KÄR SOM FAN!

JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN!

JAG BLIR GALEN


Hmm jag fattar faktikst ingenting när det gäller blogdesign....... Jag försöker känner mig nöjd sen tjv kollar jag in alla andra och är inte alls nöjd.. Jag ger pp. Vill någon hjälpa mig sååå blir jag jätte glad!


//C

...

NU SKA DET LEKAS I PHOTOSHOP JAG ÄR SÅÅ SÄMST!

Kista centrum

Fan vad jag saknar att bo i Kista, Jag och Hedvig bodde så nära varanda kunde springa ut mitt i natten och ta en cigg. Fett skönt, nu åker man inte till söder direkt för att ta en cigg mitt i natten i pyamas?
I alla fall jag saknar Kista tiderna som fan.. Nu är det inte alls samma sak. Kista har blivit tråkigt..
Centrum suger. Jag hittade ingenting. Var där i dag och handlade lite till Jaimes mamma (Som vi också bor med). Letade efter någon söt BH och det hittade jag. Men sen ville jag ha lite gulli gull till våran ett års dag. Hittade ingenting faktiskt. EN sak bara vi har ju bestämt att inte köpa något till varandra, et här var bara en liten töntig grejj för mindre än hundra spens å vad är det liksom? Kan inte säga vad det är nu då blir det ju ingen överraskning. Om de nu skulle vara så att Jaime spanar in min blogg i smygg då och då.... Haha..

Jag har precis ätit en god middag revbenspjäll ris chili sås och massa sallad och vatten! Jötte gott tack svärmor! Sitter och funderar på om jag ska dra hem till kusinen en stund Teresa.. Vi var med varndra hela förra sommaren! Och sen jag flyttade till Hjusta har vi typ träffats fem gånger det är sjuk! men hon har ju inte direkt ring eller haft tid såå mitt fel är det inte iaf.. Haha men men i dag fick jag boka in mig så kanske kommer förbi och tar någon cigg med henne när maten smältigt och om jag orkar de vill säga..


Gammla galna kista tider!

FRÅGA

Vet någon hur man får upp menyn på sidan ? Min är längst ner skulle vilja få upp den lite men när jag gjorde om hamnade den där?

TACK

//C


Godmorgon

Godmorgon min ensamma blogg allt bra med dig?Jag har sovit hur dåligt som helst. Det är så här att Jaime han har en sån där pinne/stång som man fäster mellan två lister och bär upp sig på för att träna armarna. Och då ska man alltså stå under den och sen bära upp sig själv. Det klarar inte jag, så vet ni vad jag gör ? JAG tar sats och hoppar upp mot den så att pinnen/stången snurrar åt fel håll och lostnar! Jag ramlar då baklänges med huvud och rygg förre så jag svimmar av i någon minut! Jag var skiiit skraj, ni kan inte förstå hur det såg ut. Men när jag reste mig upp började jag att garva i stället. NU kan jag deremot inte skratta för både arm, rygg, nake mage och höft skriker efter vård! Jag tror jag fått en sprika i ryggen skulle kollat upp det i dag men jag orkade inte gå upp och ringa, så tidigt på morgonen när man äntligen är ledig? 

SEX AND THE CITY 

Den såg jag i går tillsammans med tjejerna vi valde att gå på en 19 bio i skandia. Filmen var grymt bra som ni säkert redan fått höra, men jag grätt och skrattade som en galning. Jag älskar den skulle lätt kunna se den miljoner gånger om precis som serien! Jag önskar jag hade den! =(  NI som inte sätt den ännu det är ett måste! 
Efter filmen blev det  hem till Hedvig på Söder med Nicole och Mathilda, Kim oskade inte följa med.. Så vi åkte dit och drack ett par glas vin, och jag gama chips. Satt och lyssna på sommar tider, och pratade Greklad jaaa ni vet tjej snack. Vid tolv drog jag faktikst mig tillbaka, min kropp sa emot Så jag börja traska hemåt.

Planer för i dag? Jag har ingen anning iaf. ligger fortfarande helt naken i sängen UNDERBART! =)


//C



JAG VILL VA SOM DEM NÄR JAG NÄRMAR MIG 50 ÅR SÅ GRYMMA!

AVSLÖJAD

Varför har alla tjejer sånt jävla temprament jag förstår inte mig på mig själv i bland. Jag kan bli helt galen jag fattar inte vad problemet är med oss tjejer. vi kan skrika bråka slåss hur mycket som helt mot den vi älskar. Varför? FLIPP. hahah jag blir dum i bland. Förlåt bebiis.

Jaja.. jag sa att jag skulle säga vem jag är . och Jag heter Caroline är 17 år fyller 18 i september. Bor tillsammans med min kille Jaime i Hjusta. =) Mer än så är det inte.., joo Är uppväxt i Stockholm i Kista tillsammans med mamma och syster. Sen, två år tillbaka flytta dem till göteborg och så nu bor jag här. =) Jag börjar till hösten i trean i gymansiet och läser samhälle media i liljeholmen.........

Nästa måndag har jag och Jaime varit tillsammans i ett helt år ! WOOOW , på helgen blir det ner till göteborg och mamma! Har inte varit där sen i påskas! MÅSTE träffa syrran. Det blir fullt hus tydligen en massa folk som ska vara där.. Men men, på måndag är det iaf våran dag och eftersom vi kommer slösa en del pengar i Götet så blir det inget stort. Vad är liksom ett år när vi ska vara tillsammans i över tio? HÖHÖ. Nej men det blir väl moserande vin jordgubbar odh grädde =) Ni kan ju gissa vad det innebär med sexiga underkläder på köpet? Jaa något sånt blir det. och så tänkte jag framkalla lite fotton på oss två som vi kan pyssla med undre kvällen och göra ett eget litet gulligt fotoalbum. Såg på smekmånaden i går och vill också ha en sånt där gulligt album!

Snart är det i väg med tjejerna ska äntligen se sex and the city filmen ! Jag som sa att jag skulle se den på premiären. Jaja.. bättre sent än aldirg! =) Ska fixa i ordning mig nu..





// C

Jag tror jag blivit galen.

Jag förstörde min bliggdesign som jag försökte mig på. Bloggen för mig var verkligen ingenting men nu börjar det bli kul, o "skriva av sig" och leka lite med designen. Haha återkommer inom kort.

Och då kanske jag avslöjar vem jag är så jag kan börja skriva på riktigt!


/C


Midsommar Latino

Kom hem från midsommar lation för ett tag sen, var där med LA FAMILJA och CO. Jag säger bara att man inte kan gå någonstans utan att behöva hälsa på 20 personer. Chilenare ska verkligen känna allt o alla. Jag hälsade typ på 10 pers som jag kände men pussade på miljoner kinder jag inte kände!! Det tog över en timme för oss att ens gå runt Midsommar latino i Tensta en gång, bara för att det fanns så många som dem kände. Och jag kan ju bara säga en sak vissa tjejer har ingen respekt dära kan inte ens säga hej liskom. Jag blir gaaaalen




//C


Midsommar

Midsommar var underbar, kl 9 vaknade jag och min älskling, gick upp och åt en myssig frukost! Sen tvätta vi av oss klädde på oss midsommar kläderna och åkte till Kista och handla en massa mat till kvällen. Det blev en mysig midsommar-lunch tillsammans med tjejerna, C och A, hemma hos H (Amore kom sen efter jobbet). Efter lunchen  så gick vi till en park i söder och dansade tunt kransen. DET VAR SÅ KUL. Det var flera år sen jag gjorde det och jag verkligen skratta ihjäl mig. Lite lullig som jag var! Sen på väg tillbaka till H så var alla jätte trötta, så det blev en vila för dem flesta men jag och H var uppe och plocka iordning från lunchen och förberede middagen. Sen drog jag och mötte upp min älskling vid söder station. och så var alla där!!

Det var en underbar kväll med galet god mat och glada människor. Mycket dricka och underbara blickar från min bebii. Jag hade galet kul tillsammans med tjejerna med, vi körde "jag har aldrig" men då fick ju inte killarna vara med!  Det blev väl lite sura miner för, det men så kan det gå.. Vid ett börade jag amore och K röra oss hemmåt. K var för en gångs skull galet full och skit rolig att vara med! 

Ätligen hemma blev det myss och sen så slocknade vi båda..Nu ligger jag i söngen värsta huvudvärken jag tror jag ska ducha snart helt död.. Sen blir det midsommar latino med min Bebiis.


                                                 

//C

Så tråkigt har jag

Så här tjejig är jag.... (Hitta den här på en annan blogg och är ju tvungen och testa jag med) HAHA

[ ] Du har fler än 10 nagellack. (har haft, men inte längre.)
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500
[x] Du har eller har haft lösnaglar. (Ett tag var jag beroende av lösnaglar!)
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder. (Lite för många kanske..)
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa. (Fortfarande en dröm, men jag känner mig som en ofta)
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma (nej eftersom hon inte bor med mig eller i samma stad så är det svårt)
[x] Du har haft rosa på ditt rum. (ljus rosa tapeter, en gång i tiden)
Totalt: 6

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret. (Jaa det är ju sååå fint)
[x] Du har alltid din mobil med dig. (Jag är lite av en babelmaja)
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan. (Jag försöker men håller det sällan)
[x] Du älskar att gå till frisören. (UNDERBART)
[x] Du solar hellre än att bada.
Totalt: 5

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Disneyfilmer (lejon kungen och aladin är ju favoriterna)
[x] Ljus
[x] Blommor
[ ] Mjukisdjur
Totalt: 7

DU SHOPPAR/HAR SHOPPAT PÅ:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[x] Victoria's secret (jag beställde en kräm där i från, när en vän var i USA)
[x] H&M
[] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[x] NK (Vinter jakan)
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[x] Sisters
[x] Annan affär
Totalt: 7

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[x] Oh my god!
[x] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta
[ ] Fabulous
Totalt: 5

DU LÄSER:

[ ] Frida
[x] Cosmopolitan
[x] Glamour
[ ] Elle
[x] Teen Vouge
[ ] Bravo
[x] Solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
Totalt: 4

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabethtown
[ ] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[x] Ciao Bella ( Jätte bra!)
[ ] A Walk To Remember
[x] Sweet Home Alabalma (En riktigt bra tjej film, Jag tycker den spelar upp min historia lite.Som den var förr iaf)
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[x] John Tucker Must Die (Hahaha, har roliga minnen ur den filmen)
[x] The Holiday ( Romantiskt som fan, Ligger och funderar på om man kanske ska se den i kväll)
[ ] Girls United
[x] How To Lose a Guy In 10 Days
[ ] The Hot Chick
[ ] My Girl
Totalt: 7

DU BRUKAR KOLLA PÅ:

[ ] Lost
[x] Top Model (När det går på repris, och jag hinner, Jag jobbar den tiden)
[ ] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives (Hatar attt tänka på att jag missat typ 4 avsnitt i rad=( JOBBAR)
[x] The Simple Life ( När det gick på tve.)
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[x] Laguna Beach/The Hills ( Jag älskar the hills som fan!, Det bästa som finns, alltid fina kläder o grejer!)
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes
Totalt: 5


DU TYCKER ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[x] Jessica Simpson (Vacker som fan)
[ ] Mariah Carey
[x] J-Lo (Både i film och musik)
[x] Britney Spears (musiken)
[x] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[ ] Hilary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
Totalt: 6

Totalt: 52

Får du 0-20: Är du en tjej???

Får du 20-30: Pojkaktig tjej.

Får du 30-40: Rätt så tjejig.

Får du: 40-50: Du är en tjej!

Får du: 50-60: Du är riktigt flickig.


Haha jaaa det var väl det jag viste! =)
Nu ska jag sova en kvart sen upp och fixa mig sen i väg o jobba


 


Ska/Vill göra lista Sommar 2008

Vi tar det från Juni då ganska tråkigt att läsa gamla saker.
 
18/6 Sveige spelar och jag ska vara i Kungsan och skämma ut mig

20/6 Fira Midsommar tillsammans med nära och kära

28/6-30/6 Åka till Göteborg med Amore och I , Sen har jag frågat tjejorna får se vad dem säger!
 
30/6 Födelsedags firande för kusinen som blir tonåring 13 år!

7/7 Jag och Amore firar våran ett års dag tillsammans, och då blir det förhoppningsvis något kul, Hotel och bubbel kanske? På dagen blir det iaf födelsedags firande för svärmor som fyller 52 år.

I mellan allt roliga blir det mycket jobb som tar över och ,någon mer resa till göteborg får det också bli innan Agusti.

Grilla som en galning

Fiska

Sola,Bada

Jobba

Festa

Dricka
 
24/7 Amore fyller 22 år! Och jag får lön dagen efter!! :@

3/8-10/8 Grekland tillsammans med H,N,och M kanske med S? Fan vad vi kommer ha det kul!

11/8-12/8 Tvätta och sova!!

16/8 M fyller 18 år, =( och jag är inte här ?! Fan va knas, men jag lovar att hon kommer få en pressent hon sent glömmer.

13/8-20/8 Åker till Turkiet Alanya Beach Club Doganay, tillsammans med min andra halva!! Underbart

Tillbaka till skolan, jobb och helvete efter två mysiga veckor i värmen.

7/9 Jag fyller 18 år och då jävlar smäller det! Fan vad jag kommer tycka att det är jobbig nu under sommaren!

Har inget mer o göra, kan man väl säga eller jag kommer inte på något och nu måste jag åka i väg till mitt tråkiga jobb. men först ska jag ta en villa på 15 min så jag orkar jobba till 21.00


//C


Veckan har börjat!

Ännu en ny vecka med jobb =) Men denna vecka blir iaf ganska kort, och kort är bra! Jag kan inte sluta lee. Jag och min pojkvän har bokat värsta drömresan! Eller det verkar som det iaf 4 stjärnigt hotel i Alanya 100 m från straden helt underbart! Jag kan knappt vänta till agusti månad först åker jag med tjejerna till grekland vilket kommer att bli galet roligt! Sen bara tre dagar efter kl 07 på morgonen åker jag och min bebis till Turkiet! Helt underbart kommer det att bli!
Just nu känns det inte äns jobbigt att jobba! För att alla pengar behövs verkligen. I dag ska jag till jobbet vid två tänkte jag ska jobba i 7 timmar, får se om jag är lika glad när jag kommer hem, höhö..


Och snart är det midsommar hur kul som helst, förra året var jag i Italien så det blev inget för mig. året innan kan jag bara minnas som underbart! Var med tjejerna på min balkong i min förra lägenhet som jag bodde i tillsammans med mamma. Vi satt där hela natte och sjöng på boten anna, och drack shots. haha vilket liv! I år blir det hem till H, där kommer hela gänget samlas, jag hoppas amore följer med också. Vi ska hämta med oss olika saker, jag ska stå för färsk potatis och gräslök med glädfil =) Midsommar maten är inte något jag verkligen längtar till måste jag säga, hade hellre grillat faktikst. Men men är det midsommar så är det! Fan va tiden går snabbt!

//C
             
AMORE 13/8-20/8 JAG DÖÖÖR AV LÄNGTAN! =)

Nu är det äntligen helg

God morgon min tråkiga blogg =)

Ligger här i sängen helt naken och ensam, höhö. Så himla tråkigt väder ute i dag, men det skadar inte mig är bara så jäävla glad för att det är helg! =) I dag spelar Sverige jag hoppas det blir Kungsträdgården, de skulle verkligen vara kul och se matchen där. bara det inte regnar just då.. Jag tror att Sverige kommer kvitera den här matchen. Det hoppas jag på iaf! =) Senare på kv'llen blir det grillning på gärdet tror jag underbart mysigt jag ska dok bara grilla korv har inte pengar till något godare hihihi..

I går efter jobbet åkte jag hem och träffade min älskling, han hade gjort så fint i vårat sovrum spikat upp en stor spegel och sat upp tavlan och allt. känns jätte fint nu verkligen! =)
Sen åkte vi till Kista och gick på Bio det blev the happening, en skräk film  eller thriller var det nog mer, som fick mig att tappa hakan! Alltså den var verkligen obehaglig. Den handlade om något slags virus som kommit in i New york. Och spred sig genom parker först och främst. Folk dog på dem mest konstiga sätten och man får följa med när människrona försöker kommar bort från viruset, men ingen vet vad det är, så det är skit svårt!
Det var en del i filmen som gjorde att jag verkligen hoppa upp ur stolen, det var när dem är hemma hos en tant mitt i ingenstans, hon var skit obehaglig och plötsligt blir det tyst och dem filmar mot en stor fett docka, från ingenstans dyker hon upp! Jag skrek så att hela bio salen hoppa till, hahaha!


JAG VILL UTOMLANDS NU! (ITALIEN FÖRRA ÅRET, ROM)


Tråååkigt i väntan på bebiisen!


1. Exakt ålder? 17 år och 9 månader och 5 dagar
2. Var bor du? Hjulsta
3. Bor tillsammans med? Min pojkvän hans och hans mamma
4. Husdjur? Damråttor
5. Färg på hus? Röd?
6. När är du född? 7 september 1990
7. Klass? MP06lil
8. När tar du studenten? 2009
9. Något jobb? telekomunikatör
10. När ska du sova ikväll? Sent i väntan på mannen
11. Duschat idag? Naaj bara håret höhö
13. Kramat någon idag? Jaa=)
14. Pussat någon idag? Ah i går natt när jag kom hem
15. Vad har du ätit idag? två makor och nudlar
16. Dagens klädsel? Randig midjekjol, legings, och vit line
17. Dagens smink? Mascara, ögonbrynspenna, sol puder
18. Dagens sötnos? H min bästa kompis=)
19. Dagens roligaste? Att jag tappa gardinstänget i huvudet?
20. Har du många vänner? Mänga bekanta men nära vänner njaa dem jag har hos mig nära betyder allt
21. Hur många har du kysst? Kan räkta på händerna....nästan
22. Vem kramade du senast? H och A när vi sa hej då
23. Hur många ggr har du haft sex? kan man räckna sånt det är omöjligt snälla jag bor med mannen!
24. Hur många har varit otrogna med dig? Ingen hoppas jag
25. Har du pojk-/flickvän? Jaaa <3
26. Vem pratade du med i telefon senast? Mamma
27. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Amore

FAVORIT:
28. Film? We on the night
29. Låt? Många
30. Mat? En fet köttbit med klyft potatis och rö vin sås
31. Dryck? Ramlösa alla smaker!
32. Färg? Vit
33. Stad? Rom
34. Land? vet inte?
35. Ämne i skolan? Samhälle
36. Årstid? Sommar

SENASTE:
37. Personen du tänkte på? Amore sakar han nu
38. Personen du kysste? Min sambo
39. Gången du spydde? valborg tror jag, var nära i natt
40. Gången du grät? I dag
41. Pizzan du åt? Någon vecka sedan hör i hjulsta
42. Gången du var i Göteborg? Under påsken
43. Gången du var i Sthlm? Just nu
44. Gången du var full? I går och i da när jag vaknade
45. Gången du var hög? Never!
46. Personen som såg dig gråta? Amore

ANTINGEN ELLER:
47. Svart eller vitt? VIT
48. Hund eller katt? Hund
49. Ut och festa eller hemma och mysa? Hemma och mysa
50. Tv-spel eller datorspel? Tv-spel
51. Singel eller upptagen? Upptagen
52. Lunarstom, helgon eller Playahead? Playahead :$
53. Ragga eller bli uppraggad? Inget typ :S
54. Big Brother eller Paradise Hotel? Big brother
55. Svart hår eller blont? På mig själv - just nu ljust, men jag pendlar som fan
56. Blåa ögon eller bruna? Bruna
57. Choklad eller lakrits? Lakrits
58. Göteborg eller Stockholm? Stockholm, mamma kom tillbaka!!
59. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
60. Coca cola eller fanta? Coca cola
61. Pizza eller kebab? kebab
62. Randigt eller prickigt? Randigt
63. Älska eller älskas? Älskas
64. Leva eller dö? Leva

ANTAL:
65. Personer du älskar? Väldigt många...
66. Personer du hatar? Ingen.
67. Personer som sagt jag älskar dig? Många men få som jag tagit till mig det i från ,ett ord som ska mennas på riktigt!
68. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Fem plus en hund hahah midsommar för antal år sen! 
69. Glassar du ätit på en dag? vet inte tre?
70. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen
80. Gånger du haft minnesluckor? Många... hehe
81. Gånger du varit hög? Ingen
82. Personer du saknar just nu? En :)
83. Gånger ditt hjärta brustit? en gång för mycket. men inget jag bryr mig om nu*=) Mitt hjärta är helt och älskat!

VEM:
84. Vill du kyssa nu? Min amore
85. Ska du träffa imorgon? h och A, H ska göra en tatoo
86. Sjöng du senast för? Vet inte ?
87. Hade du senast en msn konversation med? Mamma
88. Spelade du tv-spel med senast? Amore
89. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Min älskling jag längtar snart snart!
90. Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingen eller ju kanske en..
91. Förtjänar att dö? Ingen det är för mycket att begära men kanske han kontrollanten som gav mig en böter på 1200kr i går
92. Vill du sova bredvid inatt? Han som jag kommer snart!

VAD:
93. Gör dig glad?
Sommarlov
94. Gör dig ledsen? Tjafs men amore...=(
95. Vad vill du helst göra nu? Äta upp min man haha
96. Önskar du att du slapp göra? Jobba i sommar
97. Vill du ha nu? hel kropps masage
98. Önskar du dig i födelsedags present? Pengar och kläder!
99. Längtar du till? Min och Amores ett års dag och Göteborg
100. Tycker du om dina betyg? Kunde inte blivit bättre ;) neee skoja bara.. fyra Vg resten tre G.
101. Ångrar du i ditt liv? Inget jag vill dela med mig av. september förra året den 11. de som känner mig vet!
102. Är det bästa som har hänt dig? Oj.. jag vet inte mycket =)
103. Hur mycket är klockan? 02.59


I<3SOMMAR

Nu är det sommarlov helt jävla underbart. Fy fan vad jag har längtat efter det här! sovmornar och bara ta dagen som den kommer. Det bästa med mitt jobb är ju faktiskt attd et räker med att boka in sig sedan så jobbar man vilken tid man vill på dagen och minst fyra timmar! Så jag kan faktikst planera mina dagar rätt bra ändå =) KÖR BARA!

Jag pratade med en 98 årig gubbe i dag på jobbet, jag tror jag gjorde hans sista år fantastiska. Han hade inte pratat med någon tjej på flera år kändes det som. Aldeles ensam men pigg och glad än då. Jag gjorde hans dag ännu bättre. I bland är det underbart att göra nytta=) Han var tacksam! Förutom detta har jag blivit velsignad minst 30 gånger i dag. Gud måste älska mig! 

Jag måste få tilllägga att jag är kärare än någonsin och att jag är världens lyckligaste med min pojkvän
 I LOVE YOU KNÄPPIS 

             

//C

RSS 2.0