störd det har du inte alls, min är exakt lika bra. Men för dig är han kanske bäst.
Hur som helst igår bröt jag ihop helt. Allt kändes bara skit jag hade mått hur bra som helst under dagen och kände mig inte ens lite små ledsen för något. Men så fort Jaime kom hem rann tårarna ner för mina kinder. "vad är det älskling" och då kom det allt bara brast för mig. Paniken över allt jag gjort i mitt liv, hur mycket jag öppnat mitt hjärta för människor som jag faktist sätt som mina vänner. Men som jag idag inte känner någon medkänsla av. Det känns skit, vist människor växer ifrån varandra men jag trodde inte vi skulle göra det. Jag känner mig misslyckad som vän, varför? För att när jag var den som ändra mig smått fick jag skit för det. Folk märker inte sina egna brister. Jag kan inte göra något åt andras värderingar eller synpungter men jag tycker den här stela egotrippade sidan borde växa ifrån folk.



Jag har en person jag känner mig trygg med Jaime tankarna börjar rulla runt "va fan, hur ska jag va lycklig om vi går i från varandra". Beroende. Det är han jag kan prata med, jag lyfter inte längre luren och ringer någon annan utan det är han. Inte bara för att vi bor med varandra utan jag skulle ringa han ändå.  Jag är så rädd hur blir det med framtiden, jag har så mycket önskningar och drömmar jag vet bara inte hur och när jag vill att dem ska slå in. Jag vill bli barnmorska men hur ska det ens gå om jag inte flyttar bort till jag vet inte, Norland? Under de tre timmar då tårarna bara forsa så satt Jaime där han gav mig alla möjliga råd, synpungter och värderingar från sitt eget liv. Att ligga i hans armar och känna hans hand torka bort mina tårar som pappan som jag aldrig hade. Det kändes bra. Jag verkligen älskar Jaime vi har ass kul tillsammans och jag kan lita på han till hundra procent. Vi är så himla lika varandra vi delara samma tankar. Jag fattar inte hur jag kunde vara lycklig innnan den mannen kom in i mitt liv, hur ledsen jag än är så får han mig alltid att le igen. Kanske var jag lycklig för att jag inte viste bättre. Obegränsad kärlek helt enkelt.

Ja ja det här blev ett ilägg lika kärleksfult som dramatiskt. Får tillägga att jag mår bättre i dag lite iaf och att jag ska hem till kära Nicole äta middag och dricka vin. Jag lovar att jag kommer bli gladare då! Underbara tjejer.

RUBRIK:

Nu är jag hemkommen från arbetet och jag känner mig faktiskt lite bättre. Ena näsan är lite täpt bara haha men jag mååår bra. Fick 10 fadderbarn till Vietnam idag där flera ungdommar och barn faller ofer för trafiking varje dag i Vietnamn. Det är helt sjuk. Men jag är glad att jag kan övertala och förmedla sån information vidare här i Sverige tyvärr är det många som blundar förverkligehen. En kvinna jag prata med idag sa att hon var medveten men inte ville höra för det skadade henne så. Men det skadar så många mer än bara du som får höra på det. Om man gör något åt saken kan man hjälpa till lite iaf! Jag ska garanterat bli fadder en dag men fört ska jag bli klar med skolan och hitta ett lite mer stabilt arbete.



Oh jag blir verkligen inritera på min tandläkare jag sa tydligt till henne att det känns som om jag har hål i ena tanden och hon sa att det inte stämde, jag hade inga hål påstod hon. Men alvarlig det ilar som fan hela dagen har jag stört mig på det. Så jag tog en spegel och titade i munen och mycket riktigt är det en svart prick på den tanden och på ett par stycken till! Jag fattar inte orka vara så jävla egotrippad och säga att jag inte har hål när jag själv känner det. Även om den är små som fan så ska dem väl lagas. Det är mitt sista år och jag vägar gå till tandis om ett år. Nu är et dags och sköta tänderna och se till att man inte behöver gå mer än varanat år på undersökningar och inget mer. Tur är det iaf att jag har tid där i gen nästa onsdag då jag ska dra ut en visdomstand som är jobbig. Då ska jag ta upp det här med henne.

I morgon är det iaf helg oh det ska bli riktigt skön trots att veckan inte varit så lång. I morgon blir det nog let´s dance och lite myss hemma. På lördag så ska Jaime åka gocart med hans systers man, och efter så tror jag att vi alla ska ut och äta lite tappas samt dricka en massa. Det längtar jag efter!


Tillsvidare ha det så bra.

BÖRJAR BLI SJUK

Jaa som rupriken lyder så mår jag inte jätte bra idag. Igår kväll innan jag sluta jobbet börja jag känna av en svag halsbränna, den höll i sig hela kvällen och nu är halsen svulen =( öronen värker och jag känner mig helt seg. Tur att jag går så korta dagar i skolan iallafal. Just nu sitter jag bara inne på webben och tittar på lite roligheter så som nya skor smink och krämer för fejan, och så lyssnar jag på elvis känner att jag ville ha lite morfarnärvaro hos mig idag. Han älskade elvis. Jag kan inte klandra han några låtar är ju riktigt bra. Skulle träna i dag men jag glömde träningsskorna hemma så då tar jag det som en bortförklaring och går och tränar i helgen med Jaime istället. Nu vill jag bara sega farmför tvn och datan och kanske sova en stund. Sen måste jag tyvärr åka och jobba igen.

Mysig med snö tycker jag iaf, tröts att jag äslkar våren och sommaren så är det mysig när man vaknar upp av att det är helt vitt ute. I LOVE. Nää nu ska jag leta lite hudvårdsprodukter som jag ska beställa av min gudmor och söka lite jobb medans jag har tid.



PUSS PÅ RUPMAN!

TJA!

Igår var jag som sagt och simma äntligen kunde jag köpa träningskortet. Fan vad jag har längtat efter att få börja röra på mig igen. Det vara länge sen jag hade träningskort sist var på friskis och svettis, det tråkiga med dem är att det inte är så mycket variation jag tycker alla pass är lika varandra på friskis. Det ända som var riktigt kul var kibox, heter det så? Hur som helst nu köpte jag allkortet på alla Stockholms simhallar, då får jag alltså simma hur mycket jag vill, gruppträna och vara på gymmet. Nästa vecka ska jag pröva vattengympa har aldrig kört det faktiskt. Pilates och Yoga är jag också nyfiken på. Igår simma jag bara men det var skönt det med hann bara i 40 minuter skulle jobba sen, frågan är om jag hade orkat mer. Haha.

 Jag har iaf bestämt mig för att minst träna två gr i veckan det är inte så svårt att hålla. Vi får se om det blir mer jag är inte ett träningsfreek så vill inte träffa ut mig i början. Jaime blev också hajpad på att köpa kortet och Nicole också hoppas dem gör det då får jag lite sällskap här i Husby badet.


MIN INGIFTA SLÄKT OCH JAG !

Jag vaknade jätte tidigt i dag och vimsa runt i Rinkeby på jakt efter folktandvården. Jaime följde med snäll som han är. Jag hade inga håll. Gissa om jag vart glad jag trodde att jag minst skulle ha fyra st. Eftersom det är mitt sista år valde jag att boka tid till att ta bort min visdomstand som håller på att växa. Den växer lite i kinden och jag orkar inte ha problem med dem sen. Vi får bara hoppas på att dem andra växer rätt sen. Lite tandsten hade jag dok men det ska bort det med. Sedan är det bara att behandla tänderna som prinsessor så att man slipper de dyra tandräkningarna. Jaimes mamma har ju rest bort så det finns typ inget i kylen så innan vi åkte hem från byn igen så köpte vi hem massa gott till frukosten. Det blev ägg makor och kalkon och gröt. Nu har jag städat nästan hela huset dammat, tvättat och skurat. Det känns skönt. Börjar bli hungrig ska se till att äta något innan jag åker och jobbar. Det finns linssoppa hemma. Funderar på det eller om jag ska göra en egen av buljong och grönsaker det är jag sugen på men vi får se.


FAN VA JAG BABBLAR. VI SES!


TISDAG

Iförregår kom jag ju hem från Göteborg. Kunde ha stannat några dagar till det var skit mysigt. Men samtidigt har jag inte sovit så nära min älskling på länge och det var hur skönt som helst. Fick mina efterlängtade converze och ett par svarta stövlar från vagabond, ja ni vet dem som alla typ har. HAHA. Men det var rea nästan hälften i pris så det var bra. Igår var bland den jobbigaste dagen i skolan på länge håltimmen tog aldirg slut det var såå tråkigt inga roliga människor, skolan var nästan tom. Slutade vid fem tiden och åkte in till stan där jag mötte Isak och Jaime dem jävlarna har ju jobbat som galningar så det var dags för lite shooping. Jaime hittade ett par jätte fina replay jeans, en tröja och en tjocktröja. Jätte fina grejer. När killarna handlat klart gick vi och åt middag i högtorgshallarna. Jag åt kinamat, fan va gott!

Nu har jag iaf vaknat till liv äter lite grött och en ost maka och snart ska jag iväg till husbybadet och simma. behövde inte gå till skolan idag kan lika gärna jobba hemifrån, ska bara leta efter lite insperation till mitt och Hedvigs projekt.

Skriver mer sen har ingen motivation just nu.




GÖTET

Halloj! Gårdagen var skit rolig och spenderades hemma tillsammans med Familj + gudmor och Patrik och självklart Sandra. Vi åt gott, potatisgratäng,lövbiff och massor av annat. Sedan ängnades kvällen åt öl, med andra ord och sist sing star. Fan vi sjöng hela natten. Sandra kunde inte släppa miken hon var duktig hon. JAG deremot jag sööög som vanligt fick jag inte in en ända ton, nästan. Det var några låtar som jag var duktig på men det var inte många ska jag säga dig. Patrik och jag låg väl på samma nivå, Idol nästa? Det var iaf hur trevligt som helst.

I dag skulle vi igentligen iväg till Sandras morbror innan vi åker hem. Men vi vaknade för sent. Så nu sitter jag här hemma med färg i håret och ska väl ta en dusch kl halv 6 gåt vårat tåg, Ja vi vill inte åka buss igen!

   
Nu måste jag skynda att tvätta av färgen =)

AVENYN

Min och Sandras kväll på göteborgs fest sida var skit rolig. I början var vi nära på att ge upp hoppet det var inga köer på någon av de andra klubbarna förutom EN som jag inte minns namnet på, en känd DJ skulle tydligen vara där, varför är det så himla viktigt? Vi stod iaf i den kön i en timme men sedan gav vi upp kom fram en meter om inte mindre, det var inte värt ,skulle behöva stå i kön minst 2 timmar till. Så vi drog oss tillbaka såg en clubb som hete brygeriet, det lät lite lantis men vi fråga folket i kön och de sa att det var helt ok, litet dansgolv men blandad musik och blandat folk så vi tänkte kör bara. Orkade verkligen inte leta vidare. Och som folket sa, var det väldigt blandat med folk och dansgolvet var litet. Min första tanke var "fan va vi har överskattat götet". Men efter en drink så ändra vi inställning vi övertala varandra att vara posetiva och Sandra drog in mig på dansgolvet.

 

Jag hatar ju i vanliga fall att dansa men där
är var det så litet och vem fan skulle lägga märke till mig tänkte jag. Vi dansa en stund och det började faktikst bli kul. Stötte på ett engelskt band som kom fram och tyckte att vi såg lite LOST ut. Det var trevliga och inte alls stötande på något sätt. Kul att pratat med ett äventuellt känt band. Mins ej vad dem hete. Sen så trötta vi på att bara stå där beställde en corona och JAG trog in Sandra på dans golvet, jag förstod att om jag bara stod där, så tittade ju folk faktikst mer geomed att det var så litet. PLUS att killarna då såg åt vårt håll så det var bättre att hålla sig på golvet. Det var lite jobbigt faktikst att vara utan Jaime men jag och Sandra hade jätte kul. Jag har nu lovat mig själv att dansa erslet av Jaime nästa gång vi går ut. Det ända dåliga med dasgolvet där var att det fanns glasbitar överallt så mina skor fick glas i yttesulan, bläääh. Musiken var grym det var liskom "du är så vacker utan spakel" till rock och RnB. JÄTTE BRA =)
 

Ska försöka lägga in bilder sen tog några fula med mobilen, HAHA. och några innan vi drog.


GÖTEBORG



Oh vilken jävla resa, haha det var sjukt 7 timmar i en äcklig buss. och den var verkligen inte fräch. När vi stanna i Örebro så svimma en tjej, och ambulans var på väg, sen vaknade hon och börja spy som en gris.. Hon sa att hon mådde bra och ville fortsätta resan och det tyckte föraren var okej. Men det var bara det att alla på bussen backade från henne så till slut satt alla längst fram och man kunde inte gå på toa för den var ju ner spydd. orka bli sjuk nu liksom.. Så bussföraren hon fick stanna och låta oss kissa, vissligen skulle hon stanna men hon var tvungen och stanna längre än väntat och det fanns ingen toalett så jag och Sandra sprang bakom en skola och Kissa,DET kom folk fan va jag skämde ett jävla snorunge gäng stod framför oss och garva. Sandra fick inte upp taitsen och de ville fota hennes rumpa jag dooog av garv! Trots att det var en lååång resa så var det fan skit kul. Inte nog med det så satt en konstig tjej framför oss och prata men ett antal killar hon kunde inte vara tyst!

Men nu är vi framma har ätit och duschat, så nu ska vinet öppnas och let´s dance är på tv=) Sen är dte utgång!

Bilder läggs väl upp i morgon antar jag!

PUSS


TORSDAG

Vad skönt, i morgon åker jag och Sandra till göteborg! Fan va kul. Dagen i dag har gått halft segt faktiskt var i skolan, åkte hem gick på en promenad med Cem. Gick hem träffa Jaime och lagade lunch, kyckling med massa brokoli,morötter och pommes. Sen gick jag till jobbet, det var sååå tråkig det märktes att jag inte var på gott humör i dag fick nämligen bara 2 faderbarn. Men men så kan det gå.

Nu sitter jag här med sandra vi har kollat på en massa bilder jag framkallat och snart ska vi sätta på en film. =) Jaime är och tränar han kommer nog snart.

 

PUSS

210109

I dag har jag varit ledig från skolan, fan va det kändes skönt jag älskar onsdagar det ska bli min favorit dag! Jag och Jaime sov till kl elva sen tog vi på oss joggingskorna och gick ut på en lång promenad, vi kunde inte direkt springa för det va fan ishalt överallt. Men gud vad det var skönt. Sen kom vi hem och åt havregröt och äggmakor, det satt fint. restan av dagen ägnades inte till något nödvändigt och inget jag behöver tala om för er;) 
 
Efter en timmes extra sömn var det dags att dra till jobbet, det gick hälften så bra i dag som det gjorde igår. Men man kan inte alltid ligga på topp eller kan man?  Jag ser hur tråååkig min blogg ser ut nu utan bilder och så där anledningen till det är att jag sitter på Jaimes data och jag orkar inte sätta på min för den är så trög. Jaime vill ju inte ha massa ego bilder på sin dator så alla bilder är kvar i kameran. Men jag lovar att jag ska bli bättre på det!

Nu har jag och Sandra iaf bokat biljätterna ner till Götet, det ska bli kul och träffa mamma och syran igen, mina älsklingar. Utan min familj vad skulle jag göra? Under min och Jaimes promenad prata jag jätte mycket om minna "ygre" år då jag var så himla trotsig och mamma inte viste vad hon skulle göra. Hur orkade du ens? haha..
Älskar dig mammsen.  Yeeei jag hoppas att min kära gudmor fick mitt medelande jag behöver verkligen min brun utan sol. Jag anväder enfrån chanel som jag älskar och eftersom hon jobbar med sånt så kan jag ju få det betydligt billigare.



LALALALALA

Tiden den går så himla fort, jag har inte ens tänkt på att gå in här och blogga lite. Jag tycker det är så kul och skriva av mig och när det händer något kul tänker jag "Oh det måste jag skriva på bloggen sen". Men jag kommer inte i håg alla små roligheter som  dycker upp i min vardag hela tiden.Eller iaf ofta. Jag har ju för det mesta ägnat mina timmar åt att plugga och va i skolan samt jobba. Men utöver det så har jag ju varit med min älskling och mina älskade vänner. I går åkte jag hem till Sandra. Vi drack te och pratade en massa skit ute på ballkongen, ja de var svin kallt! Hon är galen den bruden, and I love it! Vi bestämde att hon också skulle med till Göteborg så på fredag tar vi en buss som tar 7 timmar ner till min kära mamma. Fredagen ängnas nog inte hemma utan ute på  krogen det är ju löning. Det kommer bli kul har inte varit ute på  länge. Men vi får se hur det blir med det, plånboken får avgöra. Kul kommer det bli iaf. Jag och Sandra har på något konstigt sätt alltid svårt att hålla kontakten under långa perioder, vi har känt varandra sedan barnsben, hur gamla var vi 5år? Hur som helst på något sätt så har vi våra peroder då vi är med varandra hur mycket som helt och helt plötsligt ses vi inte. Men vi pratar mer än gärna. Jag älskar den bruden det känns verkligen som om vi fortfarande är som när vi var små. Vi har inte växt i från varandra som man lätt kan göra med gamla vänner. Tyvärr har jag märkt att det även går i relationer där man lärt känna varan lite senare i livet. Jag längtar iaf som fan.

Jag jobba idag. Grina när jag gick ut från dörren, jag ordagrant tjöt. För jag är så trött på att jobba under veckorna skulle vara skönt att ha något helg jobb istället något jobb där man kunde jobba lite då och då på vardagarna bara och inte hela tiden. Men när jag väl var på jobbet så gick det super bra. Jag vet inte men jag tror jag berätta om killen som var bättre än mig, jag blev ju så förbannad sist så jag bestämde mig för att vinna över honom i dag och då skulle jag som bonus få en biobiljätt. JAG VANN.....NEJ jag hamna lika som honom. Fick in 12 faderbarn det är grymt. Fick enbiobiljett iaf så nu ligger det två biosar här och väntar. Jaime och jag tar det nästa vecka <3.



PUSSOCHKRAM NU KOMMERÄLSKLING UT FRÅN DUSCHEN MMmmmmmmmmmmmmmmmmmMM


JALLA JALLA FUKOST FRALLA

Hemma-Skolan-Hem-Sandra/kungsängen-Hem



Nu måste jag dra till min allra sötaste och älsta vän sandra! BUSSEN KOMMER



GRATTIS MAMMA 40 ÅR

Grattis min underbara mamma som idag fyller 20 för andra gången. DU är en kvinna i dinna bästa år och ingen ångest behöver dra över dig. Du är bäst och jätte vacker. Nu kan du äntligen börja leva livet igen som om du vora 20 igen haha.



ÄLSKAR DIG VI SES I HELGEN DÅ SKA VI FIRA!

LÖRDAG,SÖNDAG

Gud vad helgen gått snabbt dagarna bara flyger i väg och jag har knappt haft tid att ta det lungt, känns det som. Men jag har ju faktiskt sovit en hel del haha långa sovmornar =).

Det var Jaimes lediga helg så den var mysigt vi tillbringar så lite tid tillsammans på vecko dagarna så det behövdes! I lördags så vakna vi vid tolv tiden och efter frukosten så åkte vi väg till Willys i Rissne för att hanlda lite. Jaimes mamma åkte ju till Chile i dag och ska vara borta i fem veckor så det var menningen att vi skulle storhanlda, men de gjorde vi ju inte smarta oss. Istället handla vi så lite som möjligt för att slippa ringa taxi. När vi väl var hemma så började vi förbereda tacos för kvällen, Jaimes syster och man kom på middag för att säga hej då till mor och svärmor. Det blev jätte gott. Efter det så tjockade vi oss lite till och bakade en smulpaj me äpple i, det var ju hur enkelt som helst och alla tyckte den var god. Dok tycker jag att Vivi gör den godare. När kl började närma sig 11 så satte vi oss vid tvn och tittade på en dokumentär film som handlade om tiden då det var diktatur i Chile. Jag fattade typ halva filmen efter som språket var på spanska och texten på as svår engelska. Men det gick bra alla förklara hela tiden. Sen kom Jaimes andra syster och hennes familj och lämna över lite kläder som skulle med till släkt i Chile.

I dag så tog jag och Jaime en lång promenad till NetonNet i Vedesta det tog dubbelt så lång tid eftersom vi tappa bort oss helt i industrin. Men till slut kom vi fram och jag köpte en jätte fin present till mamma samt ett USB minne till alla mina bilder de får inte plats i datan längre så de älsta bilderna får vila där. När vi skulle åka hem efter vår långa promenad och vårt rotande i äffären så missa¨vi bussen.... Vet ni hur kallt det var att stå där i kylan i 20 minuter extra? Jag höll på o dö kan jag säga dig. Och när vi väl var i Barkaby så var vår buss tio minuter sen efter vår långa väntan och när vi var framma i Akalla så var vår buss till hjulsta för tidig så vi åkte till kista och höll på att missa bussen en gång till. Men vi kom hem till slut och jaime lagade en jätte god fisk sopa till förrät, bulgur, selleri och isbergsallad och panetter till middag. Medans jag satt och rätta hans samhälls uppgift.

Nu är den äntligen inskickad och mina ögon håller på att dö så GOD NATT PÅ ER, nu väntar ennu en vecka av plugg och jobb fan dåååååååååååååååååå.

JAG HOPPAS JAG KAN HJÄLPA DIG

Jag hade ett långt samtal med min vän i dag som kom tillbaka till familj och till vänner från en kille som inte allt behandla henne väl, hon ringde mig och grina. Hon ville tillbaka och ropade på min hjälp för att hon vet att hon inte bör tänka i de banorna. Men det som nämns här nedanför det är exakt så han har behandlat henne. Och jag kan inte klandra henne för att må dåligt och vara hjärntvättad för det är exakt det hon är. Men jag ska göra allt i min makt för att hjälpa henne. Han ringer hela tiden han stör hennes sömn och säger att han ska ändra på sig. Han kommer aldrig att göra det, Hon måste våga säga hej då till mobilnumret och hitta sig själv igen utan han i sin närvaro.


Kvinnomisshandel är mer än bara slag och sparkar, han nervärderar henne så pass mycket genom att säga fula saker så som, hora, du är ju dum i huvudet, han säger att allt du gör är fel och att hon inte förstår sig på någonting. Det är också misshandel när man blir så pass nervärderad med "enkla" ord.

Han kan också gå loss på att riva ner saker då han blir arg, boxa på dörrarna bara för att få en känsla av rädsla hon kvinnan. Helt plötsligt så blir alla nära och kära horor och äckel, "hur kan du umgås med den där människan", "varför ringer hon dig för". Krav på att hela tiden visa uppskattning till manen och tacksamhet, du ska vara glad för att jag lever med dig, att du har mig, ingen annan vill väl ha dig, så tänk vart du skulle hamna då...

KONTROLL det är vad han vill ha "Var har du varit? Vem pratade du med?" Han läser varje steg du tar och mobilen är de första han tittar på när du kommer hem. Han till och med kollar i trosorna när du varit ute. Han är svartsjuk på allt från den gamla killen till familj och vänner. Och hela tiden ska han skapa ett dåligt samvete hos dig genom att säga att allt är ditt fel, om du var gjort så istället, om du älskade mig så skulle du...


Knepet är alltså att hela tiden växla mellan värme och våld, isolera henne från omgivning och begränsa resten va livsutrymmet. Hans mål kommer hela tiden att vara att hålla henne underordnad och att ha och utöva makt och kontroll.

Mannen vill skapa ett beroende hos kvinnan och försvaga henne till kropp och själ. Tills det ibland går så lång att han mördar henne.

Men trots de nervärderande orden och slagen på kroppen så stannar kvinnan oftast, kanske för att.

Det en gång började med kärlek, som vilket förhållande som helst.

För att en kvinnomisshandlare växlar mellan våld och värme.

För att en man som misshandlar sin kvinna först har plockat bort hennes sociala skyddsnät. Han har fått bort henne från släkt, vänner och arbetskamrater.

För att en misshandlad kvinna tror att ingen kan eller vill hjälpa henne.

För att hon genomgått vad som kallas normaliseringsprocessen.

För att en misshandlad kvinna är rädd att inte bli trodd.

För att en misshandlad kvinna är rädd att bli dödad.


En människa som regelbundet blir misshandlad tappar tillslut all sin självkänsla och all känsla för vad som är rätt och fel. En misshandlad kvinna ( det gäller både fysiskt och pysiskt) tar på sig skulden för att hon blir slagen. Kvinnan kan stanna hos en man som slår av rädsla för att bli utsatt för ännu värre misshandel. Hon är rädd att bli dödad, rädd att bli socialt utstött, rädd för ensamhet. rädd för att mista barnen. Kvinnan mister inte hoppet om en förändring till det bättre. Att han skall sluta slå.

DET KOMMER ALDRIG BLI BÄTTRE


ÄNTLIGEN FREDAG

Nu är det fredag, underbart. Jag skulle jobbat i dag men vet du vad, jag orkade inte. Så jag får skylla mig själv på måndag då jag får lov att jobba in de timmar jag missa nu. Jag Mathilda och Hedvig åkte iaf in till stan efterskolan och titta runt lite i butiker. Nu börjar det klia i fingrarna igen jag vill handla en massa nya kläder, men dum som jag är så slösa jag hela mitt presentkort på H&M för länge sen. Fick det i jul och jag har inte handlat ett ända klädesplagg för pengarna 700 kr, vart tog de vägen? Det hade varit perfekt och hanlda för nu då pengarna på kortet är slut. Hittade massa fina toppar inne på HM sen så leta vi efter skor. Jag hitta inga, jag vill ha ett par svarta med högt skaft dem behöver inte ha klack men de ska gå att ha till vardags och fest. Får leta vidare de kommer när jag minst anar det, antar jag =)

Efter vår lila runda i stan så mötte vi upp en gamal vän för lite kramar och Nicole. Fan va de var länge sen, jag och denna brud har nog aldrig klickat riktigt men hon har ändå alltid varit en i gänget. Och på något sät så kändes det så himla
skönt att se henne igen. Har jag saknat henne? Antagligen. Jag antar att alla växer upp någon dag och jag är vilig att stå vid hennes sida nu och stötta henne i allt hon går igenom. Jag är glad att hon är tillbaka och jag hatar inte hennes persolnlighet längre, jag har saknat den. Det är viktigt att se allt med olika ögon och stötta de som redan ligger ner på marken, och det är det jag vill göra, jag vill hjälpa henne genom de hämska som hon nu går igenom, jag vill ge henne styrka och mod att stå på sig själv. Jag tänker hela tiden att jag ska behandla alla så som jag vill bli behandlad. I morgon kanske det blir utgång med henne Hedvig och Mathilda, Kim ville ut hon med så vi får se om hon förljer med. Jag får se hur det blir med den saken för jag har verkligen inga pengar inte ett öre faktikst, tråkig men får se om mamma har någon lösning?

I dag ska jag bara vara hemma med min kära familj, Jaime och Nala. Vi ska titta på Let´s dance och lite annat kul som går på tv. Får se om det blir något ONYTTIGT till det också jag är sugen på chili ostbågar dem där starka ni vet. Ska rota i spargrisen där alla små pengar gömer sig, men misstänker att det bara är 50 öringar kvar.. Då blir det inge onyttigheter, fan då! Jag vill Carro <3 chiliostbågar

Nala har fått en ny vän, en liten vove!


Ibland puttar hon ner voven från ställningen...
 
Men då känner hon sig ofta ensam.

FRAMTIDEN?

Jag kan inte undgå att tänka på vad det egentligen är jag är ute efter i livet, vad vill jag göra och hur vill jag göra det? Det finns så mycket roliga och händelserika saker som man läser och hör om, "det ska jag göra en dag". Jag har genom mina skolår och barnår drömt och fantiserat om mycket. En vanlig grej som nästan alla tjejer drömmer om är väl sitt bröllop vilka färger man ska ha och hur klänningen ska se ut till och med vart man ska gifta sig. Troligtvis så blir det exakt så också den dagen då det är din tur att gå upp på altaret. Men hur många dröm yrken har inte jag haft genom åren, först fascinerades jag av min moster frisör det skulle jag bli! Och till och med i 9:an var tankarna åt det hållet ibland. Men tyvärr inte tillräckligt starka. Flygvärdinna eller kosmetolog har också alltid varit en dröm. Men vilken väg ska man gå? I äldre år börja jag tänka på yrken som mäklare och ekonom, men mitt intresse finns egentligen inte där utan det är då mer pengarna som lockar. Nu i dag så vill jag bli barnmorska, kanske börjar plugga efter två år? Ska göra lite annat innan men som vad? Jobba såklart men funderar också på att gå någon rolig hobby utbildning så som frisör eller varför inte bartender? Men det kostar mycket och då måste man jobba länge innan de med och då skjuts barnmorska utbildningen upp den med. Och så ska jag ju få barn en dag också och så många år till vill jag inte vänta. Det är svårt att hitta en rak väg att gå på. Jag vet inte riktigt vart jag vill i dag och det är skrämmande att jag snart måste bestämma mig. Barnmorska det sitter högt upp på listan och just nu tror jag på det, men jag var insatt på inredare för ett tag sedan och de höll i ett halv år eller så. Så vem vet vart jag hamnar, inte jag iaf.

Jag är iaf otroligt glad för att för en gångs skull göra något helt på egen hand! Ingen som ger en negativ energi eller som blandar in sina egna åsikter i min plan. Det är skönt att få vara lite själv? Men samtidig otroligt svårt. Skönt att veta att man har lite axlar att vila på iaf. Jag är inte rädd för framtiden jag vet att det kommer gå bra. Jag kommer att hitta den raka vägen dit jag vill, men de tar väl tid antar jag...


DÅ KÖRDE MAN BARA PÅ!


KAN INTE SOVA

I dag vakna jag otroligt sent... Jag har verkligen blivit morgon trött efter det här lovet. Men tillslut kom jag upp och tog tag i vissa saker här hemma. Sen så drog jag till jobbet och slet rumpan av mig, nää det gjorde jag inte men jag jobba! Dagen har inte innehållit något speciellt förutom att jag sökt lite jobb och skrivit klart mitt CV yeeei.

Men nu skriker Jaime att jag ska stänga av ska sova.............................

BARN KAN VARA SÅ MODIGA

Gud var skönt nu är jag hemma efter en rätt ansträngande dag på jobbet! Som sagt var jag och simma med Hedvig innan vilket var världigt skönt men mina ögon blev väldigt trötta efter ett tag vad skrivbordet. Hur som helst så kom jag ihåg att vara posetiv. Jag fick börja ringa på något nytt i dag ActionAid mitt uppdrag var att få de människor som köpt julgovor genom ActionAids webbplats att börja stödja varje månad som fadder till ett barn i något av de värst drabbade länderna Afghanistan eller Brasilien. Självklart fanns andra alternativ men dessa är de som roppar på hjälp högst just nu. Det är inte det enklaste uppdraget jag haft måste jaga säga det är ett svårt samtal som hanldlar om krig, konflikter fattigdom - om verkligheten. Många blir berörda men under Januari månad så är det svårt att säga emor den tomma plånboken och det förstår jag! Jag fick iaf ihop 3 faddrar och två Girlfriends. Genom att bli girlfriend bidrar man med ett valfritt belopp varje månad så länge man själv vill, man ger fattiga kvinnor och flickor en möjlighet att ta sig ut fattigdomen. Det gäller länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Det man pratar om när man nämner Girlfriend är könsstympning. Viste ni att 140 miljoner kvinnor och flickor är könstympade i världen och varje år så blir det 2 miljoner fler. 17-22 procent av flicokrna ai delar av Afrika är HIV positiva. Mycket av det jag läste i dag berörde mig reällt. Jag är lycklig över att få vare en liten del av denna verksamhet jaghar hjälp världigt många barn runt om i världen att få en fadder. Jag tycker att jag bidrar. Men en dag, jag hoppas att jag känner att jag har råd när jag slutar på mtt jobb att bidra atomatiskt jag med. Omvärlden är inget man kan blunda för vi kan göra skillnad.

Barn kan verkligen vara modiga, tänk er själva barn som är födda i den mest hämska tillvaron och fattigdomen att dem ända kan känna hopp och våga drömma för en bättre framtid. Dem lyckas hålla sinna drömmar levande det kallar jag grymt. De ger inte upp, och det behöver dem inte för med lite hjälp så kan drömmar bli verklighet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I morgon är jag ledig från skolan tänkte städa lite här hemma det blir stökigt så snabbt! Sen så ska jag börja jobba lite tidigare typ vid 15. Det var inte så jobbigt när man väl kom igång. Vet inte om jag kanske pluggar lite på organisation och ledarskap också missa en del på lektionen igår. Hur som helst nu tänkte jag ta och ändra lite på mitt CV det blir ju aldrig av! Jag ska skriva ut dem på torsdag i skolan så jag måste sätta igång men jag är så himla dålig på CV. Det ska vara så persolnligt och om man vill att det ska väka uppmärksamhet så ska det vara speciellt också det är ju skit svårt och beskriva sig själv på ett seriöst men personligt sätt. Bläääää kan inte jobbet bara komma till mig?

JAG VILL INTE

Nu är jag på jobbet efter nästan en månads ledighet. Det känns skönt att få träffa alla igen speciellt Camilla och Jossan! Men jobbigt att börja ringa på något nytt, jag vet inte vad det är med mig men jag gillar inte barn organisationerna, man ska liksom låta lite nerstämd men ändå posetiv i dem samtalen och jag blir bara posetiv och får det inte alls att låta sorligt.. Missförstå mig inte det är hämskt! Läste nyss att flickorna i Kenya blir könsstympade med ett och samma rak blad på ca 50 personer. Det är sjuk tänker de inte på hur flickorna kommer att må i framtiden? Saken är den jag tycker det är fuktansvärt allt de som jag ska prata om i mina samtal men jag kan inte få sympati (heter det så), medkänsla. Så därför är jag mycket bättre på att prata om posetiva saker, kommer ihåg när jag ringde på drogfritt.nu det handlade liksom om något trgiskt som händer i vårt samhälle som jag var med och förändra. På någotsätt kändes det som mer min grejj, eller de kristna organisationerna jag älskar dem, de är så enkelt och jag är på något sätt avslappnad?

Hur som helst börjar jag kl 17....... Tänkte börja nu kl 16 menjag vet inte jag orkar inte eller gör jag? Har varit och simmat med Hedvig i dag vi simma flera sträkor i 30 minuter sen larva vi oss mest bubblade och tog hand om kroppen i bastun. Så tröttheten börjar komma nu kanske bäst att sätta igång så att jag inte blir grining också.

PUSS

HUR SKA DE HÄR SLUTA

Morgonen börjar med att Jaime stöör min skönhetssömn då har börjar tidigare än mig idag. Jag vaknar så klart då på dåligt humör och gråter mig upp från sängen.. I köken någon kvart senare efter sminket så hör jag ett BOOOOOM! Det var min katt och krukan som inte kom så bra överens. Så medans gröten bräns är jag tvungen och få jord under naglarna och plantera om skiten. Stakars Nala gömde sig under sängen och jag sitter här med kallt The och äkel gröt. Bra start på dagen eller vad säger ni?


Nee nu måste jag börja packa sim kläder och lite sånt ska simma innan jobbet tänkte jag.. Ännu ett försök på att vara duktig.

=)

GLÖM INTE ATT VARA TACKSAM

Jag skulle igentligen vara duktig och lägga mig i tid i dag.... Jag börjar jobba i morgon och har en lång dag framför mig. MEN jag fastande i Hannah Graafs blogg, tack Hedvig. Nu har jag iaf läst varenda inlägg som hon skrivit (nästan). Och nu tre timmar senare ska jag hoppa ner under täket och sova. Känner mig rätt så pigg menn söta Jaime får slita sig från fifa och komma hit han med då blir vi säkert trötta och somnar gott i varandras armar.

Ville bara passa på och säga att jag under denna helg har insett mer och mer hur tacksam jag bör vara över allt jag har i min närhet och för allt som jag faktikst gått igenom. Jag älskar mitt liv, jag är inte längre orolig över att jag inte vet hur det kommer se ut i framtiden. Allt kommer att falla på plats en dag och den dagen kommer vara exakt när jag vill det. Jag älskar min mamma och restrerande av familjen. Jag är evigt tacksam för att jag får vara en del av Jaimes liv och för att vi funkar så bra ihop. Han är underbar! Jag är otoligt glad för att jag har vänner som lyssnar och förstår sig på mig och jag är överlycklig att alla i min närhet mår bra och är lyckliga. Någon dag snart tänkte jag skriva ett lite längre inlägg om just tacksamhet och lycka kanske om framgång. Vi får se om det kommer en liten novel i helgen kanske?





KÄRLEK

...

Första skoldagen var inte så himla jobbig endå, kom en timme försent men det gjorde inget fick närvaro iaf det var bra! Har bara haft organisation och ledarskap och språk idag samt tre timmars håltimme då jag och Hedvig var i farsta C och åt lunch och titta lite i butiker, men jag är inte på så stort shoping humör så jag hittar inget just nu. Behöver bara svarta stövlar och lite vanliga linnen så det är inget jag tittar efter så där :p Det var iaf kul och träffa alla igen en liten stund i alla fall. Efter skolan åkte jag hem och åt en god soppa =) Sen så har jag bara hjälp jaime med samhälles uppgifterna hela kvällen. Snart så börjar den nya serien på Tv3 får se om den är något att följa, just nu är jag inte posetiv till den. Jaime tog tvn sådet blev inget tv tittande för mig.................... SUCK

Funderar över om det finns något man kan träna i morgon efter skolan jag slutar tolv och börjar jobba fem så jag har tid om man säger så. MEN vi får se.

SISTA TERMINEN CARRO, KÄMPA

Fan va det var svårt att vakna i dag.. Jag har inte gått upp så här tidigt på evigheter. Jag snoozade inte men jag va nära. Nu är jag iaf upp sitter och äter frukost, gröt och grönt te. Mmm min gröt blev verkligen god i dag jag skärde ner bannan, russin och mandlar och sedan lite honung runt om kring det blev sött och gott, Hur brukar nu ha eran gröt?

Skolan har varit slarvig och glömt bort att ändrat mitt schema, jag ersatte lite tråkiga kurser med nya samtidigt som jag såg till att inte gå några onödiga dagar, så som att börja halv fyra på eftermiddagen. Så just nu står det att jag ska börja halv fyra. Men jag är nästan säker på att det var vid halv 10 min första lektion i organisation och ledarskap börjar. Det återstå och se om jag börjar min sista temin med en timmes försening eller inte. För jag är nästan säker på att det var någon gång på morgonen. Jag har även tre timmars hål timma i dag och då tänkte jag skriva lite på mitt CV och även printa ut det, nu är det dags och söka lite nya jobb.

Oj nu måste jag skynda puss!


GOD NATT

I dag har jag spenderat hela dagen hemma hos mina underbara kusiner.  Isabella och Daniella dem bara växer och växer det är så kul med små barn dem säger så knasiga saker ibland! oh det gör ont i hjärtat när jag tänker på att jag faktiskt inte är hos dem två sötnosarna särskilt ofta, men det får bli ändring på det. Självklart var det trevligt att träffa resten av kusinerna Luca och Michael också men dem är liksom så stora nu:P Maria hon hade iaf tänkt på mig i dag då hon börja med maten det blev nämligen pasta shout (stavas det så?) jag som älskar pasta shout. Det var verkligen jätte gott. Efter maten titta vi på en film eller mer en dokumentär som heter the secret, den var verkligen tänkfull och det är viktigt att man tar tills sig det på riktigt om man ska gå efter vad the secret säger. Jag fick en massa tips om hur man bör tänka på. Jag ska lätt köpa boken för jag förstod mig inte på hela filmen det var lite rörigt i omgivningen. Hur som helst efter en massa bus med mina små prinsessor så var jag ju tvungen att åka hem. Skolan börjar i morgon och alla kort och så var hemma så jag hade inget val.

Isabella 5 år  när jag sa hej då: Carro VI kommer sakna dig, kom snart igen.

Då blev jag tårögd sötaste tjejen i världen. Oh det känns inte bara ingen av mina tre prinsessor bor jag med längre syster är i Göteborg, Isabella och Daniella i bålsta. (jag bodde med dem när mamma flytta). Det känns dött, man hinner inte ses varje dag eller prata hela tiden längre det suger.

Nu har ja.g iaf tagit ett bad tillsammans med underbara Jaime, pratade om hur dagen varit osv  och om vår eventuella spanien resa. Nu ska jag bädda ner mig och försöka sova skola i morgon. Typiskt att Jaime är ledig och måste spela fifa just när jag måste få min skönhetssömn...

------------------------------------------------------------------------------

 

Författare: Byrne Rhonda

Jag rekomenderar alla att läsa denna bok eller att se filmen jag ska läsa boken också, som en handledare in i det vuxna livet?



SÖNDAG

Heej gråa söndag..... I går spendera jag hela kvällen hemma hos Nicole vi hade jätte trevligt pratade om sånt som bara tjejer tycker är kul och om gamla minnen samtidigt som vi åt vår underbara middag det var lax och bulgursallad, och vin till det! Efter en massa prat kom Nicoles mamma hem så vi tog fram vindruvorna och satte oss och kolla på Mamma mia, det var tredje gången för mig men det gjorde inget den är så jävla bra man blir glaaad av den filmen. Sen så drömde vi oss bort vid datan blad paradisen, Mexico, Spanien och Turkiet fan va jag längtar vill verkligen dra i väg nu! Nicole kom också med ett förslag tänk att åka i väg till typ Turkland ha ett eget hus med pol och strand nära, med alla sina vänner eller aa dem som vill följa med och bara festa o ha kul. Det skulle va sååå mycket roligare....drömmar.
Det var iaf en jätte mysig kväll som vi måste göra om och då får man hoppas på att alla de andra har tid.

Nu måste jag nästan skynda mig ska åka hem till mina kusiner i bålsta i dag, har inte varit där på hundramiljoner år känns det som!

10-01-09

Sista helgen innan skolan är igång igen. Jag längtar nästan lite det var länge sen jag träffa Hedvig, Mathilda och Melanie. I dag är jag bjuden på middag hemma hos Nicole jag tror hela "gänget" ska dit, vi får se! Men ser fram emot det har inte träffat dem på länge och desumtom så är jag jätte uttråkad så det här ska bli underbart skönt att komma ut. Tråkigt att jag inte viste om det i går hade suttit fint med lite vin också en flaska eller två.

Och jag gick inte ut och jogga i dag.. jag måste ju vara ärlig. Jag orkade inte jag vakna på jätte dåligt humör jag var så grining. Men jag har inte bara legat i sägen jag rörde på mig gick till köket och diska...... Nee jag skoja jag har gjort en hel del magövningar och så ska jag ut med Jaime i morgon på morgonen. Jag har fan träningsvärk från i går.


Nu ska jag fixa klart här hemma och sen ta o fixa i ordning mig! 


PUSS PÅ RUMPAN 


JAG LOVAR OCH SVÄR

Fan nu har jag varoit riktigt onyttig ätit pringles och druckit cola. Jag funderade starkt på att ta en promenad och jag lyckades nästan dra med mig grabbarna (Isak och Jaime) men de sluta med att jag sitter här vid min älskade dator och killarna spelar PS3. KUL.
Jag blir alltså tvungen att vakna lika tidigt som Jaime ta mig ut i ovädret och jogga ensam i morgon, och ja jag ska göra det denna gång. Kanske lite senare än Jaime?
Hur som helt fick jag ett jätte sug efter att gå ut, jag ångrar jätte mycket att jag inte gick ut med tjejerna igår. Men jag mår ju 50% bättre i dag än vad jag gjorde då. Så i morgon så hoppas jag på en hundra procent hajpad Carro för jag vill ut. Såg att Hedvig var uttråkad hon med så skicka iväg ett sms fort som fan. Hoppas hon vaknar glad i morgon och inte är trött efter jobbet. Såg även att underbara Nicole är själv hemma så kanske kanske kan dra dit istället? Vi får se vad som händer, något jag vet är att jag inte tänker vara hemma imorgon. Jaime har inte sagt något bara peppat mig att gå ut han har nog sina planer han... och är alla mina vänner sega i morgon så lovar jag att jag ska med honom. Mohaha.

Såg ni på Lets Dance det var ju jätte bra, Jag tor på Magdalena Graaf  och Daniel. Bara för att hon är så vacker och för att hon var duktig i kväll.  Det var faktiskt ett jätte underhållande program jag skratta som fan när jag såg hon reporten dra upp klänningen och när stakars Kitty dansa. Blondinbella var ju duktig tycker jag hon såg inte alls ut som bambi på hall is, som de uttrycker sig. Eller?


NO BIO


Det blir ingen bio i kväll fanns ingen film som fall oss i smaken och dessutom går en massa bra filmer i kväll. Vi får se vilken det blir. Lets dance går ju också i kväll. Har ni något par som ni hejar på ännu? Jaime ligger och vilar lite nu han har jobbat länge i dag börja vid 8 och sluta 17 så det va ett tag. Tänkte ta mig ner till torget och handla lite till i kväll typ nötter och något annat gott, ska försöka vara nyttig när jag går ner dit får se hur det går med det. Annars får jag väl spy upp godisarna sen? skoja bara..



Kärlekshandtagen dem måste bort och det är fort!

OLD OLD OLD

Jag satt nyss och kolla på lite gammla bilder. Tänkte dela med mig av de roliga.





   



  



   



  
 

Nu ska jag gå och fixa i ordning mig, jag har insett att jag brydde mig mer om det förr än vad jag gör nu, o så ska det inte vara! =) haha

GODFÖRMIDDAG

Jag låg i sängen länge i morse efter att väckar kl ringt. Bestämde mig i går kväll för att gå upp lite tidigare fixa tvätten som var kvar i skåpet och sedan ta fram träningsykeln och motionera lite. Det gick väl så där jag och träningscyeln är inte bästa vänner ännu, jag tycker att det är mycket jobbigare att cykla än att jogga. Kanske ska försöka byta till ett joggingsband istället? Hur som helst så gav jag upp rätt snabbt och gjorde lite övningar på golvet i stället, de gick bra det med. Sen skulle jag äta frukost men kl var närmare ett så jag gjorde en liten lax sallad istället, så det fick bli min brunsh men färsk pressad apelsinjuice.

Vad händer i dag då? Jag hade gärna velat dra och sola men det kanske bör vänta tills jag är fullt frisk. Mot kvällen blir det iaf bli tillsammans med Jaime. Vilken film vet jag inte ännu, några förslag?

 
DETTA ÄR MIN OVÄNN JUST NU, VI TRIVS INTE IHOP.


DAGBOK FRÅN EN MOTORCYKEL

Det gick nyss en jätte bra film på tv2. Jag lovar att om jag kunde skulle jag skicka ett sms till hela sverige om att slå på just den filmen. Den var inte lite bra den var bäst. Så inlevelsefull och fashinerande. Man blev sugen på att göra exakt en sådan resa som dessa två killar gjorde. Tänk er själva att sätta er på en motorcykel med de allra viktigaste i resväskan, bensinpengar och lite över det och bara resa runt hela Syd amerika, uppleva saker man aldrig tidigare fått chansen att se eller möta förrut. Vilken fantastisk människa man skulle förvandlas till efter och hur tacksam skulle man då inte vara för allt som man faktiskt har.



Det var exakt det här jag och Nicole prata om när vi var och fika här om dagen, hur häftigt skulle det inte vara att bara dra i väg med en resväska på ryggen lite pengar i fikan som en start och bara se vart vägen leder en någonstans. Ballt säger jag bara. Nu ska jag tvinga min älskling att ta tjänsteledigt och packa den nya väskan. Haha jag bara skoja men det är värt att fundera på. Det skulle vara ballt. Jag somär helt besatt av sydamerika eller rättaresagt av Chile skulle verkligen inte tacka nej till exakt samma resa som Ernesto och Alfredo gjorde.

Läs mer om filmen här ni måste se den. haha jag blir typ bvesatt när jag ser bra filmer märker jag.

Jaime sa nyss att han hade det på spanska nu måste jag ta ett alvarligt snack med min spanska lärare så att han lär mig spanska lite snabbare och så ska jag tvinga han att visa den filmen. Mycket bättre än den förra.


NÄÄÄ

Nu gick Jaime och mötte upp Isak, så tur hade jag inte. Dem två spel nördarna ska åka in till odenplan och spela något tråkigt spel på datan. Jaime sa att jag skulle följa med men kul liksom sitta och snora vid en dator bland massa spelnördar. Jag skulle nog bara gnälla och vilja dra hem. Jag sitter hällre här i min egna sköna säng och luktar på de rena sängkläderna. Hoppas det inte blir så sent iaf jag som har varit duktig och skrubbat hela kroppen och ja rakat varenda litet hårstrå från kroppen vill ju faktiskt ha lite uppmärksamhet i kväll. Vi får se hur det går med den biten. Nu ska jag titta på Pimp my ride. Föresten har jag hittat en ny dröm bil de är en Subaru vet inte vad modelen på just min dröm heter men något var det iaf :p


HEJ DÅ SÖTNOSAR

WHYRED


Hemma igen från en mysig dag i Barkarby med min älskling. Vi tog en lång promenad dit, det kanske inte var det bästa men det var skönt att få röra på sig lite. Jaime hittade ett par fotbollskor och fick ett till par på köpet som vi tänker sälja på tradera ;) Jag ville ha ett par svarta stövlar men hittade inga.. Jaime däremot hitta en jätte fin vår jacka och en bag från Whyred. Han som verkligen inte har några jackor, haha ibland kan man tro att han är tjejen i vårat förhållande. Jackan var skit snygg verkligen. Kan visa någon bild senare kanske. Whyred har jätte fina kläder tycker jag, men i dag var det inte jag som hade tur hitta bara en kofta men det var inget som jag tyckte var nödvändigt att ta med sig hem.
Jag och Jaime har varit tillsammans i ett och ett halft år i går, så vi skylde på det när vi gick och åt middag på mangal kolgrill. I morgon ska vi på bio har jag bestämt jag vill hitta på något det är viktigt att man gör saker tillsammans när man är i ett förhållande och inte bara sitter hemma och glor in i en tv ruta. Vi bor tillsammans och det är lätt att saker blir tagna för givet då, eller att allt bara förvandlas till en vardag. Så ser det inte ut i dag inget är en vardag allt förnyas och är spänande hela tiden och så vill jag att det ska förbli. Jag är lyckligt lottad måste jag säga.

  HAHA I LOVE YOU!

YEEEEEI

JAA Isak har tydligen inte hört av sig, så jag och Jaime drar till barkaby det var länge sen! Sen blir det kanske bio mot kvällen äntligen slipper jag de här rummet för enlten stund iaf! =) Nu måste jag skynda mig och försöka bli lite brun med hjälp av sminket haha jag är såå jävla vit efter det här viruset! Dte blir ett par solarium rundor i veckan.

BABEL MAJA

Min sköna säng har aldrig varit så obekväm som nu. Jag är verkligen uttråkad, jag vill göra något. Nu har jag varit hemma aldeles för länge och det finns inget nyttigt att göra hemma längre, håller på att tvätta och städa har jag redan gjort. Det blir ingen utgång i dag, pratade med Hedvig väldigt länge i dag om allt möjligt det var trevligt och borde göras mer ofta, som förr. Vi kom iaf fram till att vänta lite med middag och allt då jag fortfarande inte känner mig fullt frisk skolan börjar ju snart och då är det viktigt att vara på fötter igen. Men det får inte dröja länge jag har längtat efter den här middagen hur länge som helst. Kom presis upp från en underbar dusch skrubba hela kroppen och känner mig äntligen lite fräshare, men mitt ansikte är tort som fan, skrubba och återfukta men näsan min är torr som bara den vad ska jag göra?

Jag har iaf kommit fram till att det här halvåret måste jag verkligen hitta ett mer givade jobb, något som jag kan jobba med på helger och efter skolan då och då. Helst ska det vara inom handel då får man en bra Ob lön också. Det skulle verkligen inte sitta fel med ett jobb på H&M eller liknande. Jag längtar verkligen tills jag kan börja jobba igen det blir förhoppningsvis på tisdag. Men jag vill förnya mig hitta nya utmaningar osv. Något roligare jobb också förstås. Sedan måste jag blir duktigare på att hålla kontakten med vännerna, vad händer med oss alvarlig förrut prata jag och Hedvig itelefonen minst 3 gånger om dagen och då vi inte prata så var vi med varandra. Och vi hade pojkvänner då med. Jag gissar på att vi leker lite upptagna men det är slut på det nu, jag ska bli duktigare på att höra av mig till mina vänner som faktikst betyder något för mig, specielt dem som visar intresse tillbaka. Jaime han har inte problem med att hålla kontakten med de han vill ha kontakt med, han går ut och spelar fotboll när han känner för det eller när telefonen ringer, han drar ut med vännerna och chillar, vad gör jag? Jag ligger här i min säng och gör ingenting. Men nu ska det bli ändringar man behöver komma ut och nu under vår terminen så kommer allt bli mycket ljusare och då är de enklare att anpassa sig och orka också.


Hedvig och jag, då var vi verkligen vi.

Vi får se vad Jaime ska göra i dag jag tror han skulle träffa Isak och dra och spela i odenplan.. då antar jag att jag blir hemma om inte någon annan har liksa tråkigt som mig jag behöver komma ut lite iaf.


.....

Yeeeeiii Ingen feber längre så med andra ord kan jag gå ut i morgon. Hoppas att Hedvig lyfter på luren snart bara har försökt att ringa hela dagen. Vi måste ju besämma ställe osv. Men men hon ringer säkert. Är fortfarande seg men jag tror jag kommer på fötter helt tills i morgon. Känns jätte skönt trodde de skulle hålla i sig längre. *=)

Rösten är fortfarnde borta och då går det ju inte att sitta och ringa på jobbet. Tråkigt då jag verkligen behöver jobba. Det är nu man måste börja spara inför sommaren också. Kanske blir Spanien i år vi får se Jaimes familj brukar hyra ett hus där så då blir det billigt och bra, tre veckors semester i värmen, vi planerar ju att köpa lägenhet och då har man inte råd för någon dyrare semester. Men husvagn med mamma och Spanien det skulle inte sitta fel.

Nu har jag och Jaime städat en del och behandlat vår malm serie i sovrummet det är ju jätte viktigt att behanlda allt trä så att det håller sig fint längre. Jaime har även satt upp  "handtag" på byråerna så att dem ser lite anorlunda ut. Vi köpte de för jätte länge sen men det har liksom inte blivit av. Men nu är det gjort och det ser riktigt fint ut! Kan visa bilder på det sen. Det är kul och förnya gammla möbler jag mennar man kan alltid ta bort det igen och det blir inte märken, eftersom att man skruvar på insidan.

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla när älskling spelar fifa06..jätte kul ja vet!


INFLUENSA

Feber i två och en halv dag.... Det lutar åt att jag fått den hämska influensan som drabbar en hel del under vinerhalvåret. Fan vad tråkigt jag ska ändå kriga min frisk tills på torsdag, jag ska jag ska jag ska. Jag hoppas verkligen jag blir frisk nu har jag legat med svettningar och feber två nätter de borde ju försvinna. Jag som ville jobba i morgon, Ohhh jag kommer va såå fattig i februari.

Nu ska jag försöka dra mig upp ur sägen och få i min något i magen, Jaime är så söt han tar verkligen hand om mig. Haha viste ni att potatis kan dra ner febern? Jag viste inte de tills Jaime kom med skivade potatisar och la på min panna, dem gick typ att äta efter en halv timme så varm va jag. Haha jag är sååå snygg just nu!

Ja ja jag ska kriga mot kroppen nu.. Chao <3

SÅDÄR VAR ORDET.

Man kan ju säga att de går sådär med mitt såkallade nya liv, jag som skulle ut och jogga och äta nyttigt, och de ska jag också men nu blev jag sjuk o allt då har man inte ork för nyttigheter.. Nej man orkar inte gå ut och springa på kvällen då och desutom säger halsen emot. Men så fort jag kommer på fötter igen ska det bli andra bullar. Det här är något jag vill och inte ett måste så vilja finns ju här! Det var föresten jätte trevlig att få snacka lite skit med pappsen det var såå länge sen, och desutom så kronglar hotmail han får inte mina mail men jag får hans, så då pröva jag att skriva från en annan och då funka det. Kännd bra de då kan man ha lite kontakt iaf. För det är inte säkert att man har tid samtidigt alltid.

Nu ska jag fortsätta titta på filmen på kanal 3. Jaime är o spelar fotboll han är duktig han.

SJUK SJUK SJUK.......

I går när jag gick och fika med Nicole i Kista så började jag få jävligt ont i hasen.. Nu har jag på riktigt ont! Jag hatar att vara sjuk, jag kan inte hosta utan att det gör ont i hela brösten. Inte kul kunde inte följa med och äta med mina underbara vänner, tråkig då man inte träffats på länge. Men men i veckan ska jag bli frisk och på torsdag blir det middag med Melanie och Hedvig kanske en utgång på det också? Jag vet inte vi får se.. men kul blir det. Nu ska jag prata med min pappa på Msn det var länge sen vi snacka!


FIKA

Nu ska jag iväg till kista och möta söta Nicole på en fika. Kim kanske tittar förbi sen också duktiga Kim som jobbat på hela lovet!

Och ja jag har spelat the sims 2 sen jag vakna..................


Kim och jag på min födelsedag

SÖNDAG

Igår vakna jag och Jaime kl nio och drog iväg ganska såt idigt till sinsen köpcentrum, vi hade aldrig varit där tidigare. Det var otroligt stort faktikst men jobbigt och hitta som en laburint liksom. Nicole berätta om ett ställe som gjorde naglar där, och jag måste säga att jag är lika sånd jag med! Hur kul är det inte att åka och göra sånt tillsammans man kan sitta fem i rad och bara snacka en massa skit. Undra om de bjuder på vin? haha. Hur som helst så var vi där ett bra tag vi åt lunch och titta lite i butiker, jag hitta ett par miss sixty jeans, i stuprörs model som var på rean som jag fick i julklapp av amore. Och även ett annat par miss sixty som var utsvängda, men jag lämna tillbaka dem jag ångra mig lite nu:P Efter stinsen så åkte vi till Kista lämna tillbaka jeansen som dem vägra ta emot i stinsens MQ, om man ville ha pengarna kontant. Det är alltid kunden som betämmer hur man vill ta emot pengarna man betalat med och ingen annans. Men men det gick bra i Kista iaf. Sen köpte vi även några spel jaime köpte fifa 06 till XBOX och jag fick the sims 2 deluxe till datan, jag fick ju tidigare till xbox men det är skit konstigt tycker jag. Så nu är jag nöjd. Vi spelade hela natten haha vist är vi gulliga, på varsin sida av rummet han vid XBOX och jag vid datan!

Jag fick även veta en ganska så rolig överraskning i går, det kan vara bra och mindre bra. Jag vet inte hur jag ska reagera igentligen eller hur jag känner vid just det här i dags läget. Men jag ska betätta mer om det senare.

I dag ska jag nog inte göra något särskilt jag ska let alite fusk till the sims sen så ska jag spela det, och sen kanske jag ser till och gå ut lite? Vi får se vad dagen leder mig. Förrut hade jag alltid söndagarna som min skönhetsdag kanske ska jag se till och ha det i dag med, fixa naglara de börjar bli slitna, färga håret kan jag ju göra, använda min epilator och bli hår fri? Vi får se hur länge jag spelar, haha. Skönt nästa vecka så börjar jag jobba kommer ju ty inte ha några pengar i februari annars!

PUSS PÅ ER <3




FY CARRO

Okej.. det blev ingen ut och springa dag i dag, jaime kände sig dålig när han kom hem och jag vågar inte gå ut och springa själv vid nio tiden på kvällen. i stället blev det film och en massa myss i sängen och ett par kvälls makor på det, måste jag ju erkänna. Så min nyttiga dag får helt enkelt vänta tills i morgon. Och blir det ingen jogging då så har jag iaf gått en hel del. Vi ska nämligen till stinsen och shoopa jeans och skor till mig får se om det blir converze eller svarta stövlar jag behöver båda.

Nu ska jag kolla vad bostadsmarkanden erbjuder sedan väntar sägen det blir i en tidig morgon.

Ha de bra så länge.


MTV.COM

Tittade nyss på de två först avsnitten av The city på mtv.com, de som handlar om Whitney från The hills och hennes nya liv i new york det var faktikst skit bra, mycket drama och sånt gillar jag!


TRÅKIGT

Nu  har jag hunnit städa, rensa skit ur lådorna, dammat och skurat. Kl är bara tre, va fan ska jag göra. Jag orkar inte gå och sola jaime ville också så jag får göra det i helgen. Oh ja jag har ett tråkigt liv just nu. Jag skulle kunna åka i väg och se om jag har bättre tur med rean nu. Men de är tråkigt att göra de själv plus att pengarna behövs till annat. Att sitta hemma så här gör mig fet, haha men va fan ska jag hitta på.. Jaime har iaf lovat att jogga med mig ikväll det är bra. Jag kanske kan färga håret? Ähh fan att ligga här i sägen de känns bra.. eller inte.


2 JANUARI

Idag börjar mitt nyttigare liv. Det menas med.

Äta bra, mindre potioner, mindre potatis,ris, bröd och pasta. mer frukt och grönt.

Inget små ätande på kvällen/natten.

Motionera på morgon eller kväll.

Börja simma.

Röra på mig mer även om jag är hemma.

Nu har jag tvättat och städat lite vaknade vid 8 så jag ska sova lite nu sedan fortsätta med de jag håller på med. Kanske tar mig till solkungen sen och blir lite brun.

PUSS


MITT NYÅR

Nyår var fantastiskt det kunde inte bli mycke bättre, tänk att fira nyår ännu en gång med sin älskling och få den här känslan att allt bara är perfekt. Jag är överlycklig över att få vara en del av hans liv, jag kan inte tänka mig någon annan än han att dela mitt liv med. Vi är här tillsammans och har tagit del av mycket fantastiska minnen ihop. Detta var vårat andra nyår och vi längtar efter de andra tillsammans. I Jaimes närhet känner jag mig som en principessa dag ut och dag in. Vid tolv slaget sa vi dem mest underbara orden tillvarandra och delade fina minnen ihop. Bättre nyårskyss kan man inte få. Jag ser famåt med världens lyckligaste ögon.

Vårt nyår började väldigt sent, vid halv elva ungefär satt hela familjen sammlad runt bordet. Jaimes mamma servera mört kött sallad och ris, som bara hon kan göra det. Vin dracks i mängder och ungefär när efterrätten var uppäten var det dags att öpnna champagnen. Kl började närma sig tolv och det nya året var här. Krammar från alla möjliga håll men speciellt kyssen från min älskling fick mig att bli tårögd. När jag ser på honom så vet jag att det här de är rätt, vi är perfekta tillsammans ingen kan slå oss. För ett år sen stod vi på samma plats och kysste oss in i det nya året. jag känner verkligen hur känslorna bara blir starkare för varje dag som går, vi blir starkare hela tiden. Det nya året kunde inte bli välkomnat på något bättre sätt från minn sida.

Efter tolvslaget tog jag och Jaime tuben och mötte upp Isak, vi var nu påväg till rågsved och hem till Rodde. Vi var helt hajpade, vi skulle vara där kl 2 men med alla förseningar var vi framme kl 3. Påväg hem till Rodde så ser vi att hans vänner är på väg där i från. Snacka om att jag blev sne men vi gick dit ändå. Det var folk kvar inte på fest humör men de var kvar. isak var arg han ville gå Jaime viste inte vad han skulle göra, Rodde låg deckad någonstans och de andra var slut. Men jag gav inte upp jag tog mig dricka och gick ner. Mitt nyår skulle inte sluta här. Så alla drog ner till undervåningen, musiken började pumpa igen och festen var igång! Vi var inte så många kanske tio st men vi hade skit kul i väntan på ännu en nyårs kyss ,chiles nyår är kl 4 på morgonen svensk tid så vi fira in det nya året där med. Det blev salsa och ringdanser, fan va alla skulle dra upp mig jag som hatar att dansa men det gick bra jaime ledde mig! Helt plötsligt var två st campagne till slut och all min dricka med, kl var över sex och Jojo och hennes man hade gått och lagt sig. Det var med andra ord dags för oss att dra. Det fanns som tur lediga bilar så det blev taxi. Jag mådde måttligt bra på väg hem kan jag bara säga. Det blev ett stopp i helenelund för att plocka upp Isaks bror men sen var det raka vägen hem. Vi varv äl hemma vid 7 tiden och då mysste jag mig tätt intill min älskling och somnade sedan djupt. Det var ett underbart slut på dagen.



Anledningen till att jag skriver detta nu är för att jag sov till kl 17 i går och sedan åt jag sen låg jag och Jaime och kolla på film tills vi somnade igen <3 Och ja jag var riktigt bakis.

Tråkigt nog hade vi inte fått tillbaka vår ladare till kameran då Jaime låna ut den så att jaa de finns inte mycket bilder, jag tror Jaime tog några med mobilen och svärmor tog ett par hon med. Men när jag väl får tag i dem så lovar jag att lägga in dem. Men var gör bilder när man har ett underbart minne av det hela?


RSS 2.0