FAN

Det slog mig for att par dagar sedan att jag inte har gatt in pa hotmail, och jag har ju sokt en massa jobb sa jag var bara tvungen att gora det nu. Hm och ja dar ser man jag hade sokt ett jobb som eventassistent ca 400 ansopkningar och 18 st kvar for intervjutillfalle. JAG en av dem. Och sa ar jag har. Jag vill verkligen inte hem. Men jag skulle sa garna vilja ha ett annat jobb det dar jobbet hadfe vart perfa!! Det ar ju inte sakert att jag skulle fa jobbet. Men OM, Det var heltid och allt det var fast lon hur mycket vet jag inte.. Men det verkade bra..

Jag skrev iaf att jag fortfarande var intressedad om deras rekrytering inte hade gatt bra...

OHHHHHH
nu ska jag ga och trosta mig med en Sangria... Manga!!

EN HALSING FRAN VARMARE BREDGRADER!

Hej allihoppa tankte bara halsa pa min blogg lite saknar faktiskt att sitta vid datorn haha. Det ar underbart har i Malaga. Minst 32 grader nastan varje dag ibland  varmare till och med! Stranden ar jatte fin och hur nara som helst. Spanien har verkligen overraskat mig det finns sa manga fina platser att besoka. Igar var jag, Jaime hans mamma, pappa, syster och man i en stad lite langre bort (ungefar tva timmars resa). Det var den stad dar araberna badde tidigare, eller rattaresagt dne stad som fortfarande har kvar sitt arabiska ursbrung. Det fanns en massa baklava och massor av arabiska klader och liknade. Kul och mota pa det nar man ar i Spanien liksom. Vi besokte aven arabiska riket som fortfarande star kvar en underbar tradgard och vattenfal. Jag visar er allt sen! Man kande sig verkligen som yasmin och aladin nar man gick runt dar bland alla vackra exotiska vaxter.

I dag akte Jaimes syster och man hem, och vi har bara segat pa stranden hela dagen. I morgon aker jag och amore till Malaga for shooping!! weeei ar super glad, jag vill inte hem till verkligheten igen. Jag kan inte annat an att le hara, jag och Jaime har verkligen all tid i varlden for att krydda karlekslivet annu lite grann.


PS jag har last klart forsta boken " Om jag kunde dromma" ni vet twilight bokerna, nu haller jag pa med andra. Man kan inte sluta dem ar saa bra!! Anda anledningen till att jag langtar hem ar for att jag vill se filmen. Den har jag inte satt annu. Men jag ar inte redo att aka hem annu har inte blivit sa brun faktikst men det ar ju for att vi gjort mycket mer an att baar ligga och steka. 

Puss pa er sa lange saknar er tjejer, mamma och syster och NALA jatte mycket !! 


JAG KÖPTE DEN

Jag kunde inte hålla mig var tvungen att ha den i min hand på en gång, tre veckor kändes som en evighet när jag möttes av min nya skönhet... Nu är jag glad igen trots att halsen slämar och bråkar med mig så känns det bra! Men fan då mitt i detta inlägg så slog det mig att jag glömde gå till apoteket, jag tänkte ju gå dit för att se om dem hade något som skulle göra min flygresa enklare imorgon... Det innebär helt enkelt att jag få gå upp tidigt i morgon. Jag har hunnit paka nu iaf jag tror att jag är klar har med mig mindre kläder än vad jag har när jaag åker bort en vecka till mamma. Bara för att jag ska kunna handla mycket nytt där borta!


STAKARS MIG =(

Jag har blivit sjuk, ont i halsen och förkylld... typiskt nu när vi ska ut och resa, Jaime blev sjuk först hostig och febrig, sen åkte jag till bålsta och hälsa på mina kussiner. Där var Maria lite sjuk. Och nu en dag innan jag ska åka iväg så är det min tur. SKIT också. Men jag ska trycka i mig massa honung och citron. Vägrar vara sjuk på min semester!!



Hur som helst nu har jag börjat packa lite, men jag har ingen energi för att bli färdig just nu.. Snart ska jag åka till Barkarby och leta efter en bra bok, sen tänkte jag kolla lite i elgiganten jag vill he en ny mobil, min mobil blinkar och håller på den är helt sönder. Vill ha en samsung, sång att min vän Hedvig också var intresserad av samma mobil hoppas hon väljer någon annan eller iaf en annan färg (jag vill ha en svart) . Jag tror inte jag kommer att köpa någon i dag utan det får bli en födelsedagspresent till mig själv när jag kommer hem igen den 10 september! Jag slänger nog in ett till inlägg innan jag somnar i kväll då är det en mer stressad och nervös Carro ni möter. Tänk jag ska åka till Spanien i tre veckor tillsammans med Jaime och hans mamma och pappa tänkt om det inte alls blir som jag vill. Jag mennar nu är det två till man ska anpassa sig efter. Självklart kommer jag och Jaime göra saker själva med varandra men kommer även vara mycket med dem. Jag hoppas verkligen på en underbar semester med massor av god mat och dricka. Jag ska handla som en galning!!



Puss Carro <3


DUKTIGA CARRO

Jag vaknade kl tio i dag för att gå och träna med Nicole, fan vad vi var duktiga körde i två timmar och jag kan LOVA er att mina armar fortfarande är trötta och skakar! Nu håller jag på och fixar i ordning mig för snart ska jag möta upp mina änglar och vi ska ut och äta indisk mat, sen bowla, detta för att fira älskade Mathilda.  Kommer bli en as mysig kväll. Jag känner på mig det!!


PS. Glöm inte att du även måste vattna och ta hand om dina vänner det är minst lika viktigt som killen!!


FAN

Fan då dem hade stängt motionsbassängen vid 17 i dag så det blev ingen simning för oss.. Nu ska jag hem till Nicole och hyra film och mysa!

I morgon händer det grejjer!!

YES

Nu har bilderna kommit som jag berätta för er att jag skicka för framkallning, fan vad bra dem blev. Jag är verkligen jätte nöjd skicka in 200 bilder och får betala 158 kr- det är verkligen helt OK. Nu ska jag leta efter ett fint album som bilderna ska vara i. Vill ha ett eget för studentbilderna iaf.

Ska snart följa med älsk til tensta då han har ett paket att hämta ut. Sen tänkte jag laga lite mat. I kväll ska jag träna med Jaimes mamma. Sen kanske Nicole har lust att ta en promenad? I morgon blir det bowling plus middag för att fira Mathilda som blir 19 år!!


Yeeei <3

.

Idag har jag hängt lite med min kära vän Rûya, vi träffades tidigt på förmiddagen för att hon skulle fixa sina naglar på en salong i näckrosen. Shit säger jag bara thailändaren som gjorde hennes naglar levde i en annan värd, hur kan man ha tillstånd att göra konst naglar när man har en sån skitig salong? Hur kan man få göra naglar när man använder maskiner som Jaime använder när han borrar och slipar, för att SLIPA naglar. Hon har gått till den här kvinnan i ett år och varje gång hon vart där ser naglarna ut som om dem är tre veckor gamla. Ni vet när man får lite luftbubblor och när det helt enkelt inte ser nice ut. SÅ ser dem ut. Jag har sagt det till henne ÅK till Katarina fixa dina naglar på apollo sol så får du fina smala naglar som håller, men eftersom hon får ett bra pris och för att människan fixar dem på ca en timme så fortsätter hon gå dit. Varje gång hon går tillbaka är det minst någon nagel som ramlat av. Hon fila med en borr som hon sätter på sandpapper på, SANDPAPPER på naglara? Hon filar hennes egna naglar till papper. Helt sjuk. Och så var thaikärringen en riktigt bitch som bara snacka om pengar och rika snubbar. ush jag mådde dåligt när jag var där kan jag lova. Hur som helst efter att vi vart där så drog vi till solna centrum och snurra lite. Hitta inget alls men hur som helst. Det var mysigt att umgås med min älskling lite grann det var länge sen vi sågs.

Kom hem vid fyra ungefär och sen dess har jag tittat på Paris hilton my new BFF.. Jag har sååå lat jag fattar inte vad det är med mig, jag orkar inte göra ett skit två dagar i rad har jag segat i soffan, vist jag har hittat på lite saker på dagarna men suttit hemma hela kvällen. Som en depprimerad kossa. Haha men jag är inte alls deppig bara världig seg. Orka var seg men det händer liksom inget. Jag har inte lust att slösa pengar på att gå ut och dricka jag ska liksom festa och dricka i tre veckor i Spanien. Men ohh det är långtråkigt att vara hemma men trots de så tackar jag nej till nästan allt som erbjuds utanför mina dörrar. Jag känner mig exakt som jag gjorde förrut för två år sen jag gick igenom det hemskaste i mitt liv, typp trött och deppig. Men varför? Det är garanterat inget sånt igen. I morgon är en ny dag med nya äventyr och jag ska se till att inte sitta i den här soffan och sega då. Det är försent för att piggna till nu.


Jag saknar din min lilla sessa, du bara växer och växer snart är du stor 10 år.. Tiden bara flyger iväg och jag är såå ledsen för att vi allt för sellan ses. Du är mitt liv och jag älskar dig över allt annat på denna jord. Jag önskar ni bodde här så att vi kunde ha mysiga tjejkvällar bara jag och du. Min alldeles egna syster. Du äger, du är underbar.
JAG SAKNAR DIG!!


Love Carro

DEM VÄXER SÅ FORT!

Gud vad skönt det var att komma ut lite grann mitt på dagen känns som om det var jätte länge sen jag tog mig friheten att bara njuta av en unerbar lunch med mina närmaste vänner. Det behövdes. Efter att vi ätit så tog jag en promenad hem till Hanna och Liona, tiden går verkligen fort det var ungeför två månader sedan jag såg som sist och hon har verkligen utvecklats! Shit vad stor och vacker hon är. Och hon har verkligen världens sötaste/starka och mest lyckliga mamma. Jag får värkligen moders känslor när jag är där hemma. Mmm jag längtar faktisk så mycket tills den dagen kommer.
i går när jag var med Fadi på Riche så prata vi mycket om giftemål och barn, när Hanna och han skulle få sin andra, när jag skulle få min första? När det var dags för dem att gifta sig vilket säkert blir nästa sommar, när det är min tur, jag tyckte 25 år lät bra för giftemål och pappa Fadi kommer ordna bästa bröllopsfesten- det är säkert. Jag och Jaime har då vart tillsammans i 9 år det är rimmligt. haha.

Är jätte trött nu var och träna efter att jag hälsat pålilla bebisen och Hanna. Körde ett konditionspass och ett styrkepass. satsade på rygg och mage i dag. Känns sköt att komma igång igen men ändå väldigt ironiskt jag ska liskom till Spanien om en vecka jag kommer ju synda som fan där, haha. Men men så är det!

Mamma Hanna och lilla Liona 3 och en halv månad <3



Världens sötaste





Nu ska jag vila lite.


.

Trots att jag satt hemma i mjukiskläder hela dagen igår så lyckades jag tillslut ta mig ut. Pappa Fadi bjöd med mig till Riche. Vi tog några drinkar (jag tog några drinkar), sedan prata vi bara en massa skit. Typ paappa/dotter snack. Kändes mysigt att få prata om så djupa saker med honom han är ju verkligen som en fadersfigur för mig.

Nu ska jag sticka iväg till akalla och möta upp Mathilda och Nicole vi ska luncha på Ollles och sen är det dags för att ta mig till gymet och träna lite.

SES SEN!


<3



Relationer är allt knepiga ibland tycker ni inte? Jag älskar min kille så mycket det går inte att beskriva den här känslan som jag känner för honom just nu. Vi äe gjorda för varandra. När jagträffade honom var har verkligen inte min typ, mina vänner förstår. Jag hade en lista på saker som jag inte gillade, men jag fastade och han gav mig all den där uppmerksamheten som jag behövde. I hans närvaro var jag en prinsessa och så känner jag fortfarande alla känslor har bara blivit starkare under tidens gång, fjärilarna i magen dem består och allt de han gör för mig, de vi gör för varandra är äkta. Jag önskar att alla hittar den här kärleken som jag känner en dag. 

 Men när man är i en relation är det såå viktigt att man uppvaktar varandra, att man ger varandra rum att andas, att man ger varandra uppmärksamhet och att man visar sin kärlek. Att man liksom visar att man faktiskt besvarar känslorna som den andra har. Och det är svåt det är jävlig svårt ibland. Jag och min amore hade en tuff vecka, förra veckan alltså. Jag kände mig så himla bortglömd det kändes som om alla andra gick före mig och jag kände att jag gav all min energi som fanns kvar efter jobbet till honom, men att jag inte fick något tillbaka. Men den här veckan känner jag mig så himla kär! Man behöver verkligen vattna kärleken ibaland som Gynning skrev i sin blogg. Man måste överraska varndra ibland och man måste bessvara varandra. Annars känns allt meningslöst för stunden.
Jag längtar som bara den efter vår resa till Spanien, förra sommaren hade jag den mest romatiska sommaren ever, det var mysfaktor hela sommaren igenom och allt blev bäst i Turkiet. Jag hoppas att det blir desamma nu och ännu bättre. Jag kan knappt vänta. Jag längtar så mycket <3


FYLLDA PAPRIKOR/ TOMATER


Nu är jag äntligen klar i köket känns som om jag stått här i flera timmar men det gick faktiskt förvånadsvärt snabbt. Det lagade är precis det som står i rubriken.

Jag fyllde tomater med en tonfiskröra på gröna oliver, kapris, persilja, lök, vitlök och ris, salt och peppar. Jag började med att göra att litet lock av tomatens ovansida sedan kröpte jag ur all tomatkött. Jag fräste löken så att den blev mjuk men inte så att det tog någon färg, sedan blanda jag bara i resten av innehållet. Fyllde tomaterna och in i ungen på 225 grader i ca 15 minuter. SUPER ENKELT.




Paprikorna fyllde jag med köttfärssås blandat med ris jag gjorde en väldig enkel köttfärssås den här gången med endast krossadetomater, köttfärs, lök och vitlök salt och peppar. Sen blanda jag i riset och fylde paprikorna. Jag toppade med ost på dessa. Det blev jätte gott!

Det ända var att tomaterna verkar gå sönder när man ska lyfta dem från ungsformen till tallriken.. Det var första gången jag gjorde det här så jag får skylla på det. Men huvudsaken är ju att dem smakar gott och det gjorde de verkligen. Nu ska jag vila lite för jag vakna galet tidigt sen får vi se vad jag hittar på för något.


PUSS


HOME



Ligger här i vår super sköna soffa och bara myser. Det gick jätte bra på Konvux för Jaime idag han gjorde ett nivåtest i Engelska och han var så duktigt så<3. Jag lämna in mitt betyg sedan tittade jag lite för kurser som skulle kunna vara intressanta att läsa när jag kommer hem från Chile. Behöver nog gå dit igen i vinter eller efter min resa och få lite vägledning om hur jag ska gå till väga och vilken väg jag ska gå... Som ni alla vet så vill jag läsa till barnmorska så småningom. Men det är en sån j'vla jobbig väg dit, mina betyg ger mig inte chansen att bara "söka" utan det krävs en massa plugg och högskoleprov för att få chansen att bli det jag vill. Varför ser systemet ut så här? Varför har ingen sagt till mig tidigare hur viktiga betygen är? Jag viste inte att betygen var så här viktiga jag trodde att det var treans betyg som gällde och att det man läste i ettan sedan försvann. Dem som är ansvariga för skolgången för oss ghär  Sverige borde vara lite nogrannare när det kontrollerar skolor att alla saker som är viktiga når fram till oss ungdommar. Inte är det lätt och veta allt när man börjar ettan, snälla jag läste media? Vad ger det migför nytta i dag? Jag ska lätt tipsa mina barn att välja en naturell linje där man läser alla viktiga kärnämnen och lite B och C-kurser och att man sen har chansen att välja till lite roliga och intressanta kurser under årens gång. Fan vad jag önskar att jag viste lite bättre då. Nu vet jag inte hur jag ska göra. Kanske pluggar till unersköterska och sedan vidare där ifrån, vi får se. Det är ett tag kvar i alla fall.

Oj vad inlägget flött iväg i andra banor =)

Är lite seg i dag har varit igånbg hela dagen och nu på kvällen så åkte jag och svärmor iväg och simma i husbybadet, det känns! haha det var ungefär 2 månader sen jag var så här duktig. Inte nog med det- vi valde att gå hem istället för att ta bussen. Tycker vi vart jätte duktiga. I morgon har jag lovat att laga middag hemma så jag har suttit och googlat lite på olika recept, blev jätte sugen på fylda paprikor med köttfärs och ris eller fyllda tomater med tonfisk, det blir nog något av de. Eller kanske lite av varje. Vill verkligen böja blogga lite mer om mat och sånt där kul så jag ska försöka slänga in ett inlägg i morgon.

HOPPAS DEM BLIR LIKA FINA SOM DESSA

HEJ

Igår en hel dag med Mathilda i stan, senare.. Iväg på Jaimes fotbolsmatch, dem förlora första gången på hela sesongen det va också första gången jag var där och åskåda, kanske är jag en lite otursfågel?

I dag ska jag i väg till konvux lämna in mitt betyg och sen så har Jaime lite ärenden. sen blir det nog sol och bad med dem som vill.

Ohh vad härligt med semester!

BION



Filmen var jätte bra jag tyckte verkligen om handligen, man känner sig lite små sugen på att testa på den krimenella vägen efter  filmen. I alla fall testa på att vara en tuffings lilla älskling. Haha jag är knäpp lever mig alltid in i en roll figur när jag tittar på filmer. I dag var jag Johnny Deep. Bye bye blackbird. Gå och se den väldigt enkel inte så svår att förstå men ändå är det mycket oväntat och spännande i filmen.
Nu ska jag försöka bajsa ut all skit jag stoppa i mig under filmen ( jag köpte 800g natur godis) och vi åt allt. Nej men jag skämta har redan försökt det gick inte men ska kolla på tve nu.

Chao


VAD HÄNDER?!

GISSA VAD SOM LÅG INNANFÖR DÖRREN NÄR JAG OCH JAIME KOM HEM IDAG FRÅN BION? JO MINA GAMILA SOLGLASÖGON SOM JAG PRATA OM, DU VET DEM SOM VAR BORTA. DU VET ANLEDNINGEN TILL ATT JAG KÖPTE ETT PAR NYA?

HAHA MEN MEN DET VAR VÄL BRA DE!

MER OM FILMEN SEN!

.


Hoppas att vi finner sådana här platser i Malaga också, jag sökte på google, men blev besviken- det fanns typ inga bilder alls.


Nu känner jag mig redo för helgen naglarna är skinande rosa, håret är vågit, makeuppen är färdig - lunch med jossan är bestämmt och efter jobbet blir det även fika med min älskade Divo som man inte hört av på FLERA månader? Vart kvällen tar mig vet jag inte, men är något sugen på bio så det kanske blir det! Om 10 timmar exakt så har jag semester.
weeeei!

Nu ska jag ta tåget till min allra sista dag på jobbet, är ledig en hel månad nu! höhöh kommer säkert sakna jobbet lite? NEEEEEEEEEEJ verkligen inte.


JAG MÅSTE BARA TACKA OCKSÅ!

I dag fick jag min efterlängtade present av plast pappan och mamma min<3 Jag fick mina studentpengar och jag är så tacksam för detta! Utan dessa pengar skulle de vara svårt att göra min efterlängtade resa till Chile. Dem här pengarna kommer bidra till mitt livs äventyr och jag vet inte hur jag ska tacka dem tillräckligt men TACK verkligen!!
Ni annar inte hur glad jag är fan det är så svårt att visa den här känslan och tacksamheten.



NU SKA JAG SOVA..


SNART ÄR JAG REDO

Ja det är jag faktiskt det är ungefär två vekor kvar sen drar jag och la familia iväg på en tre veckors semester i Malaga. Jag har jobbat som en "jude" som Ruya sa idag när vi prata. I dag har jag små handlat lite inför resan så som alvedon, nagellak, body lotion, deo som ska förminska hårväxten under armarna-får se om de funkar och solisar. Mina solglasögon försvan helt plöttslig så jag köpte ett par nya dennsa gång något dyrare i bättre kvalitet och mycket snygga!!

 

Nu ska jag vila lite innan Jaime, (Jaimes pappa) kommer hem då blir det fullt hus han har nämligen vart i Chile i nästan ett år?

I VÄNTAN PÅ AMORE.. EN LISTA

En lista

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till fem och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga



Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
AH vi ska också handla läsk

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Tänk på att kräftorna ska tina länge

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Ju men nu ligger hon på mina ben

Vilket sms blev du mest berörd av?
Hej Carro din mormor är 65år, lilla syster undrar om hon kan ringa? Kram

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hej igår gick det inte bra, jobbade 4 timmar.

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ah det är okej vi är på spybar

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Två läsk en cola light och en sprite och typ chips

Vad vill du höra mest av allt?
Hej gumman hoppas allt e bra med dig.

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Ju okej jag sa ju att han hade inga pengar.

Din romantiska replik?
Min morsa köper sakerna

KRÄFTSKIVA

Igår var det kräftskiva hemma hos Hedvig, alla var där och det varr jätte mysigt. Jag åt så klart mest kräftor av oss alla och jag älskar det! Jag önskar att det var kräft sesong året om. Då hade jag levt på det. Men jag ska se till att gå på minst två till kräftskivor innan jag flyger iväg till Spanien. Jag behöver det, haha.

Nu ska jag fortsätta prata med pappa på msn sen ska jag bada! God natt <3


TRÖTT

Trött som fan jag räknar dagarna... I morgon blir det kräftskiva hos Hedvig ska bli mysigt har saknat henne! En bild från helgen, sötaste tjejerna i love.



SÖT <3



Sommaren är ...

Sommaren är kort allting regnar bort... men nu är den här så ta för dig... lalalala =)
Det är exakt det jag gör jag njuter av varenda lediga stund från arbetet. Om fem dagar väntar en fem veckors lång semester. Det här har jag verkligen kämpat för, är så glad! Helgen var iaf skit rolig

Fredag: festade i rågsved för att fira Sonya som skulle åka hem till Chile. Vi blev som vanligt odrägliga, det blir man alltid när man festar där borta. Killarna drog ut och vi tjejer festade på som vanligt hemma hos Jojo. Runt fem halv sex roppade kl. Det blev några timmar sömn. Men Jaime somna inte förens tolv på förmiddan. =/

Lördag: Vaknade rätt tidigt vid tio ungeför, och det var väl för att jag hörde Jaime fulis som forfarande satt uppe och drack. Tillslut gick han och jag njöt av en bakis frukost med Jojo och Juan. Vi stanna under middagen och hann även med två filmer.

Söndag: Hemma hos Alejandra som fyllde år. Mat, tårta, vin vad kan man mer begära? Kom hem rätt så sent och försökte posta detta inlägg men det gick inte nu måste jag springa till tåget. börjat tidigt i dag!


RSS 2.0