HÄLSNINGAR FRÅN EN GLAD CARRO


TI AMO AMORE MIO!



Vilket härligt väder vi har fått! Det går knappt att förstå att sommaren är här. Jag mennar skinjackan tar jag fortfarande med mig ut för att man tror der ska bli kallt om några timmar igen. Fredagen och en del av lördagen spenderades i bålsta hemma hos min morbror med mina söta små prinsessor<3. Men på lördagskvällen var jag och Jaime bjudna på Tacos kväll med massa dricka hemma hos hans syster, hela dinsko, och nilson från kista var där kan man säga. Det var hur trevligt som helst. Nästan alla som var där ska åka till Chile nu i vinter och det ingår i mina och Jaimes planer också så det blev en massa prat om det. Jag längtar som fan! Jag har liksom velat åka dit sen flera, flera år tillbaka. Och nu får jag chansen att åka med männsikor som verkligen känner platsen. Vi kommer vara i huvudstaden ett par dagar och träffa Jaimes släkt och syskon som fortfarande bor där, men största delen av vår resa kommer att äga rum i södra Chile. Jag och Jaime ska vara där i en månad kanske lite längre.  Dem andra ska stanna i ca tre månader och ska tydligen till Argentina sen också och det landet skulle jag också vilja besöka så vi får se om det blir lite längre så vi kan följa med på den resan. Jag känner på mig att det här året kommer bli fullt med underbara resor, och ett helt gäng nya vänner och kulturer.


Nu ska jag strax åka och jobba och träffa min kära vän Rüya, hon jobbar också på mitt jobb så det kommer bli en rolig dag i dag. Då hon är världigt kul att jobba med! Har ingen annaing om det blir att jag måste städa på kontoret igen jag hoppas verkligen inte det.. Det var så jävla jobbigt sist och desutom kommer jag inte hinna åka till Farsta och grilla med la familja då heller... Jag som ville plugga lite också. Har nämligen en uppgift kvar att göra dock går det ganska snabbt tror jag. Men det måste in i dag. Det suger at jobba i det här vädret jag som ville bli lite brun. Men jag fick lite färg igår när jag hjälpte till i trädgården i bålsta. Axlarna är till och med lite röda. Höhö.

JUSTE, jag har hittat en ny klänning tack vara min söta vän Hedvig som hjälpte mig, den är så klart inte lika fin som den förra men den är i rätt färg. Jag orkar inte bry mig mera faktiskt.


STRESS OCH SHOPING

Bloggen hamnar inte som prioritering nummer ett på veckodagarna men jag försöker hinna med det mesta. Man fick ju lön i veckan och det har jag lagt märke till varje dag. Jag har handlat lite inför studenten, två nya bikinis och nån tröja. Sen har jag och Hedvog bokat in en spraytan för nästa vecka och så ska jag fixa naglarna. Pengarna bara flyger iväg, haha. Men förutom all shoping har vi även hunnit träna body pump, det känns fortfarnde kan jag säga. Och nu har även erikdalsbadet öppnat utomhus så vi invigde våra VIP kort för det med:p

En tråkig sak som hänt var att min nya student klänning kom från asos i dag. Den satt hur fint som helst exakt som på hemsidan, men det står color:white. TYVÄRR är det fucking mörk crame. Så vet ni vad, jag har grinat hela dagen, jag typ fem timmar jag lovar. Jaime tycker att jag är knäpp i huvudet. Killar fattar inte sånt här. Vad fan gör jag nu jag har alla andra saker klara och en jävla sjal i vit som inte passar nu, skor i vit och brun som inte heller passar och en väska som inte passar?! Jag döööör det finns ingenting i stan längre vad ska jag göra? Ska iaf gå till någon tyg äffär i morgon och se om man kan färga skiten. Annars vill jag inte ta studenten. STRESS!

BIO

Vi var och såg Wolverine i går. Se den, filmen var verkligen jätte bra jag var helt tagen. Satt spänd hela tiden. Nu är jag snart på väg till jobbet och ska jobba i 7 timmar om inte mer. Jag orkar inte jag har för mycket att göra på kontoret i dag plus att jag ska ta hand om ringningen, det är inte ett enkelt jobb. I morgon får man lön iaf så det finns något att trösta efter. Nu måste jag dra men titta på Molverine nästa gång ni går på bio, den är skiiit bra!


VIN KVÄLL

Igår kom Rodde och Nicole över för en vin och spel kväll vi hade hur mysigt som helst med en massa gott att dricka och smaka på. Det var verkligen jätte trevligt, sånt här är det man längtar efter när man flyttar hem i från. Att när som helst kunne bjuda över sina vänner och bara umgås. Efter fyra liter vin så var vi alla helt dragna och det blev inte bättre av att vi körde pyramiden samtidigt som vi drack. Aldrig mer haha. Nu har jag och Nicole ätit frukost killarna ligger fortfarande och sover och Nicole är nu på väg hem. Jag ska nog lägga mig en stund till jag med. I dag kommer jag behöva städa en del Jaimes mamma kommer hem i morgon. Men sen ska jag möta upp Nicole för en shopingrunda i Kista. Det kan behövas!

Puss så länge!

10 TUSEN RIKARE

Tack kära morfar för denna fina gåva. Jag fick en bil, en ganska rutten bil men en bil av min morfar det var mitt arv från honom och jag har nu försökt att sälja den ett par månader för som sagt den är inte så fin och den är för stor. Det var en wolksvagen passat en gammal en. Så jag satte ut den på försäljning jag sa till mig själv att aldirg bli nöjd om den hamna under tio tusen men min kära morbror lyckades sälja den åt mig för tio tusen kr, så jag vart riktigt glad.

Så till vilket exotisk land ska jag ta mig till nu då? Ja en sak är säkert det blir en skön semester i sommar och yttligare en till i vinter och då jävlar kommer dessa pengar till användning blandannat. Oroa er inte jag har lagt undan för körtkort och annat så jag slösar inte pengar bara på nöjen;)

Det gick så där med pluggandet i dag får sitta hela dagen i morgon också antar jag men det räknade jag med.. Blää bad tråkigt kan det inte bara vara över? För övrlig lagade jag en riktig god middag i dag som innehöll rostade grönsaker och potatis i ungen, sish kebab på carros vis:P och så en god tomat sallad. Det var riktigt gott och Jaime uppskattade det med! På tala om Jaime så firar vi snart två år endast sju veckor kvar och ja förra året spenderades i en stinkande buss på väg från göteborg, självklart när vi var hemma så blev det myss, champagne och tappas men i år vill jag göra något extra. Det behöver absolut inte kosta men jag skulle liksom villa festa dagen i ära. Typ ordna en grillfest eller liknande bara för vår skull. Haha men det blir iaf en anledning till att fixa i hop något. Jaja vi får se det kanske blir hotel trots allt.


HEM TENTA

Idag är det ingen rolig dag, bara en massa plugg. Jag har en sista stor uppgift att lämna in det är i internationella relationer/ekonomi. Ska skriva en hemtenta på max 8 sidor som innehåller två frågeställningar. Det är typ dags att sätta igång jag har bara i dag och morgon på mig.

Jag beställde iaf en ny klänning från asos.com i går, den jag valde först fanns inte kvar. Nu får jag bara hoppas att den hinner komma innan studentdagen är här och att jag valde rätt storlek. Annars får jag väll åka till stan och se vad det finns för rester kvar. Jag hoppas på det bästa iaf dem kan väl inte göra fel två gånger. Hoppas jag.

ASOS.COM

Jag är så besviken på asos.com. Jag bestälde min studentklänning där ifrån den 3/5 och ännu har den inte kommit. S¨å jag skrev till dem. Och nu säger dem att den kommit bort på posten antagligen och att dem gärna skickar en ny eller ger mig pengarna tillbaka.. Men oh jag vet inte vad jag ska ha på mig nu den var ju jätte fin och enkel. Jag skrev iaf tillbaka att jag gärna beställer om den om dem kan garantera att den kommer hit innan den 5/6. Får se vad dem svarar men jag kan säga så här jag har lätt panik nu. VAD SKA JAG HA PÅ MIG? Jag har inte ens hittat skor eller väska eller smycken ännu.. Ohh jag gråter nästan fy fan alltså varför mig?

HEJ PÅ DIG

Hej alla glad människor, fan vilket fint väder vi har fått igen gick med bara line ute i dag det var jätte skönt. I dag har jag jobbat på som en galning och försökt att få upp reslultaten på dem nya, det gick så där... Men vadå man kan inte vara duktig jämt.  Fan vad kul det var att det ett granland tog hem segern igår. Jag hejade faktikst på Norge, tyckte han var jätte dukigt och charmig. Alltså jag börjar få lite små panik, jag köpte min studentklänning från asos.com den 3/5 och dem har fortfarande inte kommit jag skrev till dem och dås a dem att den borde komma senast den 16/5 men det är fortfarande inte här.. Tänk om den inte kommer? Jag har ingenting klart för studenten, bara löshåret och klänningen som bör komma snart, jag måste bestämma smycken, köpa en väska och nya skor och så måste jag ha något svart som jag kan ha om jag fryser.. Sen måste jag fixa naglarna. Jag som trodde att jag skulle vara klar vid det här laget det är bara tre veckor kvar. Kan det inte vara över nu istället? Nu ska jag återgå till msn i väntan på mig kära far, puss på er!


LÖRDAG

Jag hade en jätte trevlig kväll/dag i går med Rüya och Jaime vi var ute och åt i stan, sedan så gick på på bio eftersom jag och Rüya hade vunnit så många biobiljetter på jobbet. Vi gick och såg på Änglar och Demoner och vad ska man säga den SÖG. Okej den var bra i kanske 40 minuter av hela filmen men handlingen och filmen var långtråkig. Men vi hade kul i alla fal efter bion satt vi kvar ute i "sommar värmen" och bara chilla, kolla på idoter som gick förbi och träffa på en lesbisk strippa från Island, hahah kommer aldrig glömma det! När jag kom hem somna jag snabbt i Jaimes armar. Nu ska jag börja fixa mig måste åka till Kista och köpa en present till lila Mia som fyller ett i dag<3

Juste jag fick MVG i slutbetyg på Spanskan mucho goood!! Ha de så kul i kväll med slagern och allt puss alla söta!


GOD NIGHT

Det känns inte ens som om jag har varit ledig i dag, jaime studsa upp ur sängen och slog på tv.n redan kl tio på morgonen och jag hade ju inte sovit så mycket om man säger så. Jag var på Kims skiva i går det var väldigt lyckat men sent med tanke på att jag hade jobbat och vart i skolan innan. Sedan efter att min underbara man väckt mig myste vi lite som bara vi kan göra. Sen träffa vi lilla Liona, Hanna och Fadi och avnjöt en jätte god lunch på Olles krog. Hanna blev jätte glad över kläderna jag köpte på Adidas till världens sötaste tjej. Och direkt när jag kom hem i gen var jag tvungen att laga mat, för det hade jag lovat att jag skulle göra i dag. Jaimes mamma och jag brukar turas om lite grann, men det är så tråkigt att laga mat när man redan är proppmätt, men när det väll var klart kunde jag inte låta bli att äta lite iaf, huhu.

Nu har jag suttit och pluggat i typ 5 timmar var tvungen att bli klar med två uppgifter tills i morgon så nu är det gjort iaf. Tror tyvärr inte att dem är så bra men men jag orkar inte jag vill bara bli klar och lägga det här jobbiga ämnet bakom mig för all framtid!

 


STUDENT TIDER



YEEEII i dag är det Kims skiva och jag är jätte taggad! Först blir det dock matte i skolan och lite jobb, men bara två timmar sen ska jag hem till Mathilda och för dricka och för att bli odräglig! jag ska se till att vara i skolan halv ett i dag fattar inte vad jag tänkte på när jag klev upp kl 10. Han valt ut kläder och allt för i kväll iaf och det blir mina älskade nya skor från Zara, en Whyred klänning som är svart och som bara hängt i garderoben i två år och så blir det en sotig sminking! Yeeeeii.

Nu ska jag gå och hoppa på min älskade amore som är ledig i dag. Ska se om han ändå ill förlja med på skivan jag vill ha honom med mig. Först var det tänkt att det bara skulle bli vi tjejer men jag mennar vilken bara iv tjejer det kommer vara fullt med folk.

LYCKAD KVÄLL!!

Dålig uppdatering jag vet.. Men jag har så mycket annat kul för mig det blir så när våren/sommaren är här man hinner knappt med dagarna. Sist jag skrev skulle jag till frisören och fixa håret, jag är jätte nöjd kunde inte bli bättre. 
 
Igår ägde min student skiva rum. Den som vi lagt ner timmar på flera veckor i streck och jag kan faktikst inte klaga längre det blev jätte jätte bra. Lokalen var perfekt med tanke på att vi inte var super många och stämningen var bättre än någonsin. Jag hoppas den håller i sig ända tills studentdagen. Jag längtar som fan nu det är bara fyra veckor kvar, jag dööör!

Lite bilder från i går =)

      

TJA

Vad fan händer med mitt huvud jag var på jobbet det dunkade som fan i baksidan av skallen, men jag brydde mig inte mer om det. När jag väl var hemma höll det fortfarande på och värken gick vidare till främre delen. OCH nu en natt sömn efter så gör det fortfarande ONT. Jag orkar inte, har inga alvedon eller något hemma dem är slut. Bläää för det här.

Jag drömde mardrömmar om studenten inatt, att jag missuppfattat vilken dag det egentligen var dags att springa ut, så där står jag med en ful klänning och inget smink på studentdagen. Alla andra var hur snygga som helst men jag var ett mongo. Allt var fel, Jaime kom inte, morfar fanns inte ( d är tyvärr sant också), mamma hade inget smink med sig när hon kom och det sluta med tårar. MEN DET SKA INTE HÄNDA!

Nu sk ajag äta luch och sen måste jag fixa till i rummet lite, ska nämligen färga håret kl 15. Visar bild sen. En sak är säkert det ska bli en make over !

GOD NATT

Äntligen hemma har varit i kungsängen hela dagen, grillat och haft i mig en massa öl. Det har varit trevligt fick äntligen tid för att träffa Sandra också. <3
Gud vad jag känner mig sliten har verkligen festat för mycket den senaste tiden haha helt slut. Jaime deremot han orkar, han är ute och gör stan glad idag med. Hur orkar han jag fattar inte? I morgon är det slut på det roliga och man är tillbaka på jobbet. Känner på mig att det kommer att bli en jobbig vecka, mycket i skolan och så mycket på jobbet. Hoppas det är dåligt väder då känns det inte jobbigt att sitta inne bakom en bänk i alla fall.

Nej ussh nu måsa jag sussa.

PUSS

KRYSSNINGEN,VALBORG OCH ETT GÄNG NYA UNDERBARA VÄNNER



Kryssningen var grym, viste inte ens att den atmosfären som fanns på båten existerade tidigare. Allt började som en överraskning för söta Jojo. När vi väl var på båten öppnades champagnen och festen var igång. Sen drog killarna till sin hytt och "fixade" sig medan vi tjejer stanna kvar i ena hytten för att fixa oss och fördricka innan det var tid för mat. Maten var grymt god men inte alls lika stor som jag förvantade mig, men mätt blev jag ska jag tala om för er! tur att jag hade en ganska så pössig klänning på mig. haha. Efter maten så var det dags och börja göra det vi skulle göra- festa. Så vi gick till fest hytten där vi körde lite drick lekar med korten och plöttsligt var klockan halv ett. Men vi driog ner till dansgolvet där de körde salsa musik och en massa annat latino tjat. Jag höll mig till baren typ hela tiden men vi hade skit kul. Dagen efter var det tänkt att vi skulle bada men det blev mest mat och shopping i taxfreen jag har en hel bar hemma nu! Bästa resan på länge och jag är jätte glad över att jag kommer så bra överrens med både killarna och tjejerna. Det ända tråkiga som hände var att jag glömde stänga korken på tequiIa flaskan så de luktar så överallt nu. I sommar blir det att hyra stuga på någon mysig plats i Sverige under en weekend eller så. Vem bangar?


    

Några bilder från båten..
Biold ett- jag och fyllot
Bild två-Juan,Janice och fria i hytten när vi kör konka eller sanning, HAHA
Bild tre- Födelsedagsbarnet i choktillstånd
Bild fyra- Fria,Sofia,Fia,Rodde
Bild fem- manuele, Rodde

Finns så mycket bilder men tar sån tid att ladda ner på blggen pågrund av segt internet.

Degen efter kryssningen så var var alla sammlade i Rågsved Killarna spela fotboll och vi tjejer söp oss odrägliga, nästan iaf. Juan fick se en valborgsbrasa för första gången och jag och 28åriga Jojo rulla ner för kullen som alla barnen, jag ramla på en engångsgrill och fick skit från alkisarna som hade krigat med grillen. Men vi hade kul, bakiskänslan gick bort och man var som en ny männsika bättre kunde det inte vart! 

Nu ska jag ut i solen Puss och Kram!

 

RSS 2.0