HEJSAN

I går så hann jag inte skriva något var helt inne i helt andra saker. Var i kista som sagt och provade en massa jeans hittade ett par som jag faktiskt tyckte var skit fina det var ett par stuprör från miss sixty, får väl se om det är något som hamnar under granen i år! Efter min sväng i Kista så mötte jag upp Jaime efter jobbet vi gick någon sväng till för att leta efter fint inslagspapper men hittade inget som jag tyckte om. I år vill jag att mina presenter ska vara personliga inifrån och utanpå så något papper som säger att det är ifrån mig ska det vara. Efter någon timme började magen att kurra och vi åkte hem och åt en underbar middag med ett glas vin.

I dag så vaknade vi rätt så tidigt Jaime skulle hjälpa sin systers familj att flytta. Så vi åt en stress frukost tillsammans, och när vi är stressade och inte så glada på morgonen så funkar vi inte i hop, haha så vi sa hej då halft hatiga mot varandra. vist är vi goa? Det löste sig ganska snabbt och man måste ju få vara lite dum i bland eller hur? Vi förstår varandra rätt så bra så det är inga problem. Jag åkte iaf till bålsta senare på eftermiddagen och är kvar fortfarande. Det var tänkt att jag skulle åka hem men det var så mystigt med mina kusiner. Vi har ätit gott och ungåts det var ett bra tag sen sist. Jaime blir kvar hos sin syster i natt eftersom det fortfarande är mycket att göra. Så det är åndå inge mysigt att åka hem till en tom säng.

Saknar dig amore vill äta upp dig!!

VÅR FREDAG

Igår var det som sagt min och Jaimes dag tillsammans, vi möttes upp efter skolan och åkte mot slussen, för att sedan ta bussen till nacka forum. Det var skit stort! Jag tyckte att det påminde om femman huset i göteborg, och Jaime beskrev det som galleriorna i Chile. Det var tre våningar med massor av mode! Kan en tjej blir galare? Nej men alvarligt dem lyckades verkligen med sin galleria. Det tråkiga var att det inte alls fanns många mat ställen (inte vad vi såg iaf). Det fanns säkert lite här och där. Men de hade varit bättre om dem hade som kista, då alla matställen finns samlade. Jaime var så gullig, vi var ju egentligen där för att kika efter julklappar men han försökte verkligen övertala mig att pröva massa jeans och chiinosar, jag hatar ordagrant att pröva jeans. Jag har kommit i en liten komplex period, gillar inte den storleken jag behöver använda om man säger så. Men jag gick med på att pröva ett par st, det slutade inte bra allt satt fel enligt mig då. Så i dag ska jag til kista och pröva jeans i lung och ro jag tror att jag kritiserar allt för att någon annan ser på. Vi hittade en pressent iaf till mammsen min, kan inte skriva vad eftersom att hon läser, men det var en otroligt fin en iaf.  Vi var säkert där vid två tiden och gick runt fram till sex. Det var ganska påfrestande för fötterna om man säger så.

Efter Nacka så åkte vi mot nästa galleria, kista. Och eftersom jag inte hittat något till nyår i Nacka så ville jag bara in i Sisters och kolla om frans klänningen var kvar, ville se om det var samma kemi liksom :p. Men den var borta :O Jag var där två dar innan och då så fanns den, fan fan fan! Sprang in i Bikbok men deras var slut även den. Ska fråga i dag om det kommer in fler. Jävla skit jag kommer aldirg hitta en nyårs dröm. Men Jaime har lovat att hjälpa mig, min bebis, han är verkligen underbar!

Innan filmen så gick vi och tog nån öl på O'Learys Kista.
Kl nio började filmen vi skulle se, det blev inte bond utan pineapple express. Den filmen var verkligen jätte rolig jag skrattade igenom hela filmen "äkta min  humor". Både jag och Jaime doog. Haha fast igentligen är det inget och skratta åt. Ni som sätt filmen förstår va jag mennar. Gillar ni driv filmer med överdrivet mycket av något så är det nog en film för er med.



Sen så myste vi ner oss i sängen, kolla på tv och somnade djupt i varandras armar.

Vad händer i kväll då, det blev inget jobb för mig jag blir nog en hemma sittande fru medans "grabbarna" är ute och festar.


DU ÄR UNDERBAR

Idag har jag och älsklingen som sagt bara tagit det lungt hemma, det förtjänade vi! Jobbat som gallningar fan. Vi låg kvar i sängen till sent. Sen myste vi lite gick upp och åt frukost och fortsatte att mysa. Fan vad jag har saknat "onödiga" timmarna som man aldirg har tid för längre... I morgon blir det skolan igen och sedan ska jag möta världens finaste prins och gå runt och shoppa jul klappar och lite annat skojj. Vi funderar på att åka till Naka forum, man är ju alltid i city, sen blir det middag och bio såklart.


Biljetten till göteborg är bokad nu blir borta 19-29 sakna mig inte för mycket! Jag kommer bara sakna JAIME =)

Jag längtar som fan till julen för sen kommer nyår, jag hoppas att det blir lika mysigt som förra året det var faktikst nice. var med tjejerna först o sen var det fest med tha chilenitos. Jag hade rätt kul (vad jag minns iaf) och kul är bara det första ordet på vad jag ska ha i år! Det ända som vore bättre i år var om alla kunde vara samlade! både vänner och kärlekar! Det är med de man vill dela komande år med jue ? Så varför ska man behöva del aupp det hela?
 Fan va jag bablar!

Ska ragga en kläning i morgon också, hmm spets eller frans eller glitter/paljett va fan ska jag göra. Jag hittar nog älsklingen sooon!



Dem här är rätt snyggga men det blir nog något annat? FAN FAN FAN JAG VET INTE PANIK!


TJA MINA FEM LÄSARE HAHAHA

Halloj! Nu är jag äntligen hemma i från jobbet, det har verkligen varit en händelselös dag, lång dag i skolan och sen några timmar på jobbet, exakt som mina vardag alltid ser ut. Hörde att det hade varit rån på Östermalm i dag på någon bank, en ensam kille kom in och skulle råna stället? Är man inte helt störd då? Om jag var en rånare skulle jag iaf vara lite smartare än så, stakarn måste vara dum i huvudet. Hur som helst gjorde denna ensamma kille så att jag fick byta tåg för att komma till jobbet ( Kunde gått men jag orkade inte). FAN TA DIG!


Tog ledigt både i morgon och på Fredag räknade ut att jag trots allt fått i hop en ganska så bra lön till nästa månad, nästan så att jag vill kyssa mig själv! "Bravo carro" . I morgon går nog hela dagen åt till plugg och på fredag ska jag dela dagen med min älskade amore mio. Jag ska bjuda han på bio och han mig på mat. Det var som sagt ett tag sen vi hann med lite tid för varandra det kommer bli bäst. Tror det blir den nya bond filmen någon som sätt den?

Det blev inte shean the man i dag jag pallade verkligen inte! Sånt är livet.


Och du din lilla egoist sluta bete dig som om du äger allt och alla, och försök inte komma över summor som du själv är med och arbetar för. Vi kommer få vårt tack för det vi gör. Men inte genom att åka snålskjus på andra. Ta och tänk till fan, man tröttnar på åk8 fasoner.

TISDAG




JAG ÄLSKAR DIG MIN ÄLSKADE GRIS HAHHAHA


INFO

10 favoriter:
Färg:
Guld/Svart/Röd
Mat: Melanöstern, starkt
Band: Inga?
Film: dirty dancing, livet är underbart
Bok: Att älska som en porr stjärna, Jenna jamesson
Sport: Fotboll och boxning är sexigt inget jag vill göra men sexigt
Årstid: Sommar
Veckodag: fredag
Glassmak: Melon, citron
Tid på dygnet: kvällen

9 för tillfället:
Humör: Trött
Smak: Nötter
Kläder: Jeans
Bakgrund: Sovrum
Nagellack: Mörk röd
Tid: 20:17
Omgivning: Chill
Irritationsobjekt: Inget

8 första: (första alltså... inte nu)
Bästa vän: Leyla
Husdjur: Katt
Piercing: öronen
Förälskelse: Daniel
Musik: Spice girls
Bil: spark bil HÖHÖ
Kyss: Daniel

7 senaste:
Cigarett
: I dag tyvärr i skolan,Melanie tvinga mig hahah, nee skoja
Mat: Mc donalds
Dryck: Varm choklad
Biltur: Söndags natt/morgon
Kyss: I dag ♥
Spelad låt: Ingen tror jag
TV-program: Simon och tomas

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Tusentalls gånger, sexigt
Varit med på TV:  I bakgrunden?
Kysst någon du inte känner: haha jaaa..........

5 nej tack:
Kläder: jeans som är aldeles för utsvängda
Mat: ravijoli eller fiskbullar
Musik: rock
Dryck: whiskey
Personlighetsdrag: drya,självälskare löngnare

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Plugga, tvätta, tände ljus, hade sex
Du kan höra just nu: tven, andra tv, katten som låter
Du inte kan leva utan: Familjen, Jaime, kärlek, god mat
Du gör när du har tråkigt: tittar på tv, läser bloggar, sover, skriver i bloggen

3 personer:
Du kan berätta allt för:  Jaime, Mamma, dagboken
Du tycker om: Hedvig, Nicole,Kim, Mathilda
Du inte gillar: Dryga tjejer, som tror dem är bättre än andra.

2 val:

Kaffe eller te: Te
Vår eller höst:  Vår

1 önskan:
flytta ihop med jaime i en vår egen lägenhet.

VA HÄNDER?

Den här dagen gick annat än fort, men jag har hunnit med en del iaf. Blev klar med en del arbeten i skolan. Och det känns skönt, måste jag faktiskt säga. Jag är glad att jag klev upp i sängen överhuvudtaget idag... Jag har börjat få riktiga sömn problem, är helt stressad och tänker alldeles för mycket på saker som ska hända. Så i natt låg jag i sängen från kl tolv till tre halv fyra och hade ännu inte somnat. Jag vet vad som skulle hjälpa, om jag sluta jobba så mycket som jag gör. Men det kan jag inte, det är snart jul och alla timmar jag kan måste jag jobba för det är julklappar som ska handlas!

På tala om julen, jag har aldrig riktig jul galning (kanske när jag va liten), för mig är julen överdriven. Jag vet inte varför men jag har aldrig haft det där "pirret" inför julen. Men i år kan jag säga något helt annat. Jag längtar faktiskt som bara den till julen, mamma, Danne och syster. Det kommer bli underbart att få åka till Göteborg och mysa in sig i soffan bland familjen. Måste jag dok erkänna en sak, jag kommer sakna min älskling som fan, en sak som är viktig på julen är att man är med familjen. Jaime är min familj lika mycket son de andra nu. Vi bor tillsammans och delar på allt. Så det är inte mer än rätt att fira med han också. Tyvärr jobbar han hela jul veckan och har ju också sin familj att tänka på, exakt som jag också gör.

Nu är det exakt enmånad kvar till julafton och bara tre veckor kvar tills det är jul lov och jag åker till mamma. Det känn skönt. Det ända som saknas är jultomtens klappar! MÅSTE handla, det är det ända jag hela tiden tyckt vara kul med julen, dte är julmarknaderna och alla paket man handlar, och får :p
Jag har mina små planer på vad jag ska köpa, var och titta lite i Kista i dag för att jag inte ville åka hem och somna. Men jag hitta inget av det jag sökte förutom en jätte fin frans klänning till mig själv som faktiskt var fin vid  uringningen också den kom från sisters, lagom kort och med ett par balla stumpbyxor och mina skor från din sko, skulle det bli toppen på nyår. lagon kort och sexigt som fan. Jag tror ändå inte jag ska på någon stor nyårs fest där man behöver vara över över driven. Skulle va kul, men inga planer ännu iaf.

Vi får väl se om det blir en frans eller spets kläning har inte bestämt mig ännu, men ska vänta ett tag till tills den blir köpt.


  Har ni börjar med julkorten ännu? Det ör något jag aldirg brukar göra men nu känner jag att jag inte har tid för någon längre och ett jul kort till dem jag tycker om kan ju inte skada!

TRÖTTER

Det gick hur bra som helt igår även om jag var en annin g förvirrad, jag jobbade tillsammans med en tjej som heter Esma, och en kille som jag inte minns namnet på, vi jobbade i baren. Jag såg i början mest på skar upp citron och såg till att allting fanns där det skulle. Men efter nån timme började jag att ge servitörerna det dem önskade sina gäster och med tiden blanda jag även drinkar. Kassan vågade jag mig inte på det fanns inget som räknade vad man skulle ha tillbaka och jag var redan förvirrad. Att jobba med de två var toppen, jag hjälpte till så mycket som möjlig men inspektera mest för nästa gång.

Det var en Libanesisk/Svensk fest som ägde rum, dok mest libaneser då. Nästan bara live musik och shower. Det var bland den roligaste festen jag varit på trots att jag inte fick festa. kameran är som sagt bortlånad men jag spelade in lite på mobilen av de olika showerna kanske kan lägga upp det om Jaime kan hjälpa mig. Men det finaste av allt var när det stora tårtan kom ut och champagnen med faklor på, som alla servitörer/servitriser bar ut. Festen var galen folk dansade som galningar, det var mera drag i natt än vad det var förra helgen.


Olles krog tagen från hemsidan.

Spriten slutade serveras kl tre eftersom man inte får ha sprit flaskor på borden den tiden, Och dte var ungeför vid 4 som de flesta gästerna hade dragit. Men Fadi var inte helt nöjd med alla serviörer så som det offta brukar bli efter stora fester och nya som jobbar, blev det ett natt möte när alla var klara med sin station ( när vi städat klart baren). Mötet drog ut på tiden och jag var inte hemma föresn sex i morse...MEN min älskade söta pojkvän kunde inte låta mig vara på morgonen, det var faktiskt längesen vi sågs trots att vi bor tillsammans. Jag har jobbat ca 30 timmar den här veckan plus att jag går i skolan, och han har jobbat mer än så. Så när vi är hemma så sover man helt enkelt. Tråkigt men sant. Så i dag ska jag myssa till den extra här hemma, innan han kommer hem, med ljus och mysspyss för oss två <3. 

 
Jag vill tillbaka, inte för semestern, men för närheten man hade tid för.

Har glömt att berätta en ganska så kul grejj jag och Jaime flyttar snart i hop, vi har börjat få i hop till handpengingen så en lägenhet kommer vara våran innom kort tror jag. Inget är klart ännu, men det lutar åt det hållet. Jag är över lycklig!  

NERVÖS

Fan vad jag har hållt igång i dag städat skurat golv stykt sjorta och färgat hår. Sen så försökte jag passa på att sova lite eftersom jag antagligen inte kommer att komma hem förens sex i morgon bitti. Men jag kunde inte somna jag är så jävla nervös. Fadi är en perfectonist, vilket innebär att ingeting får gå fel. Han sparkar ut mig med huvudet förre då, det vet jag.

VA FAN I HELEVETE jag har aldirg i mitt liv stått i en bar och serverat förrut, och dte är exakt det jag tror att jag ska göra. Jag vet inte ens vad det är för fest, är det persisk fest i gen, bröllop? Förlovningsfest? Jag vet inte. Är det öppen bar eller bar som man får betala i, dte innebär ju ganska så stora förändingar. Jag undrar ens om jag har tid att lära mig? FAN FAN FAN, vad har jag sagt "ja" till... de återstår att se.

På tala om ingenting. Det hände en lite rolig grejj här om dagen, i går faktiskt. Jag vaknade av att det luktade snopp på täket, alltså naket, sex snopp helt enkelt. HAHA jag doog av garv mitt i natten och det fanns ingen annat att göra än att försöka somna om. MEN I DAG har jag bytt lakan och tvättade de snopp luktande sovkläderna.


VINTER

Vaknade av vit skimrande snö, fan vad underbart, det trodde jag inte att jag skulle säga. Men det är skit fint ju mycket ljusare och man orkar kliva upp ur sängen då. I like! Självklart är sommar som bäst men på vintern föredrar jag snö, mycket snö inte nån is och slask.

Innan jag åt frukost prang jag runt i lägenheten som en galning och letade efter kameran ville ta en fin bild på snöiga stockholm, för dem som inte fått någon snö ännu. Men så kom jag på, Jaime lånade ut den till sin kompis som skulle på smekmånad men sin man, dem åkte till tailand och är tillbaka om tre veckor. Så då ska bloggen bli lite roligare. Jag lovar.




Igår efter skolan åkte jag och Hedvig in till stan, och shoppade lite. Först gick vi mot NK eftersom jag nästan frös ihjäl i min tunna vår jacka. Där fick jag äntligen köpa min efterlängtade boomerang. Men jag måste säga att jag börjar störra mig på alla som har den nu. Jag hade inte så många alternativ, har prövat ut den jackan i tre år men då har jag altid ångrat mig. Men nu blev det en svart fin skön dunis iaf. Jag köpte även toning till håret Casting creme Gloss Ljus guld brun, det var klubb erbjudande,och Hedvig tipsa om det. Det är verkligen dagst för stakars håret att få liv i gen, En ny underlagscräm från lumene köpte jag också inne på Kicks. Det är bra att ha med Hedvig hon hjälpte mig att hitta en bra. (får vi hoppas).

I dag ska jag jobba på Olles krog i Akalla, fråga mig inte vad jag ska göra men jag antar att jag får stå i baren. det blir en lång natt för mig. så nu är det dags att städa lite det kommer jag troligen inte orka i morgon.


jag vill vara tre år springa ute på gårgen och leka i snön, just nu.


NY JACKA

Efter att jag vilat i går så drog jag som sagt till jobbet, jag började två timmar senare än vad jag trodde att jag skulle göra. Lata mig. Väl på jobbet satt alla "viktiga" (utom jag då) och diskutera kryssningen de ska åka på i dag. Och jag kan säga en sak jag tycker inte om det. Jag har jobbat på företaget nästan ett år, alltså har jag stannat längst av alla. Någonstans tycker man ju att jag också är en riktig arbetare där? ELLER!? En kille som har jibbar ungefär lika länge som mig, han är team ledare ute på stan för vervarna, och bara för att han är team ledare så får han följa med. Låter jag svartsjuk? Ahh det är jag faktiskt eller snarare besviken. Haha men men nästa år, säger dem. Det tror vi på.

Jag träffade en tjej efter jobbet som vill köpa min jacka, smarta mig fick den såld för 4000 kr, det var bara tre hundra under det jag ville få ut av den. Det känns skit skönt faktiskt. Det roliga med det hela var att jag från ingenstans mötte upp kim och mathilda som hade varit och fikat. så vi tog en promenad till centralen och åkte hem.


Jag är glad o i dag blir det shoppa en ny jacka, halsduck, vantar och underlagskräm. Något annat saknas inte just nu.

YEEEEY

I dag så vaknade jag vid halv sju tiden började packa träningsväskan och drog i väg till skanstull för att möta Hedvig och "klassen" (ettorna). Vi skulle nämligen träna lite styrka på friskis och svetis. Fan vad det kändes skönt. Vi krigade verkligen och man merkte direkt att vi inte var lika staka och tåliga.. Men det gick bra, vi var duktiga.

Nu är jag hemma ska sova nån timme och sen så drar jag till jobbet. Jag tänkte börja vid ett i dag men det orkar jag inte. Får jobba i hop dem timmarna i morgon i stället! Fan va jag är bra.


JOBBIGT LÄGE

Nu har jag äntligen kommit hem från intensiv arbetsdag på nordic foudraising, jag ringe i dag på Tv-inter och även fast jag inte är troende på något särskilt stort sätt, är det nog bland det roligaste att ringa på. Dessa människor är verkligen trevliga och älskar när "vi" ringer! Gammla människor speciellt  eftersom att dem inte längre lever i ett så sociallt samhälle. Det känns skönt att komma hem och känna att man har gjort ett xantal människor glada. Det är verkligen inte som vanliga telemarket företag, här  jobbar man för en bra sak, man får folk att tycka att dem är menningsfulla och man får människor att förstå Sveriges olika kriser, barns kriser i utlandet, vi lär ut om växhusefekten och massor av bra saker som folk bör känna till. Jag har lärt mig mycket från mitt arbete och jag är en grym "säljare" ,"samtalare" Ja, jag är helt enkelt grym. Det tråkiga är då bara att jag börjar tröttna. Jag vill jobba som butiksförsäljare i tex H&M eller något liknade det är nog mer min grej, tills dess då jag orkar sätta mig vid bänken o bli barnmorska.

FAN vad jag drömmer, jag undrar verkligen hur mitt liv kommer se ut, om tio år. Är jag då barnmorska eller är jag 3 barnsmamma? Man vet inte. Jag ska iaf bli en ung mamma och efter mamma ledigheten ska jag plugga till sjuksköterska och sen barnmorska, om jag vågar :O

Jag har två köpare till min kära jacka nu, som inte verkar vilja slita sig ifrån mig. En vill byta mot en svart boomerang med päls, den andra vill köpa den. Jag byter nog iaf att det är så att den sitter bra på mig, det återstår att se i morgon.

Jag måste bara säga att jag blir väldigt fundersam på det samhälle vi lever i idag, läste nyss på aftonbladet att volvos Vd tjärnar 1,8 miljoner per månad! Medans mer än 4000 personer måste gå i från företaget för att det inte har råd att ha kvar så mycket arbetare. Men har någon tänkt på att det kanske dags att dra ner på dem med miljoner i löner i stället, VA FAN de klarar sig på hälften, då kanske ett par slipper få sparken iaf. Jag har blivit galet intersserad av nyheter märker jag, det är kul man lär sig nya saker. Det finns gift som avättar människor i gas kamare i ciggareterna, och det lever pirater i somailia.

Viste ni kanske redan det? Jag lärde mig något nytt i veckan i alla fal.


VAD SKA JAG HA

Jag har tänkt att använda min nyårs klänning på studentskivan för att spara in på något iaf. Och jag är galet sugen att ha spets på mig, det är sjukt sexigt. grått eller svart Jag tänker absolut inte göra samma dumma misstag som förra året, att köpa någon klänning för 2000kr som sen aldrig blir återanvänd. Så nu ska jag ha något som även funkar på vanlig ute kväll och till skivan. spetts,fransar eller paljetter.


ska kolla lite på nätet nu kanske hittar lite tips iaf=)


INTE LÅNGT KVAR

I dag var en rätt skön dag, skolan kändes inte alls jobbig, först var det svenska en timme och efter väntade en lång hål timme, där i mellan studentmöss prövning. Ändå känns det nästan som om det är onsdag i morgon. Kanske för att dagen ändå försvann så fort!

Som jag nämde var det mössprövning idag kan knappt förstå att vi nästan är klara med gymnasiet! Det känns sjukt att det snart är vi som ska ut i arbetslivet och sköta allt så bra. Det är smått läskigt men galet kul. Jag och Hedvig har verkligen kämpat tillsammans sen åttan och kommer troligen vara ett stöd för varandra efter också. Men det är ändå någonstans här, som vår gemensamma väg brytts. Just därför valde vi att göra likadanna mössor, vi har hjälp varandra genom allt i skolan och wsom lärarna säger kompliterar vi varandra perfect! Inte bara i skolan har vi stått varandra nära, vi har delat alla minnen tillsammans uner fem års tid. Och det är inte annat än rätt att dela minnet på mössan med. Men vad vi ska skriva som ska stå för "oss" är fortfarande inte klart ännu. Mössan är beställd men vi har en vecka på oss att ända på den. Vad fan ska det stå?  Mössan är iaf otroligt hett, och det får den lov att vara för det där jävla råneriet, 600kr för en mössa?! Ja ja som man säger "man tar bara studenten en gång".

I morgon ska jag på utbildning på jobbet, någon från TV inter kommer och ska berätta lite nya saker antar jag. Jag är bäst på dem kristna organisationerna, så det kommer gå bra! Sen är det jobb hela veckan. Men en sak är bra jag har påbörjat dem stressiga projekten i skolan, och det känns som om jag har lite mer koll nu, men sen fick jag också reda på att jag har prövning på matte B delen som jag missade att göra, nu på lördag. Jag förstår faktist inte hur jag ska klara av det. Men ska testa iaf =)

Min idiot rektor trodde hon satte oss på plats i dag och jag säger bara att jag hatar henne bara mer nu, och hon får mig att vilja knäcka henne mer!

HELGEN

Jag har inte gått upp från sängen i dag. Bara legat med datan i knät och pluggat som en galning. Tiden gick fort, nu har jag ätit lite mat och tagit en paous från pluggandet! Har skrivit klart mitt första uttkast på uppsatsen i svenska och radio programet har bara lite justeringar kvar=) Så jag är rät nöjd iaf.

Tittade nyss på sing in bee. Allvarligt tala tjejen som sjöng var man! Nej jag gillar det programet alltid när jag är hos mammsen sitter vi och tittar på töntarna som sjunger, det är fan skit modigt att komma dit och sjunga för hela svenska folket, trots att de inte har rösten. Det är skilnad från idol där dem tror att dem är duktiga. Okej några är rätt duktiga tycker jag eller Kevin han är snygg och charmig. det tyckte inte Nicole och Hedvig när jag sa det igår? What a fan är felet?

Helgen kan beskrivas med tre ord mysig, rolig, och alkoliserad.
I fredags var det skolan först, sen mötte jag upp Jaime i stan och prova ut rätt storlek för Boomerang jackan jag hoppas kunna köpa snart. 
Efter var vi bjudna på middag hemma hos Jaimes syster och kille i telefonplan. De flyttade efter sommaren men vi hade inte hunnit hälsa på. Vi blev bjudna på wook och gott vin, det var verkligen skit trevlig tiden bara rann i väg  och till slut var kl närmare ett. Vi bestämde oss för att sova över, oh ännu en vin flaska öppnades, när vinet var slut blev det konjak och öl. Men vid två tiden var vi inte lite hungriga, så drog vi till mc donalds. När vi väl var där så satt det bara en massa 15 åringar som inte hade något bättre att göra, över sminkade med ful hår förlängning mjukis byxor eller över fina kläder. Kan tänka mig att dem suttit där med en liten pommeds i fem timmar. När vi var hemma hos Jaimes syster så började vi prata om spöken och overkliga saker. På konstiga saker som hänt en själv, eller saker man fått höra av andra.
Det var verkligen skit äcklig stämning och jag började fundera på morfar en hel del. Han har ju "visat" sig för min kusin Isabella ett antal gånger, och jag under varför han inte gjort det till mig med? Är det kanske för att han faktikst fick möjlighet att säga "hej då" till mig. Han fick ju inte det chansen med dem direkt? Jag vet inte riktigt vart jag ska ställa mig någonstans, alltså om jag tror på att dem finns, eller om jag bara tycker att det låter realistiskt. Jag önskar att jag fick mitt svar varför han inte kommerfram till mig?

Gårdagen var nice dem med måste jag säga jag och Jaime var bjudna på persisk fest på Fadis krog. Så vi bjöd med oss Nicole och Hedvig. Först när vi stod där utanför ville vi nästan vända på klacken igen. Det vi möttes av var en massa gamla tanter och barn familjer. Men vi bestämde oss för att ge det en ärlig chans, så vi gick in. Fadi mötte upp oss och alla fick en välkomms drink. Han hade plaserat oss på ett av VIP borden, vi hade fria händer vi fick beställa allt vi ville utan kostnad. Så självklart var vi skit sura att vi ätit innan vi kom. Om man hade vetat att det var middag som skulle serveras också så hade man lätt väntat med att äta. men vi bestälde ändå in ett par förrätter och en massa drika, det var galet gott. Vi var nog de ända med andra nationaliteter än iranier där. Fast det var skit kul musiken gjorde en glad och alla verkligen skrattade och hade kul! Innan vi drog var vi tvungna att ta oss upp på dangolvet annars hade Fadi nog blivt arg. Så innan kvällen var slut dasade vi bort den sista energin, kl tre var vi hemma igen. Nästa helg fick jag jobb på krogen och jag lovar att det blir med Fadi fester det var grymt trevlig och anorlunda!

Nu ska jag fortsätta att titta på desperat mamma söker !


STRESSIGT

Som rubriken lyder är dte här det stressigaste veckan jag haft någonsin! Det är så mycket olika projekt som ska vara klara iaf nästan klara, massa uppsatser som ska göras och rättas. Skolan kör verkligen med oss treor nu, det är helt sjukt. Vill bara gå ut i vuxen livet nu och inte vara tvungen och ha massor med olika saker i huvudet, då vet man lite mer vad man ska fokusera på hoppas jag=) Nu är det jobb och skola på en gång och en massaq planering. Jag somnar inte på nätterna det är skit frustrerande.. Jag glömer bort att skicka sms till älsklingen någon gång i bland, så har det aldirg varit. jag är död nu alltså det är hemskt.

Nu är det möte med ännu en student grupp och kontaktet för festen är på skriven. Vi ska fixa flak i dag tjejer!
FAN VA VI ÄR BRA!

I helgen ska jag hitta p något gulligt till min älskling jag har ju glömt han helt i veckan. får se vad det blir. Vi ska iaf på perskisk fest i olles krog på lördag.. JA vi får se vad det är för ngot hahah =)

Sista arbetsdagen i dag om jag inte hoppas in i morgon me? nu måste jag skynda o fixa mig!!


ÄNTLIGEN

Klumben i magen angående studenten börjar lägga sig! Eftersom den förra studentgruppen inte verkade få fart på något, så tog vi tag i det hela istället. Vi har nu varit på möte med studentmäklarna och dem hade bästa lokalen för en så liten skola som våran. Vi kommer ha en super nice student skiva på EGO. Jag är skit glad, det ända som krävs är att folket i skolan inte tappar sitt intresse, som alla de år innan och faktikst betalar in det dem ska och säljer ca 3 biljetter för eftersläppet var. Så svårt kan det ju inte vara agiht?  Middag plus fest det kommer bli toppen, tjejer vi är verkligen grymma. När andra säger att ingen vill sammarbeta med oss och att det inte finns några flak så har vi ordnat både studentskriva och förhoppningsvis flak på torsdag, är vi inte grymma =)



Vist är den mysig? Bätte så här en en jätte stor lokal där man faktiskt är för några =) I morgon blir det ett alvarligt möte med alla som är intresserade av treorna och sedan är kontraktet påskrivet. Känns skönt att något är klart inför studenten iaf. Nu är det bara flak och mössor kvar att ordna, men mössor fixar skolan HOPPAS jag!

HALLÅ

Fan vilken skön helg så jävla tråkigt att det är slut nu bara. Jag har hunnit med en massa. I fredags var en trög dag i och försig jag jobbade bara och sedan myste hemma med älsklingen 16 månader vettu =) Vi kolla på film och käkade en massa godheter.
Lördagen spenderades i barkarby vi var tvungna att köpa lite saker till badrummet men som alltid när man bara ska till en butik fastnar man i hela barkarby, så vi kom hem ganska sent men kul var det. Vi båda var på ritktigt skoj humör så alla måste trott att vi vat knäppa i huvudet när vi lalla runt i Ikea med mera. Vi kom hem med en jätte snygg spegel till toaletten kakel lim och en massa små skit som man alltid handlar på ikea.

Jag skulle igentligen fixa me dmin vinter jaka och få den såld den här helgen men det har jag missat helt, så jag får frysa någon vecka till med min tunna sommar jaka. Jag vägrar nämligen att ha min bruna Canada gose på mig mera är så himla trött på den även fast den är rätt så snygg.. Jag har fortfarande inte bestämt mig vad det ska bli i stället, men jag vill nog bara ha en vanlig svart, varje år suktas jag efter boomerang jakorna men varje gång jag provar den så ångrar jag mig. VI får helt enkelt se vad det blir, en svart med mysig luva med, eller utan päls det är säkert iaf. Det slog mig nu att jag vet en ganska så snygg svart jaka för inte en så dyr peng kanske kan köpa den utan att sälja den här fulingen som ligger i gaderoben och ruttnar?
 
ÄSH DET LÖSER SIG 

Jag är nu halv klar med alal läxor jag skulle göra klart till måndag men orkar inte mer nu bara jag håller tiderna fö rinlämningen så är det lungt =)

Eftersom det är fars dag i dag så kommer det snart en massa barn barn och barn hit så jag borde nog fixa iordning mig nu, ska hinna skicka i väg lite bilder som måste framkallas också.

Det blir nog bra ska du se=)


EN LÅNG DAG

Nu har jag precis krypigt ner under täcket med en kopp te och några makor. Det är jag värd efter en så påfrestande dag på jobbet och i skolan. Ja, det har ordagrant varit en lång och trög dag idag. Man har vänt på dygnet helt nu när det har varit lov och allt. Så många timmars sömn blir det inte om man heter Carro. Det gick iaf jätte bra på jobbet i dag, väldigt många nykomlingar är det nu, så det är fullt upp på jobbet med att lära upp dem. Men inte nog med det så finns det typ inget ledigt utrymme att  jobba på så jag fick sitta i köket i dag och nån annan i kontoret och ringa. Kanske dags att leta efter störra kontor? Det vore en bra ide´ iaf =). Jag och Camilla gjorde största tabben i dag när hon bad mig att hjälpa henne med dem nya så skulle jag sätta mig och lyssna på en kille som ringde för rädda barnen, och det var inte så konstigt att det gick skit för honom han lät så jävla trött på livet. Men jag gav honom några tips och det gick bättre. Saken var bara den att på rasten när jag stod och skvallra med Camilla vräker jag ur mig " DEN DÄR SNUBBEN HAN ÄR JU SÅ JÄVLA DEPRIMERANDE" Camilla håller självklart med " JAA VIST ÄR HAN; HAN FÅR NOG DRA" och så sitter han i soffan i andra rummet och hör oss. JAG trodde att jag skulle dö, snacka om mobbning på jobbet. "ÄH det löser sig" som vi alltid säger". I morgon jobbar jag från kl ett till nio om jag orkar, jag ska orka. Tjuv tittade på min lönespes för den här månaden det såg inte ljust ut, har varit i göteborg två veckor sammanlagt vilket har gjort att jaga missat en massa dagar. Det blir inga dyra klappar i år.


Det hände något riktigt läskigt i dag också när vi skulle gå hem för dagen, skulle jag sätta på tvättmaskinen som jag alltid gör. Vet ni vad som händer? JO jag får en riktig jävla el stöt som går från fingret upp till jag vet inte vad. Jag blev så jävla rädd att tårarna till och med börja rinna samtidigt som jag skratta som fan. Hela jävla tutten vibererade. JA det vad sjukt, jag trodde att jag skulle dö på riktigt tänk om det skulle hända. S=

Jag jobbar ju ganska länge i morgon så undra om jag ska sova nu/snart, om jag kan. Eller ska jag spela the sims, eller kanske leka lite med photo shop Hedvig gjorde mig lite sugen på det faktiskt.


God natt i alla fall

 
 VILKA BLICKA VILKEN KÄRLEK <3

HEMMA



Nu är jag och hjärtat hemma igen, efter en underbar/händelserik vecka i Götet. Vi har hunnit med massor av skoj, umgåts med nära och kära, bowlat,spelat spel,varit på europas största innomhus land, firat syster 9år, shoopat på Ullared och i Nordstan. Ja en massa kul har gjorts och det är exakt det som behövs. Speciellt under det här halvåret då allt känns så mörkt, de är då det är viktigt att syselsätta sig själv och andra i sin omgivning. Jag har verkligen njutit under den här veckan, och haft tid och fundera på saker som jag vill göra med mitt liv. Och jag har kommit fram till massa vetiga saker.


       

JAG VANN BOWLINGEN =)

Men veckan har inte bara varit en dans på rosor, min barndoms kompis hennes mamma ( som jag som liten kallade mamma också) och bror, som varit med oss hela veckan har rymt från sin stad till götet, från en man som jag inte har ord för. Han borde helt enkelt inte finnas och han förstör så mycket för denna familj som nu är tvungna att gömma sig från hela hans släkt som är störda ihuvudet. Lillkillen sitter på golvet och skakar, gömmer sig på toan och är rädd, Mamman och dotter blir hotade via sms och öga för öga. Dottern får ej stanna kvar i sin skola när det knappt är 8 månader kvar till studenten är här. Det tär på mitt härta att sånt här ska behöva hände någon. Jag vet hur rädd jag kunde vara när jag var liten, och hur jag alltid kolla över axeln när jag var ute för att jag var rädd. Jag minns min mammas ledsna ögon. Och att se en familj som redan har det svårt hamna i den situationen i ett läge där man inte längre har kontroll det är fruktansvärt. När man är tvungen att lämna ett förhållande efter sex år för att man fått upp ögonen för verkligheten och sedan tvingas fly? Det är jobbigt att bara vara en som känner den här familjen. Jag bryr mig om dem och kände jag en lönmördare så lovar jag att jag skulle fan anlita honom! Hur har man hjärta att förstöra någons liv så mycket, det förstår jag verkligen inte.


MM JAG VET

Det borde finnas fel stavningsprogram här på blogg.se? Så att det inte måste blir så mycket stavfel i stundens hetta.


RSS 2.0