Länge sen

Det har varit en hel del, de senaste veckorna och har verkligen inte tänkt på den här bloggen. Jag känner mig helt vår glad,känner verkligen att jag börjar komma på "fötter" igen. det känns skönt för att det är så mycket som har hänt på slutet av förra året och i början av det nya. Jag tycker inte att jag fått chans att ta det lungt. Och lite så är det väl nu med. Skola, vänner, kärlek, familj och jobb. Det är inte enkelt att hinna med allt på en gång och det är alltid någon sur min hos någon?

Men nu känner jag att jag inte orkar ta till mig mer av det "sura" minerna! JAG ÄR GLAD och har massor av underbara saker att göra. Skolan är snart snart slut helt underbart!  Jobber sitter man fast i ett tag till men det gör inte så mycket 6t timmar per dag kan man offra! resten är min.

De senaste veckorna har jag ängat åt jobb, Kärlek och vänner. Jag har varit på några tjejmiddagar och drukigt vin. Mysigt med min amore varit på bio och underbara varma nätter. Jag är så underbart vår kär nu. Jag känner verkligen att jag längtar efter allt som är på väg i mitt och min killes liv. Jag hoppas mycket på framtiden. en tid så var jag lite negativ till allt och jag och min bebi hade lite vädpunkter i vårat förhållande. Nu känns allt mycket bättre och jag tror på det bästa!

Jag känner verkligen att det är jätte jobbigt att vara utan honom och jag vill vara med han hela tiden. Men jag har svårt att visa det. och blir ofta lite arg istället. och det slutar inte alltid så bra. Är det bara jag som säger till mig själv i huvudet när jag skriker men det går bara inte att sluta?


Tiden den går fööör snabbt

Nuär det redan söndag igen, sjukt vad allt går fort. Ska snart i väg till jobbet och sitta och ringa för socialdemokraterna i en timme.. Jobbigt värre.. Fattar mig inte på politik alls hahah och så tror dem att jag förstår vad jag pratar om. SYND.

Igår samlades lilla gänget och körde cyber town. Det var första gången, men absolut inte sista! Vi körde killarna mot tjejerna.. Vi förlorade. Kanske inte världens bästa lördags aktivitet för man blev väldigt varm där inne! Nästan bättre en friskis och svettis. haha..
Sen blev det fika på 60, som vanligt blev det massor av godiheter. :)

men men nu är helgen slut ochd et är dags att ta tag i skolan! Jag har matte b nationella på torsdag och mitt prov jag hade förra veckan gick ju inte så där jätte bra 8p av 40p........


Härliga valborg

Våren är underbar allt bara flyter på som de ska känner verkligen att jag börjar komma på föttrena igen. En tid av jobbigheter ligger bakom mig nu! Och det känns jäääävligt skönt.

Tillbaka till inlägget jag skrev förra gången. Lägenheten i Hässelby var nästan perfekt, jag kan inte klaga självklart tackade vi ja. Men inget svar har kommit ännu. Jag försöker att inte hoppas förmycket. vi låg bara trea så vet inte kanske svarade dem andra ja också och då är det som det är.. :/

I går var det Valborg och vi sammlade i hop alla grillade och hade det jätte mysigt. Tur som vi hade satt vi vid ett dagis där dte fans tak så blöta slapp vi bli. En kompis från skolan dök också förbi vilket jag tyckte var jätta trevligt alltid kul med nya människor. I övrigt var det Jag och J, H och A, M och C och hand vän. N och K och deras barndomskompis. Vi var ett par st och det var skönt att vi bara var vi! Vi träffades runt fem tiden och satt igång att grilla. Jag drack för fulla muggar och det gjorde nog dem andra också. Jag festade loss;) hahah för en gångs skull drack jag och jag mådde bra. Jag kände mig glad och trygg och ha alla runt om kring mig. Gamla Kista C börjar sakta men säkert komma tillbaka! Som sagt började vi rätt tidigt och vi drog hem redan vid 23. haha Men det var skönt det kändes inte som om det behövdes mer. Jag festade desutom på tåget också. eller UMGICKS. En aldeles perfeckt valborg.

Har legar och sovig/vilat sne kl 8 i morse, ska upp och ta ett bad och förhoppningsvis piggna till lite :D


/C

RSS 2.0