TISDAG

Satan i gatan vilket härligt väder vi fått Sverige! Det är hur skönt som helst när man öppnar upp gardinerna på morgonen och solen lyser in man kan inte låta bli att leé. De senaste två dagarna har ängnats åt skolan,stan och jobb. Massor av glass har jag ätit också man kan inte låta bli i detta härliga väder. Jag har ännu inte hittat min student klänning så jag börjar få lite små panik nu men ja, jag hittar väl den snart antar jag.. I morgon blir det kryssning och det ska bli hur kul som helst har längtat jätte länge efter det! Maten är typ det jag ser fram emot mest, och jag tog mig äntligen till simhallen idag BARA för att jag ska kunna äta så mycket i morgon höhö.

dålig och rätt tråkig uppdatering, men det kommers nart jag känner på mig det. ;)


ON THE WORK

Hade en jätte lyckad dag/kväll i går vi grilla  och festa till tidig på morgonen. Kunde knappt sova för ljuset sken in i fönstret på undervåningen där vi trängde i hopp oss. Men det gör inget för  man blir så himla glad av solen. Längtar tills vi ska på kryssningen jag har verkligen hittat mig själv i Jaimes kompiskrets så det känns skönt. Det var super trevligt att vi var så blandande i går- ungdommar, småbarn,mammor och pappor och fastrar och kusiner. Under natten var det förstås bara vi ungdommar kvar, jag lärde mig en ny spänade lek "pyramiden" vänta bara älskade tjejer när jag lär er den. Då kommer ni någ inte kunna resa på er hahaha man bli inte lite pakad.


Jaja nu ska jag vara proffsig och duktig här på jobbet!

Puss från världens gallnaste och mest kära Carro!

EFTERLÄNGTAD HELG

När ska denna eviga skolgång ta slut. Jag behöver i alla fall ett sommarlov och det är nu. Jag vill aldrig mer skriva en uppsats, i går satt jag och Hedvig kvar i skolan till kl halv fem, på en fredag? Det har typ aldirg hänt. Desutom hade jag värsta migränen så jag fick gå hem och vila för atts edan orka åka til Kista- där jag inte hittade något alls.

I dag ska jag på grillfest och det ska bli hur kul som helst, jag ska drika en massa vin och öl och bara umgås med härliga människor. I need it! I går var jag bara hemma med Jaime och myste det var länge en jag orkade hålla mina ögon öppna ett tag i alla fall. Vi hade köpt två stora påsar med naturgodis, man ska alltid överdriva haha. Och sen låg vi där och bara gloode på tv. Och det bästa är att ligga på hans sköna armar jag verkligen älskar dig amore.<3

I veckan var jag hemma hos Hanna och Fadi ni förstår inte hur mammakär jag blev efter den dagen, jag längtar som fan tills jag är mogen och gammal nog att få egna barn. Jag vill att det ska ske nu nu nu. Hon var så underbart söt och så vacker. Det kändes så konstig någgon vecka inna var jag där och då fanns hon inne i magen. Helt plöttslig var hon där helt perfekt och det var deras flicka något som dem delar på och som dem skapat. Vilken känsla!





En dag inte så långt ifrån kommer jag sitta så här med vårt barn.


CHAO

Hej igen, så vad har hänt sen sist? Jo Fadi och Hanna fick sin lila flicka Liona i söndags. Hon är jätte fin <3 I dag kanske jag springer förbi och hälsar på, om inte så många andra är på besök. Längtar!
Hedvig och jag kämpar som djur med vårt projektarbete, uppsatsen ska vara inlämnad på fredag. Det är inte mycket kvar i skolan nu, bara 19 skoldagar för mig:p
Tänkte passa på att söka lite jobb idag eftersom jag ändå är ledig från skolan, har valt att inte jobba också så det finns gott om tid för det.  Får se om jag hinner med något pluggade också kanske..

GUD VILKEN BLOGGTORKA, det finns inget att skriva.. så jaa vi ses när det finns något helt enkelt.


STACKARS MÄNNISKOR..

Igår var det dags för Marias överaskningsfest det var jätte mycket vänner från olika håll och kanter och det blev verkligen en suprice för henne när vi alla hoppa ut ut sovrummet när hon kom in. Kent och mamma hade förberätt maten i timmar och det var hur gott som helst, tårtorna dem bakade var den godaste jag ätit med massor av frukt på. Live musik från Bulten (Göran) och hans dotter Jeanette spelades och alla drack en massa, barnen lekte och alla var nöjda.

Men så var det de där med spriten, det förstör personer! Klockan var knappt tio när tjafsen och diskutionerna var igång- skämtar folk eller? Jag blev hotad av en jävla fulm brud som inte har vett i skallen, frågan är bara om det verkligen är hennes fel stakars flicka, pappan är störd i huvudet. Det blev slagsmål och människor blev kränkta. Min morbror snacka om respekt, han borde skaffa lite själv först. Jag tycker det är synd att det sluta som det gjorde för festen var verkligen lyckad från början, jag tyckte det iaf. Stackast Maria som skulle ha en sån fin dag... Stackars barnen som inte fatta ett skit.. Stackars tjej som fick stryck från sin pappa det är inte konstigt att hon har problem men jag har också min självrespekt och vissa saker accepteras inte, vem fan är du. En sak är säker jag ska ha måttligt med alkohol på min studentmottagning, för tydligen kan folk inte bete sig normalt.


Nu hinner jag inte gnälla mer även om jag skulle vilja. Ska jobba!


DET FINNS EN MENING MED ALLT

Satt nyss och rotade lite i min stationära dator och där hittade jag en massa gamla bilder från förr i en delad map som jag helt hade glömt bort. Fan vad kul det är när man hittar bilder som man helt glömt bort, man kommer liksom ihåg hur kul man hade alla minen, jag älskar sånt. Självklart finns dte mindre roliga saker från förrut också men ändå :p

 


                                                                   
Amatör blond



Jag glömmer oss aldrig <3
 


Kista va bäst


Slutet av Kista perioden?





Love you <3


                                                                                                                                                             
Jag var friiiiiii, minns ni tjejer ;)


                                         

                                                                     
                                                                                         Galna sommar

                                          

Jaaa det här var kul!! :D

TISDAG

Jag är så happy idag mitt och Heddans vernissage blev hur bra som helst, vi var jätte tressade men det blev ett pra resultat och nu kan man äntligen börja slapna av och bry sig om dem andra kurserna också. Det är bara uppsatsen kvar i projektet och sen klart. Nu känns det verkligen som om det är lite kvar i skolan höhö- bästa! Lovar att jag ska lägga upp bilder på vernissaget sen när jag lagt över dem, jag är faktiskt stolt.

I morgon är jag ledig igen, från skolan iaf tänkte att jag skulle överraska familjen med något riktigt gott att äta sen ska jag träna om jag tar mig upp i tid och sen är det jobb som gäller. Nu ska titta på the hills!


PUSS


SISTA LOVET, NÅGONSIN

Huhu jag vill inte till skolan i morgon, jag och Hedvig ska ha vårat vernissage imorgon det kommer bli så kul. Det här lovet har varit ett av de bästa påskloven jag har haft så mysigt tillsammans med alla vänner och Jaime. Jag vill inte att det ska vara slut nu, det är de sista lovet vi någonsin kommer ha i gymnasiet. Sjukt. Jaime ligger och sover och jag sitter uppe vid datorn och gör ingenting, är inte trött, kan inte sova har vänt på dynget helt... 

Jag skrev en del texter i dag till vårat projektarbete, en av texterna handlade om lives slut vad som händer när man slutar andas. De är så jävla svårt, det finns inget riktigt svar på den frågan. Jag tror på att man slutar existera, men att man sedan återfödds men som vad vet jag inte. Jag tror inte på att de som "syndat" kommer till den sämre plats jag tror att vi blir testade i det här livet men inte att man blir straffad. Vem dömmer oss i så fall? Jag tror att man träffar de personer som man förlorat i det här livet, jag vill att det ska vara så iaf. Den första jag skulle mötas av i så fall är min morfar, det vet jag. Han skulle fyllt år i dag, 67 år.

På Fredag kommer någon jag längtat efter som bara den- min lilla syster hon ska sova hos mig och vi ska ha en egen dag bara hon och jag, kanske vi träffar upp Hedvig och Bella en stund också dem två tjejerna var ju riktigt bra kompisar innan Jaqueline flytta. =). Nä nu är det dags att sova jag ska upp åtta i morgon!

PUSS PUSS!

LEV LIVET



Det var jätte trevligt igår vi hamna verkligen på rätt ställe, men jag kommer fan inte ihåg vad stället hette. Det låg iaf på medborgarplatsen mittemot snaps. Jätte mysig uteservering och helt okej vin =) Vid tolv tiden fortsatte vi festa inomhus på samma ställe och det var skit bra det med, det fanns dans för dem som ville och för mig som älskar att titta på så fanns det plats för det också. Innan vi drog hem så gick jag, Hedvig, Akil och Jaime och köpte lite gott på greken. Det var super gott ,giros i pita med stark sås som enligt mig inte var stark, gott var det.

  
1. Akil och Hedvog shootar
2. Jaime, Akil Mathilda Hedvig dansar!
3. Jag och Amore en liten kärlekspuss

Igår gjorde jag och Jaime om vårat rum vi la ihop två sängar en på 1,20 och en på 1,05 det blev ett rum täkt av en säng hahaha, nästan iaf och gissa hur skönt dte var och hoppa in i den i natt?! Men det var mindre trevligt under natten jag kände mig helt ensam Jaime på änden av sägen och jag på andra. Nej ush i natt ska jag binda i hop oss två. under hel avårt förhålande så har vi delat på en säg det räcker tycker jag!

JAG LEVER

Det blir inte mycket till uppdatering när det är så fint väder ute nu när det är påsklov. Jag har väl inte heller gjort särskillt mycket utan mer ägnat mig till att sova ut och njuta av mina lediga dagar. Det behövs det med. =) Jaime har varit ledig sen i fredgas och slutade ganska tididgt i torsdags så tiden har spenderats med honom med. I torsdags så gick vi på bli med två av hans vänner vi såg Fast and furious för dem som sätt dem andra och gillar den typen av film så rekomenderar jag den verkligen, jag tyckte den var skit bra det hände lite mycket bara så det var svårt att hänga med ibland, men jag fastnade verkligen. Nu vill jag hyra hem de andar filmerna för dte känns inte som om jag har sätt exakt alla.. i går så fyllde Jaimes kussinsbarn år så vi var där och firade honom med hela la familia, det var trevligt det bjöds på chilensk mat och massa massa annat gott. Jaime och jag drog dock ganska så tidigt och gick hem och titta på slumdog millionaire käckade mat mitt i natten och drak upp våra två litervin som skulle sparas till idag. Irriterande för jag blev inte ens lite påverkad hur fan kommer det sig att man typ dör efter en flaska när man dricker ute men hemma så händer inte ett skit? allvarligt jag skulle kunnat köra bil till och med.


old old old

Idag så är det Hedvig pedvigs födelsedag 19år. Vi ska ut och ta några drinkar och tro mig det blir bara några drinkar för mig. Jag och Jaime skrapade ihop våra sista pengar till bion och nu är det traderapengarna som ryker. Haha vi är påriktigt helt fattiga, men det är bara för att hälften av våra löner om inte mer ligger på spar kortet. .. bläää jag hatar verkligen att spara!! Jag har inte ens köpt en lite persent men den är på väg så det kommer men inte i dag sorry!


Nu ska jag fortsätta hjälpa Faramin med hennes heater sen ska jag försöka skriva en text till vårt projekarbete. =)

LYCKAD KVÄLL

Nicoles födelsedag var verkligen lyckad, kom dit vid halv sex och hjälpte till med maten och liten annat. Vi åt god mat med alla de närmaste och fördrack som fan innan det var dags att åka vidare. Kvällen var perfekt och jag tror Nicole kände det med. Jag och Jaime lyckades dock ha ett litet danstjafs i det hela men det gick över ganska fort. kvällen var iaf mysig och jag längtar redan tills på söndag!

Jaime jag älskar dig verkligen skit mycket du är guld värd, jag förstår mig inte på dig ibland bara min knäppis <3. Fick höra så fina ord om dig i går och det är sant du är en guld kille. Vad vore ett förhållande utan brister- skit tråkigt. Som Allan sa.

Ikväll blir det bio med Rodde och Jaime sen vete fan jag är sugen på en fet hamburgare!

MITT BESLUT

Jag har beslutat mig att behålla skorna, dock åker dem inte på idag eftersom jag ska festa med Jaime också! Så dem får vänta på ett bättre tillfälle.

Nicole är 18 år i dag, fan vad kul det känns nu är alla i gänget 18 år och det finns inget som hindrar oss, mohaha!!

Jag har lite problem bara jag vet inte vad jag ska ha på mig, har lockat till håret lite slarvigt, halvt rakt och så lite lockar här och där, men kläderna vet jag inte... Jag tror det blir någon klänning men jag måste välja smart ska ha någon på skivan också. Skorna blir mina vanliga 8 cm klackar i svart väldigt söta, men inget gämfört med mina nya älsklingar. Juste jag har bestämt mig att färja håret ljust nästa månad jag ska göra en liten makeover i håret och blir det inte bra så har jag en brun färg som väntar hemma. jag vill typop ha samma färg som LC i the hills.

Typ så hära..



PUSS så länge


HUHUHU....


Våren och vårkänslorna får mig att bli lite glad och positiv i all den här sko ångesten.



     


Jaimes Syster + familj kom hem från Chile för ett par dagar sedan, dem var bosta i ett halv år från oss så det små barnen har växt som bara den. Lilla Mia som snart är ett verkade komma i håg min röst eller något hon stäkte sina armar mot mig på engång när dem var här för någon dag sedan. Vildel lika så, hon får mig att säkna min lila syster som bara den, men en liten tröst är hon!

 


THE CITY OCH SKO PROBLEM



Träffade upp Hedvig för en tripp i stan. Vi leta lite fina outfit till allt vi har framför oss, haha. MEN jag hittade ingenting, ingen outfit iaf men vet ni vad jag hittade ett par skit fina skor från Zara och en randig tröja från Gina till vardags =). Jag verkligen älskar skorna dem är jätte fina, de vill säga när jag är ensam vid spegeln. Jag pröva dem även med min studentklänning och jag tycker det se nice ut. Jag sprang sedan glatt till Jaime och visa upp mina nya älsklingar

hans svar-  jag kan inte gå breve dig, du blir föööör lång.
Jag- men sluta jag ska visa dig (sätter på mig skorna, och inser att han faktiskt har rätt). Förtvivlat men neej det går ju.. eller?
Han- Nej alltså det är omakapar det här, det går inte men alltså ha dem när du är själv.

Så nu har jag problem skorna kostade ändå 800kr ska jag ha dem kvar och endast kunna ha dem när jag är själv, för det stämmer ju faktiskt jag blir en jätte brevid honom. Tyvärr. Jag har gråtit och varit lite halft förtvivlad, för det är ju faktiskt så att dem extremt höga skorna är dem som är såååå fina. Så vad gör jag, vad fan gör jag nu då?!
Jag kan iaf inte ha på mig dom i morgon det krävs en veckas betänke tid, och jag har ju öppetköp i en månad om jag inte använder dem. Vem vet jag kan ju kanske hitta några fina i 8 cm klack istället för 12cm som dessa fina sötnosar som jag älskar som bara den, och som jag kan älska några mer timmar. Ohh jag är så ledsen varför ska jag älska en sån kortis till pojkvän så himla mycket! Det är ju faktikst inte mig de är fel på, jag är 1,69 det är fan normalt. Blääää jag som var så glad.... Nu är allt fuckt upp jävla skiiiit.


 


THE HILLS

Efter en åtta timmars lång arbetsdag kom jag hem, och gissa vad somslåg mig? The hills har börjat igen, så nu har jag sätt det två första avsnitten och jag är super tagad för den här sesongen det ser ut att bli mycket drama. Hoppas att LC och Hedi blir vänner igen, men jag undrar vad Hedi tänker på mannen hon ska gifta sig med flörtar och umgår med en annan tjej, det verkar okej fpör henne att han flirtar av sig lite innan bröllopet samma sak borde gälla henne med i så fall. JAG KAN INTE VÄNTA!!!

Känns hur skönt som helst det är riktigt vår väder ute nu, igår gick jag och Jaime ut med Nala (katten) vi gick två timmars promenad med Nala i famnen (vi hade ingen kopppel) hon var hur rädd som helst i början men tillslut tror jag att hon tyckte det var ritkigt mysigt =) Vi hade iaf jätte kul och tog jätte fina vår bilder som ligger i andra datan så jag visar några sen. I morgon ska jag ut på stan med Hedvig och ordna med lite grejer sen kanske jag tar och solar innan jobbet, dem får stå ut med solarie lukten! Nu är det inte långt kvar tills Nicole fyller år och efter det så flyter det på, Hedvig ska firas på söndag också, och frhoppningsvis så blir det vikans skiva också men det återstår att se- jag har slösat lite för mycket pengar den här månaden.....


Nu ska jag bädda ner mig i sängen med lite te och en smörgår sen är det dags att sussa.

God natt

....

Vilket fint väder jag vakna till idag då, man kan inte sluta bli överraskad och det är väl de som gör våren så himla mysig. Idag är det jobb igen, så himla tråkigt när man början kl 17 då blockeras allt man kan inte planera något där i mellan nästan. Jag är skit sugen på att grilla och bara mysa vid en gill med en massa tjocktröjor och filtar hoppas någon är på mig med den idén snart, det skulle vara trevligt. Snart är det Nicoles födelsedag och jag har inte köpt något ännu, vet inte ens vad jag ska köpa men jag kommer nog på något bra i dagarna... Hedvig fyller år hon med på sönad så det blir två utekvällar denna vecka den är jag blockerad jag har inte råd!

Jag vill egentligen ta en cykeltur med min älskling och bara njuta av värmen, tänkte skriva en text till vårt projketarbete medans ahn sover sen kanske vi kan cykla lite och äta en picknik frukost ute i varm/kalla sverige.


HEJ SÅ LÄNGE

SKOR

Vilken härlig dag så underbart väder. Har varit i Kista nästan hela dagan och trippat runt i mina converze och vårjacka. Mötte upp Kim och Nicole en snabbis också=) Min tripp i Kista var iaf lyckad jag kom blandannat hem med två par vårskor  från dinsko och ett par glansiga/skininspirerade leggings.





Nästa gång blir det party skor som ska handlas... =)

VÅR

                                  

Igår gick jag och Hedvig ut och tog lite efterlängtade drinkar och några mindre efetrlängtade drinkar. Men innan vi fick ta oss en ändra drink så var vi tvungna att åka ända vägen hem till hjulsta och hämta mitt pass för jag hade glömt det! Hur kunde jag? alvarligt på morgonen pakade jag min väska så nogrant för att jag skulle ha med mig allt som behövdes för att fixa sig efter jobbet, men passet glömde jag.

När vi äntligen var tillbaka på ruta ett tog vi i oss några billiga ölpå nivå där vi även mötte upp Jaime och Rodde en snabbis. Sen drog jag och Hedvig vidare, vi hade kul vi, och vi lär ha sätt ut som tjockisar, när alla beställer helrör köper vi en pomes med bea, hahah jag skäms vi bestälde en stor pommes och då tänkte vi att det skulle vara lagom för oss. Men vi fick in en pommes som skulle räckt till tio pers. Så där sitter vi med två äkliga vinglas och en jävligt stor pommes.

Men vi avsluta kvällen med två goda drinkar iaf. Kameran var inte med tyvärr men jag var tvungen att ta bild på vårt pommes bort, hittar bara inte sladden till mobilen just nu..

Nu ska jag ta mig till Kista och posta lite paket sen ska jag se om jag hittar något fina att ha på mig på alla dessa fester som kommer nu! Det är så härligt ute nu jag är så happy!!

HMM..

Jag funderar på om dessa skor ska hem till mig?

I GULD

ELLER


TJA

Har presis gjort mitt omprov i org och ledarskap och jag tror det gick bra!! Är jätte trött nu har varit och tränat body pump och solat solarium innan jag kom hit och jag känner hur tröttheten smyger sig på.. Men jag ska gå och jobba yeeee!

Jag håller på att ändra min bloggs utseénde men det får ta sin tid ser att min heater inte alls se fin ut haha så den åker bort i helgen. Vill komma på något eget och fint. tanken var god men det ser inte bra ut. Prata lite med min gudmor i telefonen idag hon är så söt hon, det ända som faktiskt bryr sig och hör av sig lite då och då. Längtar tills det är sommar och vi ses.. Börjar fundera på vad jag ska ha på mig på fötterna på studenten jag vill ha några ritkigt snygga cola skor inte såna som alla kommer ha- galdiator skor. Tittar lite på olika hemsidor men jag hittar inget jag vill ha, tips någon?

Imorgon blir dste utekväll med Hedped men innan det lite jobb förstås. Nu måste jag röra mig till jobbet ska hinna äta något också!!

CHILI CON CARNE

Det är såå tråkigt att plugga jag vill bara att det ska vara slut nu!!

Idag gjorde jag Chli con carne, har aldirg lagat det tidigare men det blev hur gott som helst så här gjorde jag.

400 g köttfärs
1 gul lök
1 grön paprika
1 röd paprika
1 halv burk tomat och basilka sås.
1 st köttbuljong och 1 dl vatten
mxikansk krydda efter smak
2 vitlöks klyftor
1 burk vita bönor i tomatsås (men jag tog all sås nästan)
Persilja
Knorr chili kon carne pulver



Bryn lök,paprika,vitlök i en panna, tillsätt köttfärs - krydda. Häll i tomatsåsen, buljong och knorr chili con carne pulver samt 3 dl vatten. Låt koka på låg värme i 45 minuter. Tillsät tillslut bönorna och persilja låt koka yttligare 10 minuter, smaka av och krydda mer vid behov!

Servera med ris och en grön sallad eller bara med natchos och sallad!

JAG ÄR GRYMAST

Idag är det ju min lediga dag men jag har ändå varit iväg och tjänat ihop 400 kr. Det var nämligen så att jag och Hedvig stälde upp i en Sj undersökning idag och som tack på det fick man 400 kr. Så jag är happy =) Nu är jag hemma igen och njuter av en underbar chil con carne som jag lagade tidigare idag. Imorgon har jag omprov i org och ledarskap så jag måste även plugga lite. Vilket är sååå kul, men men det är bara två månader kvar det är inte mycket!!

Detta var en del av det somjag köpte till söta Hanna och Fadis bebis som är påväg.


Här har vi Nala som blivit så stor snart ett år!!


Här vill jag visa min cola solisar som köpte för ett par dagar sen


APRIL APRIL

I dag vaknade jag av att Jaime säger. 
 
* Juste amore... Igår när jag fixa cykeln så kom det cykelfett på din jaka...
- Vilken jacka?
* Den svarta du vet..
- Jahaaa det från HM?
* Nej din vinter jacka, altså det blev en stor svart fläk det är skit svår att ta bort...Jag pröva men det gick inte.
- AA men då får du fan lämna den på kemtvätt! Fan alltså Jaime.
* Vah nee det tänker jag inte..
- (Med tårar i ögonen) jag pallar inte vara med dig nu!!
* APRIL APRIL! HAHAHHA!!

Oh jag blev verkligen lurad, had ehelt glömt bort att dte var april, haha.. Har ni lurat någon eller kommit på något skämt?

vänta bara han ska få igen..

RSS 2.0