SKÖNT SOM FAN

En helg då jag verkligen har laddat batterierna för nästa vecka. Det kan man lungt säga. I går efter jobbet åkte jag raka vägen hem och myste med min kära familj plus söta barnen (videl och mia) med pizza och cola framför Idol. Okej jag åkte kanske inte raka vägen hem, ett besök på Åhlens hann jag också med. Jag lyckades bli några hundra fattigare. Blev värligt jul inspererad kan man säga.. Men nu är det iaf jul mysigt i vårt lilla rum. Det känns underbart första andvent är snart här och det innebär att det inte är många kvar till jul nu. Jag somnade galet tidigt i går och det verkar bli en tidig kväll i dag med, idag har jag också bara jobbat och sedan åkte jag hem och baka kokosbollar med barnen. Hmm jag längtar, men några år kvar lär det bli innan det är min tur att få barn. Jag har ändrat planer! Hur som helst nu ska jag mysa med min käraste man och njuta av att julen snart är här.










Mamma jag tänker på dig bli frisk snart och kom hem från sjukan.. <3


MYCKET BRA KISTA

Nu kom jag hem från en halvdag i Kista Galleria tillsammans med underbara vänner. Vi alla fick nog med oss en och annan påse hem ikväll. Måste faktiskt säga att Kista har gjort ett bar jobb, önskar att jag fortfarande bodde där. Jätte fräsha affärer, dock var dte överdrivet med folk i dag så man fick lite ångest attaker.

Det här fick jag med mig hem. Fynda riktigt på mina skor, jag hade ju beställt dem i från nätet men så hitta jag dom på H&M fick 100 kr rabbat. Sen köpte jag ett par glansiga leggings, stumpor och ett jätte söta underkläder också från H&M. Jag är nöjd :D



Nu ska jag sätta mig och skriva lite på min slutupgift i NaturB sen måste jag sova.

PUSS


BABEL BABEL BABEL

Hallo äntligen hemma från jobbet, det är alltid lika jobbigt när man vart ledig en dag att komma tillbaka till talongerna och välkomstsamtalen. Men nu är en dag avslutad och det innebär ca 25 dagar kvar innan jag har ett långt lov framför mig. Så det känns rätt skönt att jobba lite så att lite mer pengar ramlar in i kassan innan jag drar iväg. Jag har en massa roliga saker framför mig, massa julfester och middagar väntar och en kryssning med jobbet nästa helg om det blir som planerat. Meningen var ju också att jag skulle åka en sväng till Frankrike i helgen, men jag banga.. Det vart för dyrt desutom så känner jag inte för att missa tre arbetsdagar plus betala halva biljetten själv. Jag tyckte farsan kunde stå för det, men jag förstår honom också han har inte mycket pengar just nu. tyvärr har jag inte heller 2000 för halva biljetten att slänga ut bara så där. Fatta att det kosta 4000 till Frankrike. Vad är grejen med franskarna:p

I morgon tänkte jag börja jobba vid 11 tiden så att jag kan dra vid fem jag vill förbi invigningen av nya Kista galleria. Kommer bli ass kul!

Jag och pappa i Turkiet sommaren 2008


BRÖLLOPET

Hejsan!
Fan vilket bröllop vi var på i lördags det var grymt, så mycket folk och en sån underbar kulturkrock mellan chilenare och syrianer. Vigseln var jätte fin, värt att komentera den var verkligen speciel. Alla gäster hade underbara klänningar på sig och stämnigen var sjukt bra! Festen ägde rum på Olles krog, där min "pappa" jobbar, bra gjort måste jag säga det var utöver det vanliga. Dekorationerna och maten, allt var perfekt. Haha Fadi min låssas pappa var så gullig, han hade bytte ut Kyckligfilén som skulle serveras till oxfilé och sa att det var från oss. Haha jag dog när jag fick höra det. Utöver att maten var god och festen var fin så var alla s¨himla gulliga och glada, brudparet var det vakraste jag sött på länge och deras dröm gick verkligen i uppfylelse, nu kan dem börja leva sitt liv med varandra och Pablo hade verkligen kämpat för det här bröllopet det såg man. För övrig så blev jag en anning för full och jag och Jaimes syster försökte oss på den syrianska ringdansen, haha jag döööööör jaime spela in allt och jag ser inte klock ut! Men men jag dansade iaf och även lite pardans med Jaime jag är stolt över mig =D På Söndag morgon var jag mindre stolt jag hade verkligen dansat hem också och spyt så mycket att det värkte i magen dagen efter. Så i går efter jobbet lade jag mig i sängen med en pizza och cola och deckade.. I dag är jag utvilad men ledig, jag ska gå och försökte haffa en svininfluensa spruta i Kista sen så ska jag hem och städa och laga mat!

Bilder från bröllopet!





















En av dem bästa kvällarna på länge, jag har lärt mig att fucka ur i gen! hahaha...


SPA

Tack gud att den här arbetsdagen är över! Jag vet inte vad det är med mig, men jag höll på och somna flera gånger medans jag satt och ringde en massa samtal på jobbet. Övervägde att ringa Hedvig för jag viste att hon var sugen på kinamat men jag bestämde mig för att strunta i det, det är nog inge kul att hänga med mig i dag. Jag är lagon grinig och trött och stressad inför i morgon. Så i dag ska jag fixa en spa dag här hemma med badsalt och ansiktsmask. Jag ska plocka brynen och måla naglarna. Allt för i morgon, för i morgon har jag inte tid för sånt ska nämligen vara barnvakt kl 9 på morgonen!


TWILIGHT KVÄLL

Det var super mysigt igår, en av de skönaste kvällarna den här veckan. Jag slutade lite tidigare från jobbet för att möta upp Kim i kista där vi åt middag tillsammans, Nicole kom också förbi efter sitt hemska möte och höll oss sälskap. Jag lyckades också shoppa en jätte söt ring i från glitter som jag tänkte ha på bröllopet på lördag (visar sen). Sen var dte dags att köpa till isg saker för ca 4 timmar i biomörkret. Vi överdrev lite grann merkte vi ju efter filmerna:p Jaime kom också med oss typ den ända killen i hela salongen. Haha min älskling. Jag tyckte andra filmen var grymt bra och det var kul att se den första i så bra kvalitet. Dock förstår jag vad det är folk klagar på i den andra filmen, men jag ska inte avslöja för mycket. Jag gillade det jätte mycket och det var absolut värt att gå på en sån här kväll.

Nu måste jag springa till tåget ska ju jobba, efter jobbet ska jag hem och ha en spa kväll.


GODMORGON I STUGAN

Här sitter jag med min avokado smörgås i handen och njuter av en tyst ock stillsam morgon. Snart ska jag iväg till skolan där ett läskigt prov väntar. Jag klarar det, jag klarar det inte? Jag vet inte hur det kommer att gå, det känns som om jag har hajat vad det handlar om den här gången. Men jag är dålig på att plugga tänker alltid ut frågor som kan komma på själva provet och aldrig är en ända av dem frågor jag tänkt ut med. Jag hoppas iaf att det går bra, får jag bara VG på provet då hoppar jag av kursen. Jobbigt men sant.

Ikväll ska jag möta upp Kim i kista för en middag tillsammans innan filmerna börjar. Det återstår att se om den nya är bra eller inte. Jag har mest hört negativa saker faktiskt. Men men boken/bökerna är super bra iaf så vad spelar det för roll. Jag tror folk som inte läst böckerna tycker att det är tåkigt att så mycket handlar om Jakob i den nya filmen.

Puss på er!


HEJ

Fan, jag stälde klockan fel i natt. Jag tänkte väl helt snurrigt. Så jag hann inte ta mig till gymmet i dag, det fick bli en träningsdvd som fick hjälpa mig i form nu på morgonen =D Det var riktgt kul men det ser ju så fånigt ut! Hur som helst jag känner verkligen hur det hjälpte. I dag ska jag bara jobba sen blir det antagligen bara hem och plugga. I morgon har jag prov och sen väntar en jobbdag och senare mot kvällen middag och bio med kim. <3 Med andra ord jag måste vara utvilad!


FRIDENS LILJOR

Jag läste in stinas blogg om när hon förlora sin pappa och kände för att släppa ut lite känslor om en man som jag förlora i mitt liv.

Jag förlorade min största förebild, min morfar för snart två år sedan. Han var inte bara min morfar har var faktiskt mitt allt. Eftersom jag enbart är uppvuxen med min då ensamstående mamma. Så var det han som fick stå för faderfiguren och den manliga förebilden i vår familj. Han lyckades bra. Det året då jag föddes, då bodde vi till och med hemma hos honom fortfarande. Men när vi flyttade hade vi minsann våra traditionella middagar. Min favorit mat var hans fiskgryta, och jag tror det var hans favorit också. Han var en riktig kung vid grillen också och jag skulle alltid hjälpa till med dippen och salladen. Mamma fick ofta ta disken (haha).

Jag var min morfars skatt, jag var hans stjärna. Första barnbarnet och så nära. Jag blev aldrig mätt på hans kärlek och han blev aldrig mätt på min envishet. Vi hade kul tillsammans och jag älskade honom så mycket. När jag kom upp i tonåren så var det dock inte lika många middagar som jag gick på, det var mer intressant att vara med vännerna. Men vi hittade ganska snabbt tillbaka till varandra speciellt när mamma flyttade till Gbg från Stockholm. Då var det liksom bara vi två kvar, han älskade Jaime och tyckte att han var en underbar pojkvän dem kom bra överens med varandra. I deras närvaro var det mest prat om fotboll och framtiden. När man var hemma hos morfar hörde man nästan alltid Elvis Presley, det var hans kung och jag tror dem sitter och dricker en whisky tillsammans nu. Jag hoppas det. Vi hittade nog verkligen tillbaka till varandra under de sista året då han levde. Jag var alltid hemma hos honom dem gamla traditionella middagarna återfanns. Han var med mig när jag mådde som dåligast och visade sitt stöd för mig och Jaime. Jag var hos honom när han var sjuk och behövde äta. Vi var vi två. Han var rädd att han inte skulle hinna äta så många mer middagar med oss. Men varför han var ju bara 65 år.

Sen en dag får jag ett samtal, morfar är på sjukhuset, jag åkte så klart dit det första jag gjorde efterskolan. Men tänkte att det kan ju inte vara så alvarligt- säkert bara dem gamla fötterna som alltid spökar. Men nej denna lång han ner i sängen helt blek. Men när jag kom in i rummet reste han sig och försökte se "kry" ut. Det gick nästan, han övertyga mig om att han skulle vara hemma inom några dagar så någon dator med filmer behövdes inte. Nästa dag var det värre han hade en "mask" över ansiktet och hade hamnat på en ny avdelning "LIVETS SLUTÄNDE" hur kunde man placera min morfar där tänkte jag. Det var inte först när jag såg honom som jag insåg hur illa det var. Hans tidigare hjärtinfarkter som han haft i sina tidigare år hade orsakat ett hål i hans fina hjärta. Därefter blev han förflyttad till st. görans sjukhus.  Han skulle inte överleva, familjen återförenades och alla var hos honom dem sista dagarna. Varje gång jag klev in i rummet så fick morfar en så fin rosa färg på kinderna. Jag tror att han ansträngde sig för att lura mig. Han ville hela tiden höra om mitt liv, vad jag gjorde och vad jag hade för framtidsplaner- han ville höra att jag mådde bra. Läkarna var chokade över att han klarat sig så länge, antagligen så gjorde han det för att han vägrade tro att han var nära döden. Läkarna gav oss återigen hopp om att han kunde bli bättre. Varje dag var ett helvete. Jag tror att han låg på sjukhus i tio dagar och sen orkade inte morfar mer. Dagen innan han dog hade han jätte ont i munnen han kunde knappt prata eller äta men jag och morbror försökte hjälpa honom så mycket som möjlig. Mamma hade åkt hem till gbg eftersom att läkarna ansåg att han skulle klara sig. När vi gick från sjukhuset var det inte lika känslomässigt han skulle ju bli bra.. På morgonen ringer mammas man och ger mig beskedet han gick bort för en halv timme sen. Jag åker raka vägen till sjukhuset, går raka vägen in i sjukrummet. Han är fortfarande varm, han kan inte vara borta. Jag tror dem inte och bara gråter. Jag är nära ett sammanbrott kramar och skakar om honom. Inget händer han är borta. På begravningen spelades Elvis Presley och graven var pyntad med en djurgårdshalsduk och självklart en massa blommor. Det var ett tag sedan jag besökte minneslunden men jag vet att hans finns här hos mig-hela tiden.

Jag kommer alltid att älska dig <3


ORKA BLI STOR

Hello my darlings (säger så för att jag vet att det bara är tjejer som läser min blogg). I dag är jag uppe med tuppen, och jag har fått sova relativt bra. Förutom att jag drömde att det var en läskig man som förföljde mig och Kims kamera (?). Hur som helst jag var hos närakuten i dag och fick läkemedel utskrivet. Orka att man har blivit stor nu och måste betala för själva besöket och pencelinet? Vad är grejen jag kissa i en burk, jag SA jag HAR urinvägsinfektion. Det är inte som om dem behövde förklara för mig att jag hade det. Jag blir typ sur orka betala 140 kr för att kissa i en plast burk på en toa som stinker kiss från snorungar. Ohhhha dem förstörde min dag. Snart ska jag till tensta och hämta ut pencelin.. Pengarna bara flyger i väg! Sen ska jag plugga och städa och laga mat. 

HEJ

Jag är slut i huvudet så trött efter min "pissnatt", jag ska väl ta och lägga mig snart. Men jag fick lite roliga nyheter i dag, jag ska förhoppningsvis flyga till Grenoble i Frankrike en helg innan jag åker bort. Problemet är bara att jag inte kan hitta en ända flygbiljett dit? Vart ligger den där flygplasen vilka reser dit? INGEN verkar det som. Jag får leta vidare i morgon när jag är på piggare och bättre humör. Jag längtar, jag åker troligen om två veckor sista helgen i november hoppas jag.


HELVETES NATT!!

Jag har ju unrinvägsinfektion och dum som jag är har jag inte lyckats boka tid för det ännu, eftersom jag anser att jag kan hanskas med värken.. MEN i natt kunde jag inte det. Jag kom inte i säng förens vid fyra och vid sex vaknade jag med urinvärk i hela magen. Jag gick upp och kissa vilket självklart gjorde det hela ännu värre. Jag gick fram och tillbaka som en zombie mellan toaletten och sängen. Jag till och med övervägde att skita att gå till toan till slut för det kommer ju fan inget! Efter en halv timma orkar jag inte mer så jag börjar storgråta och Jaime vaknar som ett frågetäcken. Til slut går jag upp gör té och försöker lungna ner mig, dte hjälpte.. I typ fem secunder! Jag tror kl var nio när jag äntgligen somna av utmattning. I morgon ska jag ringa läkaren, jag ska vara ledig från jobbet hämta medecin, vara hemma och plugga och tycka synd om mig själv. Men tills dess hittar ni mig på kontoret!


Hej då från en sur Carro.

GOD NATT

Hej bloggen! Äntligen har jag fått komma ut lite grann, efter jobbet träffade jag upp Nicole och Kim för biomyss. Vi dåg 2012, en film jag verkligen föll för. Den var 2 timmar och 40 minuter lång men super bra! Jag satt spänd hela filmen med både skratt och tårar i ögonen. Otroligt bra gjord måste jag säga. På tala om bio på torsdag är det twilight kväll med Kim och Jaime ska bli super kul jag längtar!
Hur som helst efter filmen så åkte vi till medborgarplatsen och satte oss på "blå skåpet", där vi mötte upp Mathilda och Hedvig. Det blev en massa prat och skvaller och skratt.. Som alltid med dem bästa.

Jag fick ny energi av detta verkligen, jag behövde komma ut lite. Tack tjejer för en jätte bra kväll.

God natt !

YEEEII!

YEEEEEEEEEEEEEI!!!

Jag lyckades beställa skorna jag ville ha på internet! Sista paret tror jag för närjag kolla sen så var allt slut. Dock fanns det bara 37 så vi får se om dem passar. Annars får vi väl sälja dem.

JÄTTE GLAD!!

DET ÄR INTE VÄRT DET, ELLER?

Dålig uppdatering, jag vet! Det är så mycket jobb just nu att jag i bland känner att jag ska gå in i väggen... Det värsta är att det är en massa drama på jobbet som gör att man inte kan konsentera sig ordentligt. Men men det blir väl bättre snat hoppas jag! Jag tänkte vakna tidigt i dag och brottas med alla Jimmy Choo gala tjejer men när jag kolla på hem sidan kom jag överfund med att jag kanske inte är så desperat efter dem grejerna? Jag skulle verkligen vilja ha ett par skor där i från, och en väska skulle inte vara fel heller. Men jag orkar inte stå i kö från 8 på morgonen för att blir en av dem 160 första och få ett jäkla armband som säger att jag har möjligheten attse kolektionen. Jag får helt enkelt hoppas på att det finns kvar efter premiären.

I går var jag hemma hos Kim och myste framför Idol med henne och Mathilda. Det var jätte skönt att få umgås lite grann har känt mig helt inlåst från omvärlden den senaste tiden. Jag hoppas att vi kan hitta på något i kväll med. =D Oj tiden går fort, nu måste jag föna håret och dra och jobba!

PUSS OCH KRAM / CARRO

GRISEN

Godmorgon! Snart ska jag bege mig till jobbet för några timmars arbete, sen ska jag till frissan-äntligen. Jga hoppas också att jag hinner med en fika, det ska nog inte vara några problemas! Fan alltså jag måste komma igång med spanskan nu igen. Det börjar närma sig och det känns som om allt jag kunde i trean har försvunnit.
Jag funderar lite på det där med influensan, ska man ta sprutan eller inte? Jag ska ändå åka till ett land som ligger i samma kontinent som Mexico och det var ju där det hela starta. Jag är rädd, jag måste ta massor av sprutor Hepatit A och B. Hoppas att det inte är försent för de sist nämnda bara. När måste man ta dem liksom? Hm jag ska nog ta tag i allt det här tråkiga på måndag!

Nu måste jag rusa! Kim ring mig sen, jag har inga pengar på mobilen =D

SKÖNT

Hemm från jobbet. Jag behövde verkligen det här, det känndes inte ens jobbigt att jobba i dag eftersom jag jobba 6 timmar och inte 8a som jag annars gör. Hur skönt som helst, nu kan jag plugga utan att känna mig helt bortrövad av jobbet. Dock känner jag mig väldigt frånvarande jag har inte alls mycket tid över att ta hand och umgås med mina kära vänner. Men jag är säker på att dem förstår? Hoppas att ni gör det jag önskar jag hade all tid i världen att bara umgås med er men tyvärr är läget inte så. Jag kämpar verkligen att få i hop det ekonomiskt och trots att jag jobbar sönder mig så har jag knappt något kvar att leva med. Men nästa månad då blri det andra bullar. Jag hoppas det iaf. Jag saknar er!

Nu ska jag plugga, ska tydligen läsa någon text om genteknik osv. Puss och god natt!

ASOS.COM



Tycker att den här klänningen vore perfekt till bröllopet i C därför att den känns rätt enkel, det kommer vara super varmt och vi kommer dricka en hel del så det är ju perfa att den inte är tight heller. Vad tycker ni? Med lite fina armband och ett par höga sko kan det funka?

MIN MORGON.





God dagens kära blogg! Min morgon började med ett uppmuntrande samtal med min vän Kim, tänk att hela morgonen kan bli så mycket bättre med ett litet samtal =D. Nu är jag typ klar med storstädningen för denna vecka. Jag lämnade det tråkigaste till Jaime, mohaha- toan. Nu njuter jag av mitt nybakade bröd som jag baka i går. Jag kände för att vara lite kreativ.  Men det får bli den sista tekakan på ett tag. Jag har inte vart så duktig med min kolhytratsnåla diet den senaste veckan. Jag gick ner till 59-60 och nu är jag på 62 kg i gen. Så jag får väl börja om nu. Det kan väl inte vara så svårt 5 kg till?

Snart ska jag iväg till jobbet ska gå på en utbildning, stadsmissionen kommer och ska utbilda oss... Kul. Nu måste jag sätta fart. Puss och Kram!

MYCKET BRA

Fan vilken tur, i år så fick vi yttligare en inbjudan till addidas utförsäljning. Den säljer ut årets kolektioner till super rea priser. Det är helt otroligt, jag köpte bland annat tränings kläder för 50kr st och skor för 250 kr. verry god, det kunde inte blri mycket bättre. Dock fick vi lov att kliva upp kl sju för att vara där innan alla andra kom och för att hinna gå runt innan jag skulle jobba.. Efter jobbet så gick jag hem till Hanna och Fadi och åt middag och myste med familjen <3. Jag fick också med mig en jätte fin klänning till vinterbröllopet i sverige som vi ska på snart.

Nu är jag trött och ska sova. Puss och hej leverpastej!

HEJ

I dag ska jag bli blond-are och klippa kort om jag vågar! Ska bli kul med en liten förändring. Jag har inte unnat mig någon vardagslyx på länge så det ska bli kul att bli ompysslad, efter frissan så ska vi förhoppningsvis gå ut och ta en drink sen tror jag att Jaime planerat middag för oss två.

Här är lite bilder från Gbg.

 






VISTE NI ATT 50 MILJARDER KR OM ÅRET GÅR TILL VÅRDKOSTANDER FÖR DEMESSJUKA?



Visste ni att det är över 180 000 människor i Sverige som lider av någon slags demessjukdom? Ibland tror jag att jag är en av dem. Tur är väl det att man inte har kommit upp i den åldern ännu. Men faktum är att det är väldigt många som drabbas, nästan alla har någon i sin närhet som har en relation till dessa sjukdommar. Det kan ju vara t.ex. Alzheimer och det är en fruktansvärt vanlig dödsorak hos äldre människor. I dag rinde jag två stycken var av ena var död och den andra hade en fru som precis gått bort i sjukdomen. Det är tragiskt, när jag får en heltidslön så ska jag börja stödja fonder, allt i srån hjärnfonden till cancer fonden. Det är viktigt, våra liv står på spel.

CARRO I STOCKHOLM IGEN

Nu är vi hemma igen från en underbar resa till göteborg. Underbar på det sättet att jag och Jaime fick en chans att komma bort från vänner och vardag och bara få vara vi. Underbar för att jag fick chansen är umgås med min syster och resten av familjen. Underbar för att jag fick vara där när min ssyter fyllde 10 år. Det har varit jätte kul. Vi slappade mest hela fredagen och hallowen pyntade huset lite grann men för de mesta tog vi det lungt. Jag njöt verkligen över att vara "hemma" trots att göteborg är långt bort från mitt barndomshem kändes det skönt att få vara med mamma och syster. Men fan vad svårt det är. Jaqueline bara växer och växer och ibland känns det som om jag inte riktigt vet vart hon är någonstans. Hon har sina egna funderaringar och öppnar sig inte riktigt. Det är super svårt att vara ifrån min älskling så mycket och så långt. På lördagen så fira vi Jaqueline, vänner till henne och till mamma och Danne dök upp och det var evrkligen hur kul som helst och jävligt god mat =), som alltid när man är hos mammsen. På söndag var det Jaquelines riktiga födelsedag och den firades så klart med presenter och lite mer god mat förstås. Vi hade en jätte mysig resa och det är jätte tråkigt att du dröjer så länge tills vi ses igen..

Det verkar vara något fel på blogg.se uppladdning av fotton så jag får uppdatera med bilder i morgon bitti. Nu ska jag sova det känns som om jag fått grisen efter den här resan. Mitt huvud sprängs.


RSS 2.0