JEEEJ!

Nästa Fredag alltså den 10 oktober plir det öl och plankstek med tejerna efter skolan o jobb. Äntligen lite planer med dem jäävlarna också. Haha eller jag o Hedvig har planerat. Ska medela Kim och Nicole också såklart!


Hahaha ibland undrar jag om jag är dum eller nått sitter här och skriver inlägg  till INGEN, det är liksom ingen som har tillgång till min blogg. Förutom ni som nu läser det här. Men aja nu fortsätter jag och babla med absolut ingen alls måste sluta innan jag blir sjuk på riktigt!

INGET LIV

SNODDE DEN FRÅN KIM=) För at jag ändå inte har nå bättre för mig.

KLÄDER
Skor:
Mina vita pumps från Zara som jag köpte innan sommaren. De får snart vänta tills nästa år börjar bli kallt =(
Sneakers: Dem "nya" converse  har inga, men vill ha dem i vit!
Jeans: Jag hade ett par Lee jeans som jag gärna skulle betala lappar för att ha igen.
T-shirt: Lite längre som går ner mot rumpan, "rena" o pösiga är också fint
Underkläder: sexiga, spets, string, push-up INTE horiga.

ACCESSOARER
Väska: Jag har typ inga fina längre tycker jag =(
Plånbok: I need one
Solglasögon: Vita bågar, hitta inga jag passade i, så det fick bli dem.
Klocka: Köpte en söt från Tukriet men den gick ju såklart sönder!

BADRUM
Tandkräm: Colgate, tror jag orkar inte gå o kolla.
Tvål: Palmolive
Parfym: Gucci den rosa långa flaskan.
Medicin: Alvedon missbruk
Vitamin: I have to start!
Huvudvärkstablett: ALVEDON

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Ramlösa granatäpple
Vin: Rött o lite sött
Bröd: Mörkt
Glass: Twister

HEMMA
Säng: En på 120, som jag delar med min älskling så mysigt sååå
Lakan: Just nu vita. 
Espressomaskin: Nope
Kylskåp: electrolux

ÖVRIGT
Frisörsalong:
Hedvigs frisör PIA (som också är min nu då)
Bank: Nordea.
Mobiltelefon: Walkman, Sony Ericsson.
Färdmedel: Tunnelbana och buss, tåg och taxi sällan och ännu mer sällan flyg

.

Haha det är skratt retande att veta hur det blir till slut.

Jaha nu var det dags för skola igen! Men det är bara tre dagar, det orkar jag! Ska nämligen vara ledig på Fredag. Åker till mammsen då. Jag saknar henne o syster massor så det ska bli kul! Längtar som fan till studenten nu det börjar pirra i finger topparna, snart är jag äntligen fri och går exakt den väg jag vill gå. "Carros egna stig" ush skrämmande men kul, vad ska jag göra? Vilken utbildning ska jag sätta mig i igen. Vill jag resa? Vart ska jag bo. Tänk om jag är ensam, vill jag det? Mycket man ska veta den dagen. Ångest men kul. Ensam ska jag inte va, jag har minna vänner, de som betyder nåhot o det jag vet stannar kvar. Jag har underbaraste pojkvännen som hjälper mest av allt oså mamma förstås!

NU MÅSTE JAG GÅ ANNARS BLI HEDVIG LEDSEN I ÖGAT ( HÖPPAS HON ÄR I TID BARA ) LOVE!<3

SÖNDAG

I dag vaknade vi upp och åt en riktigt härlig frukost och sedan åkte vi till Råkstas begravningsplats och hälsade på morfar. Har tänkt på morfar väldigt länge nu, och både jag och Jaime har känt att vi måste få åka dit. Så det blev en litenstund då vi satte oss där, i mineslunden och samlade tankarna. Skönt var det iaf.

Både innan och efter gick vi en runda i Vällingby C och kollade runt lite, väldigt mycket folk nu under vällingby dagarna. Vi kom hem med akravelfärger och tavlor som vi satte oss och måla direkt när vi kom hem. kan inte påstå att de var så fina men kul var det! Sen kom Jaimes syster och barn och vi satt och prata en stund.

Nu har jag suttit vid msn och pratat med både mamma och pappa. Var kul o se att det kunde prata med varandar också i msn (bjöd in mamma i vår konversation). Det var underbart  att för första gången i mitt liv (vad jag minns iaf), dela en konversation med mina två biologiska föräldrar jag kan nog inte beskriva hur mysigt det kändes.

Nu ska jag ta en dusch och umgås lite med la familja!



Jag måste få plankstek snart! Jag dööör

VI ÄR BÄST PÅ ATT VARA BÄST

Min fredag var utan tvekan skit bra. Efter skolan så åkte jag in till stan och handlade lite på h&m, bland annat fick jag med mig en jätte söt tröja, som många komentera under kvällen. Efter att jag hade varit och snosat i stan så åkte jag hem för att plocka lite, innan det var dags att fixa sig för kvällen.

Vid sju mötte jag upp Jaime i kista och så åkte vi mot stan, eftersom vi var tidiga hann vi kolal runt lite i åhlens innan vi promenerade till Fridays i östermalm. Där mötte vi upp rodde och bokade bord till de restrerande 10 personerna. Vi var alltså 12 personer som åt tillsammans. SKIT KUL :)
Lång väntetid var det dok innan vi äntligen fick sätta oss och äta. Jag Jaime och Rodde dela på nachos me kyckling till förrätt och där efter tog jag självklart dem underbara baby ribsen, Jaime åt entrecoe med pomes och de andra höll jag inte koll på. Någon åt pasta nån åt bara förätter.
Trevligt var det iaf, men det passade inte så bäst att gå och festa på en sån full mage. Men hela "gänget" gick vidare till nya mango där vi även mötte upp födelsebarnets (lobbe) syskon. Det var skit trevligt där,vad jag hade fått höra var det massor av jobbiga människor och ganska mycket getto, men jag trivdes och hade skit kul, trots att jag inte dansade. Jaime försökte hela tiden tvinga upp mig, men jag vägrade. Hade jag inte ätit så mycket, hade jag nog blivit lite mer påverkad och då hade han nog lyckats! HAHA.

Jag hade jätte kul och det såg ut som om alla trivdes. Lärde smått känna lite nya människor Bla, jaimes kompis ex, skit trevliga människor allihopa. Man trä'ffa även på lite folk som man kände.
Det var inte förens påvägen hem som jag började känna mig påvärkad!
Helt sjuk egentligen för jag drack inte lite om man säger så. Kl 4 när vi äntligen var inanför dörren, va vi inte alls trötta om man säger så. Vi tände lite ljus och myste helt enkelt. ljusen defick blåsas ut vid halv sex.

Och kanske är det så realistiskt att jag inte vill röra mig från sängen idag!

Juste glömde säga att jag sitter och skriver på Jaimes nya dator en dell 12 tum. Jätte söt är den, nu ska jag nog lägga undan datan och kramas lite med den jag älskar mest i världen!


JAG VILL HA BILDERNA

JAAA =)

Halloj nu är jag hemma igen från jobbet och har hunnit bädda ner mig i sängen, det är ju skola imorgon igen, efter två härliga lediga dagar. Har ju jobbat men det har varit skönt att vara ledig från en del av vardagen iaf. Men i morgon är det upp tidigt igen, Spanska prov på morgonen på aksanter och lite sånt, tror det kommer gå BÄST! Sen är det ju pojekt och företagande, det är ju rätt kul så dagen kommer rulla på snabbt!

Efter skolan måste jag faktikst in till stan och hitta något att ha på mig på kvällen, jag har fantasi brist och det känns som om det inte finns några alternativ i gaderoben. Så nått nytt får det bli lönen har ju kommit, vist var det liiiiten denna månad men nått måste jag få unna mig. På kvällen blir det Lobbe vi ska fira, ska ut med Jaime och hans vänner äta middag och Fridays och fira hans vän. Sen blir det dembow galet länge sen jag gick på nån av deras fester, så det blir nog kul. Får se om jag får med mig nån av tjejerna kanske?


Måste bara säga att jag är så jääävla stolt över mig själv, var bäst på jobbet i dag. Och det va länge sen jag kände mig duktig. Fick in 9 Ja, och det är en skilnad från i går då det bara var två. Desutom kom en massa nya, det var kul. Och så fick ju jag och dem andra "gamla" ställa upp så det fick lyssna på oss. Men det gick typ inte bra för någon annan än mig i dag så jag fick vara allas lärare i stället. och Camilla var sååå nöjd. Det gjorde min dag.
Nu kommer jag sova gott ,GOD NATT.

SAKNADEN

Jag saknar dig morfar, fan alltså vad jobbigt det är, vissa stunder är det värre. Nu hade jag troligtvis varit hemma hos dig och ätit middag innan jag drar till jobbet, bara för att du var så grym på mat. Nu när studenten och allt närmar sig, och nu när jag fyllt 18 år, är det så mycket jag vill att du ska vara med på. Du har ju varit allt för mig, och det plågar mig verkligen att veta att du inte kommer så där och ge mig det största kramen av alla när jag springer ut på min student. Den jag tagit mig igenom enbart för att göra dig stolt!


Älskar dig morfar vila i frid.


.

Jag vet inte vad som har hänt med mig, jag börjar må ritkigt dåligt.
Trött hela tiden och korppen känns öm. Jag tycker att jag äter bra och får i mig tillräckligt med vitaminer osv.
Men jag är konstant trött, det spelar ingen roll om jag sover 8 timmar eller 14 timmar.
Lika trött ändå. I går på väg till jobbet fick jag världens skummaste känsla jag blev helt yr och det kändes som om jag inte hade sovit på jätte länge.
Jag undrar vad allt det här kan bero på? I natt sov jag 9 timmar sen gick jag och Jaime ut på en underbar promenad, i lite mer än en timme. Det kändes skönt.
Sen åt vi en stor frukost och när han gick till jobber så somnade jag och sov ca två timmar.
Jag var så pigg från början och sen plötsligt så vände allt.
Känns nästan som när jag var gravid, men det vet jag att jag inte är, jag är jätte försiktig med allt som har med gravid att göra.
Hur som helt min kropp mår inge bra och jag börjar bli orolig ska nog kontakta nån läkare, ciggen ska kastas och jag ska ut och gå.


ÄLSKLING

JAG ÄLSKAR DIG; TACK FÖR ATT DU ALLTID STÄLLER UPP, OCH LYSSNAR. DU FÖRSTÅR OCH LYSSNAR, EXAKT PÅ DET SÄTT JAG VILL. JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD ATT DET ÄR DU OCH JAG!


BAKIS

I går så träffade jag Mathilda och Hedvig som planerat. Vi möttes upp vid 9 för att sedan gåt ill Nivå och för dricka lite. Det började med en cider, sedan en tiquiela osv.. Vid tio var det dags att röra sig vidare om vi ville in grattis någonstans. Men så blev det inte vi struntade i det och stanna kvar på nivå tills dem stängde över våningen. Hur mycket kl var då vet jag inte, men några glas senare, då var vi ute. Men kvällen fortsatte inte exakt så som vi ville, utan när jag hade varit på toa och tjejerna förstökte komma på ett ställe att gå till, blev det istället tjafs. Och det hela slutade med att jag och Hedvig fick fortsätta kvällen själva, Mathilda hade tappat humöret och åkte hem. tråkigt var det! Men jag vägrade förstöra kvällen där och fick till sist Hedvig på bra humör igen. Vi två tog tåget till Östermalm, där mötte vi upp Akil som glatt överraskade oss, och så drog vi till Caplins där vi både drack, löste ett bråk och sjöng kariokie! Kvällen var lyckad, och strax efter tre satt jag på tåget hem till mig bebis som också hade varit ute, och gjort en lokal festen glad? Han mötte mig iaf vid tunnelbannan och vi promenerade fulla hem. När vi äntligen var hemma mådde jag så jävla illa, försökte spy men det funkade inte heller. Maten trivdes i magen så jag fick bara upp äkelsläm... Hur som helst Jag och Jaime somnade vid 6 tiden och stakarn är och jobbar just nu. Själv vaknade jag om vid kl 16 och känner mig fortfarande helt lost. Inget kul att vara så här bakfull, nej det är inte okej Carro!


Jag börjar fundera på om vänskapen verkligen håller hela livet, så som man alltid hoppats på. Just nu känns allt hopplöst, känns som om det alltid är något som är fel. Vänner ska väl ställa upp för varanda och göra saker för varandra? Det är väl inte menningen att du ska ha rätt eller få din vilja igenom hela tiden, man ställer väl upp. Man får väl kompremissa och ställa upp fast det inte är dö kul, någongång ibland bara för att man ställer upp. Ahh pass känner mig lost i detta med just nu.

Men som sagt tack för en skit skön kväll Hedvig o Mathilda (den stunden du var med)


HELG

Vad skönt det kändes och vakna i dag, jag trodde verkligen att jag var försenad till skolan, men nej det är ju helg. Så jag vaknade inte förens halv ett, och gissa om det känns skönt! Har städat lite här och börjat marinera köttet till middagen ikväll. Det blir fläskfile och någon god sallad till middag. Senare i kväll tror jag att jag ska träffa upp Mathilda och Hedvig det är någon ny club som har öppnat i Gamla stan. Och ägarna är dem från gamla mango. Så det blir kul man har ju träffat dem ett par gånger förr. Jaime ska ut med grabbarna tror jag så då blir det iaf sällskap hem får jag hoppas!

Ne nu ska jag vila lite och kolla på tv, innan jag hoppar in i badet och fortsätter med middagen.


 En bild från min födelsedag.

 
Min o Jaimes alldeles egna kräftskiva som vi hade för några veckor sedan..

.

Åker till turkiet fyra dagar under höst lovet, nu är de bestämt måste bara hitta en billig biljett. Pappa betallar :) WOOW första gången jag kan uttrycka mig så.

Ett deprimerande inlägg

Tänkte skriva en hel bok här nu, men jag raderade allt. Finns inget att säga utöver att jag är trött på allas negativa tankar om allt jag ser fram i mot. Och att jag måste sluta vara ett kontroll freak, det funkar inte längre.

GOD NATT


.

Jag har världens huvudvärk... Tror att Hedvig smitta mig, undra på riktigt om man kan blir smittad med huvudvärk. Jag döör måste sooova, tills älsking kommer hem från jobbet iaf.

JAG VILL TILLBAKA TILL VÄRMEN I TURKIET, NUNUNUNU!!! :'(


I min takt.. Tick tak, tacik tak..

Väldigt länge har jag suttit på mitt feta ärsle och klagat på hur kycket jag gått upp i vikt. MEN inte har jag gjort så mycket åt saken inte. Jag har gått upp i vikt det är bara att förstå att jag själv måste göra något åt saken. Och det har jag, jag ska plastik operera mig :)

Nee jag skoja..men on real jag har börjat äta sundare mat, fast jag tänker fortfarande inte på hur mycke jag stoppar i mig, det måste jag ändra på. Men nu har jag också varit inne på nätet och fixat mig en personligt tränare, nu har jag passen uppskrivna på datan, och det gällen nu för mig att följa dessa tips! I dag såg jag framemot det i morgon ska jag älskar det.

Vi får helt enkelt se hur det går. jag satsat stort på sommaren 09!


FRIDAYS I LOVE

I går hade jag igentilgen tänkt att gå ut och parta med tjejerna, men eftersom jag inte fick några present pengar från min morbror, som jag sov hos i Fredags så blev det ingen utgång för mig 200 kr på kortet kommer  man inte långt med, om man säger så.. Så jag hade igentligen tänkt och stanna hemma och mysa i min underbara säng tillsammans med min fina man. Men så blev inte läget. Utan när vi var i Kista för att handla lite nötter i Tasty House, ringde Jaimens telefon det var hans vän Gidde som hade fyllt år. Han ville att Jaime skulle med till fridags och umgårs lite med dem. Men eftersom han lovat att vara med mig, så bjöd han med mig också. Och vem takar nej liksom? Det var jag jaime, lobbe som jag träffat ett par gånger tidigare, Gidde och Luise en tjej kompis till dem. Det var ganska trevligt faktikst. Men något som förvånade mig var att ingen tog något att dricka vi satt liskom där i en timma utana tt någon beställde nått? Var det så här hans födelsedag skulle firas? Helt frusna ute på Fridays, utan en ända drink som gör dig varm? Jag jag fattade alvar ingenting. Men jag och Jaime tog iaf en varsin drink, jag en cosmopolitan som jag älskar, Jaime en wisky. Vi satt där i massor av timmar och fortfarande var det bara vi som drack. Stäminingen var nice men det kändes liksom lite skumt att man väljer att dra ut bara för att sitta ner, och inte ens en cola eller något i handen? Jaja vad säger man.. Det blev sent och jag hade trevligt det bästa med kvällen vad handburgaren på MAX.

Jag älskar verkligen Fridays jag tror det kommer bli mitt hak nu när jag är 18år. Men då måste det vara med lite hajpade personer:)


Sitter och förstöker få mig en kicka att börja läsa den tråkiga boken som jag måste vara klar med tills i mogon. Doktor glas. Alltså den är inte tråkig bara väldigt jobbig...Måste måste måste STÄDA kläderna också.. :( Fan va tråkig söndag.



Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på D I G

Fan vad det är underbart att vara kär! Jag älskar den här känslan som jag har i mig tillsammans med Jaime. Och jag hoppas verkligen att det aldrig dör ut (peppar,peppar). Vårt förhållande är verkligen uppbyggt på tillit och äkta kärlek och det känns verkligen helt rätt. Jag har blivit en mycket mognare och gladare människa tillsammans med honom, och jag har öppnat ögonen för saker som jag inte såg förrut, tack vare han. Jag tror nog aldrig att jag riktigt kommer kunna visa fullt ut hur mycket jag verkligen älskar han. Det är svårt att få ut alla känslor, på rätt sätt mennar jag. Allt som vi har gått igenom tillsammans har verkligen gjort oss till "ett". Och det är inte förens jag träffade han som jag verkligen insåg vad det var folk pratade om "real love". Inte för att jag aldirg varit kär förrut, för det har jag, och vist har jag haft starka känslor. MEN aldrig har jag tillsammans med någon öppnat mig som jag gjort med honom Jag har nog aldrig gett mig in i det till 110%, inte som nu. Nu känns det som "Vi" och inte "han och jag" bara. Mycket har nog med våra motgångar att göra, inte dem vi har haft med varandra, utan dem vi delat med varandra. Vi har inte bara stått vid varandras sida, vi har varit där för varandra hela tiden, och inte bara suttit där och nickat och givit råd. Våra prövningar har varit stora nog att hålla länge. Nu har vi också bott med varandra i Ca ett år, och bara det är något väldigt stort tycker jag. Alla har sitt sätt att se på lycka och kärlek, och jag har alltid vart en människa med väldrig mycket kärlek att både ge och ta. Men i dag är jag rätt, jag känner mig trygg och vi vet vart vi har varandra, det känns underbart att se på han och verkligen se mig där med honom. Det känns skönt att veta att vi har varandra. och inte bara det, att också veta att han finns där bervid mig när jag vaknar. Det är något jag aldrig vill mista.

AMORE JAG ÄLSKAR DIG, OCH JAG TROR PÅ OSS VÄLDIGT MYCKET

God natt Bebiii

Vart fan tog en sommaren vägen!?

Halloj! I dag har varit en väldigt frusterande dag! Jag har på MIN lediga dag varit tvungen att dra mig till Hellasgården för att ha orgentering med ettorna från min skola! Bara för att jag och Hedvig inte avklarat kursen idrott A, jag förstår faktikst inte varför det är en obligatorisk kurs vad fan hjälper det dig i arbetslivet liksom? Jaja som tur var hade jag ju Hedvig med mig. och vi gick där i gegan och diskuterade svampar! (haha) Sen så satte vi oss på ett mysigt café och tog en varmchoklad med vispgredde. Det vad nice:) Vi slapp trots allt vara med på brenboll, och det är POSETIVT!

Efter det så tog jag mig själv i kragen, gick till banken och beställde ett nytt kort och lägg, jag har ju blivit en stooor tjej nu. Det måste man ju bli någon dag.... Efter det så åkte jag hem till Hedvig och kolla lite på Tv innan det var dags att jobba. I dag var en bättre dag men bättre resultat på jobbet, det kändes skönt. Men jag börjar verkligen tröttna på telefon skiten. Tyvärr....

Dagen har inte alls bara varit bra, mycket saker som har sprungit runt i min hjärna idag. många saker som hände förra året, i mitt liv just under den här tiden, som verkligen satt sinna sår. När jag tänker tillbaka på den tiden så vill jag bara blunda och aldrig mer vakna igen. Det var rent utsagt en hemsk tid i mitt liv. Många runt omkring vet om det. Men det är väldigt svårt att prata med folk om detta. Jag vet inte ens om jag vill ta upp det här, det är trots allt något som handlar om mig och Jaime. Jag har lärt mig mycket efter det TROTS allt, jag har lärt mig tänka efter och att mer ansvar! Men inte bara det jag har blivit starkare och jag har lärt mig vart jag har allt och alla i min omgivning! Jag ångrar mycket av det som hände men jag också glad över att jag tog det beslut jag tog. Annas hade mycket sätt anorlunda ut. Óch tack vare det så vet jag också åt vem jag kan vända mig.

FAN CARRO

Det går inte bra att vara mig ibland, jag liksom sa till mig själv att nu när skolan börjat och allt ska jag bli smal igen jag ska i minna 26 jeans och vara fett med het! Alltså måste jag ändra mat vanor, sluta äta vid fel tidpungt och äta lite mindre kanske. Gröt till frukost och knäkemaka? Det har funkat bra, helgerna får jag ha god frukost har jag bestämt med vardagarna ska va gröt eller yogurt m mussli. Det funkar rätt ok, lunchen är som vanligt men det är ju inte dö onyttigt med en bra tallrik lunch. Middag blir sällan av pågrundav jobb osv. Och då blir det makor på kvällen BAD. Men träningen på morgonen och kväll situpps och armhävningar tänker jag på, det gick super dem första veckorna och nu har jag börjat lata mig. FAN CARRO BLI DUKTIG IGEN!

Nu var det sagt och snart gjort

Efter flera månaders tjat om det berömda märket Mary key, fick min moster Maria äntligen i väg mig på ett möte med massor av Mary kay konsulter. Där satt dem alla i fina svarta morderna kjolar och kavajer med passa pinn på. Så stillfulla och glada, det lyste om dem och man såg att de verkligen gillade sitt arbete. Så vill jag också bli jag vill se still full ut när jag är på mitt arbete jag vill älska det jag jobbar med. Och de var exakt det dem här tjejerna och kvinnorna gjorde.
Noomi hon som startat just denna grupp av Mary Kay, hon lyste av glädje drygt 50 år och såg inte äldre ut än 30 jag trode hon hade sprutat in botox, det var produkterna. Allt var så sjävklart, jag ska också bli en av dem. Jag har alltid velat jobba med hudvård och make up och varför inte börja nu? Att öppna ett eget företag, en egen organisation i min ålder och desutom ha allt serverat på ett fat, det kan inte vara smart att tacka nej.
Du jobbar i din egen takt delar med dig av arbetet till dina vänner och säljer på öppna hus som du ordnar med bekanta och vänner. Du går hela tiden i vinst och du skapar ditt egna företag. Varje månad kan du växa. och inte nog med det du får smaragder, diamanter och titlar som en "morot" på det hela. Låter inte det perfekt? JO det tycker jag och det är exakt vad jag ska bli. Jag ska bli en Red jaket en dag och åka i en rosa cab med en lön på 200 000 kr i månaden. Det är en lång resa dit men jag ska dit, det gäller bara för mig att öppna upp min bekantskaps kretts lite, och sedan  få i hop dem 1500 kr som jag måste starta med! Men jag vet vart jag ska och det var länge sen jag hade ett mål! Telefon jobbet ska självklart vara kvar.. ett tag till iaf måste ju få ihop till mitt startset, börja bygga klasser osv. Så att sluta nu skulle vara omöjligt I need the monney! Känns skönt att ha något kul att längta till och det känns kul att veta att om det här verkligen är något för mig, ja då har jag en framtid som jag faktikst kan leva med efter gymnasiet. Det braiga är också att min Moster alltid använt dem här produkterna så jag vet ju att dem fukar och att dem är bra. Jag ska bara börja det känns helt rätt. NÅGON SOM VILL GE MIG 1500 BARA SÅ DÄR? SKULLE HOPPA AV GLÄDJE!


God morgon

Idag är ja världens piggaste tjej och förhoppningsvis gladaste med! Jag somnade nämligen kl 21.30 i går och vaknade nu! Fan vad skönt. Skoldagen i går mördade mig bokstavligtalat, jag var trött från att jag vaknade och fyra tråkiga lektioner och tre timmars håltimme, ville jag bara lägga mig på marken och skrika som ett miffo så att folk trodde att jag var sjuk. Då kankse jag skulle fått sova på ett sjukhus eller nått?
Neee jag kom hem iaf åt lite mat duschade och somna, sjukt skönt. Idag har jag bara en lektion småföretagande vilket jag tycker är väldrigt kul så det går nog snabbt, börjar kl halv ett och slutar halv fyra. Efter det ska jag hem till minna kusiner och äta middag och sedan på möte med mary key! Mary key är ett kosmetik märke som man kan börja arbeta för som säljare. Det är så jag har fattat det iaf. Och tydligen kan du tjärna stora summor redan från botten! Ska bli intressant att lyssna iaf.

 Jaime, tequila flaskan, jag och plattången jag fick av hedvig :)

LÖRDAG nästan min födelsedag!

I dag ska jag fira den "stora" dagen. Jag vet inte om det är mig det är fel på eller vad fan det är, men jag är asolut inte glad eller hajpad för i kväll. Något jag är otroligt glad för iaf är ett jaime har som i födelsepressent bokat en tid på frissan till mig. SÅ nu ska jag bli brunett igen och fixa lugg!
Jag hoppas det blir bra alltid läskigt att prova nya saker! Men som en tjej i skolan sa  "håret är det ända man kan leka lite med, men som ändå växer ut"

Jaahap nu ska jag bära mig av till kista göra mig riktigt het i håret och försöka bli glad för att det är ju faktiskt NÄSTAN min dag idag:)

Fredag

Fan vad jag är glad i dag snart är det min födelsedag! Och planerna är ordnade. Det blir den hel del folk som kommer till Nicole, så det blir kul:)

Läste en jätte fin krönika i går i City som handlade om Kärlek. Hon som skrev den var väldigt trött på allas tjat om hur tjobbigt kärlek är osv. Hon skrev i sin krönika om att det handlar om att orka stå i mot och att orka kriga. I bland är man inte på det bästa humöret ,och det är inte  altid enkelt att tänka att mannen framför dig, är han du ska dela resten av ditt liv med. Men tänkt var underbart det är när ni kommit den vägen. När han står framför dig och du kan säga att han är din  man? Att trots att han vet alla dina snuskiga hemligheter och dem mindra fina hörnen av dig så älskar han dig.


aaah jag är trött ska till skolan nu :D



Ticktack

Jag är en gåeende bomb just nu!

Blääää

Fan vad sur jag blir på mig själv, här sitter man och klagar på allt som är runt omkring, bara för att ha något o klaga på. Helt ärligt inget är perfekt jag vet om det, men ändå är jag en riktig klag-kärring. Jag klagar på vädret, på skolan, på att jag är trött, att jag är ensam, att förhållandet är dåligt. HALLÅ VAKNA inget är perket o inte jag heller jag vet! Men det är så svårt o sluta klaga VARFÖR all dessa klagomål hela tiden. Varför kan man inte bara vara nöjd med hur man har det. Jag är inerstinne tacksam för hur jag har det, men trots det går det inte och stänga klagomålen utanför. Är vi alla lika dana eller är det jag som är knäpp?

Tex. I ett förhållande du är nykär, mungiporna går inte att dra ner, utan du bara ler dagarna ut. Inget kan förstöra din dag. Ah och så fortsätter det tills den dagen då ni för första gången har ett riktigt tjafs. "Jag sa ju att det var för bra för att vara sant" Och så börjar klagomålen. Jag fungerar på det sättet och jag är inte lätt att hanskas med. Jag blir sur på små saker och tror att livet gått under varje gånt jag och jaime små tjafsar, för vi bråkar inte ofta, men när det händer då är det katastrof! Jag lovar att  häften av mitt liv har gått ut på att klaga? Varför är jag så jag är inte deprimerad jag har allt jag vill ha jag behöver inget och ingen mer.

Jaaaahap nu verkar det som om jag måste ändra på bullarna! BLI GLADARE OCH SLUTA KLAGA!

Men Innan jag slutar att klaga måste jag säga att jag SAKNAR Turkiet och värmen sååå mycket jag önskar att jag vann på lotto så att jag och Jaime kundå gömma oss på ett varmt ställa lite längre!! :(  Nu klaga jag igen! Jag behöver sol!


..

Måste bara säga att jag vet och är medveten om att jag skriver väldigt slarvigt här på bloggen! Men jag är inte ute efter att göra den känd eller med hörd. Utan jag skriver bara för att jag tycker det är kul för mig själv. Sen att ajg skriver onödiga inlägg ibland det är bara för att jag har lust. Jag vet att jag stavar som en kratta och att jag glömmer komatäcken osv. Men jag fattar vad jag skriver det är huvudsaken. Ingen annan behöver det:) SÅ MAMMA SLUTA KLAGA I SKOLAN HAR JAG IAF VG I SVENSKA, DET VISAR ATT JAG KAN IAF!

Till Mamma

Ja du mamma, nu får du det inlägg jag inte hunnit med och skriva. Men det sitter i mitt hjärta och hjörna hela tiden. Du är en underbar person och jag skulle inte vilja byta dig mot något i världen. För mig är du den största förebilden, och jag beundrar verkligen din styrka! Du var inte alls gammal när du födde mig och trots all ilska som kom upp från folk i din omgivning, när du valde att behålla mig med en man du inte kännt särskillt länge så gjorde du det som kändes bäst för dig. Och du tog det stora steget och blev mamma. Inte bara mamma utan också ensamstående mamma med inte världens bästa inkomst. Du lämnade det galna livet utanför och valde att ta hand om ett liv. Vilket jag beundrar dig för. Du var trots allt inte äldre än 21 år? Med tillslut morfar på din sida, växte du om inte jag minns fel och blevvärldens mognaste och modigaste kvinna. Mig släppte du inte för något och du har alltid tagit mig i första hand. Jag är glad att du är just min mamma och ingen annan, och jag vill att du ska veta att jag verkligen beundrar din styrka genom allt! Jag behöver inte dra upp allt som hänt i vårat liv, det är för inväcklat men du vet vad jag mennar! Genom åren har vi verkligen haft våra tjafs och jag kan med dåligt samvete säga att min tonårperiod måste fått dig att må skit. I dag tittar jag tillbaka och skrattar samtidigt som jag skäms. Vilka tjafs vi haft och vilka ord vi sagt till varandra. Det är sjukt att man kan tjafsa så mycket med en person som man verkligen älskar mer än allt annat. Men du höll ut och lät mig ha mina utbrott och med tiden fick vi båda det som vi ville? Efter den helvetiska perioden så blev vi bästa vänner vi gjorde allt tillsammans semestern i Turkiet var bäst du och jag tilloch med tjuvrökte för morfar. Vad sjuka vi är. Och väl hemma i Sverige var du plötsligt en i vårat tjej gäng. Både med mig och min syster har du varit ensam och du är verkligen väld en midalj för allt du gjort för oss. Nu bor vi på 50 mil(?) ifrån varandra och jag måste säga att det både gjort oss gott och inte alls lika gott. För jag saknar dig som fan! Jag saknar att vara iriterad på dig på morgonen, jag saknar att ta en cigg med dig så där på kvällen, jag saknar att titta på film tillsammans med dig, jag saknar att snacka massa tjejsnack med dig om allt möjlig. Jag saknar helt enkelt din närvaro på ett helt annat sätt än vad det var förrut. Jag är jätte glad att du entligen hittat en man du kan tänkas dela resten av ditt liv med och jag är jätte glad för det liv ni byggt upp tillsammans. Men jag kan inte mer än önska att du och din man och min syster tig erat pick och pack och flytta tillbaka till Stockholm! Även fast det kanske inte skulle leda till att jag flytta hem igen så skulle vi iaf kunna träffas flera gånger i veckan! Jag vet att du känner som jag så snälla få framsjärten att ta sitt jävla jobb och stoppa upp det i ärslet och kom hit hela bunten för jag saknar faktiskt dig och jag behöver dig här!
Jag älskar dig mammsen!



SKOLAN

Nu bär det av till skolan! Ar så jävla trött så att kroppen  inte orkar bära mig.Har slängt i mig en kopp kaffe och havregryn. O nu är det dags att gå.. Och så har man mens verk. 

RSS 2.0