Lördag

I går var en ganska så bra dag till en början, vaknade på morgonen och åkte i väg med min prins, till Olles krog i akalla och åt lite lunch, lammstek och massa gott fanns de att välja på:) Jag älskar den lunchrestaurangen, min "pappa" äger stället så det blir billigt och bra .Efter det far vi iväg tillkista och provade lite kläder. Inget handlades dock för pengarna rullar inte in så bra just nu.. Tyvärr. J gick sedan vidare till jobbet och samma med mig. Sen mötte jag H i stan och vi åkte tillsammans hem till N på fest. Allt var kul i början roligt folk och så vidare. Men Ns brors kompisar som var äldre kände sig överlägsna, så det blev dålig stäming efter ett tag. Kl två drog jag mig hemåt, det gjorde dem flesta. Glömde dock min dricka där och den finns ju inte kvar, i dag. Men jag ska ha pengar för det..

I dag skulle det varit middag hos N men det verkar inte bli något av de. Så det blir nog att stanna hemma och ta det lungt i dag. Ladda upp inför skolan, och kanske laga en god kladdkaka. Ja det ska jag göra. Sukta J så att han stannar hemma och myser med mig istället.

image10

Ledig dag, med Chanel på besök

Hmm att fixa en header till bloggen det är inte min grej kan man säga. Jag fattar verkligen ingenting. Men alltså om det nu är någon som kommer gå in och läsa min blogg så vill jag självklart att den ska se snygg ut.

Men jag lyckas inte få till det. I går var inte min dag, var verkligen inte på humör för någonting och så skulle man jobba... Jobbet gick bra helt okej faktikst. Jag och en till tjej som jobbat där relativt länge fick lära oss ett nytt manus som vi skulle börja ringa för. Vi satt och larva oss i två timmar av arbetstiden och då var det inte lika jobbigt att börja ringa när man insåg att det bara var två timmar kvar. Höhö (a)

Vad händer i dag då? Jag ska försöka hinna med att fixa mina naglar som går sönder hela tiden. Städa har jag redan gjort jätte fint blev det, en riktigt stor städning. J vaknade vid åtta, för att röra sig mot jobbet och då vaknade jag också till därav att jag hann städa så tidigt på morgonen :) Sen kommer mina kusiner hit för att lämna sin lilla chiwawa, riktig divig hund Chanel heter hon också. Dem ska nämligen till min mamma och hälsa på. Så då får jag äran att ta hand om Chanel.  Senare mot kvällen bär det nog av till F&S ska träna med N var det tänkt. Och sen blir det nog hem till henne och ta det lungt med någon bra film, H,M och K kommer också.

Måste bara påminna mig själv (eftersom det bara är jag som läser) om att jag har världens bästa pojkvän. Nu var det nästa exakt ett år sen vi träffades. TRÄFFADES inte blev tillsammans, för det tog hela fyra månader till. Han kan man iaf alltid lita på ovarsätt vad det är så finns han där för mig. Min bästa vän och min älskling helt enkelt. Med honom är jag alltid en prinsessa!

Det är bara en som har nyckeln till mitt hjärta. Te amo bebi

 Så söt från asos.com Jag vill HA.


Jag vill...inte?

Gud vilken ångest jag får. Jag hatar att behöva lämmna min lillasyster så här. Hon är bara 8 år och älskar mig överallt annat. Vi har alltid stått varndra jätte nära och när vi bode tillsammans fick hon mer än gärna vara kvar hemma, när jag skulle fixa med mysskvällar tillsammans med vänner och bekanta. Kanske inte så bra då hon har fått se mig både jätte arg och jätte full. Men vad jag vet så har det inte påvärkat henne negativt. Saken är bara den att jag så gärna skulle vilja slippa se henne så ledsen som hon blir när jag åker iväg. KAN dem bara inte ta sitt pik och pack och flytta tillbaka. Jag anser att dem har mer nytta i Stockholm eftersom HELA familjen är sammlad då. Jobb finns det där med. Men jag verkar vara ensam att tycka så. Ibland känns det som om jag ska måste sänka min stolthet och fyltta hit för att jag saknar dem verkligen när jag inte är här. Även fast jag mår skit bra i Stockholm tillsammans med min pojkväns familj och tillsammans med mina vänner behöver jag min familj. För ett par månader sen kunde jag rymma till min morfar iaf det behövdes och jag var hos honom offta. Han avgudade mig jag var verkligen hans favorit barnbarn. och så kom dagen då han gick bort. Helt oförvantat 65år gammal. Han blev jätte dålig och hela lila släkten satt sammlad hos honom på sjukhuset dag och natt. När vi trodde att han skulle bli bättre, åkte mamma och resten tillbaka hem. Och jag och morbror var kvar. En dag efter vad han borta, ingen var vid hans sida just då, det känns hemskt. Självklart har jag min morbrorsfamilj som jag kan vända mig till och vara hos om jag så skulle vilja men det är absolut inte samma sak jag och morfar hade en speciell kontakt, nästan som far och dotter.
Jag önskar verkligen att dem fyltta tillbaka hem snart. jag känner verkligen att jag behöver dem hos mig. I dag hade jag velat göra något kul när jag kom hem. men tydligen ska två av tjejerna iväg på fest H och N och det var bara ena som var bjuden så hon lyckades övertala så att en till fick följa med. Tråkigt eftersom vi oftast väljer att göra saker tillsammans. Kanske hade kunat hitta en fest som alla kunde gå på? M ska jobba så vi får väl se om hon orkar göra något. Hade velat gå och handla presenter till dem som fyller år den här månaden, men det kanske får bli i morgon. Ska fråga K om hon har lust med det. Min bebi ska träna i kväll därav att jag inte orkar vara själv hemma och ha tråkigt. Dessutom sa jag ju att jag ville hitta på något med bruuudarna... Men men de får bli senare i vecka.


image4

/C

Lång måndag

Jag är hemma hos mamma nu 50 mil bort från Stockholm. Jag inte sluta tänka på hur det skulle vara om hon aldrig flyttade med min syster så långt i från mig. Innan var det alltid vi tre, jag min syster och mamma. Vi var bästa vänner. Jag tog alltid hem tjejerna till mig, vi satt där dag och kväll festade och hade skit kul. Sen så dök mannen i hennes liv upp. Och det slutade 50 mil bort. Jag är glad för hennes skull och jag har det bra jag med, hon ser till att jag har det bra. Jag vet att hon skulle ta första bästa plan hem till Stockholm om det hade behövts. Men jag kan ändå inte sluta tänka på hur det hade varit OM hon inte åkt.  Jag har saknat henne så mycket, det känns jobbigt nu när det är mycket som händer, att inte komma hem till henne. Men nu är jag här och det känns skönt. Jag har varit här i en vecka nu och åker hem i morgon. J var också här och hälsade på svärmor, det var mysigt. Saknar honom redan faktikst. Men allra mest tjejerna det var innan påsklovet vi sågs senast och det börjar kännas jobbigt. M,H,N och K mina närmaste vänner. När man är utan dem känns det som man missar ett år. Man har aldirg tråkigt tillsammans med dem. Nää nu när det bär av hem till Stockhom måste vi SES på en gång. Och sen blir det jobba på onsdag som gäller. Börjar få ångest det var bara en månad sedan jag började på detta jobb och det är faktikst ganska kul, men jag orkar bara inte? Ända andledningen till att jag gör det här är för att jag bokat en resa till Grekland tillsammans med H,M och N 4000 ska in typ SNART. Och det har jag inte ännu. Jobbigt läge. Sen vill man ha pengar till annat i sommar också, och en resa med J ska man också ha råd med. Han betalar biljetterna och mycket där nere eftersom han har bättre jobb än mig, men jag vill gärna också vara delaktig i det hela. Sommar kläder det är också ett måste!

Jag måste jobba:(

Dagens jag vill ha från Nelly.se, tro mig det kommer mer, mycket meeeer.


Vi får se hur det går

Eftersom bloggandet har blivit så stort nu, tar jag nu det stora steget och startar en jag med. Jag sitter dagligen och klickar mig fram på olika bloggar och tycker att det är ganska så intressant att läsa om andras liv, det senaste skvallret och om mode. Själv tycker jag dock att det är ganska så onödigt att hänga ut hela sitt liv för så många människor. Så jag väljer att vara anonym iaf till en början. Tänker inte heller berätta om allt som händer runt om kring mig utan här handlar det mer om att jag ska kunna titta tillbaka på allt senare. Det kan bli kul. Vi får se hur mycket jag kommer hinna att skriva innan jag ger upp, det blir en utmaning i sig. Skulle det sen vara så att människor får veta vem jag är, så gör det inte så mycket men jag tycker att det känns bättre så här.

Detta blir ännu ett försök på den eviga dagboken.

/ C

RSS 2.0