GÖTEBOG

I Onsdags kom jag och älsklingen fram till efterlängtade Göteborg, till mamma syster och Danne. Jag har saknat dem som fan trots att det inte alls var länge sen jag var hos dem. Leyla min barndoms  kompis, hennes mamma och bror och vän var också här. Och det är de ännu i dag. Onsdagen spenderades hemma tillsammans med 8 andra, alltid fullt hus nere i Göteborg. Vi åt gott och spelade lite karokie och sedan det bästa vi körde mitt älsklings spel "med andra ord" Jag döör, det är skit kul! Men här hemma i Götet körs det med andra regler så jag var inte så mallig efteråt, trodde jag var bättre än vad jag var... tyvärr. Massa drinkar och skratt och sen var det säng dags.

Igår så vaknade vi alla rätt sent och åkte till lekochbus landet och klättrade en massa, men större delen av dagen spenderades på bandyplanen.=) Vi kom  hem  med värk i många delar av kroppen. Hemma väntgade även mamma som hade laget en jätte god köttfärsås och sen var det spel igen. Leyla, Sari och Anna vann än en gång. Jag somnade i minälsklings famn till filmen "God luck chuck". Men det gjorde inte så mycket har sätt den förr och den är grymt bra.

I dag har vi varit i nordstan hela dagen och bara sprungit runt  och handlat och tittat en massa. Jag hittade äntligen mina höst/vinter skor, som jag verkligen dog för. Trodde aldrig att jag skulletycka att dem var så fina men dem var grymt fina=)  En fika på det och sedanmer springade i äffärer, vi var liksom nio st som  gick runt tillsammans så det blev en del stopp. Höhö=) Vi fikade också på "köttbulls cafet" Det serverade världens största köttbullar, smakadeav syrran dem var skit goda med. Nu har jag Leyla och Jaime lagat middag och vi har hunnit äta den med, tagit en mysigt bubbelbad tillsammans med älsklingen och kollat på idol. Tiden går snabbt och snart ska man hem igen. Kommer hem påmånadg så jag missar mitt första porv den veckan.  Ush jag har såmycket skolarbeten och prov som MÅSTE göras. Gissa om det är svårt när man är 9 personer i en trea? Svar JA!


Nee nu ska jag hoppa in i soffan och mysa me TAJKON nr 2. (nr 1 är morbors familj)

FI**A

Jag skulle klippa till min lugg idag eftersom det har blivit alldeles för lång o jag var sugen på att ha den nere i dag. VET INTE VAD JAG TÄNKTE PÅ, jag kan inte sånt här. Det lev helt nätt och för kort. Så nu får jag leva på hårband i typ en månad och sen gå till frisören..



SER NI DET SER HÄMSKT UT HAHAHHAHA =(

EN TILL VARNING

Efter en hysterisk natt så vaknade jag i lördags och jag var absolut inte gladare då inte. Jaime försökte prata men jag kolla inte ens på honom. Det här får inte hända mer, det är inte kul att nästan varje gång man har drukigt ska det blir tjafs. Nu får det vara slut på det kände jag. Jaime gick till jobbet den dagen utan en "hej då puss". O jag bara låg i sägen och titta på tv. Åt nudlar och gamade pocorn, jag var fett sur jag kunde inte släppa det! Han sa så dumma saker bläääh!
Han kom hem sen med en stor bukett rosor i handen, och hade till och med dragit någon timme tidigare från jobbet. Självklart kom det fram ett litet leende, han förstod iaf att han gjorde fel right?  MEN jag var ju tvungen att vara lite sur mer, bara någon timma mer. Och så blev det jag tala om vad jag tyckte och han höll med. kvällen slutade i varandras armar där vi somna gott.

I söndags kunde verkan han eller jag sova, Jaime vaknade kl 6 på morgonen ny tid och jag vid 9?! Vi gick upp och höll söta Videl, Mia och Svärmor sällskap vid frukosten. Sen gick vi isäng i gen någon timma. Men kl halv tolv vaknade jag, vi skulle ju till Barkarby, och leta present till min syster. Det blev en helt del tittande i butikerna. Men inget till Syrran, vi åt också middag där på Mangal kolgrillen det satt bra=)  Sen var vi på ikea vi ska göra om vårat badrum golv o väggar så vi köpte lite ny inredning, och en ram och handtag till våra byroer.

I dag är det är tvätt dag vi ska ju åka till göteborg snart och ingenting är rent. Sedan ska jag horjobba. ORKA

       



VIDEL,MIA, VIVI O ALEXI ska åka till Chile i sex månader, I gonna miss you!


HAHA VILKEN KVÄLL

Nu har klivit upp från den andra sängen, vaknade av att Jaime var sen till jobbet så jag klev upp och börja städa. Är äntligen klar och sitter och bara chillar nu. Kankse möter Nicole eller Leyla lite senare och tar en fika.

Går kvällen var gallet rolig, det börja med att Hedvig var lite sen, och jag tänkte fine den här kvällen blir ju lyckad, VI kommer aldirg hinna vidare? Men vi gick in till Nivå och tog några för drinkar träffa lite gammla vänner från fööööör! Sedan drog vi två vidare. Vi gick till Hedvigs favorit ställe i medis och Darack en varsin drink, vi hade skit kul tillsammans en massa prat om framtiden och våra drömmar. Sedan ringde Sandra och bad oss komma till Ice, vad fan hände med tappas? Vi hade tillräkligt med sprit i kroppen för att tacka ja iaf, men först blev det burgerking och chili cheese. Ice var helt okej man fick iaf sitt platser snabt även fast det var fullt med människor. Men alla kvällar tar slut och denna med så det var dags att röra sig hem igen, med ett par fötter som skreeek på hjälp. Hedvig och jag prade hela vägen hem eftersom ingen annan höll oss sällskap.

Juste vi tog lite bilder det skrek om dem såå fula!

När jag äntligen var hemma började jag bli lite orolig för Jaime, han var också ute och hade inte hört av sig på ett bra tag. Så jag ringde upp han, han var på väg hem. Då kunde jag känna mig lungn och somnade djupt....Tills att han kom hem och var lite för full som vanligt. Han förstörde min kväll började säga förlåt för att han gjort något dumt , och då frågar jag vad, så sa han att han kom sent. VAD FAN är jag för tjej jag skiiiter i om han kommer fyra eller fem, sov bara inte borta för de får inte jag! Oh jag blir fett sne, han grinnar och säger att jag vill leva mitt liv utan han, blablabla. Varför ska hor alkoholen göra vissa männsikor dumma huvudet. Det slutade med att jag gick o la mig i andra rummet tårarna fanns inte. Jag var arg inte ledsen! Om blikar kunde döda skulle de verkligen ske i natt ska jag säga dig.

Jahap nu har man fått vara glad o arg i samma inlägg =) NICE

FREDAG

Wuuuuhuuu! Det är äntligen fredag helg snart, YES jag är så förbaskat glad för det. För vet Ni/jag, jag sööör att skoltrötthet och jobbtrötthet och sömnlöshet! Inte nog att det är helg utan det är lov också =) Men två dagar ska jag jobba iaf sen blir det Göteborg och antagligen en hel del plugg....Det är en massa prov som väntar inför veckan efter lovet.... Men men, i dag blir det nice jag och Hedvig plus några till ev ska sätta oss på något mysigt tappas ställe och ta några drinkar mot kvällen. Skönt att äntligen kunna göra något iaf. Det ska bli kul tror inte dte blir något festande efter, men hey ingen har sagt aldrig!


Nu ska jag fixa håret sen dra till skolan, undra om det blir mina nya favorit skor i dag?

AMOR VINCIT OMNIA

Jag är alltid varit en kärleksfull person, jag älskar kärleken helt enkelt. Jag skulle nog inte kunna leva utan kärleken och nu kan jag nog inte leva utan han som fått mig att älska den ännu mer heller. Jag drömmer om famtiden om förlovning och barn. Skulle jag inte få något av det så skulle jag vara olycklig, jag vet inte varför jag tycker att det är så viktigt. Men det är liksom så romantiskt. Tänk att få vakna och kolla på personen man älskar mest av allt, och tänka det där är min fästman. Det är så fint, det är underbart. Jag älskar allt som har med kärleken att göra, jag är ju också ledsen och olycklig ibland allt är inte alltid som man vill att det ska vara. Men när det är så här bra, när man känner alla dem här känslorna då vet man att det kommer att bli bra igen. Jag tror på det till hundra procent. Men nu kommer jag till det som stör mig mest av allt. Jaime han hatar sånt här prat, han gillar inte ens att skoja om sånt eller små prata om förlovning, som kan hända i framtiden. Han är en riktig mans man, det gör min galen för jag älskar ju sånt här! Jag är en planerare helt enkelt.



SÅ DET SÅ

FINASTE

Igår var inte den roligaste dagen i mitt liv iaf inte på dagen. Somnade alldeles för sent och var tvungen att dra till skolan skit tidigt kändes det som! När man väl är i skolan så är läraren inte dära. Men vi var duktiga ändå jobbade på som gallningar, men man hade ju önskat att man viste om det, hade hällre pluggat på hemma idag när jag ändå är ledig. Saken är den vi gick på piss teater vid 19 tiden, med svenska klassen den sög! Vi har redan läst hela pjäsen men att se den på teater gjorde inte den bättre, utan bara sämre. Jag är besviken, och desutom fick vi lov att sitta där i 3 och en halv timme?!?! Kom hem vid kvart över elva typ om inte senare minns inte.

Men min amore gjorde kvällen underbar ändå! Han låg i sängen och vänta på mig, vi drak te och myste till solen gick up känns det som. Spelade en massa the sims också, haha vi byggde grymaste huset, som jag ska möblera klart nu! Jag är en riktigt torsk för min älskling skulle kunna göra allt för honom." Hoppar han hoppar jag", jaaa ungeför så jag döööör för dig Jaime! Fick hem världens finaste skor i går också som han hade lagt undan åt mig, han viste att jag ville ha dem så gärna så innan dem tog slut köpte han dem åt mig. Men jag ska självklart betala det till han. Men att han köpte dem gjorde mig super glad!

Idag vaknade jag vid 12 och skulle träna lite på min träningscykel. jag orkade i tre minuter. Jag vill inte ens prata om det, jag suger på att träna jag är så himla otränad. Jag måste komma på någon träningsform som jag tycker är rolig. det är bara de att det känns som om jag inte har tid.

Jaa jaa nu måste jag äta något har fan inte ätit frukost ens.

JAJAJAJAJA

Veckan har varit riktigt skön faktikst. Lördagen tillsammans med Layla och hennes mamma var otrolig mysig, vi hann prata om en massa gamla minnen och springa runt i kista centrum i hela fem timmar. Jag hittade ett par jätte söta nyårs skor på Din sko som jag vill köpa. Kankse blir min lilla present denna månad. Nått måste man ju få när man jobbar. Kvällen slutade bra,var hemma med älsklingen och kollade på Mamma mia. Den var skit rolig, och det höll vi båda med om. Nötter film cola och en massa mys tillsammans med den man älskar mest kan det bli bättre?

Men nu är helgen slut och tillbaka till rutinerna igen. skola och jobb, men jag känner att jag börjat sega lite på jobbet nu det finns liksom inget flyt jag orkar inte mer. Jag jobbar en dag den här veckan och känner mig halft förstörd? 4 TIMMAR det är nada. Men på det stället förvandlas dem till 30 timmar...
Fridays ringde föresten fick inte jobbet jag sökte. Men det skadar inte mig det var ändå piss lön så jag får väl se vad jag ska försöka mig på nu. Det lutar på café comple i kista, känner några där som kanske kan flörta in mig.=)



SKÖNHETS SÖMN

Gårdagen blev jätte mysig vi satte oss på Chaplins och åt en god plankstek med ett glas vin till. Det var dunderbra, Mathilda och Nicole åt god pasta i stället och de var också skit gott måste jag säga. Det blev en massa svaller och prat om ingenting. Det satt bra på veckans avslut! Eftermiddagen så blev det faktiskt att dra hemåt till Jaime och våran bebis Nala. Vi spelade lite spel, åt choklade och drak cola. Sen skulle vi kolla på en film men vi båda slocknade ganska snabbt.

I dag vaknade jag av att Leyla en gammal vän till mig ringde och sa att hon var i Kista centrum med sin familj, och ville att jag skulle komma förbi. Strax där efter ringer söta Nicole och vill kolla i äffärer och handla lite. Och sedan Jaime som ska jobba hela kvällen som vill på bio i kväll. Så det var bara för mig att kliva upp från min skönhetssömn och börja städa, för det är ett måste. Nu ligger jag här i sängen och väntar påbatt gå ner till bussen, det blir ju så att jag möter upp Leyla en stund eftersom att det var hon som ringde först. Och sedan ska jag lämna matlåda till min man också. Hur det blir men bion vet jag inte, vi är brooooke just n jag har hundra kr i plånboken och Jaime har noll på sitt konto och kan inte öevrföra något eftersom han är på jobbet. Men vem säge att bio hemma inte funkar får väl köpa någon billig film och göra en mysig piknik för två på golvet, det blir väl mysig det med?


 

Röda veckan är över så det blir verkliiiiigen mysigt HAHA!


ÄNTLIGEN HELG!

Nu är jag hemma från min långa dag i skolan. Har duschat och tänkte ta och vila en stund innan jag börjar fixa i ordning mig för kvällen. I dag är det iaf bestämt, det blir ut och äta plankstek med brudarna! Äntligen säger jag bara. En god bit kött och några öl med tjejerna kan det bli bättre? Det var aldeles för länge sen vi träffades allihoppa!

Jag kan inte släppa de som hände Katinka, att behöva föda ut sitt efterlänktade barn dött, måste vara det hemskaste man kan göra. Jag förstår inte att sånt händer, jag gör verkligen inte det. De är inte rättvist.

Ah nu ska jag försöka vila någon timme innan de dags att toppa luggen och noppa brynen.



Kom och tänka på en sak jag älskar verkligen min älskade Jaime, och jag är överlycklig att jag har han, viste ni det kanske ? =)

JULIA

Den 13/10 tidigt på morgonen dödsföddes min gudmors efterlängtade dotter Julia. Patrik och Katinka hade blivit världens bästa föräldrar. Och jag lider verkligen med dem. Bara för två veckor sen satt jag med dem och gosade med magen. Julia skulle föddas i slutet av den här månaden! Jag kan inte förstå att sånt här kan hända när graviditeten nästan är slutförd. Det är orättvist, en människa som verkligen gjort allt på rätt sätt, hon åt inte ens skinka för att det på något sätt kan skada. Det är sjukt, hon var så ordentlig med allt! Jag hoppas verkligen att dem orkar möta omvärlden snart igen. Och att dem gör ett nytt försök, jag vet inte vad som gick fel, men jag hoppas dem en chans till.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag har jag varit på arbetsintervju på Friday´s jag tror att det gick bra det verkade som det iaf. Han verka ganska farsinerad över mig som person. HÖHÖ. Men men vi får se, är själv lite osäker eftersom det är så dålig lön i retaurant barnshen. Men får se hur shemat skulle se ut om jag nu får jobbet. Kankse kan jobba kvar på det jag har nu också då. Men ska iaf skriva ut CV.n i morgon och försöka gå ut med dem i veckan! Det var trots allt det första jag försökte på.

Nu ska jag öppna min burk cola och mysa med Jaime, är helt slut efter den här dagen istan.


EN VACKER BLOMMA

Nu sitter jag här i sängen tillsammans med Jaime och tittar på en geishas memoarer på kanal 9. Den filmen ligger lätt på min topp 5 lista. Om jag bodde i Tokio skulle jag också vilja vara en Geisha, Sökte lite jobb igår bland annat på Hard rock och Fridays. Fridays ringde idag men kunde inte svara får se om de ringer igen.


MIN DRÖM

Jag har hittat min drömlägenhet. Där jag vill bo tillsammas med Jaime länge länge. Den är bygg 2006 och kostar runt 875 tusen kr i dag. Om gud vill så får vi den för en miljon. Jag vill de är min dröm, den är perfeckt.




LIVET HAR SINA ONDA STUNDER

CV:n är avklaratd och plugget lika så. Pretty Women är slut och nu sitter jag här vid burken igen. Jaime och jag har myst en del i sängen tillsammans med cola och choklade. Det behövs ibland.
Behöver inte säga så mycket mer än att jag känner mig lite lättare i hjärtat idag.
Pratade med mamma idag och berättade lite om mina små "utbrott" och hur jag känner att jag blir träffad av allt alla säger speciellt Jaime. Hon sa till mig att hon också har sånna dagar och hon trodde det berode på att man går och tänker på saker som morfars död i det omedvetna och när man känner sig lite träffad, av något det behöver inte vara något speciellt så vill allt det undermedvetna bara komma ut.
Det finns igen förklaring jag vet men det är så svårt att glömma. Jag tror att både morfars död, mammas flytt och min och Jaimes abort tär på mig som fan. Känns som om jag går sönder ibland.

Men bara ibland, alla har sinna dagar right?



SÖNDAG

I dag är ännu en dag som jag planerat in för mycket på. På något sätt känner jag mig alltid trött på söndagar, men ändå så tror jag att jag orkar göra allt som är tänkt att göras. Jag hade tänkt skriva ett nytt CV och söka lite jobb på internet. Och sedan har jag ungefär tre spanska läxor och en jävligt jobbig text i svenska att läsa. Plus att jag har tänkt åka till kista och byta två par chinos från Cubus som jag inte gillade. De har en annan model som är mycket finare som jag ska byta till. Sen vill jag leta höst skor också, fick födelsedags pengar från min  morbror och kusiner i går så äntligen kan jag köpa ett par nya skor! Men just nu känner jag mig för trött  på allt, tänker iaf börja med att skriva om mitt CV, för då vet jag att jag pluggar efter, det är 'nå något som MÅSTE göras. Kläderna kan vänta till imorgon.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag måste bara får skriva av mig lite det är trots allt min dagbok, jag är så trött på alla människor runt om kring som påvärkar än negativt. Jag tycker att man ska vara glad och ledsen tillsammans med sin vän. Man ska helt enkelt sitta där på axeln och vara så som personen själv är, och förstå och uppmuntra eller bara vara glad. Tyvärr är inte alla människor på det sättet och det tycker jag är trist. Jag vill så gärna behandla folk så som jag själv blir behandlad av de, men ibland är det svårt att vara en lika dum själv. Jag tycker bara att man kan vara lite mer osjälvisk ibland och inte tänka på hur man själv hade gjort eller helt enkelt vara inte negativ mot den som är glad. Hur svårt kan det vara att vara glad åt ens väns beslut eller situation?
Jag säger inte att jag är posetiv och glad åt alla hela tiden, men jag har börjat fundera på det här mer och mer den senaste tiden och jag tycker att jag själv blivit en bättre person mot andra. Och kanske är det för att jag själv insett att jag inte alltid levt ett liv på rosor, och jag har inte heller alltid varit posetiv. Men det är dags för en ändring, jag vill inte att mitt liv ska vara omringat av negativa personer.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag vet inte vad det är med mig, de senaste dagarna har jag varit allmänt grinig och ledsen när jag varit hemma. Jag har varit så himla glad i väntan på Jaime, och sedan han allt bara brakat, jag vet inte varför men bara ett litet fel, ett fel ord eller en fel blick har gjort mig ledsen. Jag har brytit ner i gråt för ingenting och verkligen inte kunnat hejda mig själv. Det har har självklart tärt på Jaime också eftersom han inte förstår vad som är felet. Och när jag väl blivit lugn och försökt och förklarat har han varit så förstående men trots det fortsätter jag. Så jag har frågat mig själv, vad är det som är fel, är jag inte lika kär längre, mår jag inte bra här, vill jag tillbaka till Göteborg och mamma, är det skolan som gör mig förstörd? Minna svar bli då dessa: Jag är hur lycklig som helst ingen kan vara lika kär och förälskad som jag, jag är imponerad av hur långt vi kommit tillsammans under samma tak, det trodde ag inte. Jag skulle inte vilja ändra på något, utöver ett eget boende med han såklart.  Jag mår vist bra här hemma men skulle bara vara skönt att få möblera och måla hur man själv vill. Jag mennar bodde jag hemma skulle jag nog inte tänka så men eftersom jag inte bor hemma hos mamma så känns det lite skumt att inte ha sina egna saker framme riktigt. Så det kommer kännas anorlunda när vi flyttar. Skulle mamma flytta tillbaka skulle jag inte flytta hem igen, så det är nog bara att det är långt bort som stör mig. Skolan pressar än så klart men inte mer än något annat. Jag finner ingen förklaring för mitt beteende. Jag kanske känner mig underlägsen, men varför? Jag känner att jag inte kan ge han lika mycket som han ger mig. Är det kanske därför jag blir så nervös och ledsen för ingenting? Är allt för bra för att vara sant, har jag blivit beroende i kärleken och är så rädd att förlora i denna eviga lek så att jag bryter i hopp istället? Eller är det alla föra årets katastrofer som får mig så här?

Jag vet inget svar på det här, det ända jag vet är att jag måset sätta stopp på mig själv för annars förlorar jag han som jag älskat och delat mitt liv med i över ett år. Och det är de sista jag vill och klarar av.

Jag ville bara skriva av mig lite nu ska jag sätta igång med CV:n


JAG KAN KNAPPT VÄNTA

Det blev ingen plankstek med tejerna i går, men deremot fick jag äntligen träffa Kim och Nicole igen på en fika på 60. Det var ett tag sen sist så det var skit mysigt att få sita med dem och bara prata om allt och ingenting. Allan kom förbi lite senare också, det var trevligt. Men efter någon timma orkade inte mitt huvud mer, jag fick världens huvudvärk på jobbet, och hoppades på att den skulle försvinna men det gjorde den inte. Så när Allan och Nicole väl hade kört hem mig, la jag mig i sängen och ville bara stänga av allt. Jag tror jag är för stressad, men för vad vet jag inte. Mådde så jävla illa och kunde inte ens ha tvn på. Det hjälpte bara att sova.

Idag vaknade jag ensam i sängen Jaime var redan på jobbet. Och jag börja kolla på nya bostäder. Men inget nytt hade kommit. Nu måste vi sätta igång och söka lånelöfte. Tänk om vi inte får något? :O Jag dööör då, längtar verkligen efter att få starta något helt eget med min älskling. Allt känns så bra tillsammans med han och just därför tror jag verkligen på det här! Jag kan knappt vänta tills vi börjar vårat liv tillsammans helt på egna fötter! Det kommer att bli så underbart!

Annars har jag varit hemma hos mina kusiner i Bålsta hela dagen och firat av Luca som fyllde 19år för ett par dar sedan! Det blev pansarotti och prinsess tårta mmm va gott. Men nu är jag hemma igen fick skjus av min "kusin" Prisilla och hennes pojkvän, gissa om jag blev glad. Jaime är inte hemma ännu han är på ett annat kallas hos hans syster dotter. Men han lär väl komma snart. =)

LOVE

EN NY DAG

Haha gud vad patetisk. orkar inte ens nämna denna dumma grej. Ush säger jag bara. Nu ska jag iaf i väg till skolan och sedan blir det jobb för min del. Kanske äter ute med tjejerna. Läste i Hedvigs blogg att det kanske inte blir så. Akil ska ju åka snart:( Men då blir det något annat jag ska hitta på iaf och jag hoppas Jaime är öppen för planer.

JAG ÄR VÄRLDENS BÄSTA TJEJ

I dag är jag ledig som vanligt på torsdagar. Och för en gångs skull ska jag inte jobba heller. Klev upp rätt tidigt i dag och satte mig vid datan på direkten och börja kolla bostadsrätter, Jaime o Jag planerar att köpa en lägenhet istället. (Eller snarare Jaime). Det är ju så himla svårt att få en hyresrätt idag. Efter två timmar vid datan, tog jag mig i kragen och klev upp ur sängen. Och vet ni vad jag var duktig! Jag rensade skåpen med lakan, fixade äntligen alla mina kläder i lådorna, torkade till och med dörrar och lister och så stor städa jag hela rummet och toaletten. Jag är bara världens bästa tjej idag! Men nu är jag klar med allt och funderar på att ta en dusch och sedan fortsätta vårat lägenhetssökande. I morgon är det skola i gen och sedan jobbar jag till 19. Men efter det ska jag äntligen träffa mina underbara brudar! Jag har längtat som fan! Vi ska ut och äta plankstek och ta en stor kal öl till. Det kommer bli nice. Jag måste bara säga att min och Jaimes middag på Hard rock var underbar. Jag år självklart dem populära ribsen, Jaime åt en god stek med potatismos och brokolli. Mm det var gott och så fick det bli husets röda till. Gissa om jag var glad efter!Efter middagen gick vi vidare till Coffeehouse och tog en Chai latte. Sedan bar det hemmåt. TACK Amore för en jätte fin kväll. <3

HEMMA IGEN

Som sagt hade vi ett litet mini släktkalas igår för mig. Min söta gravida gudmor och man kom över och vi åt en grymt god middag, med avokado med skagenröra till förrätt och fläskfile spett och potatis grateng och en underbar sallad till varmrätt.

Jag fick också en massa fina pressenter bla en Moet campange fett dyr :O Den ska jag spara till studenten (Hoppas jag) En jätte praktisk smyckeskrin, och en svart väska. Allt detta av min underbara Gudmor + man. Sedan av Stuvfars mor fick jag en jätte söt tomte från fyrklöver. hon är 90 år och ville verkligen ge mig nått så söt mitt första julpynt. Som sagt fick jag en diamant ring av mamma, syster och Danne. Och en massa kläder.

Är jätte nöjd men den här helgen och med firandet kunde inte bli bättre!

  

FIRAR ÄN IDAG

En månad efter och jag firar minfödelsedag i dag med. Gudmor + man kommer hit och stupappas mamma. Och så  blir det god middag och goda drinckar! önskar jag hade kameran med mig tyvärr glömde jag den hemma.

Hahaha måste bara säga att Jaime fick mig ett gott skratt i natt då han ringde och var så full. Ja han var inte lite full han inte. Stakarn nu är han på jobbet och krigar men en ganska så stor bakfylla. RÄTT ÅT HONOM :D


HAHA

Jag hade fel det blev ingen nordstan, utan det som stod på shemat var först "klädkällarn" En billig klädäffar med rätt  fina saker faktikst,  kom hem med de ena o det andra. Efter de skulle vi till Liseberg men jag vill hellre till Hard rock ,men i stället för något av det så åkte vi och köpte kines mat. Åkte hem och kollade på Camp rock,  skit bra kompia  av HSM.

Mamma köpte till mig. 
En ljusgrön tjocktröja
Legings
Strumpor
En långärmad legingströja med tryck
En annan Grå
En svart t-shirt
En svart tröja med krage
Satin lakan

I LOVE IT!

Jag köpte från Gina.
 
Tjocka leggings
En klänning

GÖTEBORG

Igår kom jag framtill Göteborg, härligt härligt. Äntligen fick man träffa familjen igen,  det var fööör länge sen,sen sist. I går blev det bara pizza och tv-tittande. Och så fick jag min fina födelsedags pressent en ring från guldfynd som jag önskade mig. TACK.

I dag har jag faktiskt bara legat isoffan och kollat på gamla fotton från då jag var liten. De försöker tänka på vilken bild de ska använda på min skylt, på studenten. Och så visa de värsta MONGO bilden. "Jaa men man ska ju ha den fulaste bilden man kan hitta på skylten?" NEJ verkligen inte snäälllla säg att de tar en annan!

Mitt huvud vill inte sammarbeta idag. Jag har världens huvudvärk men nu börjar den tack och lov försvinna. Vi kanske ska dra in till nordstan snart och titta runt, eller det är de jag tror vi ska göra iaf,mamma säger inte vart vi ska.

Fick en glad överraskning från min älskling som smsa mig och påminde att det var "våran" dag på tisdag. Och eftersom vi inte gjort något tillsammans ensamma på läng. Ville han se om jag skulle jobba. För han ville ut och äta då. Och självklart kan jag ändra på shemat lite ;) älskar verkligen den uppmärksamheten jag från i från honom. Ibland känner jag mig inte alls tillräklig han gör ju så himla mycket underbara saker för mig. Men vänta bara den dagen då jag har den möjligheten. Te amo bebis you r the best!


I LOVE IT

Denna dag har verkligen sugit GET BAFFE, som jag brukade säga förr. Det har inte varit några givande lektioner och jag har verkligen inte fått ut något av att gå på lektionerna heller. Jag är så jävla SNE på min j*vla rektor som inte kan förstå att vi faktikst är trööööga på matte och behöver en riktig lärare som är pedagogisk och kan lära ut på ett bra sätt. Han vi har nu är liksom student och är själv ny inom att lära ut. Och så får han vår klass?!?! Matte B skulle vara klart för länge sen snart slänger jag bökerna i rektorns ansikte och där kan dem gärna sitta kvar!

Hur som helst har veckan vart helt okej. Både jag och Hedvig har börjat se saker på annat sät vilket gör att vi blir posetivare som människor i skolan! Och det är ett stort plus, man kan ju tillsammans göra skolan liiiite roligare iaf. God lunch på det hela gör ju oss matvrakar ännu piggare också. Men denna dag söög som sagt.

I dag hade jag tänkt o jobba men så kom jag på att det är ny månad och om jag hade jobbat i dag, så hade det inte påvärkat på lön som jag får nu ändå, så det gjorde inget att jag hoppa över. Dessutom så var jag tvungen o hämta mina biljätter till Göteborg, och nu så måste jag ju packa. För i morgon blir det kramas med syster och mamma! Älskling följer inte med, det är jobb för honom och dessutom är det skönt att få lite egen tid med mamma också. Men som vanligt när jag är utan honom så blir jag så gnällig och saknar han alldeles för mycket! Det blir säkert bra,måste bara säga att jag är så otroligt lyckligt lottad att jag har dig amore, ingen i världen kan känna den lycka som jag känner tillsammans med dig. Allas kärlek är olika, och jag skulle inte vilja ändra en secund eller en del av våran den är perfect!

I LOVE IT


RSS 2.0