Jag är världens gladaste tjej

Godmorgon har nyss ätit en god frukost med havregryns gröt och knäkebröd, med stekt ägg på. Det var rätt gott faktiskt. Nala vår bussiga katt har slutat äta sin egna mat för att jag brukar ge henne en skinka eller så då och då. Så hon gnäller hela tiden nu. Men jag vägrar ge henne något annat nu för att hon åt sin mat som en gram förrut. Vad har jag för planer idag då? Jo jag ska åka in till stan med Nicole, och ordna med fullmakten till vår resa sedan printa ut biljetterna till min och Jaimes resa =) Nicole ville hitta några chinos också och jag behöver en liten söt väska. I kväll ska jag, Jaime och Nala åka i väg till Jaimens syster och äta middag och låta katterna träffas. Det är nämligen så att vi brukar vara katt vakt till hennes katt när hon reser iväg och då är det bra om katterna trivs med varandra.
 
Men nu till något roligare!

Igår så loggade pappa in på MSN, (GUD vad konstigt det känns o säga så) och vi pratade i över en timma han hade webbcam på, tyvärr hade jag inte någon instalerad men nästa gång! Han var så fin vi är kopior i ansiktet! Samma läppar och samma näsa, ögonen vet jag inte. Men jag fick veta en massa roliga saker! Jag har två syskon från hans sida. En lilla syster som heter Melissa och är 12 år, henne kände jag till. Och sedan har jag en lillebror som är 9 år och heter Ibrahim. Och vet ni vad, dem bor i MALMÖ! Men mamman till dem känner jag till från när jag var liten, hon är knas människan har något fel i huvudet och det ska jag till pappa också han skrattade och höll med. Han skratta och han grätt han var så fin. Och han var grym på svenska ska ni veta iaf i tal! Fick också veta att han levt i Canada i 4 år tills hans mamma blev dålig då han åkte hem igen. Och vet ni vad jag är från kosovo, min pappas pappa, farfar var där ifrån alltså Alban. Det var något nytt. Efter ett lyckat möte på msn, så åkte han i väg till en telefon automat och ringde mig, han var tvungen att höra min röst! " är det verkligen du caroline du låter så söt!" Var hans första ord. Sen prata vi om allt och ingenting om hans barn och om mig skolan, jobb osv. Det var trevligt, men efter tre kort så la vi på det tog slut jätte snabbt. Vi bestämde iaf att höras via datan och att vi skulle träffas någon dag, iaf då jag och Jaime är i Alanya.

Jag längtar redan!

Ska försöka fixa in någon bild på honom snart! Men här kommer en på mig och Nicole!


JAG ÄLSKAR MIN LILA SYSTER



Detta är min stjärna! Jag älskar min syster mer än allt annat på jorden. Hon är bäst, Bara 8 år fyllda men ändå så mycket äldre. Hon förstår och hon lyssnar. Fan henne saknar jag verkligen, måste du bo i Göteborg? Jag längtar så mycket till hon blir lite äldre, och kan gå ut med sin syrra. Trots alla åren som är i mellan så är vi såå nära varandra och så lika. Hon har blivit så stor. Kan inte förstå att jag missat så mycket av hennes uppväxt. Jag var ändå hennes älskling hennes förebild, hennes allt. Hon är stark har klarat sig så bra! Jag finns ju där jag lyssna och pratar i telefon och kommer då och då. Men det är ändå inte desamma som förr. förr blev man sura på varann man hade sina syskon tjafs och orkade knappt hälsa på varandra. Men i dag vill jag inte släppa. Min ängel jag älskar dig Jaqueline <3

...

NU drar jag och Nicole och badar! Ses senare =) Hoppas pappsen svarar idag skrev jätte mycket till hen i går om hur mycket jag saknat han o att jag inte är arg bara glad

God morgon

Hej och godmogon min tomma blogg=) I jag är jag på topp humör! Pappa svarade igrån=) Han förklarade hans ångest i alla dessa år och förklarade också lit evarför han inte hört av sig tidigare. Jag är inte arg bara glad att han är här nu. Jag är överlycklig!

Igår blev inte riktigt som planerat jag skulle ju iväg och bada med Nicole och bada men i stället planera vi att gå och handla lite inför Grekland&Turkiet- Men det sluta med att jag åkte till kista själv och handlade lite =) Köpte bland annat lite hår produkter, lös ögonfransar, ögonbryns penna, pinsett. after sun lotion, duch tvål, strand matta, rakhyvell, flip flop och en klänning=) Tror det var allt=) I dag eller imorgon måste jag i väg till Apollo och lämna in fullmakterna så att jag kommer i väg på mina resor. Sedan får jag inte glömma att köpa en lite mindre väska.

Inte långt kvar nu!


JAG KAN INTE SOVA

Allt känns så konstigt, jag trodde aldrig vi skulle hitta varandra aldrig! Nu har vi gjort det, hala jag skakar drömmer drömmar om dem hela tiden, mina släktingar i Turkiet. I sommar kanske vi ses. Vad ska jag säga? Hur beter man sig, jag vet inte. 

Väntar fortfarande på svar från pappa. Men kusinen har svarat hon säger att jag o Jaime ska komma dit och vara i Istanbul i stället där deras hem är, de kallar det för mitt hem? Jag sa att jag vill träffa dem så gärna men att jag och Jaime ska åka på vår första semester och har lagt väldigt mycket pengar på den resan. Jag sa också att de kunde komma och vara med oss ett par dag, och att jag kunde åka dit igen i September eller Oktober, då kan vi lära känna varandra på riktigt. Hoppas de inte tar det fel.. JAG VILL ju verkligen träffa dem veta vilja dem är osv, men jag har ju bestämt den här resan för länge sen. Tror ni dem förstår? Jag är orolig för att de ska tycka att jag är otacksam nu när dem bet mig komma till dem. Men jag har ju ett liv som jag planerat innan också?

Jag får väl vänta på svar och se.

I dag ska jag ta och åka och bada me Nicole hoppas jag har missat en massa sol dagar. Inte långt kvar till Grekland åker dit på Söndag! Men mest av allt längtar jag till Turkiet och till min borttappade familj, Jag hoppas vi ses.


Lite bilder i från veckan

   
   
 

DET ER EN ÖVERRASKNING

den 22 juli kl. 10:22

hej po dej.jag trur ,du er den Caroline som jag tror,hoppas det er den Caroline.Skriv till mig,so vi can reda poii Var snell.har du so bra hej so lenge


I nästan 18 år har jag undrat vart halva jag kom ifrån. Läst en massa rätegångs papper tittat på foton där jag sitter med en del av mig, min pappa. Men har aldrig vetat hur han var, om vi är lika, nu i äldre dar och hur han är som persson vad jag fått för egenskaper, både bra och dåliga från honom osv. Jag har gråtigt i 12 år efter att få träffa han! Alltid kännt mig lite LOST. Undrat varför det är så förbjudet att prata om honom. De gångerna jag träffa han minns jag inte mycket i från. I mitt liv som liten har det hänt mycket och tyvärr har minnerna med pappa då försvunit.
Vad vet jag då? Ja han är turk, åtta år äldre än mammsen. Har ett till barn efter mig, suttit inne. Är utvisad från Sevrige, Har en syster. Jag kan allt nästan hans person uppgifter dagen han blev utvisad då jag var ca sex år gammal om jag inte minns fel. Mycket vet jag men aldirg har jag vågat ta det stora steget och söka till något program eller gå till ambasaden och leta. En gång försökte mamma och jag i Turkiet men de gick inte så bra. I början av året bestämde jag mig för att säka till "Spårlöst" På kanal fyra. Jag fick aldirg svar.
Men igår från ingenstans loggar jag in på Facebook. Två mail i inkorgen, jaha tänkte jag en tjej som skirver på Engelska säkert ett kedjebrev. Nej det var min kusin. hon skrev:

den 23 juli kl. 13:15 I m writing this mail from Turkey. If its correct and if your mothers name is Janette you are my cousin.. :) if its right I will be very happy to find you.. I hope its you.. I love you and scare about you all of my life.. And my mother suzan have the same feeling. Davut tan s sister suzan..
Please write me...

HELA jag skakade, skulle jag äntligen få träffa dem? Jag grinade som en häst! Höll fast Jaime och skrek praktiskttaget Äntligen de lever! De sökte efter mig! hur som helst svarar jag och bekräftar att det är jag som är Caroline, frågar en massa om pappa o och faster som jag minns så bra.
Ska kolla på nästa mail och där är han pappa Davut! (hans brev finns längt upp) Jag trode jag skulle dö det är för mycket båda två finns så nära nu! Jag ska till turkiet den 13 agusti kanske finns dte möjlighet o ses då.

Men det bästa av all han Lever!

Jobb.

Helllu.. Sitter på jobbet och äter lite mat.. Helt tomt på kontoret men de behövde mig här i dag och i morgon så passar på och tjäna lite extra till min födelsedag! En vecka kvar sen drar jag till Grekland med tjejerna ska bli så skönt, sol och bad fest och goda drinkar kan inte bli bättre! Har varit med familjen och kusinerna hela veckan praktiskt taget. men på måndag åker dem. Kankse hinner förbi en stund i dag vi får se.. Har tagit en massa roliga bilder på katten och på oss. lägger in snart!

ska äta min lunch och ta en cigg sen jobba en liten stund till. jag är snabb i dag så det är lungt '=)

Jag lyckas aldrig

Har inte skrivit på ett par dagar nu.. TROTS att det har hänt en massa roligheter. Som sagt är mamma i Stockholm så har varit mycket med henne och kusinerna bland annat. Varit på grönan grillat och drukit mig full på päronkonjak! MEN mer om det får ni höra en annan dag då jag har mer tid och skriva. Nu ska jag nämligen i väg till morfars grav och hälsa på. Sedan bada på rödsjöbadet! Tjejerna kanske dyker upp också!


I går fyllde mitt hjärta år! Så ett stort grattis till JAIME 22 hela år!

Mamma är i Stockholm!

I dag har jag tillbringat hela dagen med min manma syster och syvfar som är på husvangs semester. Nu är dem och kampar i rödsjöbaden! Helt underbart, det kallar jag verkligen semester. Mina kusiner var också där i dag. Så jag och moster Maria dela på en päronkonjak och lite visky känner mig halft dragen. körde kubb och hade almänt trevligt faktikst. På vägen hem behöver jag inte säga mer än att vi var tvungna o stanna bilen minst fyra gånger för att Maria skulle spy.. Höhö jag tål mer än henne (a)

gårdagen var underbar det var jätte trevligt och jag hoppas att kKm hade det me, det verkade så iaf.

Nu ska jag återgå till min sötnos till katt och vänta på min älskling! Återkommer i veckan PUSS.

NALA

Vår katt är så underbart söt! Jag tror att jag dör vad söt hon är! I går när hon kom hem var hon lite rädd, det förstår man ju. Men hon kissa i lådan och gömde sig så fort vi gick i närheten. Senare mot kvällen ville hon bara vara med oss. Hon vägrade sova någon annanstans än på våran säng! Hon hade en fästing i naken.. Den måset kommit i från andra stället hon var på.. försökte få bort den men lyckades inte helt! Får hålla helt rent och på måndag blir det vetrinären, hon måste ända vaxineras. Det hade inte hennes uppfödare gjort. Nu har jag och Jaime en liten bebis och träna på! Haha hon väkte oss kl fem i morse för att kela. Och sedan vid sju för att bussa. Värsta söt.

I dag ska jag på födelsedags fest min kompis Kim fyller 18 i dag, ska bli mysigt tjej middag och gott vin. Det kan inte bli bättre.

   

VÅR KATT KOMMER SNART !

Vi övertala Jaimes mamma så vi ska åka och hämta katten kl 18 i dag. Har varit och handlat å en jätte stor zoo affär i bromma... dyrt men kul! =) Hon ska heta NALA och ska blir jätte bortskämd! Jag vill inte ha en tråkig katt så nu gäller det!

JAG VET

Jag vet att klockan går fel men jag hinner inte leka med det nu.. Så enstaka person som kollar in min blogg JAG VET.

ASOS I LOVE YOU

ASOS har såå fina kläder. Jag har aldrig vågat beställa där i från. Skulle så gärna vilja göra det inna jag åker till Greklad och Turkiet. Vet någon av det är för frakt kostnad och hur lång tid det tar. Fan jag får inte slösa men jag bara måste ha!




JAG BARA MÅSTE

Nu ska jag försöka hitta på en ny design på bloggen!

...

HEJ IGEN
I dag har jag och Jaime varit på vift i barkarby, jag fick ett par ballerina occh ett par joggingskor av min bebis och han köpte fotbolls skor och tyg skor =P Sen drog vi till Ikea och letade efter något mer att släppa hem, men vi hitta inte mycket.. Tv¨koppar som vi slagit söder hemma, och lampor bara. Letade efter min bästa kompis Hedvig som jobbar där men hon hade kort rast så vi missade henne=(
Vi promenerade både dit och hem duktigt eller hur ? Sen blev det kött och bullgursallad till middag, och nu är Jaime i väg på träning. Därav att jag kan blogga, killen blir helt galen när jag börjar läsa mina dagliga bloggar, och vi ska inte prata om när jag skriver i bloggen själv. Han blir tokig jag förstår inte varför? Han tycker att man "hänger" ut sitt liv. Och det tycker jag väl också. Men det är skönt o skriva av sig. Så jag fortsätter!

Juste jag berättade att vi skulle köpa katt.. Det blev inget Jaimes mamma som vi också bor med var inte glad över våra planer och vi måste ju faktiskt lyssna på det hon säger med =(

FÖRLÅT MAMMA ATT JAG STAVAR SOM EN KRATTA. Du behöver inte ringa och påminna mig.. HAHA
            

//C




Tävling

på hennes blogg =)

http://rebeccaasv.blogg.se/

Lite kul o kanske bli hörd? Hahah=)


//C

VI SKA KÖPA EN KATT

Jag och Jaime i fick ryck i dag och bestämde oss att köpa en söt liten kattunge! och strax efter att vi maila så fick vi svar! På Fredag ska vi dit och hämta den, såå söt. Hoppas bara inte jaime åker innan dess han letar semester med vännerna.. Jag pallar verkligen inte ta hand om den själv haha.. Det var hans som ville mest! Och hämta den jag kommer alsdrig hitta dit. Jaja vi får se den var söt så att man smälter iaf.

 Är den inte söt? Denna kanske blir våran!

//C

TJA

Hallu ute i bloggvärlden! =) Vad har jag gjort i dag?
SOVIT till kl ett och vaknade med världens träningsvärk. Jag och Jaime var nämligen duktiga i går och hade en lång morgonpromenad plus en timme då vi cyklade =) Det var stark tyckte jag!  I dag har det varit en slapp dag, städat träffat Teresa, lagat mat det böev lax med grönsaker i ungenn och ris. Gott som fan.. Nu ligger jag och bebii och kollar på x-efekt på tv.

//C

Semester

Nu har jag bestämmt mig, jag ska ringa o säga att det inte blir något mer jobb nu innan min semester! SKÖÖNT! O vet ni vad jag kommer inte äns ha ångest över dem tre tusen jag missar! =)


// C

Döds trött

Filmenn var bra.. Men jag är skiit trött va fan jag fattar inte de är sommarlov. orka sitta inne.. nee nu ska jag kolla litre skor på datan sen försöka väcka AMORE


// C

Fredag,Lördag,Söndag..

GUD vad jag skulle kunna betala någon för att slippa jobba.. Jag är så trött på jobbet nu vill bara ha semester. O går gick jag i från jobbet tre timmar tidigare, jobbade alltså bara en timme. Ångest jag gick till jobbet med tårar i ögonen två dagar i rad! Jag tycker jag har varit jävligt duktigt och förtjärnar semester nu. MEN jag måset fortsätta iaf till den 25. måste ha pengarna. . .

Efter jobbet gick jag hem och sov, städa undan lite och lagade en underbar middag tillsammans med min älskling. Kyckling marienerad med citron korander och vitlök. Skivad potatis i ungen med morötter, paprika, söker ärtor och brokoli och pesto. MMM såå gott! Efter maten gick jag och hedvig på en ficka på 60 i rådmansgatan! Hur länge som helst så det behövdes. Hon har ju varit på dröm semester med sin kille! Natten tillbrinagdes tillsammans med min älskling och the ring 2.. uuuuhhaaa.

I dag har vi hunnit med mycket, b.la städa åka och stor handla laga mat, äta mat och nu ligger jag och jaime och kollar på film på kanal fem. Eller jag kollar han har somnat.. Ja så kan det gå..


Ska fortsätta titta på filmen nu. ville engentligen bara säga att jag nog tänker skita i jobbet de sista 8 dagarna.. JAG VET INTE..
Jaime,jag,Pante,hans tjej

// C


HEMMA OCH TILLBAKA TILL HELVETET!

Göteborg var underbart! Kunde inte blivit bättre ( om man bortser från mitt dåliga humör som kom då och då). Liseberg var hur kul som helst har bara varit där en gång tidigare åkte flume ride med hela kill gänget och blev galet blöt! uppsvinget var nog bäst! läskigare än balder? Hajar ni läskigare än balder men såå himla sköön! När vi kom hem i från liseberg blev jag glatt överraskad av mammas underbara smörgåstårta, I LOVE IT skagentårtan är absolut bäst! Kvällen avslutades med film och mys med älsklingen medans Isak var social med mammsen! Jag var för trött för att var vacken och så väl för texterna i filmen om jag ska vara ärlig. På söndag morgon bar det av till nordstan där jag shoppa en klänning och lite nagellack! Kl 17 gick Isaks buss, men jag och Jaime kände för att stanna ytligare en natt. Då var vi barnvakt åt syster medans mamma o hennes vän drog ut och gjorde stan osäker! Vi hade kul kolla på tre filmen be movie, någon bond film och man on fire! somnade snabbt när syrran hade somnat!

På måndag morgon på våran ett års dag åkte vi hem. Halva dagen blev inte riktigt som planerat vi satt på en buss som åkte fel och stank urin till kl 17. Men väl hemma i Stockholm fick vi tid förbåde svärmors födelsedags firande och moserande vin massa ljus och överraskningar! TE AMO BEBI!

Men
nu är lång helgen över och jobbade sista ring dagen igår. idag var det utbildning för facetoface. Det verkar helt okej...Klarar väl av det i två veckor sen är det semester =) Måste upp åtta i morgon, ska jobba i stan då så de är väl dags för sängen. Älsklingen är på träning så han kommer väl straxt.

Natti natti

          

Göteborg

Igår kom jag Isak och Jaime till göteborg. Härligt värre! 35 grader i solen jag tror jag är i paradiset. Jag har saknat mamma o syster som fan, tårarna var inte långt i från när jag kramade dem för första gången sen i påskas! Jag Älskar att vara nära dem det känns så tryggt. Allt är som förrut bara att vi inte bor kvar i Stockholm.

Igår kom vi fram vid halv fyra, syrran var på sjukhus så jag fick gå hem och laga mat till resten av familjen + massa vänner och bekanta! Mot kvällen drog jag Jaime och Isak till avenyn i stan, gick in på en bar och drack ett par bira... Det var nice. Sen hamnade vi hemma och spelade spel med resten av companiet.. Kvällen blev inte så sen för mig gick och la mig vid ett men killarna gick ut och spela fotboll till halv tre på natten.


Idag på morgonen Var det jag som vaknade först. fixade fukost till alla 9 i huset och sen trog vi och bada hela bunten! i HAVET salt vatten och magneter, något helt nytt för mig när det gäller Sverige.. Skönt var det! Inte inte lika varmt som i går. Men det var väl lika bra blev redan ganska röd om kinderna :)
I väntan på ännu en gäst började vi förbereda grillen mm hemma. kl 10 blev det äntligen middag! Gott som fan kött, färsk potatis i ungnen, marinerade grönsaker och massa sallad och tillbehör som vitlöksbröd och marinerad feta ost med chili och oliver! BÄSTA. Kariokie efter maten satt inte fel. (jag kan inte sjunga, men trots det släpper jag inte micken) stakars dem andra! Jaime Isak och dem två andra killarna som jag inte minns namnen på gick ut för många timmar sen och spela fotboll. Jag undrar när dem kommer.

I morgon blir det liseberg, med hela bunten (10 st)plus några till. Kommer blir så kul!
 
Biljetten hem är ännu inte fixad. Hoppas vi kommer hem! ... till minna överraskingar på våran ett års dag som är på måndag...

//C


Onsdag

Godmorgon alla glada människor!

Onsadg i dag vilket innebär ännu en dag på jobbet! ska börja ett i dag till kl nio. Så jag får i hop lite timmar innan dem stänger för sommaren! =( Jag är så ledsen jag måste verkligen jobba i hjäl mig igentligen för att ha råd med mina två underbara resor. Men jobbet ska stänga den 11 på grund av för lite uppdrag.. Vilket betyder att jag var tvungen att hitta nytt telefon jobb snabbt som fan. För det ju det ända samhället erbjuder 17åringar nu.. Var på Intervjuv i går o vist var det nice. Jag mennar jag jobbar i en mysig lägenhet nu med 24 telefoner. På det nya stället sitter man över 200 pers och riger på häftiga datorer. Det är skilnad och säkert galet kul. Lite som skolan kanske? grupperat? Jag vet inte på mitt jobb nu är vi en enda stor familj. Och det älskar jag. Vi jobbar för något bra. Jag kan komma hem och säga att jag hjälpt fem barn att få en bättre framtid. Nu kommer jag säga aa "jag har lurat i någon det näst dyraste berdbandet" Hahah skillnad? Jag har blivit väldigt dutig på mitt jobb nu, och klänner mig duktig också. Nu blir det mer utmaning och måste kämpa för den lön jag vill ha.. Vi får se ska höra om man kan jobba hel tid. 44 timmar i veckan.. Annars kan jag lika gärna stanna kvar på mitt jobb och jobba face to face, för det är fortfarande öppet. varför jag inte vill jobba på det är bara för att man inte kan jobba lika många timmar. nu kan jag jobba hur mycket jag vill. Men inte där det är 4 timmar per dag. Kanske skönt  för då är man ju ute? Aja nu pratar jag bara massa trams..



Jag önskar jag var liten fortfarande dp var man aldrig orolig för pengar o kunde njuta av sommar lovet på riktigt. Den ända chansen jag har att göra de, det är när det är helg..

Imorgon rullar jag Jaime och Isak till göteborg! det ska bli chill! Äntligen hem till mamma och syster. Men det är fullt hus det är den ända nacktdelen i det hela.. Hur ska jag få lite one on one time med syrran då?

//C

RSS 2.0