LEDIG



Jag tog en dag ledig idag. Kände verkligen att jag behövde det, jag har jobbat hur mycket som helt de senaste veckorna och jag är helt slut. Det känns ändå inte som om det lönar sig att jobba så mycket som jag gjort. Men ah det kanske känns bätte när lönen kommer in nästa månad. I dag tog jag mig iaf till gymmet och körde ett hårt intervall pass och som avslutning lite armar och mage. Sen åkte jag in till stan och träffa min kära vän Mathilda. Jag älskar henne <3 Hon är en skön tjej. Hon köpte lite underkläder för att hon kände att hon ändå fått två tusen av killen, då kan han väl också få något av det. Haha. Jag köpte bara lite skit som strumbyxor, nagellack och hårinpackning till mitt väldigt slitna hår. Jag fick ju faktikst inga pengar av min man!? Den tiden är över haha jag skoja.. Vi fick även i oss lite mat och sen mötte söta Hedvig upp oss. Det känns i benen kan jag lova och jag vet inte om det är efter alla timmar i stan eller om det är pga. gymmet. Vad tror du?


Nu ska jag sätta upp en mal för min slutuppsats sen ska jag glo på tve. Puss!

ETT BARN BLIR TILL

Provet gick som jag trodde, alltså inte såå bra. Men ändå så tror jag att jag lyckades få till det något sådär. Jag pratade med min lärare idag angående hur mycket detta kommer att påverka ett högt betyg och hon ansåg inte att just den här delen skulle överväga så jätte mycket. Så om det är så att jag bara fått G på provet så behöver jag ju inte ge upp tycker hon. För det finns ändå stora chanser att få MVG. Jag har iaf fått låna boken "ett barn blir till" av en klasskamrat så nu har jag något att plugga på, något som faktiskt är intrssant. Min slutuppgift ska just handla om hur ett barn blir till så det är en super bra källa. Jag har redan börjat läsa i den och det är jätte intressant. Genetik och om hur hela prosessen går till innan man blir gravid tycker jag är väldigt intressant. Sen så får man ju även chansen att lära sig en del om graviditeten inför sin egen. Jag tycker att alla kvinnor bör läsa den här boken!



I morgon börjar jag inte jobba förens kl 17 jag har tagit lite sovmorgon och nu börjar jag äntligen känna mig lite bättre så jag tror att jag ska dra mig till gymmet i morgon. Sedan ska jag iväg till antingen kista eller stan och leta efter en present till min kära syrra. Det stog minus på mitt konto i dag, fråga mig inte varför men så är det. Det innebär att det inte blir någon klippning denna månad heller. Stackars hår. Jag får typ låsa in mig hela månaden. Jag fattar inte hur det här gick till jag mennar jag sliter arslet av mig men jag har ändå inga pengar att röra mig mer. Fan vad jag blir deppig! Nu ska jag hoppa i säng. Puss på er!


TENTA


En liten korremorre som jag och sessorna lekte med i parken för ett tag sen..

I dag är jag uppe med tuppen, jag har nämligen en liten tenta att slutföra nu på morgonkvisten. Det är inte ett särskillt stort prov så jag har faktikst inte pluggat något alls. Jag läste igenom mina noteringar och svarade på instuderingsfrågorna. Eligt henne skulle dte räcka för att man skulle få högsta poäng på provet. Ärligt talat har inte jag någon lust med plugg och skola så jag tycker att det är rätt skönt att jag har en oseriös lärare, då kan jag också vara oseriös! Nej men Kemi det är inte ens kul, det är det vi har genomfört och ska ha prov på. Efter kemi så kommer genetik och celler plus människokroppen. Det kommer vara så mycket mer intressant, desutom så ska jag skriva en uppsats om "hur ett barn blir till". Så jag längtar lite tills den här tråkiga delen av avklarad, då kanske jag kan få lite mottivation.  Jag måste bara se till att jag får mvg på det här provet (!). Annars är dte ju onödigt att fortsätta kursen.. Undra om man får göra omprov (?)


BRÖLLOPSPLANER

Det blir tydligen mer än ett bröllop att besöka detta år, bröllop är så himla vackra. Jag kan verkligen inte låta bli att tänka att jag önskar att jag vore "hon". Men en dag kanske det blir jag som står på altaret och väntar på rätt man. Hur som i går fick jag veta att vi är bjudna på bröllop den 21 november, Jaimes kusin som är 22 år ska gifta sig med sin sessa. Hon kommer från andra kulturförhållanden och giftemål är mycket viktigt för hennes familj. Jag hörde planer om detta redan förre året. Det kommer bli skit kul tror att det kommer att vara ett sånt där stort och överdrivet bröllop haha, som jag älskar. Men det tråkiga är att dem hör av sig mindre än en månad innan och frågar om vår addres så att dem kan skicka inbjudan (?) kan man inte vara smart och skicka dem typ LITE förre. jag mennar nu måste vi vänta på inbjudan för att se klädkoden sen så måste man förstås köpa en klänning in för det. Jag hoppas att det inte är så att man måste ha västa aftonklänningen för om man får ha vad man vll då köper jag en som jag även kan ha på Sonjas bröllop i Januari.


I dag skulle jag gått och tränat men gissa vad? Jag kunde inte för jag har hostat hela natten och jag mår bajs. Jag orkar inte förvärra allt så jag sov ut och träna pytte lite hemma i stället. Men det är verkligen inte kul jag måste ner
3-4 kg mer innan jag åker iväg. Okej jag har två månader kvar jag klarar det säkert. Men det är nu det är svårt jag är normal i vikten. Det är svårt att komma under. Jag får väl svälta mig själv. ALDRIG.


........

Gud vad helgen flyger iväg, den har iaf innehållit en hel del kul grejer och så har jag fortfarande mått relativt dåligt. Men men det är en annan historia. Festen hemma hos Teresa var helt okej, jag drog hem tidigt för att jag måddedåligt men det var kul ås länge det varade:). Sen har jag varit och hämtat ut Twilight biljetterna för Twilight kvällen den 19/11. Kommer att bli jätte kul ska dit men Kim och Jaime och sen vet jag inte om mina andra vänner hämtade ut biljetterna eller inte (?). Jag längtar!

Nu har jag börjat läsa Stephenie Meyer sistskrivna bok. Verkar helt ok men absolut inte lika bra, ska ge den en chans iaf :D

I morgon börjar en ny arbetsvecka och jag känner inte alls för det. Men snart blir det lite semester i götet. Jag längtar!


KÄRLEK

Nu har jag läst klart sista boken ut Twilight jag dör, vad tråkig vad ska jag göra nu? Boken är super bra. För er som inte läst dessa böker ännu, ni har verkligen missat något.. Jag önskar att man kunde leva hela livet, tänk att få leva föralltid tillsammans med sin älskade. Tänk att aldrig tröttna. coolt. Nu ska jag läsa hennes sista bok den handlar inte om twilight men det ska också vara en bra kärleks historia. Går det ens att bli lika bra?

Nu när jag ändå är på mitt gudomliga kärlekshumör så måste jag bara skriva en lite kärlekshälsning till min kärlek i livet, Jaime. Du har verkligen fått min att se en annan sida av kärleken en mycket vakrare och speciellare sida. Innan jag träffa dig så trodde jag att jag var mätt på kärlek. Jag skulle aldrig mer ge eller känna kärlek till någon, den hade blivit manupilerad för många gånger tidigare. Jag var slut och trött på allt som hade med det att göra. Jag ville verkligen bara leka av mig och vara mig själv. Jag var mig själv galen och rolig men det saknades något. Du var pusselbiten i det hela. Lappade ihop mig helt. Jag älskade mitt liv innan du kom in i det, men nu är det komplett. Jag älskar den del i mitt liv som du är. I dag har du fått mig att lé mer än tusen gånger. Jag får aldrig nog av dig. Trots att jag var mätt på kärleken en tid i mitt liv så har det inte gått att förneka att jag verkligen hela tiden trott på ordspråket "kärleken övervinner allt" det gör den. Jag kan leva utan dig jag klarar mig utan din värme, men jag blir aldrig mätt av den och jag vill ha dig föralltid just nu.


IDOLERNA

Nu är jag hemma och gör väl samma sak som iaf hälften av svenska folket- gottar mig framför tvn med Idolerna. Jag har inte följt det så bra så jag vet inte riktigt vem jag ska "heja" på jag tycker alla hitills har varit bra. Men jag diggar verkligen rasta tjejen hon är jätte duktig och hon har sin egen grejj.
Jag överlevde dagen på jobbet idag men det var verkligen tufft. Jag hoppas att jag är piggare i morgon för då händer det grejer. Ska bli jätte kul att fira Teresa i morgon desutom var det länge sen man var på hemma fest. Det är ju skit kul, haha.

Nej nu ska jag gossa ner min i sängen igen och glo på tv. Vi hörs!



SUR & SJUK

Nu är jag sur, jag vakna i morse och tänkte kolla vad min lön blev, jag vet att den inte blir bra eftersom jag bara jobba två veckor i september men ändå.. Ah men då har dem kanske glömt att utbetala pengar till mig?! VAD ÄR GREJEN? Tänk om jag hade planer för i dag och verkligen behövde pengar. Jag tänkte tex sätta min hoss frissan och skämma bort mig men den skön klippning efter jobbet. Men nej det går inte nu. Jag ska komma in till kontoret som en åskmoln i dag, det kan jag lova!

I kväll tänkte jag bara ha en mysig hemma kväll för mig själv eftersom ingen har lust att hålla min sällskap. Ska handla hem lite morötter och dipp och bara myssa famför en bra film (om jag får några pengar). Jag är iaf jätte sjuk och jag tycker hur synd om mig som helst. Jag har inte kunnat träna något den här veckna utöver att jag gick på yoga i måndags men jag vill ju faktikst komma i form. Fan vilken ångest jag har när jag är sjuk. Man ser till och med det på mitt sätt att skriva. Haha. I morgon efter jobbet blir det iaf fest Teresa fyller 20 år!! Vad ska man köpa till någon som redan har allt?

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Lönen kom in,bättre sent än aldrig dock blev det ingen frisör i dag. Det blir min kära vän Divo som får ta itu med mitt hår nästa vecka..

BESATT

Jag dör,nästan. Allvar jag är helt besatt det finns en massa saker man kan vara "beroende" av och jag är det av twilight. Kanske för att jag aldrig har läst en hel saga om en och samma berättelse? Jag vet inte men jag typ vaknar i tid för att jag inte vill stressa så att jag kan läsa. Jag sätter mig på rasten och läser istället för att umgås. Jag är knäpp. Nu är jag på sista boken och jag har praktisk taget inte gjort annat än att läsa i den så fort jag har haft tid. Det är lite störande faktikst. Vad ska jag göra sen när der tar slut? Hoppas det blir som det ryktas om att man ska få läsa alla böcker i Edwards perspektiv också. 


HEJ

Hej sötnosar!
Det känns som evigheter sen jag skrev här men jag har helt enkelt inte haft tid, har gjort en massa nytta här hemma istället. I måndags sa min hals i från och jag viste att jag inte skulle klara dagen på jobbet. Så jag stanna hemma och myste med min amore hela morgonen. Sen så bestämde vi oss för att måla om, vi hade möblerat i veckan men jag ville ha lite mer. Väggarna är nu vita och fräsha och snart ska en fondvägg också hittas men jag har inte riktigt letat efter något ännu. I går jobba jag iaf det var en jätte jobbig dag då min chef var sjuk så att jag fick ta över och hjälpa Ismail som är ny säljledare att ta hand om personalen. Vilket i för sig är roligare än att ringa. Men jag var såå trött är ju fortfarande sjuk så energin finns inte där, plus att jag var i skolan innan. Det blev alltså en lång dag i går. På kvällen/natten gick jag och Jaime ut och mötte upp min kära Teresa som fyller 20 i lördag, vi gick en sväng med hunden sen satt vi bara och prata i hundra år om minnen.. Kom inte hem eller i säng förens vid halv 2 och det är inte bra då jag verkligen ville gå och träna i dag. Men men jag suger på disiplin.

Jag och min kärlekskraft här hemma försöker fixa i hopp en kväll hemma hos oss på Fredag med lite små plock och vin, men det verkar som en dålig idé, ingen verkar hajpad. Så vi får se.

Kim och jag i Lördags, tagen från inspire.webblogg.se.

 



ÄR NI REDAN UPPE?

God morgon eller förmidag, jag vaknade iaf nyss helt utvilad men med en hals som skriker efter något varmt. Min hals är förstörd, igår kändes det bättre men det var väl för allt vin. På tala om i går så hade jag jätte kul jag är glad att jag valde att följa med ut iaf. Men faktikst är jag lite sur på mig själv, jag hatar ju att dansa men jag önskar verkligen att jag var en party prinsessa som älskade att stå i rapljuset. Tyvärr är det inte så och jag blir sur på mig själv för att mina fötter vägra lyda min hjärna som säger "va fan köör bara". Varje gång när jag åker hem då jag vart ute så tänker jag "fan vad jag är tråkig dansa bara". Jag måste ändra mig snart kommer ingen vilja gå ut med mig, haha. Alltså jag tror att mina vänner är glada att jag följde med. Men jag tror dem tycker att det vore kul om jag dansa med dem också. FAN jag hatar det här. Hur ska det gå i Chile liksom?

Snart ska jag iaf åka till jobbet och efter det kanske jag ska möta upp Hedvig och träna lite. Vi får se hur halsen mår, för jag pallar inte bli mera sjuk. Bilder kommer från gårdagen efter att Kim lagt upp dem. PUSS

HEJ OCH GODMORGON

Vilken otur när jag äntligen tar mig ikragen och bestämmer mig för att dra ut med mina brudar i kväll så blir jag sjuk under natten, halsen är svullen ocg jag är helt snurrig. Nu ska jag iaf gå och jobba och jag har party kläderna med mig jag ska inte ge mig ännu! Igår blev det ingen utgång jag var hemma hela dagen och när Jaime kom hem passa vi på att möblera om i vårt rum. Vi tog bort ena sängen tog bort en tv möbel och gjorde en egen möbel. På måndag ska vi måla om. Det är jätte mysigt nu i love it!

Nu måst ejag platta håret och ta bort kläderna från torkskåpet sen är det dag at jobba!!

...

Jag är ledig i dag, tråkigt eller skönt? Jag vet inte, känner mig helt uttråkad. Alla är upptagna och jag har skit tråkigt. Funderar på att dra till husbybadet och köra lite core vid 18 tiden. Men jag vågar knappt det, jag har tydligen en beundrare där han skrev till mig på facebook för nån dag sen. Tänk om han spionerar i övervakningskameran? haha. Nej men allvar jag är jätte seg. Förhoppningsvis vill Hedvig gå på bio med mig i kväll dte är typ dte ända jags ka göra i helgen. För att jag är så himla fattig just nu så att jag har inte ens råd att köpa en vin flaska och festa med mina vänner. Tur är väl de att jag har biobiljetter från jobbet att använda mig av det är alltid något. Jag är lite trött att vara så här fattig pengar går bara till räkningar och undansparingar. Kan det aldirg ta en paous?


I LOVE MY MAN

Han är underbar, fantastisk och bäst på miljoner sätt. Hela den här veckanhar jag varit ganska ner stämd ni vet när det känns som om man ger mer än vad man får? Men i dag när jag vakna så var dem dumma känslorna borta. Mycket på grund av fvårt prat igår natt. Det kan lätt bli så att man glömmer bort varandra en hel del när man bor med varandra och jobbar olika tider. Tänk er själva, jag kommer hem ungefär vid halv elva och känner mig jätte seg. Jaime däremot orkar vara uppe hur länge som helst han sitter alltid uppe och spelar till tidigt på morgonen. Sen när han är trött och ska sova då ska jag antingen upp eller så sover jag djupt. Man hinner inte ses, det har blivit en dum cirkel som jag inte orkar med längre. Bara för att vi ser varandra och bor under samma tak så innebär det inte att vi är med varandra. Så nu är det andra bullar, vi måste ha kvalité tid med varandra njuta av varandras närvaro och känna kärleken. Jag har alltid varit en sån där tjej som drömmer och tänker alldeles för mycket är det något som inte står helt rätt till så blir jag helt nojji. Jag måste sluta ta vissa saker för givet och njuta av studen. Det är exakt vad jag ska göra nu. För jag älskar det liv jag lever i och har framför mig.


DRÖMMAR

Vakna för en stund sedan, ass trött. Jag ville verkligen skolka i dag, men det tänker jag inte det är bara 16 lektioner kvar! Jag drömde störda drömmar i natt. Faktikst inte så ovanligt när dte gäller mig. Här om natten hade jag tappat två tänder, det betyder något tråkigt har jag hört? Men tror man inte på det så bör det inte ske. Hur om helst i natt drömde jag om allt som fanns i mitt undermedvetna. Från att vi missa flygplanet, till att jag blev riktigt ovänn med hon tjejen på mitt jobb. Haha det känns som om det var en förvarning. Men vad vet jag drömmar är svåra att tolka och ännu svårare att uppnå. Nu måste jag springa till tåget annars blir jag sen till plugget! Jobbar hela dagen och kommer hem rätt sent så dte blir sängen på en gång!
 

I morgon är jag ledig det ska bli skönt=)¨

---------------------------------------------------------------------------

MIN DRÖM HADE RÄTT. HAHA

HELLO

Hej blogg världen, hemma i gen efter en otroligt lång och ansträngande dag. Vaknade kanske vid halv sju tiden vilket jag absolut inte är van vid och drog mig upp för att sedan gå till skolan. Naturkunskap B känns mycket mer min grej än A kursen. Jag hoppas att den här inställningen håller i sig. Nu är det bara 16 skoldagar kvar som återstår. Vilket också innebär lite tid kvar till resan. Det känns toppen.
Okej men hur har det gått för min diet då? Jo jag la av med den jag pallar inte äta spenat och råris längre. Nu ska jag börja med min kolhydrat snåla diet i stället vilket innebär inget bröd,potatis, pasta eller ris. Jag ska verkligen försöka undvika helgernas onyttigheter också. Därför nu är det inte långt kvar och jag vill verkligen vara slimad och fin när jag åker, jag vill inte känna samma ångest som i Spanien jag vill vara helt nöjd! Under helgen har jag verkligen inte varit duktig alls och jag kan tippa på att jag gått upp ett kilo på grund av det. Men det innebär också att jag ska satsa sten hårt nu. Det måste jag. Ni kanske undrar varför jag sitter och plågar mig själv med olika dieter, jo det är så att jag äter fööör mycket jag kan inte sluta jag älskar mat och jag äter tills att det tar slut. Därför måste har jag programerat in i skallen på mig att jag lättare kontrolerar matintagen med hjälp av dieter. Det kanske funkar vi får som sagt se.

I morgon är det en ny dag och jag ska börja den med två timmar på gymmet. Än så länge tråkar det inte ut mig, sen är det dags att jobba yttligare åtta timmar. weeeeii. Jag är galet trött på en brud på mitt jobb honvar typ en rätt så nära vän till mig men nu går hon mig på nerverna, det är världigt tråkigt jag trodde det kunde hålla föralltid.. HAHA. Men hon är dryg och yttlig så fuck it.

Ses puss!


KÅLSOPPA

Nyttig Kålsoppa

1 kålhuvud
2 morötter
2 gula lökar
1 liter buljong
4 små potatisar

Riv vitkål och morot, finhacka löken och fräs den i lite olja så att den blir mjuk. Tillsätt kålen och låt den mjukna. Häll sedan ner restan av ingredienserna. Låt sedan kocka i ca 50 minuter.


TIPS
Smula gärna i lite chili för att få en extra smak :)  



DUMMA

För ett antal månader sedan råkade Jaime avinstalera photoshop på min dator, jag blev så klart jätte ledsen. Jag älskar att sitta där och pilla även om jag inte gör ett så bra jobb alltid. Hur som helst skivan hade vi ju inte så det var bara att ge upp. Jag tänker inte köpa en ny! Så kom Jojo in i mitt liv (haha), och det visa sig att hon hade laddat ner Photoshop. Så igår när Jaime kom hem var jag super glad och väntade på att få den instalerad. Det gick inte. Jag döör fan vad tråkigt jag som längtat så mycket........


Aja livet går vidare med eller utan photoshop. Nu ska jag gå och jobba- ja ni ser, livet går faktiskt vidare.

VAMPIRE DIARIES

Jag älskar den nya vampyr serien vampire diaries. Såg avsnitt fyra och fem nyss, det är bra att jag inte har alla avsnitt ännu då skulle jag nog aldirg komma i säng.



Nu längtar jag verkligen tills att Manuele läser klart sista boken ur twilight. Jag står inte ut mer jag vill ha den nu nu nu nu!



I MORGON ÄR DET ANDRA BULLAR

Jag vaknade för en stund sedan efter någon eller några timmars sömn. Man blir verkligen trött av att gå runt i lekparker och mata hästar och grisar. Jag förstår verkligen varför barn behöver en vila mitt på dagen. Det behöver jag med. Jag känner mig gammal i dag. Jag är fortfarnde trött men får inte sova mer då blir det ingen sömn i natt och jag vill verkligen vara pigg i morgon. Jag har tänkt att gå och träna en stund innan jobbet. Den här helgen har gett mig ångest. I fredags var det natchos, i går pasta och i dag bröd (hemgjord pizza). Jag måste verkligen lägga på max motivation i morgon om jag ska kunna bänna en fjärde del av allt. Men i morgon går jag in i fas två av min diet. Än så länge har den inte hållt vad den lova. Jag har verkligen inte gått ner två kg. MEN kanske är det för att jag verkligen varit onyttig de dagar jag fått äta vad jag vill? Hmm, den här dieten kanske inte är bra för alla trots allt. Jag tror jag ska hålla mig till den kolhydratfria/rött kött fria dieten jag körde när jag kom hem från Spanien, det kändes som om den funka bättre. Då är det inte lika kompliserat och jag kan äta allt som lagas hemma förutom tillbehören. Jag tror jag håller på att ge upp 4dagars dieten som verkade så bra. Jag testar denna vecka kanske får jag tillbaka motivationen. Vi får se.

Den här veckan har jag tänkt att bli mycket bättre på att:
* tvätta av sminket med mina bra produkter från Mary key.
* fixa håret varje dag även om jag är trött. 
* gå till skolan och vara motiverad.
* bädda sängen varje morgon, och se till så att det ser rent och fint ut hemma.
* träna minst 2 gånger.
* orka ha sex innan jag somnar.


Min födelsedag


Det får vara målen för denna vecka jag kan väl inte ändra på allt inte.




 


JAG BORDE VERKLIGEN SAGT GOD NATT SAMTIDIGT SOM SESSORNA I GÅR.

FAN jag dör av trötthet mina ögon dem reagerar inte mina händer dem kan inte skriva rätt jag måste ta i med all kraft för att verka normal. Haha jag är såå trött. Kl halv sex blev jag väck första gången vi lyckades ligga kvar och mysa till kl sju men sen så var det dags att äta frulle. Nu har vi mysst framför tven, ätit och ritat prinsessklänningar medans jag typ somnat varannan minut. När kl är elva tänkte jag att vi skulle ta bussen till Hästa gård och titta på djuren. Sen kanske vi tar en sväng till Kista och äter lite mcdonalds och leker i någon av parkerna. Jag måste ut annars somnar jag. Jag som är vann att vakna typp tio varje dag. Jag satt uppe hela natten och spela kort med svärföräldrarna och Jovi också. Det blev säng dags efter massor av martini och massor av spel...

Aja vi höres puss.

VÅR DAG



Vilken härlig dag vi har haft, först kom morbror Kent hit med två uppjagade tjejer vid tolv tiden. Efter att vi snabbt sagt hej då till Kent så gick vi upp till mig för att hälsa på den efterlängtade katten. Stackars Nala hon var verkligen rädd (men nu ligger hon och gossar med dem i sängen). När jag äntligen fick dem att lämna Nala ifred så gick vi ner till stoora parken, vi var det säkert i två timmar och klättrade och busa. När vi kom hem satte vi huset i fullfart. Nala fick någon att leka med, golvet fick lite färg, sängen fick en hel del smulor och filmen överröstade oss andra. Det var toppen! Och eftersom Daniella var lite orolig angående mina matkunskaper så tänkte jag att det är bäst att dem också fick vara med. Dem fick hacka sallad och jag tror inte jag har sätt några lika stolta ansikten tidigare. Maten blev i övrigt god vi år köttfärsås och spagetti. Jag fick också höra att jag var bättre än mamma på den rätten så det tackar jag för. Efter bad och och glass. Så kom Amore hem vi mysste framför tven och kl sju blev sessorna trötta. Vi hoppade i säng framför bee movie och nu sover dem sött. Jag för den delen somna också och jag funderar på om det kanske är bäst att jag sover för natten, tjejerna kommer ju att väcka mig galet tidigt i morgon..


Daniella super nöjd.


Isabella njuter av höstsolen.


Haha, dem var jätte rädda sen så ville dem inte sluta.

 
Jag med mina små tjejor.


Dem hade jätte kul.


Vi tre.

Oh det finns så mycket bilder från dagen, man kan tyvärr inte lägga upp alla det tar hundra år. Men de kommer väl så småningom. Nu ska jag kolla lite bloggar sen är det kanske dags att sussa.


Puss!


MYSS FREDAG

Det blev trots min negativa inställning i morse, en mycket mysig fredags kväll tillsammans med dem bästa. Tacos, och massor av andra onyttigheter. Det är därför jag älskar min fyra dagars diet. För man får synda ibland. Jag hade tänkt att bli klar med denna vecka i dag och vara nyttig men sen dök kvällen upp och det blev både vin och godis. Så att jag får ha min sista diet dag för denna vecka på söndag. I morgon kommer mina små söta kusiner hit dem har verkligen längtat. Så nu har jag äntligen tagit mig tiden och fiheten att umgås med dem. Det ska bli jätte mysig vi ska se på film och bara mysa och så ska Nala få sig några nya vänner kan jag tänka mig. Haha stackars katt. På tala om mina älsklings tjejer så saknas den största av dem. Min älskade syster det svider verkligen att tänka på att vi är så långt bort ifrån varandra, jag önskar att hon också kunde vara här. Jag har knappt haft tid att prata med henne i telefonen den här veckan, har varit så himla trött. Desutom är min mobil tom på pengar så jag kan inte ringa lilstumpan heller. Hur som helst sista helgen i oktober så åker jag och Jaime ner och hälsar på min lilla skrutt som inte är så liten längre hon fyller tio då. Det ska bli otrolig skönt att få krama om henne. Synd att det bara kan bli över helgen. Tyvärr kan jag inte ta bort mer tid från min arbete. Det var de bästa jag kunde göra.



Min skrutt <3

HELG..

Fan då jag hade verkligen något på hjärtat som jag ville skriva om. Men så glömde jag det nu bara för att det typ tog femton minuter för min tröööga dator att fatta att jag ville logga in?! Men men så är det ibland med datorer. Snart ska jag iväg till jobbet jag väntar bara på att min luch/middag ska bli färdig. Enlig min 4-dagarsdiet så ska jag äta kålsoppa i dag. Det blev faktikst ganska gott, tror jag. Jag har ingen anning om vad jag ska göra i dag. Jag har varit helt lost hela veckan inte haft telefon kontakt med någon nästan. Men som om det bara är jag som ska ringa, hm hur som helst vi får se vad det blir för kul. Tjejerna på jobbet ska ut men jag vet inte om jag har så stor lust att gå ut med dem i kväll. Annars blir det kanske bara en mysig kväll hemma. Jaime ska ut i dag så det blir skönt då är jag alldeles själv, med en film och dipp morötter. I love!

I dag ska jag ha påmin min sköna väst. Jag hoppas att ingen djurälskare hoppar på mig bara. Puss så länge hoppas ni får en skön helg!




GOD NATT

Jag känner mig överdrivet pigg och glad i dag. Ovanligt är det framförallt för att jag har min röda vecka, och sedan för att jag jobbar sönder mig just nu. Men det är bara två och en halv månad kvar. Har jag talat om för er att jag håller på med en fyra dagars diet? Det går ut på att man in sju veckor, fyra dagar varje vecka följer en diet. Första två veckorna är utrensning i kroppen och jag äter stort sätt bara spenat, råris, bönor, ägg och sallad. Men det är som sagt bara fyra dagar i veckan, restrerande dagar får jag äta vad jag vill. Men man ska ju inte heller överdriva. I dag tillexempel valde jag ha en "vad jag vill äta" dag, så jag åt bönor med köttfärs och sallad och knäckis till mellanmål. Inte så onyttigt men inte vad jag får äta då jag dietar. JUnder dessa dagar som jag håller min diet ska jag också motion eller konditionsträna i 40 minuter. De säger att man kan gå ner mellan 5-10 kg på dessa sju veckor men då krävs det att man inte lägger till något extra dessa dagar utan helt följer tidningens tips. Så nu väger jag 61 kg. Får se om sju veckor om det är någon skillnad. Jag har aldrig följt en diet förrut men jag mennar det skadar inte att testa?

Min klänning kom idag ifrån Nelly.se det var jätte söt men jag är så klantig när jag beställer, jag trodde att paljeterna vid uringningen skulle vara i silver dem var i typ brons. Jag kollade inte heller på hemsidan utan bara trodde de skulle vara silver.. Hur som helst den var jätte söt annars lite fööör crame om jag fick bestäma men jag behåller den. Sen ska jag sy fast egna paljetter!



Nu ska jag kolla på the hills sen sussa. I morgon blir det träning och spenat, HAHA!


JAG HAR BESTÄMT MIG..

OKEJ. Nu har jag bestämt mig, jag ska inte ta det nya jobbet. Jag hade en plan från början- jobba som fan och plugga. Tyvärr går det inte att jobba typ 14 timmar om dagen och gå i skolan. Jag får helt enkelt nöja mig med att jobba 48 timmar i veckan. Och det är exakt det som mitt nuvarande jobb erbjuder mig. Hur som helst jag skulle absolut tacka ja till café jobbet om det var i andra omständigheter. Nu är det inte läge, desutom skiljer sig månadslönen med typ 4000 kr och jag behöver alal pengar jag kan få just nu.
Det blev alltså inget "prov jobb" i dag eftersom jag redan bestämt mig. Ringde dit och förklarar läget. Dem förstod mig iaf. Underbara mäniskor var det. Jag måste dit i veckan och hämta min franska mössa. haha som jag kallar den..

Snart ska jag i väg till jobbet och ringa som vanligt..Exakt det jag gjorde för två år sedan när jag börja. Deprimernade.
Det ända som håller min motivation uppe nu det är Chile resan.




GOD MORGON

GUD! Jag är helt trött, det var evigheter sen jag gick upp den här tiden. Nu har jag slängt i mig en frukost och fixat till mig och snart bär det i väg till Cafét för lite "test jobb". Jag är verkligen förvirrad nu. Jag funderar på hur jag egentligen ska göra... Mitt vanliga jobb erbjuder mig 8 timmar, dock lite olika arbetsuppgifter. Men jag är trött på de stället. Men tiderna är bra 13-21 vilket innebär att jag även kan läsa min naturkunskapskurs utan problem. Men om jag tar den här nya jobbet så innebär det att jag kanske inte alls har tid att läsa den. Jag ska ringa och se om det finns möjlighet att hoppa in på en distans kurs i så fall. Annars får jag väl skita i plugget, tror jag. Chile är vitkigt just nu jag måste få i hop det så att jag även klarar av att nujta med mina vänner i Sverige innan jag åker. Det är inte kul att hela tiden lägga undan. Just nu satsar jag på två jobb men vet inte HUR jag ska få i hop det. Jag har även fått erbjudande att hålla helgöppet på kontoret  lörd-sönd. Men får jag jobba innom Café så är dte även helgpass. Uffffs jag dör det är jobbigt. Jag vill vidare men är det verkligen rätt tid nu? Lönen kommer verkligen vara sämre. Jag vet inte!!


VI FÅR SE..

Nu är jag hemma igen. Jag är hur trött som helst och jag vill bara slänga mig i sängen och kolla på en ny vampyr serie som börjat komma ut. Den heter vampire diary, Jojo sa att den var helt OK. Det blev väldigt sent i går många filmer och mycket chips för min del. Inte bra. Det blev inte heller några skräckisar utan vi körde romantiska komedier i stället först ut blev ugly truth, jag skratta som som fan det var riktigt bra kolla på den! Sen såg vi en film från förra året som jaghela tiden glömmer namnet på. Kommer kanske på det sen.. Ni har väl inte glömt att det är kanelbullens dag i dag? Jag har redan tyck i mig en bulle. Det blev en tunnelbane ficka tillsammans med min älskling, Jojo och Juan.

Det har varit en jätte bra helg med en hel del nya planer. Men nu är jag trött. Jag har en riktigt bra nyhet jag ska provjobba på ett café i Kista på tisdag förhoppingsvis så får jag jobbet och kan kompinera båda jobben. Då får jag ut en bättre lön vilket gör att jag kanske, kanske kan göra mina tuttisar snart. I love den tanken..

Denna klänning köpte jag här om dagen från Nelly tänkte att den är en fin nyårs klänning=)


BILJARD





I går efter jobbet så mötte jag upp mi amor, Hedvig och Akil för att spela lite biljard. Det var en super bra idé Hedvig, för det var verkligen skit kul att bara få umgås och göra något tillsammans. Detta får bli en liten tradition, haha. Jag är absolut en tävligsmänniska och så klart är ju Akil också det då det är sånt han håller på med jämt i boxningen. Så ja, han lät ju aldirg mig och Jaime vinna. 4-0 haha, men som sagt jag hade kul iaf. MEN vänta bara nästa gång, då jävlar! :D

I dag ska jag hem till Jojo i rågsved vi ska go på skräckfilm och äta sushi, låter det bekant? Haha, ja förra veckans skräckisar var ju inte så bra så vi gör om hela kvällen men hemma gjord sushi:D Nu har jag ätit mina ägg och ska fortsätta städa sen ska jag föja med Judith till willys.

JUSTE jag har gått ner mina 5 kg pluss ett extra kilo. Så nu är jag på väg mot toppen, höhö. Jag är mycket nöjd! Jag har inet ens hunnit träna särskilt mycket och promenaderna påmorgonen dem förstördes redan första veckan. haha.


RSS 2.0