HEJ ÄLSKLINGAR

Jag vaknade på mycket bättre humör i dag. Ibland behöver man bara sova och så går det över. Men min attetyd är inte den bästa mot dem i min omgivning jag är sååå gnällig. Mycket har väl med helgen att göra. Ja, jag är långsynt. Hur somhelst i dag så blir det jobb, jag ska få hålla början av en utbilding. Det blir min första. Sen slutar jag vid nio och blir då upphämtad av Maria, ska sova där tänkte jag för jag har inte träffat dem på länge och det är bäst att passa på när man ändå börjar sent dagen efter.



Juste en kul sak har hänt i mitt liv. Jag har blivit bjuden på en weekendresa som bör ske innan jag åker till Chile. Hoppas, hoppas!!

SAKER FÖRÄNDRAS

Igår stor städa jag våra stökiga gaderober som bliit som små föråd. Hittade ett par gamla dagböcker som är hur kul som helst att bläddra i. Fan vad liten och oerfaren man var när man var elva tolv år. Hela mitt liv 2002 handlade om en kille som jag verkligen dog för. Då trodde jag att det var allt jag ville ha ut av livet. Jag trodde han var mitt eget botemedel från allt tråkigt som hände runt om kring. Trots att jag viste att han träffade andra och att han aldirg kom när han lovade så förlät jag honom. Jag trodde att det vi kände för varann aldrig skulle försvinna. Jag var redo att göra allt för honom. En dag helt plöttslig så vakna jag upp, vad var det egentligen för grop jag ramlat i? Hur kunde jag slösa bort ett helt år på honom. Jag var ett barn. Haha men faktum är att jag verkligen var förälskad, jag älskade honom verkligen. Så mycket som jag då trodde var möjligt. Jag trodde inte att det fanns en djupare kärlek än den. Jag viste inte att den typ av kärlek som jag känner för Jaime ens existerade. Jag hade inte en anning om att kärlek kunde vara så här mycket.

Men jag blir så himla ledsen av att höra av folk i min omgivning att deras förhållanden bara krossas. "Han var otroligen, han var dum i huvudet mot barnen och mig, han var för snäll, jag vill leva livet, vi valde att gå olika vägar det kommer en dag för alla." Alla möjliga förklaringar finns ju och det kommer väl någon dag då man iaf frågesätter vad som bör hända. Ovarsätt vad man har för förklaring till sitt avslut så mår man ju skit. Även om det var bådas beslut och man ska vara vänner så är det väl inte lätt att bara avsluta? Jag blir så rädd, jag är en sån där tjej som älskar att "planera" eller åtminstånde drömma mig in i framtiden. Jag vet exakt vart jag vill vara om några år. Och inte ens om 50 år så kan jag se mig utan Jaime. Tänk om det händer. Saker förändras ju faktiskt. Känner mig helt deprimerad i dag. Och det blir inte bättre av att jag och Jaime typ inte vill se på varandra just nu.

Ska försöka pigga upp mig själv genom att kolla lite på kliniker och silicon bröst. Ni vet väl att jag ska fixa mina efter min Chile resa det är inte långt kvar! Jag ska se till att gå på en sån där rådgivning innan vi åker så att jag har något att se framemot när jag kommer hem till Sweden igen. WEEEEEEEEEEEEiii

28/9 2009


Jag och nicole utanför Grand, bild från Kims blogg.

Det är bara tre månader kvar sen åker jag till Chile det är så skumt. Ska vara borta hela jul och nyår. Jag missar massa födelsedagar och jag är otroligt långt borta. Men jag längtar det kommer att bli kul. Det är jag inte de minsta orolig för. Jojo hade hittat biljetter till Cuba all inclusive för 5000 kr en vecka. Det låter lockande tänk att sitta på stranden i Hawana. Men jag tror ingen av oss kommer ha råd med det. Vi får se. Just nu så oroar jag mig för vad jag ska ha med mig. Resfebern börjar redan bråka med mig. Det beror nog på att det är en så lång resa. Saken är den nyårskläder måste jag hitta här för jag kommer inte hitta shoopa de första dagarna i Chile, sen måste jag hitta en klänning till Sonjas bröllop. På nyår vill jag vara vit jag vill ha en vit klänning med massor av silver eller guld smycken. Känner inte för svart elller paljetter i år. Desutom är jag säkert lite brun och det är varmt. P bröllopet funderar jag på en mörkblå klänning har ingen anning om hur jag vill att denn ska sitta. Men jag måste verkligen hitta något här i Sverige innan jag åker. Det är super viktigt!

Det blev inget jobb för mig på dagen, de hade tydligen inget extra arbete. Så jag börjar inte förens kl 17. Ska snart åka till husbybadet och gyma lite tänkte jag. Passa på när tiden finns liksom... OH jag vill bara att det ska bli december!!

HELGEN

I fredags stressade jag iväg mot stan där jag mötte upp Hedvig, vi åt sushi till middag. Efter det så mötte vi upp resten av tjejerna och gick på bio. "Vi såg allt för min syster" den var verkligen jätte bra en av de bättre filmerna jag sätt. Den var tung, svår att titta på ibland och mycket känslor. Nästan hela biosalen satt med näsdukar. Efter filmen blev det iaf utgång för mig Hedvig och Nicole. Vi började på Arken på medborgarplatsen och sen gick vi vidare. Det blev inte en sån sen ute kväll men det var verkligen vad jag behövde. Har saknat mina älsklingar. Man ses så sällan nu när alla har fullt upp med sitt eget. Kvällen slutade hemma hos Jojo och Rodde i rågsved. Vår andra familj, haha. Det blev en sen kväll.

På lördagen vaknade jag överdrivet tidigt och åkte sällskap med Jojo till Kista där jag bland annat köpte mig en ny plattång ÄNTLIGEN. Förmiddagen avslutades med en Fika med Nicole och yttligare lite shooping. Senare på eftermiddagen så mötte jag upp Jojo igen för att bege oss till henne där vi skulle ha lite skräckfilm maraton tillsammans med Janice och Juan (jojos man). Men innan det blev det sushi igen (fjärde gången den här veckan). Det var iaf en jätte mysig kväll/natt med en massa filmer och överdrivet goda dipp tillbehör. Men jag måste slänga in en varning titta aldirg på "anti christ" det var fan dem skummaste filmen jag sätt. Vi hade hört att den skulle vara bra men jag säger bara det var fan en skräck porrfilm. Bara det attd u verkligen blir riktigt avtänd av den! Ussh. skit konstig.

Idag har jag bara vartit hemma kom hem tidigt på morgonen och började städa. Sen har jag suttit och fyllt våra nya album med bilder. Nu är jag jätte trött ska nog lägga mig i sängen och kolla lite på tv.

Hoppas att ni har ahft en jätte bra helg.
Puss på er!

ÖVERTRÖTT

Jag vaknade i dag av att tandläkaren ringde och bokade en ny tid till mig, sen var det kört kunde inte somna om. Efter någon timma gav jag upp gick upp. När jag sitter på Tbn på väg till jobbet så ringer ända killen som skulle jobba med mig på stan idag och säger att han är sjuk. Så det blev inget F2F arbete i dag, det var bara att åka in till kontoret. Men ingen blev gladare än jag över det. Dessutom fanns det hur mycket som helst att göra. Så i dag jobbade jag 10 och en halv timme med endast 20minuters rast. JAG ÄR TRÖTT. Men jag kan inte sova för att jag är för stressad i huvudet. Jag har nämligen gått och blivit TM "ansvarig" så att Camilla har mer tid för kvaliten. Vilket är ett mycket stressigt arbete då det är ungeför 30 som jobbar samtidigt och du ska göra allt hela tiden. Men det är bra jag ska inte klaga jag får jobba mina åtta timmar om inte mer. Det känns skönt.

Ilove Ilove Ilove YOOOOU

 

Aja nu har jag kanske bablat tillräckligt så god natt på er! Vi kanske ses på Fridhemsplan i morgon ;)

BYE BYE DIOR I LOVE LANCOME

Som ni säkert redan lagt märke till så är jag rätt bortskämd av min gudmor när det gäller smink och hudvårdsprodukter, jag är inte duktig på att tipsa om sådant. Det är inte min grejj. Men nu är jag bara tvungen. Sist jag var i Gbg så fick jag en väska full av smink och produkter. Bland dem låg tre mascaror jag har testat ena. Det är Lancome Hypnose mascara volume, den är magisk. Mascaran håller vad den lovar, den håller en hel galen dag på stan utan att fransarna till slut lägger sig lite, fransarna ser ut som lösfransar dem förlängs drastiskt, UTAN klumpar är värt att nämnas. Jag älskar den klasiska dior mascaran den har vart en favorit länge men nu vet jag inte längre, nästa gång ska jag be om den istället så kan jag jämföra lite. Skulle gissa på att Lancome mascaran kostar mellan två och tre hundra riksdaler.





Lancôme Hypnose Mascara är en av Lancômes bästa mascaror. Med Hypnose kan du göra dina fransar upp till 6 ggr. fylligare. Hypnose Mascara kan läggas i flera lager samtidigt som dina fransar håller sig avskilda. Med Hypnose mascara från Lancôme får du ett fascinerande resultat och en förförande blick.donnabeauty.se


PEBRE

Du behöver

1 kg Tomat
4 stora färska lökar
Ca 1 näve koriander ( du kan även använda persilja om du inte gillar koriander)
1 Citron
2 vitlöksklyftor
Salt
Olivolja



Börja med att finhacka färsk lök, tomat, koriander och chili (smaka av hur stark chili du har så att det inte blir för mycket), den ska vara rätt så stark. Hacka ner två vitlöksklyftor, och pressa sedan en halv- en citron i Pebren häll i olivolja och salt.Låt stå en timme eller så, så att alla smaker kommer fram. KLART
Det här passar bra till kött och fisk rätter, jag älskar pebre till grillad mat men det är även gott i soppa för att få lite starkt.



SJUK, SJUK, SJUK

Minns ni att jag skrev att jag åt lite för mycket gott i lördags och spydde. Ja, jag trodde iaf att det var därför. Men så var inte fallet. I söndags så var jag på jobbet men kände mig ovanligt seg. Trodde det var för att jag sovit förlite. Hur som helst åkte jag till Kista för att möta upp mina älsklings killar (pappa Fadi och Jaime). Vi gick på bio och såg den nya filmen med Brad Pitt. Jag tycket att det var långtråkig, kanske var det för att jag mådde så jävla illa under hela filmen :( Efter filmen kändes de som om jag hållt spyan inne allt för länge. Jag trodde jag skulle svimma. Men jag klara bilresan hem, sen så gav jag upp poconen flög upp kan man väl säga. Och jag grätt mig själv till söms. Hela kroppen känns så himla seg. Magen värker och jag har inte fått i mig något mer än lite soppa i dag. Det är helt värdelöst att vara sjuk. Specielt när man är timanställd man får inte alls några pengar för det. Jag tog iaf en sväng till Kista i dag och mötte upp Nicole jag stod ut men jag mådde verkligen inte OK. Hoppas att jag vaknar lite piggare i morgon, jag måste verkligen jobba.

Stackars mig!!


DET BLEV FÖR MYCKET AV DET GODA...

Igår så var vi hemma hos Vivi och firade. Det var hur kul som helst och en massa god mat. Jag var där redan vid tre och hjälpte till med mat och barn. Önskar att jag viste vad alla dessa goda saker hette med det vet jag tyvärr inte. Det ena vi bjöds på var piroger med lam som man gjort till köttfärs, sen var det tonfiskpiroger, skaldjur marinerade med lök, vitlök och en massa citron, Vivi hade gjort majs paket kallar jag dem, då lägger man först köttfärs i en ungssäkerform, köttfärs blandat med russin,lök och vitlök. Man toppar med oliver och kyckling och ägg, sedan har man gjort en majspuré med basilika i som man man täcker allt med. Sist lite socker för att få den frasiga ytan. Man äter majspaketen med socker eller med tomat och salt. Jag gjorde ju en pebre som jag ska lägga upp här sen. Hur som jag åt för mycket till slut kunde jag inte ens dricka utan hängde över toan. Jag har liksom skitit i allt fett i en hel vecka och helt plöttsligt så pombar jag min kropp med det. haha det är inte så konstigt at den säger ifrån.

Men nu har jag inte tid ska snart åka och jobba. Jag känner mig lite nere i dag. Det var något som hände igår. Alltså missförstå mig inte festen var hur kul som helst, kom hem sex i morse men jag sov dock på soffan hemma hos Vivi ett tag innan de. Hur som helst jag önskar att jag kunde skriva allt här inne. Att jag kunde blotta mina tankar helt och hållet och inte bry mig om konsekvenserna. Jag mår verkligen skit i dag, jag vet i morgon går det säkert över men just nu vill jag bara skrika. Det är kompliserat. Ska lägga mig en stund i sängen och mysa och försöka komma fram till något vettigt i mitt huvud.

Vi hörs kanske i kväll. Puss

GOD NATT

Nu åkte Nicole precis hem. Vi hade en jätte mysig kväll med både piroger och martini rosso. Fan vad myssigt det är att bara vara ibland. Ni vet sitta i stor tjocktröja och bara myssa framför tven.. Vi kollade också igenom alla semesterbilder och på en massa gamla mysiga bilder. Fan vad vi tjejer är ytliga man är aldirg riktigt nöjd med hur man ser ut. Håret, kroppen, ansiktet- alltid är det något som är fel. Men jag ntar att det också är så man lyckas hålla sig i form. Ja inte jag då. För just nu känner jag mig som ett berg och jag ser också ut som ett. Det blir inte bättre av att man jobbar som en galning. Hinner inte träna innan eller efter jobbet. Så det blir diet och promenader. Men nu är det ju så att det är Chiles nationaldag så det är svårt eller det går inte att undvika gudomliga piroger!

Haha nu ska jag sova så att jag är utvilad i morgon. Förhoppningsvis så orkar jag ta mig till gymmet i morgon.

Puss så länge kära bloggvärld.

ÄNTLIGEN FREDAG

Det känndes så bra att vakna upp i morse, tänkte direkt att det ör sista dagen på denna vecka jag måste stå ut med att jobba ute på stan. Sen är det vara hela nästa vecka.. Men det är såå depprimerande. Jag gillar inte det alls. Så det ska bli skönt med lte avslappning. Igår jobbade jag över nio timmar och det känndes i kroppen när jag kom hem kan jag säga. Var helt slut efter allt spring på stan. Idag är det Chiles nationaldag vilket kommer firas hela helgen. I dag ska Jaime ut med the Chile boys och jag tänkte ätamassor av goda piroger med la familia hemma. Sen så vet jag inte om någon av tjejerna har lust att hitta på något. Festsugen är jag dock inte annars hande jag följt med Jaime. På lördag då däremot så är det fest hemma hos min underbara svägerska som har ordnat till det lite bara för Chiles dag. Jag hare lovat att fixa pebre det är en chilensk chili grejj med ajhi, koriander, citron, olja, vitlök och vatten. Kan visa er sen.

Nu ska jag fixa morgon disken sen är det dags att rulla mot stan och medborgarplasten där mitt team står och väntar.



Te amo, amore jag älskar dig så att jag nästan spriker så fort jag ser dig. Tack för att du är som du är. Tack för att du förstår mig när jag behöver dig. Ibland känns de som om jag lever i en dröm.

HEJ PÅ ER <3

Nu kom jag hem från min kära frisör Divo <3. Super nöjd som alltid. Vi färgade inget på längderna utan fixa bara till utväxten som var hemsk.. Men trots de så ser det ut som om det är mycket ljusare.


15/9


Helt utan smink och ny vaken på väg till stranden, i Nicoles fina strandklänning.

Det känns helt underart att få vara tillbaka i allt igen. Vist jag vill ha nytt jobb osv, men det är skönt tat komma ut till världen igen. Träffa alla vänner och bara njuta av hösten som faktikst är rätt varm. Igår efter min första arbetsdag på jag vet inte hur länge, så gick jag ut med Idun från jobbet och tog ett glas vin på tunnan i gamla stan. Ja jag skulle ju verkligen inte dricka något alls men det lyckades jag inte hålla. Vad gör man inte för lite tid med vänner. Men hur som helst så brände jag bort det med träning efter, så det blev plus minus noll. Haha.


I trädgården på det arabiskapalatset

I dag mötte jag upp favo tjejerna efter jobbet vi tog en fika och titta runt lite i butikerna. Hittade typ allt jag köpt på Zara, trodde inte dem skulle vara så snabba med att få in allt. Men men, jag viste ju att det skulle komma en dag. För en lite dyrare peng dock. Efter vår lilla runda i butikerna så gick vi till kungshallarna och åt middag. Jag försökte vara nyttig. Tig iaf bulgur och kyckling istället för kött och pommes. Fast jag åt för mycket:p
I morgon ska jag fixa håret hos min kära vän och räddare i hårnöden- Divo. Han ska få ljusa upp det lite grann och framför allt göra utväxten. Kanske jag också hinner med en klippning. Men innan det roliga så väntar jobb. Jag kommer jobba ute på stan för RB i två veckor framöver då jag ska ta hand om teamet. Vi får se hur det går med hår och jobb. Jag återkommer.




Fin, vist?

Puss Carro <3


VAD SKÖNT



I dag vaknade jag och Jaime upp rätt tidigt för att hinna gå på en promenad innan han drog till jobbet. De känns super nu efteråt kan jag lova. Efter promenaden så år vi lite frukost stekt ägg och tomat. Nu har jag städat bort alla resväskor och funderar på att vila lite. Jag börjar jobba kl 17 till 21 så det är ingen lång dag. Men jag har tänkt att ta mig till husbybadet för lite vattenjumpa kl 14. Så jag lär väl va rätt trött efter det om jag inte vilar lite. Det känns så tråkigt att gå till jobbet, vist jag saknar mina kolegor som fan och jag längtar efter att få krama dem! Men jag vill inte fortsätta ringa till folk, jag vill verkligen inte vara telefonnisse längre. Jaghar gjort allt på det där företaget men får inte så mycket för det tycker jag. Nu har flera andra jobb hört av sig, ett tack vare en vän. Dem vill ha mig fastanställd men nu är det ju så att jag åker i väg till Chile snart och då går det inte att anställa någon fast eftersom jag ska vara borta så pass länge. Tråkigt. Jag har valt att göra på det här sättet själv det vet jag. Att åka till Chile har varit en önsklan i många år tillbaka. Så det ångrar jag inte. Men jag vill så gärna byta jobb. Det spelar ingen roll vad bara något annat. I kväll ska jag försöka fixa till mitt CV lite igen och så får jag väll söka lite ica jobb med mera.



Pumpsen jag köpte på Zara i Spanien, helt vanliga det behöver alla i sin skohylla tycker jag. Försökte fota kläderna men jag tror det blir finast när dem är på. Så det får bli sen. Det är nästan omöjligt att välja ut bilder som ska framkallas vi har tagit över 1500 bilder. Bara på vår kamera och sen finns det två till att ta i från. Jag blir knäpp.

SEMESTER BILDER
















Nu är jag hemma från Gbg, fan vad jobbigt det är att åka buss. Jag verkligen hatar att¨åka så långa streckor med buss. Men nu fick det bli så eftersom det är det absolut billigaste alternativet. Hur som helst, nu är ja trött på att resa jag vill vara hemma, jag vill sova i min säng, jag vill äta min mat, jag vill jobba och jag vill/måste träna. Haha, måste bara berätta jag och Jaime var ju lite halft trötta på varandras tjat nu efter tre veckor på semester så det va rätt skönt att åka i väg tänkte vi.. Men nu när jag kom hem hoppa vi på varanda och stod och dansa i köket utan att ens lägga märke till hur knäppa vi borde sätt ut. Ja vi saknade varndra ganska mycket under helgen trotts allt. Älskling <3


Internett vill inte vara min vän i dag, den försvinner hela tiden så jag lägger in mer bilder en annan dag. Nu ska jag ta en skön dusch sen soooova

Juste! Tack för en underbar helg i götet mammsen och syster och Dan...


LÖRDAG

Det är jätte kallt jag fryser som fan. Haha, jag saknar värmen nu. I går kom jag ju till Gbg som sagt och vi åt en jätte mysig familje middag tillsammans. Jag fick även lite presenter som min gudmor Katinka lämnat av här. En massa olika produkter, krämer med mera. Två väskor och massa smink. Jag älskar det! Jag sov inte så bra i natt som ensam, jag tycker inte om det. Har sovit så nära Jaime i tre veckor och helt plötsligt har jag en egen säng att ligga på. I natt får syrran hålla mig sällskap. Jag inte vad vi ska göra idag men något blir det nog. Sitter jag inne kommer jag att somna. Känner mig väldigt seg tror att det är för att det är så mörkt här.

Jag borde ha tagit med mig nya kameran så att jag kunde visa er lite mer bilder från Spanien. Men jag får göra det när jag kommer hem istället.

PUSS Caroline B

GBG

Äntligen framme i gbg, hemma hos mamma och min älskade syster. <3 Det är helt otroligt att resan kunde ta så lång tid. Att det tar längre tid än att åka till spanien. Helt knäppt.. Nu ska vi snart äta foundy eller hur man stavar..Ses en annan dag nu ska jag mysa här hemma.

LOVE LOVE LOVE

ps. Jag köpte en Fitnes tidning i dag. Ska testa alla möjliga PILLER


HEMMA, TRE VECKOR SENARE, FYRA KILO TYNGRE..

Japp då var man hemma igen, planet landa en timma försent, kl tolv. Men resan gick jätte bra. Har precis packat upp allt och packat ner allt för min resa till Göteborg i morgon ( det blev inget i Jönköping). Känns jätte bra att komma in i vardagen igen, jagharverkligen njutit. Kanske lite för mycket.. Jag har lite ångest nu, jag vägde mig.. När jag åkte hade jag börjat gå ner lite i vikt och nu väger jag mer än vad jag någonsin gjort. Nu på Kvällen visade vågen föör mycket. från 62-63 kg till 67 KG. Jag har ALDRIG vägt så mycket jag mår illa av mig själv just nu. Vi har inte ätit som grisar verkligen inte. Men de som gjort allt det här är all dricka all läsk och all sangria och all rom. Tänk er själva exakt trrack varje veckor och vi drack varje dag. Och vi år mackor på natten. Haha. Jag mår dåligt nu. Läser på alla bloggar hur folk börjar komma igång igen. Jag gjorde det också men nu ligger jag långt efter. Men ska sluta deppa det är bara att sätta fart, nu ska min vardag bestå av träning och jobb PUNGT.

Mer om semestern istället. Vi bodde i ett jätte mysigt hus i Malaga, staden heter Fungirola. Det var inte längre än fem minuter till stranden helt perfekt. Vi bada och sola nästan varje dag. Men vi gjorde även en massa utflykter, vi besökte massa olika palats bland annat ett arabiskt som jag skrev om innan. Vi var i Nerja en stad en liten bit i från Malaga där vi besökte en grotta som funnit sedan stenåldern. Vi besökte även andra stränder och njöt av tiden fulständingt. Vi besökte även ett par restauranger både bra och mycket dåliga. Haha. Vädret var toppen hela tiden, 32-35 grader för det meesta ibland var det lite svalare. Nu dem sista dagarna så var det lite molnigt och det var röd flagga vid straden. Skit läskigt i dag så var det tre personer som höll på att drunkna och Jaime var där ute han också men tog sig tillbacka innan de andra. Skit obehagligt det dära. Min födelsedag firades först på stranden och sedan på en mexikansk restaurang en jätte god mat och skit roligt personal. Resan till Spanien kunde inte bli mycket bättre, det var helt enkelt perfekt. En underbar resa. Jag fick öva lite på språket också och jag förstår mer och mer. Det var jätte mysigt att åka tillsammans med Jaimes mamma och pappa, verkligen jätte fint av dem att vi fick följa med. Det gjorde att vi sparde en hel del pengar och kunde shopa ännu mer!

Jag och Jaime fick verkligen tid att njuta av varandra och jag blir mer galen i honom för varje dag som går, han gjorde resan helt komplet. TACK älskling för att du är du. Du är perfekt, jag älskar dig!

Jaimes syster, Hennes man, jag



En jätte god Spansk restaurang som servera kött som man fick grilla själva. mycket gott.



Jag är brun men inte så brun som jag trodde att jag skulle bli. Haha.



Jag lägger in lite roligare bilder i veckan jag måste sova ska ta en buss kl 10.55 i morgon.

Puss på er från en väldrig tjock CARRO

MALAGA

Kom nyss hem fran stan, jag och Jaime har gatt runt i mer an 7 timmar och handlat en massa klader skor och klockor. Jag har bland annat kopt tva par skor fran Zara som trakigt nog kanske kommer till Sverige.. Men jag gillade dem verkligen, sen en kappa som Jaime gav till mig i fodelsedagspresent fran en annan spansk butik.. Massa trojor och tva par jeans.. Sen det finaste jag ager en pals vast! Jag alskar den.. Lovar att visa allt nar jag kommer hem.. Jaime kopte ocksà en massa, blandannat en JATTE fin klocka!


Vi ar nojda. Nu har jag overfort pengar till mamma som ska kopa min biljett till jonkoping pa fredag. Lite semester med familjen ska jag ha i husvagnen innan mandag, da borjar alvaret. JOBB JOBB JOBB......


Ses snart med en massa bilder <3

RSS 2.0