BÅLSTA

Nu är jag i bålsta och solar och badar kom hem till huset en liten stund bara för att hämta korv och sallad som vi ska äta på stranden. Det är verkligen underbart att vara ute på "landet" när det är så fint väder! Jag älskar det här. I går var jag också ute en heldag på stranden med Jaime och hans vänner vi cyklade till årstabad från Hjulsta det var jätte hälrigt. Älskar hur dagarna bara flyger iväg när man är ledig. Men så fort jag tänker på måndag får jag ångest. AJA nu ska jag iväg igen!

PUSS

ÄNTLIGEN

Nu har jag jobbat min sista dag. Ska nämligen ha en liten minisemester här hemma i Sverige och bara njuta. Jag har inte varit ledig en hel vecka sedan jul. Känns helt sjukt jag behöver det här mer är någonsin, känner verkligen hur mycket energi jag kommer ha när jag ska tillbaka till jobbet. Jag hoppas det blir så i alla fal! Tänker inte planera dem här dagarna mer än att jag ska bada och sola så mycket som det bara går för sen är det isolering i en månad på kontoret, haha. Och efter det blir det att resa till Malaga i TRE veckor det kommer bli super skönt, jag längtar verkligen. Vill verkligen åka runt så mycket som möjligt i hela Spanien och göra någon båtresa också. Vi har gått om tid så det lär någ bli av.

I morgon ska jag träffa Nicole på dagen innan hon ska jobba, vi ska lägga oss på fältet och sola. Sen får dagen komma som den kommer. Föresten jag är skit glad att jag åkte till Kista i går jag hittade ett par jeans shorts för 199kr på Cubus och sedan en jätte söt mörkblå kjol från bkbok för endast 124 kr. Den var verkligen jätte söt den går typ lite över knäna och sen så går den ut ganska mycket =) Men nu blir det inget mer fatta hur mycket jag ska handla i Spanien, jag har ju tid också haha.


SOLIG DAG

Kom nyss hem från smedis där jag vart med Mathilda hela dagen. Det är underbart med sol specielt när man själv hinner njuta av den. Vi passade även på att äta lite sushi och det var perfekta hela dagen. Träffade på en massa oväntade typer och det var okså hur kul som helst. Hur som helst nu ska jag åka till Kista galleria och titta lite jag behöver ett par jeans shorts och några toppar. Det får absolut inte bli några onödiga köp nu. Jag har faktiskt inte råd för det. slösade en del i går det blev mer än bara några öl med jobbet.  Hej så länge! / C

VARNING FÖR KLAGOINLÄGG

Jag känner på mig att det här kommer att bli ett riktigt klagoinlägg så jag börjar med allt det posetiva jag kan tänka på just nu.. Som ni alla vet så har mr sol vågat titta fram vilket har inneburit en härligt dag på smedis tillsammans med de allra bästa. Det var verkligen skönt att inte behöva stressa till jobbet i dag, då jag valde att börja kl 17 istället. Äntligen fick jag chansen att njuta av solen och värmen. Känner mig genast mycket gladare! MedAns killarna spelade fotboll låg jag och Mathilda och Chakad (förlåt de e också man) och pressa i solen i våra tränade kroppar (förlåt igen chakad du är tränad). 

Men för att återgå till mitt klagoinlägg ringeR min chef mig typ två timmar innan jag börjar jobba idag och verkligen ber mig komma till jobbet på en gång för att alkis Idun är sjuk? Jaahap hej då solen, jag kan ju verkligen inte säga nej heller. Så där sitter jag i 6 timmar och ringer på talonger medans alla andra solar, jag vill också! Saken är den nu börjar jag tänka på löner och så där och jag känner inte att jag bör sitta och göra någon annans arbete när jag vet att dem får en så mycket biffigare lön än mig. Är det fel att tänke så? Jag vet inte men jag börjar bli deprimerad på mitt jobb, som förra sommaren när jag grina så fort jag gick utanför dörren såkänns det. Jag behöver verkligen semester jag åker inte förens i slutet av augusti det är så lång tid kvar. Och jag har yttligare att vikariat kvar på mitt jobb 40 timmar i veckan ensam på kontoret, intervjuer och samtal- jag kommer dö. Saken blir inte bättre av att veta att min lön inte kommer motsvara det jag hoppats på, en engång så jobbar jag för en person som får fett lön medans jag som tar alla rester får sitta på min 105:a i timmen. Jag säger bara en sak jag älskar verkligen mina chefer speciellt Camilla hon är guld för mig, jag älskar personalen och jag har träffat vänner för livet, men jag tycker inte om den platsen jag hamnat på. Jag trodde att jag vid det här laget skulle sitta på en högre plats, men det har visat sig att jag får slita sönder mig i deras rester. Efter sommaren så ska ett annat företag få smaka på mig!

Hur som helst i morgon ska jag njuta och bli ompysslad först ska jag möta upp Hedvig och ta tag i vår naturkunskap kurs, sen ska jag fixa naglarna, efter det blir det att möta up Mathilda och Malanie för en lite vin vi alla fyra och lite shoping sedan ska vi dra vidare och äta en god middag. Jag tänker inte bry mig att jag ick piss lön med tanke på hur mycket jag jobba den här månaden. Den här månaden ska handla om mig och bara mig jag behöver uppskatta mig själv för det jag gör.

OCH SÅ VAR DET MÅNDAG IGEN..

Ja, jag inte direkt haft tid att sitta vid datorn den här långhelgen kan man ju säga. Ska försöka sammanfatta den för er

.


JAG JAIME OCH MATHILDA PÅ MIDSOMMAR

Fredag, midsommar: Jag satt hemma och åt sill i min ensamhet (de sa jag kanske redan)? När vi väl var hemma hos hedvig blev det en massa vin och otroligt många grillspett för min del. Det var jätte mysigt alla var där, tack Hedvig för att vi fick va hos dig<3. Efter några omgångar vattenpippa och lite kortspel så var det dags att dra ut. Vi drog till en nytt ställe och som jag redan viste så var hela satn vår. Ingen väljer väl att gå ut på midsommar? Men vet ni vad, vi hade jätte kul ändå. Det är ju sällskapet som räknas;) Kvällen avslutades på max med Allan och Nicole sen var det dags att åka hem, det var perfect!


MIDSOMMARLATINO

Lördag, midsommarlatio: På lördagen vakna vi väldigt sent, jag fruktade en baksmälla men jag klarade mig. Yeeei. Vi åt en riktigt helgfrukost med allt möjligt till. Städa lite och sen så var det dags för midsommarlation som ligger på ängen här i närheten. Där träffa vi upp Jaimes vänner och vi åt choritzo och drak massor av öl, kolla på keffa uppträdanden och såg latino folkdans- det var väl inte så märkvärdigt. Men kul hade vi. Sen så mötte vi upp Mathilda, drog hem till oss och lagade kvällsmat. Vi drak upp vinet från gårdagen och spelade kort. Men nu kom även segheten fram från gårdagens firande så vi satt på en fim och yttligare en film sen somna vi sött i vår stooora säng.

Söndag: Jaime vaknade och drog till jobbet och jag + Mathilda åt frukost. När Jaime kom hem hjälpte han oss att koppla in datorn i tvn och utan att borsta tänderna eller göra någon annan nytta satte vi på tv.n och börja spela the sims2 på LSD skärmen. Han fick inte stopp på oss. Men efter fem timmar var det dags att laga mat. Efter maten fortsatte vi att spela tills att vi blev hungriga och gick och köpte chip och annat gott. 12 timmar senare daka vi till en film.

och så nu sitter jag här och funderar på om jag ska spela lite till. Det gick inte så bra för oss, eller vad säger du mathilda? Jag tror nog att jag ska göra det. Jag har inte gjort en massa nytta i dag på jobbet så jag kan gott göra det.

Puss så länge!




GLAD MIDSOMMAR

Jahap nu är vi i mitten av sommaren, underbart- semester tider för de flesta. Själv ska jag jobba hela Juli men jag är glad ändå. Idag ska jag träffa upp mina tjejer och grabbarna vi ska vara hemma hos Hedvig och grilla och spela lite spel och bara ha galet trevligt tycker jag. Sen blir det utgång för dem som vill, det kommer bli så kul! Förra året gjorde vi ungefär samma sak men då så firade vi midsommar lunch tillsammans också. På tala om det så har jag ätit lite sill precis och det var sååååå gott! Ingen i min la familja tycker om sill så jag fick gå och köpa en jävla burk själv:p Jaimes mamma åkte till norge igår. Det behövdes också jag och Jaime behöver tid för oss själva- helt själva <3.



Nu måste jag sätta i gång här hemma och fixa i ordning mig ska ju till hedvig om någpn timme bara. Hoppas ni får en underbar dag!


JAG LEVER





Jaime åkte till Göteborg i dag med jobbet, fan vad jag är avundsjuk. Så nu sitter jag här i min ensamhet. Skulle egentligen börja ett i dag men jag orkar inte!! Jag ville sova ut och tvätta kläderm göra lite nytta hemma helt enkelt så jag börjar fem i stället. Vet inte vad jag ska hitta på i dag vill inte bara åka hem iaf så tråkigt när man är ensam, men ändå rätt skönt? I dag tittade min älskade vän solen fram och det är skönt det. Hoppas att det blir fint väder på midsommar också så att man kan vara lite sommar fin, det känns som om man är så "höstig" nu bara för att det är regnigt.

Jag såg  Marley med Jaime i förregår innan vi skulle somna.. Ni måste se den, den är sjukt bra och väldigt sorligt jag dooog.

KÄRA DAGBOK

Jag funderar på att ta en sista minuten tillsammans med Hedvig, Akil och Jaime förstås, nu innan eller efter midsommar. Jag måste bara se till att vara hemma tills 1.a Juli. Problemet är bara att Jaime inte är ledig förens nästa månad och då jobbar jag- dålig planering i sambo livet. Men Oh jag vill verkligen i väg på en semester med all inclusive så att man verkligen kan njuta och inte bry sig om pengar. Det är liksom nu man har möjlighet. Fast jag skulle ju kunna åka utan Jaime, men vill inte heller känna mig som tredje ljulet. Vi får se vad som händer. Orkar jag vänta till agusti verkligen?

Hedvig tack för en skit rolig kväll i lördags vi hade verkligen det jätte mysigt, goda drinkar och ett riktigt fyllekäk på mcdonads. Nu ska jag iväg och jobba jobbar till nio i dag. The boss är sjuk så jag ska se till att alla gör bra resultat.


Jag känner på mig att den här sommaren kommer bli en bland de bästa!


NU ÄR SOMMAREN HÄR FÖR MIN DEL

Ni vet när man inte bryr sig om klockan blir för mycket, när man skiter i att gå och lägga sig, när man går ut i sista secund för några kalla öl eller goda drinkar med tjejerna. Då är sommaren här. När man grillar och röker vattenpippa då är sommaren komplett. Och det är just vad den här veckan innehåller.

I förregår efter jobbet gick ja till Nivå för att träffa upp tjejerna för några drinkar. Efter det blev det en tur med Fadi i hans fula bil:p Och ännu ett par drinkar på nått överklass ställe. Sjukt goda var dem iaf. Igår hade vi bestämmt grillklväll med hela gänget det är ju sällan man har tid för sånt så man måste passa på under sommaren, tråkigt nog dök inte alla upp. Men vi hade kul ändå, det blev en massa vin. lite vodka, vattenpippa och massor av mat. Det här är typ något vi MÅSTE göra minst en gång i veckan när det blir riktigt varmt.

Snart ska jag iväg till jobbet, jobbar bara 4 timmar idag sen så ska vi bowla med jobbet efter så tänker jag försöka dra med några vänner från the work ut på yttligare lite kul. Så nu sitter jag här med finkläder, för man vet ju aldrig om det blir någon utgång. Och jag har inte tid att fixa och trixa på jobbet.

Bjuder på en bild i segelflygplanet innan jag drogs upp i luften!! Tack morbror<3



HEJ DAGBOK

Nu är det bara att jobba för fullt, inga bortförkaringar att skolan tar död på en, haha så är det! Ska snart i väg till jobbet och lyssna på lite intervjuver eftersom det är de jag ska syssla med hela juli månad. Den här månaden blir det lite lungnare mer ringning och inte lika långa daar. Anledning man får inte ringa åtta timmar- det blir inga bra reslutat. Så nu är det dags för mig att lämna Nordic fundraising iaf efter sommaren. Eller åtminstånde hitta ett till deltidsjobb. För jag måste faktikst jobba heltid om det ska gå i hop. Det finns så mycket som man vill hinna med och jag har bara ett eller kanske tå år på mig innan det är dagst att plugga igen så man vill jobba så mycket som möjligt nu. Jaja klockan tickaar se sen!


NU ÄR JAG STUDENT 2009

Den 5/6 kl 9.00 möttes klassen upp för en campaign frukost ute i regnet, det gjorde inget att vädret var som det va. Vi hade super kul ändå och allt var på topp. Kl 10 var det dags för gruppfotografering och sedan skulle ensamfotot tas också. Vi drack och var gladast i världen. Sen var det dags för en sista lunch tillsammans på EDICON gymnasiet. Lärarna hade gjort en massa fina tal till oss och även några elever valde att tacka skolan. Nu började föäldrarna sammlas utanför skolan och det knöt ihop sig i magen, vi ska ta studenten. Fan vilken känsla. Nu ville vi bara springa ut och krama om familj och vänner. Men lärarna höll oss kvar en liten stund till, dem hade gjort en jätte fin teater till oss och så sjöng dem någon låt. Sen var det bara stipentium och betyg kvar. Melanie fick ett av stipentierna. Grattis gums<3

Äntligen ut ut skolan föralltid först var det SPklassen sen var det vi, MP. Vi faucka ur skrek som fan och så sod dem där alla som jag ville var där för min skull, jag var lyckligast i världen. Campaign och massor av blommor och nallar runt halsen. Efter kramarna och lite tårar var det äntligen dags för flaket. Det tog ett tag innan vi kom i väg eftersom att folk som inte skulle med tvingade sig på ändå. Tillslut kom vi iväg vi lyckades pricis missa regnet och vi fick en aldeles underbar och inte minst blött flakresa. När vi klev av hade det gått ungeför två timmar och det märktes inte. Morbror kent plocka upp mig och Jaime och snart var vi på mottagningen.

Där var alla samlade endast för mig hela Jaimes familj och så min så klart var där. Det var perfect exakt som jag ville ha det. Kunde inte bli mer nöjd. Maten var perfect, utsmyckningen och välkommstdrinkarna var utsökta allt var bra! Tack mamma och alla andra som var med och ordnade det här för mig. Jag fick även en massa fina presenter men dem berättar jag om i nästa inlägg, jag fick bland annat åka segelflygplan i lördags och det kräver ett eget inlägg.

Slutskivan var sådär, hade det inte varit min student hade jag nog gått vidare men det var kul för en engång fick vi chansen att träffa klassen och massa andra underbara människor från skolan. Inget kunde bli bättre, allt var perfekt. Jag ville inte att dagen skulle ta slut. Jag kan knappt fatta att jag faktikst aldrig mer behöver gå till edicon. Det är nice!


















Mer bilder från mottagning osv får komma i ett annat inlägg nu måste jag iväg puss och hej!

STUDENT

Jag klickade mig nyss in på Hedvigs sida och jag kan bara hålla med henne om texten hon skrev på "we made it!!" Snart kommer jag också rycka in och skriva ett lika trevligt inlägg det är ett måste. Vilka tider vi vartit igenom tillsammans. Det här är inte slutet, det vet jag. Men det känns ändå lite jobbigt att släppa den här delen av livet som ändå varit så stor. Gud hur ska det gå i morgon om ögonen redan är tåfyllda?

Jag är iaf jätte brun, jag duschade nu på morgonen, och färgen är typ lika stark som innan. Är super nöjd. En liten nakdel var att jag var lite torr i ansiktet vilket har gjort det lite fläkigt men det går nog bort ska du se. Nu ska jag iväg till skolan och lämna in dator och matkort. Juste! Jag drömde yttligare en mardröm om studenten, vi skule flytta fram studenten ända till sista oktober pågrund av något som stod i tidningen. TÄNK om det skulle bli så? Då skulle de vara trippelt så kallt. Det kanske var en dröm som tala om för mig att jag ska vara glad för vädret som är nu?


LOVE IT

I dag var jag och Hedvig och testade på lyxvarianten av brun utan sol, spray tan på rådhuset. Det blev ett super fint resultat och "bikini" linjen av trosan syndes direkt. Nu kommer jag säkert att gå och bli beroende av det här. Ser ut som om jag varit en vecka i solen and I love it! Sprayen lutade inte alls äkligt på väg hem men nu känner jag dok hure jag stinker BUS, tur att Nicole inte lura ut mig i dag. Jag fattar inte vad det är med mig, i två dagar i rad har jag somnat överdrivet tidigt jag har satt på tvn och slocknat på typ en secund. Och i dag när jag kom hem så la jag mig för att titta lite på tv innan jag börja med min pedikyr och jag somna. Jag måste börja propa i mig vitaminer eller något, hur ska det här annars sluta?

I morgon ska jag i väg till skolan en snabbis och lämna in mat kort och dator. Sen ska vi själklart äta en sista lunch tillsammans, i skolan alltså. Efter det måste vi in till stan och köpa tutor till flaket. Sen ska jag förstärka min bränna med ändast tio minuter i cancer sängen.


Inte riktigt så brun, men nästan.


Solbränd, sexiga naglar, fint hår, kan det bli bättre?


DET ÄR BARA TRE DAGAR KVAR!

Det slog mig idag när jag satt i skolan och gjorde min sista uppgift i gymnasiet, att det faktiskt inte är mer än tre dagar kvar. Mycket saker återstår att göra innan den stora dagen. Sminkningen måste testas, kläderna måste prövas, håret måste lockas, kroppen ska bli len och brun, ja de är helt enkelt skit mycket kvar, men just nu känner jag ingen stress det kommer bli den bästa dagen i alla fall. Jag hoppas dock av hela mitt hjärta att vislipper regn.. SNÄLLA?

Mina naglar blev föresten skit fina, det blev inget zebra mönser hon hade inte material för det tillgängligt men det blev fransk med lila stenar på fyra fingrar. Jag är nöjd och det är huvudsaken. Nu har jag tittat klart på the hills det känns skit tråkigt att det är slut för denna sesong. Men nu ska jag locka håret och se om det blir bra!

PUSS

HÄRLIGA SOL, KOM TILLBAKA!

I går åkte jag in till skolan en snabbis för att fixa klart med flak skylten med mera. Sen sprang jag och Hedvig raka vägen till Erikdalsbadet och solade. När vi åkte dit var tanken att vi skulle bada och äta glass men istället blev det inget bad och en stor pommes. Vi är roliga vi. När jag kom hem satta jag mig ner för att skicka in en sista dum uppgift i organisation och ledarskap. Jag tror det var den snabbaste och kortaste uppgiften jag skickat in till Hoffman, men vet ni vad jag bryr mig inte bara jag inte får IG i slutbetyg för att jag sket i den? 

Mitt ansikte har blivit jätte konottrigt jag tror det har med solen att göra. För jag har varit jätte duktig med rengöring den senaste veckan. Jag är torr lite här och var och det känns inte som det brukar. Gaaah det är jobbigt. I går satt jag med en djuprengörande ansiktsmask som skulle göra huden len och fin. Men de funkade inte heller. Hoppas att det blir bättre tills på fredag.

Snart ska jag i väg och fixa naglarna hos Katarina på Apollo sol. Jag tror det blir vitt och svart glitter i nått zebra liknande mönster.

Puss så länge kära ni!


RSS 2.0