PARQUE ARAUCO

Det blev en seg förmiddag för våran del, inte så mycket att göra här i storstaden. Det är alldeles för varmt för att gå springa runt i stan mitt på dan. Solen dödar en, i går var vi och badade i en av de finaste poolerna i Santiago så vi blev ganska brända. Jaimes mormor har stått i köket hela dagen och lagat lunch till oss, en av mina favorit rätter blev det ni vet den där "majspajen" jag prata om förrut? Efter lunch gick iaf jag och Jaime ut en stund vi åkte till den "finare" delen av Santiago och gick runt i gallerian Parque arauco, där hittar man det allra mesta, det var meningen att jag skulle handla ett par shorts för att jag lever i ett par hela tiden. Men jag hitta inga. Köpte istället ett par vårbyxor från Zara och balerina. Jaime fyndade en skinjacka och ett par converse som var helt nya i mina ögon. Hade inte sätt dom förrut! Jag älskar verkligen den gallerian som vi var i, där känner man sig trygg ingen oro att man ska bli rånad eller något sånt och dessutom så finns det fler blonda tjejer än någon annanstans i Chile. Haha jag slipper känna mig ut tittad med andra ord. Vi köpte även en extern hård disk och en fläckt till datorn.

Det var meningen att vi skulle möta upp Jojo, Juan och Janice efter shoopingen och äta middag på Fridays men dem fastade på vägen så det blev inget med det. Jaime och jag njöt av en god drink själva istället! Nu är klockan halv ett här och jag ska snart gå och lägga mig, i morgon ska vi ordna en tacos kväll på svenskt vis för våra vänner här, eftersom det börjar närma sig vårt slut i Santiago. För den här gången iaf.

Hoppas ni inte fryser ihjäl i Sverige, god natt!


EN MÅNAD EXAKT

Nu har vi vart här i exakt en månad. Än så länge har det varit en underbar resa, en resa som jag kommer ha med mig resten av livet. Jag har upplevt så himla mycket hära och jag har lärt mig en massa. Har jag berättat för er att det nyss var president val hära? Kanske ett så stort val att det kommer stå i historieböckerna när jag är gammal. Jag tycker tyvärr att det blev fel presitent som blev vald, men jag orkar inte gå in på det nu. Hur som helst, jag älskar det här landet speciellt södra delen. Norra har jag inte sätt så mycket av än så länge men det ska vi hinna med också!

Jag ställde mig på vågen idag, jag har gått upp 2-3kg. Vägde med dock direkt efter maten. Men jag tyckte inte det var så himla farligt det går jag ner snabbt. Det är en månad kvar nu så jag får helt enkelt se till att hålla koll på vad jag äter. Haha. Nu ska vi dra till Fantasi landia, Jag, Jaime och Pansho.

Hörs sen!

DET KOMMER BLI ETT BRA ÅR

Klockan är 3:00 här och jag sitter vid köksbordet och tänker, man hinner tänka mycket här. Dagarna ser olika ut och det händer mycket. Jag tror inte vi har haft en ända dag då vi bara varit hemma och vilat. Men man har ändå ganska mycket tid för att rymma i väg i sina egna tankar. Det har jag gjort mycket under den här resan. Funderingarna har gått till framtiden, vad vill jag göra, hur vill jag att framtiden ska se ut, när ska jag göra allt som jag vill göra. Jag vill börja nu, jag är fortfarande ung och jag känner att jag har all tid i världen. MEN jag tittar på mina vänner 25 och 28 år gamla, tiden flyger i väg för dem och det finns inte längre tid för allt som dem vill göra. Eller finns det tid, när är man för gammal och när är man ung?

Jag hoppas och tror verkligen på det här året, jag tror att det kan formas till det finaste och bästa året någonsin, som Gynning skrev i sin blogg, "ödet ligger i våra egna händer". Året har redan börjat på ett underbart sätt och jag har verkligen träffat vänner för livet. Jojo har förflyttat sig långt fram i mitt hjärta och jag är jätte glad för att jag är här med alla dessa människor, men framförallt för att jag är med Jaime. Kärleken känns som förnyad igen och vi har många fina planer för framtiden. På något sätt så längtar jag tills att vi kommer hem jag vill börja nu! Jag saknar mina vänner en massa och jag vill verkligen se till att mycket av det här året även går till dem, mina hjärtan. Jag vill försöka öppna mig mer inte gömma mig som tidigare, jag vill att mina vänner ska kunna öppna sig för mig. Jag vill slippa känna att det finns skitsnack som stör oss. Jag vill bara vara jag tillsammans med alla som jag älskar, jag orkar inte känna min otillräcklig längre. Jag vill träffa min syster och mamma mera, hitta ett nytt jobb så att jag känner mig bättre, jag mår skit när jag tar mig till jobbet i dag och jag tjänar inga pengar där. Jag behöver en nystart när jag kommer hem. Nytt jobb, ny lägenhet, åka till Gbg och vara tillsammans med mina tjejor.

Måste skaffa mig ett gymkort också jag vågar inte gissa på hur mycket jag gått upp under 1 månad här. Det finns nästan igenting nyttigt att äta. T.ex. det finns typ bara en sort mörkt börd som är hur svår som helst att hitta. Maten du hittar ute är typ kött med vitbröd, completo som är korv med bröd och majonese eller pommes med kyckling och tomatsallad. Självklart finns det bättre mat på resaturangerna men typ bara pommes och ris vid sidan. Den här månad får jag se till att välja bort lite grejer. Men o andra sidan om jag ska få diaré varanan dag så borde jag inte gå upp så mycket. Haha!



Saknar er alla jätte mycket!!

JAG TROR ATT JAG VET

Jag har äntligen bestämt mig för hur jag ska göra med min bröstförstoring som jag länge längtat efter att få göra. I fleeera år har jag letat och letat efter fina bilder och olika teckniker på bröst och operationer. Det har sedan 6 år tillbaka varit en självklarhet för både mig och min familj att "carro kommer att slutföra den här drömmen". Och det kommer jag att göra. MEN det krävs en hel del planerig för jag vill göra så himla många olika saker just nu, så mitt problem har vait att komma på ett schema hur alla saker ska kunna genomföras. Nu vet jag lägenhet kommer i första hand, men jag ska öppna ett tuttkonto och inte stressa för dem kommer det är jag hundra på. Just nu finns det en sak som stoppar mig till att göra tuttar nu. Det är barn, jag vill vara en ung mamma och ska jag få barn innom nått år så vill jag inte förstöra min operation. Jag vill inte få bristningar eller häng bara för att jag har fått barn. Så därför ska mina bröst få vänta tills efter att jag fått min fösta barn. Jag kommer alltså vara västa snyggingen hahaha. Nej men det är så jag tänker just nu och för tillfelet så känns det som en rimmlig plan. Men jag vill även undersöka saken genom att prata med en kirurg om hur det påverkar brösten om man blir gravid kort därefter en operation. Övertalar han mig till att han inte tror att det är några problem då kommer jag lätt att ha snygga bröst innan september i år.


Tråkigt inlägg jag vet men det handlar ju om mig eller hur?

Puss på er!

DET BLIR MÅNGA BUSSRESOR

Nu är vi Tillbaka i Valdivia igen. Jag och Jaime var ju på la playa hemma hos Jaimes pappa. Där fick vi en del solstunder och det var underbart där. Efter La playa åkte vi till Pucon där Rodde, Pato, Jojo och Juan även var. Första natten hade jag och Jaime problem med magen, vi hade ätit en pizza i Santiago medans vi vänta på bussen, jag tror att det var den som förstörde oss. Haha på riktigt jag hade den värsta bajs upplevelsen ever! Men eftersom det här inte är en bajsblogg så tänker jag lämna den upplevelsen bakom oss. haha. Hur som helst Pucon är en underbar turist stad massor av äventyr och vulkaner. Första kvällen blev dock en febrig dag på hostel och vi gjorde inte något spevcielt förutom att invänta någonstans att bo. Det var dåligt väder också  vilket gjorde oss mycket gladare.. Dag nummer två åkte Jojo och Juan tillbaka till Valdivia men vi andra stanna kvar, då var det bättre väder så vi gick till stranden och njöt! Senare på kvällen grilla vi i huset som vi lånade av Roddes moster. Sen blev det utgång. Dem andra dagarna såg ungefär lika dana ut. strand, grill, fest. Så nu vill jag verkligen inte festa på ett par dagar iaf. Jag och Jiame åkte tillbaka till Valdiva idag för det är här vi har lämnat alla våra saker. Och vi är bjudna på ett bröllop lite utanför Santiago den 23.e så vi var tvunga att hämta våra kläder inför det. Jag älskar verkligen Valdiva det är jätte vakert mycket natur och när vädret är bra då är det faktiskt helt perfekt! Efter bröllpoet så börjar vårt äventyr på riktigt vi ska börja med pucon och klättra på den aktiva vulkanen och göra lite andra galna grejer. Sen så bär det av uppåt och i slutet innan vi åker hem till Sverige så ska vi förbi Argentina. Fan jag vill inte hem jag vill stanna några månader till, jag som trodde det här skulle bli för läänge.

Den ska vi upp för, ser ni röken?


HEJ

Halloj pa er. I lordags sa akte jag och Jaime i fran Valdivia, vi var lite trotta pa det daliga vadret och all dricka sa vi bestamde oss for att halsa pa Jaimes familj istallet. Hans pappa har ett strandhus nara huvudstaden och dar ar det iaf varmt. Det ar jatte fint har, fina sandstrander och massa artesania, alltsa handgjorda grejer. Sa i Sondags kom vi alltsa hit och det kanns skont att bara fa vila ut och njuta. Har kanner man iaf alla och det ar inte lika svart att saga vad man vill ata och inte ata. Haha jag mennar nar man ar hos nagon man inte riktigt kanner ar det svart att saga att man inte kan ata upp allt nar dem lastat pa ett berg pa talriken. Haha. Hur som helst jag tror att den har platsen ar den finaste hittills. alltsa Valdivia ar jatte fint mycket natur och lite som Sverige. Men jag alskar varmen och sommaren har inte hunnit dit annu. I morgon ska vi aka tillbaka till alla vanner vi ska till sodra igen dar vi ska talta tror jag.

Hoppas solen kommer dit snart!

2010

Uppdate lite sent, jag vet men vi har inte hunnit fixa internet hemma annu sa det blir inte sa mycket uppdateringar. Vi har det iaf jatte bra, vadret har i Valdivia ar lite upp och ner men nar solen val ar framma sa njuter jag fullt ut. Vi har varit pa underbara platser och traffat Juans och Jojos fina familj. I gar hade vi var forsta utgand har i valdivia och det var grymt bra. Vi var pa en karioke bar, och ni som kanner mig vet ju att jag alskar det!=) jag hoppas att vi aven ska till kasinot snart det verkar grymt bra, det ar en helt ny byggnad, ser jatte lyxit ut. Snart ska vi till stranden och kolla camping stuga.

NYARSAFTON 
Dagen borjade med en snabbis inne pa stan med Jojo vi kolla lite klader, eftersom Jojos vaskor var borttapade. Vi hitta dock inget. Men vi handla med oss en hel Butrix affar med inredning till kvallens fest. By the way det blev jatte fint! Kvallen borja med varldens godaste middag som bestod av grillat kott och massa goda sallader och aji. Vid elva ungefar borjade alla dyka upp och festen var i gang. Vi har super fina bilder fran kvallen och sa fort jag har internet sa ska jag lagga upp dem. Jag hade nog det basta nyaret pa lange. Jag fick fira det med underbara manniskor och med min amore. Jag kanner mig verkligen som varldens lyckligaste. Onskar att alla fick uppleva den har kanslan och karleken.. Pa nyar blev det ingen utgang och det behovdes verkligen inte da vi hade handlat upp hela systemet. Haha vet ni hur billigt det ar med alkohol och mat hara? Kort sagt vi hade en underbar kvall och tolvslaget var det basta jag nagonsin haft. Jag och Jaime hade tva gemensama nyarsloften och jag ar saker pa att dem kommer ga igenom, ganska snart. Det fosta var lagenhet och det vet jag att vi klarar av. Jag har en kansla av att vi snart hittar nagot bra! Det andra far ni vanta och se. Det anda jag kan saga ar att jag ar den lyckligaste tjejen pa jorden. Jag hade det helt enkelt bast med den basta manniskorna pa jorden. 

Jag hoppas alla mina kara vanner hade det lika bra som jag och jag onskar er det basta startet pa aret!
 
Till Hedvig: Lycka till alskling, jag kan verkligen kanna nervositeten du kanner infor det som vantar dig den 7 januari. Men jag onskar dig att lycka som gar. och det kommer bli jatte bra ska du se! Och Grattis till er lagenhet <3
Till alla andra: ALSKAR ER SA MYCKET hoppas allt ar bra med er sotnosar!!
 


RSS 2.0