GOTT NYTT ÅR

Nu ska jag åka till Kista och köpa väskan jag prata om i går, sen kanske vi åker och solar, sedan är det bara och böra fixa. Detta måste göras.

åka till kista
handla väska,hårspray och hårnålar
sola
dusha
smörja in kroppen
fixa håret
sminka mig
klä på mig

sedan blir det mat och tolvslaget firas hemma. Sen är det fest hemma hos Rodde jag och jaime öter upp resten och åker en taxi dit!

Mitt nyårslöfte få plats i de gamla jeansen!

PUSS PÅ ER!


ÅRET SOM GÅTT I BILDER

NY ÅR 2008
  

KRYSSNINGEN, JANUARI
  

ETT SISTA FARVÄL, 9 JANUARI


IRLAND, FEBRUARI
 
 

ALLA HJÄRTANS DAG


FEBRUARI
 

PÅSK I GÖTEBORG
  


EN DAG I APRIL
  

NICOLE 17ÅR
  

HEDVIG 18ÅR
  

VALBORG
  
  

ITALIENSK MED JAIME 2/5
 

SKOLAVSLUTNING


MIDSOMMAR
  

GÖTEBORG, JULI
  
  

ETT ÅR MED ÄLSKLING ,7 JULI
  

18/7 NALA KOM
 

KIM 18ÅR
 

HUSVAGN PÅ RÖSJÖN
  

JAIME 22ÅR
 

GREKLAND
  

TURKIET
   
 

VÅR KRÄFFSKIVA BARA JAG OCH ÄLSKLING


JAG 18ÅR
  
 

GÖTEBORG, JAQUELINE 9ÅR, NOVEMBER
  


JULEN
 

JULBILDER HAR NI JU SÄTT, JAG HAR DEM INTE HÄR.

 


 


TVÅTUSENÅTTA

Tänk att i morgon när vi vaknar så är de 2009, jag tycker det är sjukt. Det här året har gått så fort både bra och mindre bra grejer har hänt. Mycket tråkigt hände i slutet av 2007 och mitt ny års löfte då var att se framot mot ljuset. För är det inte så att efter mörker kommer ljuset.? Jag tror på det och det är exakt så jag känner för det här året som gått. Det har faktiskt varit ett av de bästa åren i mitt liv. Jag har blivit mer självständig jag ser alternativ i allt, jag ger inte upp. Jag känner att jag vet vilka jag kan lite på och jag vet vilka som finns runt om kring mig på riktigt. Nya vänner har dykt upp på vägen, Melanie är en av dem som jag syftar på. Sommaren i göteborg och i stockholm tsm med mamma och alla var underbar. Min allra första resa ensam med bara tjejerna är gjord,det var underbart och ännu bättre nu i efterhand. Jag och Jaime åkte på romantisk semester i Turkiet och inte nog med det så träffar jag min pappa där som jag inte träffat på 13 år. Min syster håller på att växa i kapp mig och jag känner hur vi bara kommer närmare och närmare. Min morbror och jag är inte katt och hund längre vilket är ett stort plus. Jaime och jag ser bara framtiden vi ger inte upp lätt framtidsplaner är gjorda och lägenhet väntas inom kort (hoppas vi). Mamma och familj har köpt en ny husvagn och semester är planerad.

Det är alltså mycket posetiva saker som hänt 2008 för mig och min familj, jag vet, jag har missat en hel del. Men jag kan bara hoppas på att nästa år blir minst lika bra. Det är nästan läskigt att ge sig in i det nya året tycker ni inte? Jag mennar det är faktiskt nu år 2009 som jag kommer ta studenten och de är då jag på riktigt ska ut och möta stora världen så känns det. Jag vet inte ens vad jag vill göra. Jag känner stor press för det kommande året, betygen måste bli bra, kurser måste lägas till, jag måste jobba mera, vänner glider ifrån en och man måste verkligen kämpa för att det inte ska hända, så var det inte förr, och massa massa mer som bara måste göras.

Jag har tänkt att göra ett inlägg med en massa bilder från årets viktiga tillfällen och lite mindre viktiga, jag visar snart!
Ska sova lite först Jaime drog till jobbet nyss och gick upp 8 då vakna jag med. Men jag vill vara pigg till i kväll så de är väl bäst att vila lite iaf.


Vi i Grekland

HEJ SÅ LÄNGE!


TISDAG

Det var jätte trevligt att träffa Nicole idag vi gick runt i kista och tittat på allt möjligt, jag fick även höra på en ganska så arg Nicole men de löste sig på det hållet också, sedan så åt vi en god middag på Levinskys kycklingsallad med pasta och sweet chili. Det var Nicole som tipsa och de kommer nog bli mitt sallads hak. Vi hade iaf jätte trevligt prata om både de ena och det andra. Vi bestämde också att vi kanske åker på samma fest efter tolvslaget då vi bor ganska nära varandra. Vi får se hur med blir med det men de kommer bli kul i så fall.
Nicole hitta även ett par jätte fina svarta pumps enkla med otroligt fina, som hon ska få i från sin söta pojkvän. Jag köpte äntligen en plånbok jag verkligen behöver, tunna strumbyxor, svart sjal och lite smycken från H&M. Oh jag hitta en jätte fin väska på Bianco som jag tänkte köpa men jag gjorde det inte, fan va jag ångrar mig nu. Jaime hinner inte heller skit tråkigt för jag har ingen väska för i morgon och den hande varit jätte fin. Kanske hinner åka till Kista i morgon annars vi får se.

Jag pröva nyss min nyårs outfit......jag vill bara döööö känns inte alls bra längre jag vet inte hur jag ska ha mitt hår eller hur resten av mig ska se ut. klänningen var jätte fin när jag fick hem den men nu så tycker jag att den är för "söt" jag vet inte hur jag ska få till det riktigt. Oh jag önskar att fransklänningen fanns här som en räddare i nöden. Jag pröva även min klänning från förra året den kändes finare. Men jag vill inte ha samma, nej jag kan inte, inte samma iaf inte på nyår. Det blir nog bra till slut hoppas jag men det är bara de att jag inte alls är hajpad för det här, det känns som om det nya året kom jätte snabbt. Jag har liksom sista minuten planer förr var allt planert från början till slut, man fest sminak sig några dagar innan för att få det perfelt för dagen. Och nu så vet typ ingen vad de ska göra ens.
Snälla ge mig lite nyårs känsla iaf.


Detta kom jag hem med idag.


Tv.n som Jaime köpte till oss <3

KISTA CENTRUM

NÄ Sandra solar solarium som säkert väldigt många andra tjejer gör i dag. Så jag drar till Kista och möter upp kära Nicole i stället jag behöver ändå köpa ett par grejer inför morgondagen. Sen kanske det blir lite middag på det.
Sandra hinner jag nog med senare i kväll=)


Chao!

NY ÅRS FIX

Hej älsklingar!
Jaime har nu gått till jobbet vilket innebär att jag har haft tid att städa en massor, vi fick satin säng kläder av mamma som jag nyss bytt till, de är underbara. Nu ska jag snart börja fixa med mina naglar, jag filade på den väldigt mycket i går så två st ramla av! Det är inte min grejj det här men det ska nog går bra visar resultatet sen! Jag sa ju att jag skulle lägga ut bilder på alla fina presenter från i går. Men jaime har ju allt han fick på sig, så jag får visa det senare om han låter mig sitta vid datan de vill säga.. Jag har tvingat ut honom i kväll vi ska ut och jogga!

Efter att jag fixat de viktigaste inför nyår så som naglar och ansikte så ska jag nog möta upp sandra på en fika! Det var länge sen jag träffa henne, har saknat henne en massa! Nu måste jag skynda lite vet inte när hon hör av sig.



HEJ SÅ LÄNGE!!


HEMMA

Äntligen är jag hemma igen, jag har verkligen längtat efter dessa underbara kramar som jag nu får njuta av! Vi har bara legat och myst i sängen hela dagen och delat lite julklappar, jaime fick ett jätte fint guldkors ifrån mig, en halsduck och ansiksgrejer, Jag fick the sims 2, ska få converze och jeans. Berättar mer om allt i morgon och visar bilder nu vill jag bara njuta av min käraste armar!


HEJ DÅ GÖTEBORG

Nu bär det av till centralstationen och hem igen till min älskade pojkvän och min underbara katt. Kommer hem vid 18 tiden och sedan ängnas nog den mesta delen av tiden till min älskling! Kommer in i kväll med andra ord och berättar om hans fina julklapp!


SKA JAG, SKA JAG INTE?


   

Dessa hetingar från asos.com är jag otroligt nära att beställa hem, Jackan speciellt jag har varit ute efter en fusk pläls hur länge som helst och den här kostar just nu bara 600 kr. Och är skit fin den ser hur skön ut som helst. Frågan är bara om jag har råd med den trots rean? Ska jag ska jag inte? Jag låter morgondagen avgöra finns den kvar då så köper jag den!
väskan skulle passa perfekt till min nyårs klänning men den hinner ju inte hem och skorna var skit fina tycker jag. 

MAT

Nu har man ätit för dagen, det blev dill stuvad potatis med gravad lax och till efterrätt fick vi en smällt marängsvish som var otroligt god!
  


Nu ska jag gå och umgår med syster min jag åker ju i morgon, hörs senare! <3

EN NY



Jag vill ha denna dröm 12,1 tum LG LW25.
En otroligt fin läkerbit som passar mig perfekt, den är röd också vilket gör den riktigt het! Det ända problemet det är att den kostar 12 000kr. Olyckligtvis.




BESVIKELSE

Fan, vilken de stänger kl 20.00 backaplan stäng ju kl 16 och det var ungefär då jag kom fram, jag hann inte ens komma fram till H&M innan det stängdes framför ögonen på mig. Det är andra bullar i stockholm, där finns det gallerior som är öppna till 21 på kvällen. Nä mellandagsrean får vänta på mig tills att jag kommit hem. Jag kom faktikst hem med en liten sak iaf från vila, en tunnare brun midje jacka i fusk skin. En svart hade varit ännu bättre men jag är nöjd det var 50% från 550 kr till 275 kr. Det var ju jätte bra=)



BACKAPLAN

Nu ger jag mellandagsrean en andra chans. Visar i kväll vad jag kom hem med!

MAMMA VANN

Mamma vann men jag var nära, vi spela tjuv och polis.

   



Men jag deppar inte, jag har tur i kärlek i stället!




MI AMOR



Jag kan inte somna jag har så mycket kärlek i mig just nu som bara vill explodera ut över mi amor.. Jag har nyss suttit och smsat med honom och jag kan knappt vänta tills jag kommer hem! Fan vad det är underbart att vara kär, att ha någon som man verkligen känner att man kan dela allt med. Någon som lyssnar och någon som man helt enkelt känner sig trygg med. Men framförallt någon som man har roligt tillsammans med. Jag längtar efter alla roliga saker jag har att tala om för honom. Vår lilla bebis där hemma hon kommer säkert bli överlycklig när jag kommer hem hon med. Det känns bra det här ändå man måste vara ifrån varandra ibland för att känna den här sortens längtan, jag längtar ju efter honom när jag är i skolan och på jobbet med men det här är anorlunda, ett förhållande behöver det.
Oh jag undrar om han ens blir glad för sin julklapp, haha är sååå nervös. Kom och tänka på att jag måste köp något till bebis katten också innan ja åker hem.






EN ÖGONSTEN

Monia plosjö fick sin vackra dotter tillslut, underbart söt !

Jag längtar efter den dagen då jag är mogen för att ta det stora steget och bli mamma. Tänk vad mycket i livet som förändras. Men tänk också vilket mirakel det är att skapa något så fint, ett liv. Jag har längtat länge, ända sedan den dagen för lite mer än ett år sedan, ja ända sen dagen då jag fick de där moderskänslorna har jag längtat. Men jag bestämde mig efter gymnasiet och inte innan. Det är inte långt kvar till jag klarat mitt mål och kanske, kanske är vi då redo. Men inget kan sägas i förväg jag kanske vill plugga vidare på en gång till sjuksöterska och vi kanske vill resa en del innan vi blir föräldrar. Det är ju trots allt mycket man ska tacka nej till innan man tar för stora beslut. Man behöver inte ändra hela livet men man måste poängtera vissa saker till en början iaf. Jag mennar det är inte heller hundra procent säkert att Jaime och jagvill vara med varandra om ett år (jag hoppas på föralltid men vad som helst kan hända). Om jag blir ung mamma efter studenten så kommer jag enlig mina planer i dag jobba ett år innan, ordna de kurser jag behöver för att komma in på min lilje. Och efter mamma ledigheten är det bara att söka in. Jag menar om man har mål så lyckas man eller hur?


Pante skulle bara ut och springa sen blir de spel......

SPEL TIME

Jag vet inte vad jag gör med mitt ansikte.. Jag försöker ta hand om det tvättar av med smink rengöring varje kväll, tvättar ansiktet ordentligt på morgonen användes bra produkter och krämer för att inte torka ut huden eller feta till den. Men trots min nogranhet så kan inte jävuls äckel finarna dycka upp, under de mest onödiga stunderna. De syns inte, men det stööör mig. Kan någon gullig läsare ge mig något råd tack?
Jag kom på att jag varit lite fett den här veckan julmat, ost, chips kan det kanske vara boven i problemet?
Kanske de kanske.

Tittade nyss på andra programet av körslaget det var ju riktigt bra. Har inte riktigt bestämt mig för vilket lag som ska få min röst, men det hänger på Nane. Göteborg åkte ut det var ju bra tycker jag för de var inte bäst.

Nu blir det spel. Hej så länge!


LERUM BADPALATS

Det är typiskt, i går  när jag satte mig i soffan mot kvällen knde jag hur en urinvägsinfektion var påväg samtidigt som jag inte kunde sluta nysa, som tur var så slapp jag urinvägsinfektionen den försvann. Men förkylningen sitter kvar. Det är väll bara jag som kan ha en sådan otur när man ska gå och bada dagen därpå? Men jag gav inte upp hela bad dagen utan mamma, syster , Danne, Leyla, Pante och Jag klev upp riktigt tidigt. Vi var i badhuset kl halv 12 och efter ca 5 timmars lek så var vi helt slut. Nu väntar maten det blir kyckling ris och curry sås, oh vad jag längtat efter mammas curry sås, den är så god.

Nu är det inte långt kvar jag är snart hemma i min sköna säg med min älskling, fan vilken hemlängtan jag har. Trots att jag saknat mamma och syster som bara den så är mitt hem med Jaime. Borta bra men hemma bäst!


LITE AV JULKLAPPARNA


Dior halsband finns bara i ca tio tusenså jag är stolt,
de två stora har läppglans och ögon skugga i.


Jätte fin nessisär, två perfymer, buddy skrubb, pimer för sminket,
hand kräm solbuder brun spray.


Underkläder, hårshampu,viberator,presentkort H&M och Ducka,
ljus spargris handgjord ask av syster och massor av mer!

<3

Faramin min "syster" hon är nu i  20:e veckan och väntar sitt andra barn med en underbar festman. Jag är otroligt glad för hennes skull, att hon är så stark och underbar mamma inspererar mig att en dag bli lika underbar mamma själv. Synd att vi så sällan hinner träffas eller matchar in varandra bara..
Kolla in henne här och ge henne lite respons för den braiga person hon är!

MELLANDAGS REA...

Mellandagsrean var inte SÅ "galen" i år tycker jag, inte här i götet iaf. Det kryllade av människor men rean lyste inte upp något specielt tyckte jag. Kanske har Leylas mamma rätt som säger att man bör vänta till januari rean, vad tycker ni?
Jag vet inte kanske var jag lite för hajpad på att handla något, men jag hitta lite saker. Bland annat ett par siden handskar till nyår, lösögonfransar, mössa, gell för att reparera mina naglar, glitter och ett armband. Sedan så köpte jag Jaimes julklappar, mer om dem får ni veta när han fått klapparna. hade jätte gärna hittat en tunare jacka typ en fusk päls eller skinjacka och en plånbok men det kanske kan vänta till nästa månad..

 

Nu har jag har suttit i en timme nu för att försöka fixa till mina förstörda naglar men det gick inte så bra trots att jag lagt på nytt material och försökt att fila bort så mycket som möjligt av bubblorna. Så syns det ändå det känns inte alls kul det här. Men jag har iaf fått alla pengar tillbaka frisör ägaren gjorde exakt som hon skulle hon lyssna på kunden! Så det kommer garanterat bli nya naglar hemma i stockholm. Kanske dessa håller under nyår så kan jag göra nya där efter. Nyårs palnerna går framåt men inget är bestämt än så länge så vi får se. Hoppas på något kul bara.
I morgon blir det lerum badpalats, bra för hela kroppen! 

Nu kom mamma hem och nu ska spel spelas!


    Min goda lunch från idag!

NORDSTAN

Nu drar jag Leyla ochPante till nordstan! Mellandags rean väntar på mig =) !
Jag behöver blandannat ett antal nagellack,handkräm, plånbok,kalender, strumpbyxor med mera, sen får vi se som jag hittar några fina jeans och möjligvis en tunnare jacka. Jag lovar att visa bilder.

Tänkte även varna er för nagelmaterialet Extrem, eller på hon som fixa min naglar dem har efter fyra dagar släppt på alla fingrar på fidorna så att det bildads luftbublor man kan liksom skala av materialet. Verkligen inte bra! Så nu innan det bär av till stan ska jag ner dit och begära pengarna tillbaka! För så här ska det inte se ut jag vet.






EN CHIWAWA I BEVERLY HILLS

Filmen jag och syran såg var skit bra, fan va vi skrattade den var bland en aV de bästa filmer detta år måste jag säga! jag till och med fick tårar lite då och då. Ja den gav allt en film ska ge späning glädje och sorg!
För er som inte läst eller hört något om denna film så handlar den om en väldigt bortskämd chiwawa som aa får allt den vill och mycket mer, Cloe äter oxfilé till middag och har stora vackra diamanter runt halsen, tills den dagen då en inte lika ansvarig systerdotter får ta hand om voven, Cloe kommer bort i mexico city och inte nog med det hon blir även hundnappad. Inlåst i buren möter hon en vän en shefer som ska hjälpa henne tillbaka till beverly hills där hon hör hemma. Men det är inte så enkelt den ondaste hunden av dem alla är ute efter Cloe labradorens ägare han en plan han vill pressa Cloes familj på miljoner. Nu gäller det för systerdottern att hinna före hundnapparna! Filmen är super bra jag kommer nog tvinga med Jaime på denna när jag kommer hem och om inte annat köpa hem den sen!


Nu har jag hunnit med att jogga i 45 minuter ätit och dushat, nu ska jag åter gå till min familj och spela lite spel. I morgon väntar mellandags rean på mig!

Ha det bra och god fortsättning! <3<3<3


GOD MORGON

Jag har fått världens skönaste sömn i natt, öronen fick verkligen vila från gårdagens ståhej. Nu har en sen frukost ätits upp, lax och lite annat gott från julbordet. I dag är det väl en slapp dag för de allra flesta och då passar bio perfekt! Jag och min kära syster ska gå och se på "en chiwawa i beverly hills" i dag. Den verkar jätte rolig erfekt för oss tror jag då min syster är 9år. Men jag  återkommer mer om filmen då jag sett den. 

Lite bilder från gårdagen! Tyvärr hittar jag ingen bild som visar min vackra klänning från Nelly, men jag ska leta!

 
Jag och Leyla                   Jag syster


Förrätterna

 Den goda campange drinken jag gjorde
Jaqueline öppna mest klappar

Vi spelar Disneyspelet!

WEEEIII Snart är det nyår!!


UNDERBARA JUL

Detta gick fort maten är nu smällt och påproppad med ännu mer gott så som goda ostar päron och korv. Julen här hemma har faktiskt inte varit annat än underbar. Vaknade tidigt och åt en god julig frukost med julgrött och allt det andra som hör till. Sedan börja mamma med maten vi andra satt oss framför ronja rövar dotter, hon är söt hon. sedan hjälpte jag mamma med revbenspjällen och prinskorvarna jag tog även äran att göra en dunder god sallad! Maten kunde inte bli bättre, vad man har längtat. Som tur är har man några dagar kvar att både äta och fira!

Kalle anka missa väl ingen familj i år heller måste säga att jag bara hatar fågeln som sytör kalle anka mer och mer för varje år! Han stöööör mig verkligen. Men allt blev lyckat iaf allt utom att jag inte hann se "Kan du vissla johanna" Jag verkligen älskar den men det blev inget i år maten väntade.

Efter maten så var jag julklappsutdelare det tog rekort låg tid för oss detta år, vi var tre extra runt grannen men även mycket mer klappar till alla. Jag blev otroligt glad för allt jag fick....nästan vissa saker generade mig mest, som när jag var tvungen att öppna en viberator framför Co. DET ÄR INTE SANT TÄNKTE JAG. men utöver det så fick jag en massa fina underkläder, pengar , present kort, praktiska saker så som shampu och dusch krämer det är alltid bra, ja köper ju sånt själv så nu har man för ett tag! Sedan fick jag inrednings prylar ljus osv. kaffe bryggare och mixer till kommande lägenheten! Andra present kort och som inlägget längre ner visar en massa smink och hudvårds produkter! Jag är super nöjd.

Nu har hela kvällen engnats år sällskaps spel och sing star! Jaqueline vann över alla.. förvånade? Näää.

HOPPAS ATT NI HAFT EN UNDERBAR JUL NI MED, MINA KÄRA VÄNNER OCH LÄSARE!





Bilder på allt kommer in i morgon.


UPPESITTARKVÄLL

Huset har varit i ful gång hela dagen, jul skinkan är färdig, rostbifen och jansson likaså. Jag och syran gjorde köttbullarna och jag tror de blir dunder bra!
 Det luktar jul i huset kan man lungt säga men ännu är det ingen snö som faller utanför fönstret här i göteborg. Trots allt det fina jul pyntet och julskinkan jag längtat efter, så finner jag faktiskt inte julkänslan. Jag som faktiskt längtat så den senaste tiden. Hoppas hoppas jag vaknar pigg och glaa i morgon. Det lär ju bli så iaf =)

Nu är uppesittarkvällen slut för detta år och inga vinster här inte...eller ju Danne han fick bingo han vann 100 kr! det är sjukt att man sitter så många och ingen vinner. Jag var riktigt nära ett par gånger men nej. Jag finner turen i kärleken i stället! På tala om kärlek, jag tror att jul känslan inte vill inta för att älskling inte är här. Jag är faktiskt galet ledsen för det! Nästa år säger jag bara.




Men nu ska jag gå och mysa med mamma en stund sedan gå och lägga mig ni år ha en underbar jul från mig till er, och hoppas ni hade bättre tur på bingo än vi här hemma! <3

(måste bara påengtera att jag varit ute och joggat i 45 minuter tre dagar i rad och jag känner mig inte ens röksugen trots att alla röker gift 24/7 här! )

AMORE

Jag saknar min lilla drog allt för mycket just nu, jag vill nästan hem. Även fast jag längtar till julen här. Men ändå Jaime är liksom han jag pratar med om kvällarna han är min bästa vän ja han är mitt batteri som jag inte klarar mig utan. Men när man ändå är här så har man ju faktiskt tid att tänka på allt man blir lycklig utav och allt som får mig att må bra. En mycket stor del av det ovanstående gör Jaime komplett, jag är överlycklig att vi fortfarande är vi. Det pirrar fortfarande när jag tänker på honom och jag vaknar fortfarande med ett leende på läpparna. Den ända skillnaden är väl den att jag känner ännu mer av allt det där. Men det är bra att vara ifrån varandra också då hinner man känna allt det här och man glömmer inte bort hur mycket man uppskattar varandra.

JAG ÄLSKAR DIG, JAG ÄLSKAR DIG, TI AMO, TE QUIERO, SENI SEVIYORUM
Jag skulle kunna fortsätta på alla möjliga språk.


GÖTEBORG KÖR MED EXTREM

Idag har vi som sagt varit och jul handlat all mat inför julen. Det blev inte lite.. Vi är liksom 9 pers som bor här just nu så mat pengen växer enormt den här julmånaden! Men det var kul faktiskt hittade massa små presenter också men lönen hade inte kommit in. tyvärr. När vi väl kom hem så var jag dödstrött vi låg vakna halva natten och pratade om gamla barndomsminnen jag och Leyla. Haha det blev en massa prat om när man började bli smått nyfiken på sex osv. Jag vill inte gå in på detalier men vi skratta och grätt samtidigt. Stackars pante som fick lov att lyssna på när vi utforskade våra barbie dockor.

Hur som helt har jag i dag givit mig en för tidig julklapp, jag var och fixa håret hos frissan var jätte nervös för att det inte skulle bli fint. Jag vet faktiskt inte vad jag ska tycka. Sedan fick jag äntligen tid för att ta hand om mina händer och naglar. Jag trodde att det skulle bli Gelé men den här kvinnan anväde sig av ett annat material som hete Extrem, hon sa att hon arbetat med alla material men helt enkelt fastat för detta. Så vi får se hur det håller sig själv har jag aldrig hört om det tidigare jag hoppas att jag hittar någon i stockholm som anänder sig av detta så att jag slipper ta bort de hela. Just nu har jag guld tippar men det är vara nagellak så det är inte svårt att ändra. Är iaf jätte nöjd de blev raka och fina!

 
Naglarna


Mina klappar från Katinka och Patrik, en tjejs dröm.
Det innehåller bland annat boddy skrub, ögonskuggor,penslar och borstar. underlagskräm, primer som gör att sminker varar längre, "sol puder" spray, brun puder, läppstift, gloss, flytanfe liner två perfymer och en DK handduk med mera.


 


MONGOLISKT OCH DIOR

Hej min kära blogg, jag har nyss kommit hem från en underbar middag tillsammans med familj och gudmor. Jag har verkligen saknat min gudmor hon är allt underbar hon. Maten var grymt god jag hade längtat efter mongoliskt jätte jätte länge. Men det här i Göteborg är verkligen inte dessamma som den hemma i stockholm. I stockholm kan man vällja på allt möjligt buffen är liksom lång och det finns en massa olika fisk sorter här fanns bara räkor tex. Men men jag är nöjd jag fick ju träffa dem efter ganska så länge. Desutom har det hänt lite tråkiga saker för min gudmor och man  så det var kul att man fick ut dem iaf.

Vi satt där ganska länge kl är nio vi sågs kl fyra :O julklappsutdelning blev det ju också. Jag fick en helny sminkväska allr de gamla kastades och desutom fick jag väldigt exklusiva dior smycken som kan bli väldigt värdefulla om ett par år. Jag är så ledsen att jag inte har kameran! Alltså varför hämtade jag inte den. oh jag blir skit sne på mig själv det finns så mycket jag hela tiden tänker att jag vill visa er och inte minnst framkalla själv! Snacka om tråkigt med en jul utan fotton. Som tur är har Leyla en kamera iaf så jag kommer låna den ska göra det från och med nu!

I morgon ska vi åka och stor handla inför julafton all mat ska inhandlas. Så det blir att kliva upp tidigt. Sedan så ska jag till frisören klippa mig och fixa naglarna. Nu behöver Hedvig bara bygga på dem igen innan nyår det klarar hon =) Jag har slutat röka så hon lovade att ordna dem för mig.

KNAS

I går kväll hade vi som sagt en spel kväll vi spelade monopol hela familje och Co. Men det slutade inte lika kul som jag hoppades folk blev för fulla och splde ut dricka överalllt folk sprang ut och blev sura på varandra, andra grina sig igenom hela natten  medans jag var docktor phil. Ja det var en ganska så händelserik kväll/natt. Vi gick och och la oss vid halv 6 . tiden.. Och snart ska jag i väg med mamma, syster och Danne. Vi ska möta min gudmor och hennes man, och äta lite mongoliskt till lunch. Det ska bli trevligt de var länge sne jag träffa dem!

Jag har föreslagit en alkoholfri jul vad tror ni om det?

SAKNAR MIN FAMILJ

Haha en dag har gått och jag saknar min älskling och min lilla katt som bara den! det är helt sjukt, tänkt när vi får barn jag kommer aldrig ens klara av att vara ensam några timmar utan min familj. Det är verkligen jobbig, jag tror att det är de för att det är så långt borta. Men när jag var i grekland var det värre! Då kunde man inte ens prata med varandra. Ett sms om dagen det var sjukt. Samtidigt är julen något om ska vara romantiskt och mysigt med familj och med de man älskar men min egna lila familj är ju inte här :( Inte nog med det har jag inte ngra pengar på telefonen just nu och jag har ingenlust att gå ut och ladda på den just nu.. Ska göra det i morgon älskling jobbar ändå och jag ringer han ikväll istället. Det är galet hu rmycket man kan sakna någon, jag saknar honom som första gången jag såg han. Det rä sjuk hur mycket kärlek det faktikst går att känna!

Det var egentligen menningen att vi skulle ut och göra stan osäker i dag men det blir inte så Leyla och Pante har inte handlat klart klapparna och måste använda pengarna till viktigare saker än att dricka. Så det får bli den 25:e istället det funkar för mig.

Så i dag har jag degat i soffan som en flodis exakt så som det ska vara när man har jullov!? Och i kväll blir det en massa spel och det funkar ju att festa här med. Jag och syster har även bestämt att dra ifrån tajkon familjen nästa fredag och gå på bio det blir rallybrudarna vi sponsars tror vi.


Ha en trevlig kväll kanske kommer in senare!

SYSTER

Min syster sjunger "jag såg mamma kyssa tomten". Hon är såå duktig.

Lyssna här

DRÖMMAR

Håll fast drömmarna, för om drömmarna dör är livet som en skadad, vingskjuten fågel som inte kan flyga.
Langston hughes


LISEBERG

Det har inte varit en lungn dag i dag ett massa springandes i affärer. Jag bokade tid för hår och naglar på måndag, så då blir jag fin igen weeeei =) Vi har varit på liseberg idag jag älskar verkligen deras julmarknad det är så romantisk, jag hade verkligen velat att Jaime skulle vara med blev typ sur på alla som höll om varandra där. Jag tog ej med kameran eftersom att det är jaimes egentligen, så jag  tog lite bilder på mobilen....som inte blev så bra. Men några blev okej iaf jag ska lägga in dem så snabbt som möjligt. Ni som åker förbi Göteborg nu i vinter borde svänga förbi det är verkligen underbart. Gröna lunds är ingenting jämfört med det, tyvärr. Jag hitta öven en del julklappar bland annat honung med lemon och citron smak, badbomber och en fot masage grej till mamma från Jaime.

När vi kom hem hade Leyla och Sari fixat med maten det blev tacos, gissa om jag blev glad! Nu har jag fått masage av min kära syster och ska njuta med en kopp thé alldeles stax.


HOPPAS NI HAFT EN BRA DAG

Puss Carro!


GÖTEBORG

Hej!
Idag vaknade jag vid halv 6 och fick verkligen skynda mig för att min  kära morbror ändrat tiden en anning. Han skulle heltplöttsligt vara utanför mig med bilen kl 6! Jag stressa som fan och hann inte äta min frukost med älsklingen innan. Men men nu är jag framme resan gick överraskande snabbt, det var bra det. Oh vad jaghar saknat min söta lilasyster hon är verkligen guld för mig. Ska strax ta o mysa med henne lite och innan jag åker ska jag överraska henne med en "syster dag" bara för oss.

Min älskling spelade fotbollsmatch i dag vet inte vilka han mötte men de vann med 10-0. Sedan fick Jaime också en vin flaska för bästa spelare. Jag känder mig som en stolt fotbollsfru nu. Grattis älskling!

Nu ska jag gå o fika med alla innan morbror drar.

NKs JUL FÖNSTER

som sagt gick ja en runda med Hedvig i stan i dag efter att vi åkt skridskor, första gången i år jag ser NKs julsmyckning och den var inte alls något specielt. Trode att det skulle vara lite mer är så! Det var inte ens någon historia mellan dem. NK kan mycket bättre.. tråkigt. 

 skulle jätte gärna vilja lägga upp någon bild för er som missat det på alla andra bloggar, men jag vet inte om det är min data det är fel på eller om det är blogg.se som kronglar. Lägger upp de så fort det går!

Nu ska jag gå och äta lit ejulmat straxt!


JAG ÄR BÄST

Jag känner mig som världens duktigaste, nu har jag pluggat klart sista uppgiften för denna termin är inlämnad tack gode gud nu mår jag bra. Lovet kom nästan perfekt kunde varit en eller två veckor tidigare men men det känns jätte skönt. Dessutom är alla flak pengar inbetalade nu, tack för det! Jag Melanie och Hedvig har verkligen krigat med det här jävla flaket. I går ringde vi runt som galningar till de sista som inte betalat. Som tur är kom dem in på mitt konto i dag. Så på måndag går jag till banken och betalar in allt. Det svider att ge bort så mycket bara så där, det känns som om vi tre tjejer förtjärnar dom. Vi borde få det som lön eller vad säger ni?

Nää jag skoja. Men vi har varit duktiga!

Det blev ingen tacos Jaimes mamma ska göra köttbullar,  fan va tråkigt.  Mini julbord mena jag, fan va gott.
(Mamma du vet va jag vill äta i morgon)


SKRIDSKOR

I dag fick jag känna mig som dem på stjärnor på is! Var nämligen och åkte skridskor med min lilla idrottsgrupp i skolan nu på morgonen. Hedvig var självklart också med jag tvingade henne! Och det var tur det för det var riktigt kul faktiskt. kände mig som lilla bambi när han ställer sig på isen för första gången, det var trots allt minst 8 år sedan jag åkte man glömmer bort hur det går till. Haha var så rädd att jag skulle rammla och skämma ut mig men efter ett tag gick det jätte bra jag var nästan lite duktig också. Eller vad säger du Hedvig? Nu har vi iaf övat lite och kan dra med resten av gänget, då lär vi ju vara bäst? Eller inte...

Hur som helst i dag ska jag bara plugga och packa klart det sista för morgon dagen då åker jag och firar jul med mamma och resten av familjen tajkon. Det ska bli intressant! Jag tror att jag kommer framstå som en riktigt häxa ni som känner mig vet vad jag mennar, det är lite inneboenden som mamma varit snäll emot, lite för snäll tycker jag och de ska allt få veta vad jag tycker! Får väl skit för detta inlägg också sen, men, men det skiter jag i faktiskt.

I kväll ska jag göra lite exta gid middag det blir tacos man måste ju slå till innan man åker. Jaimes syster kommer också så det blir trevligt . Jag längtar jummmie!

JAG BJUDER PÅ LITE BILDER FRÅN DAGEN:


KUNGSTRÄDGÅRDENS SKÖNHET?     
   


VI ÄR LITE RÄDDA HÄR


JAG
 

HEDVIG



SÖTA VIST ?


Det finns mer vi var ju på julmarknaden sen och där hitta vi goooda munkar, kommer väl lite bilder i mellanåt. nu sk ajag vila lite innan jag börjar plugga.

PLASMA

Jaime har nyss köpt en 37 tums plsma till vårt rum gissa om jag är glad, nu kan den där lilla burken kastas!! Yeeeei <3



Nu ska jag till skolan möhöhö ses i kväll efter jobbet. Attans att jag aldirg kan vinna blogg tävlinagrna!


TISDAG

Det går framåt för min älskade klänning och snart får den lämnas till någon annan, känner på mig att jag kommer att ångra mig groft här men men. Mamma snälla kan du bli högsta budaren kanske? Inte som julklapp utan som en present till en dotter som fått två MVG i dag? Exakt du läste rätt jag fick yttligare två MVG i slut betyg får se vad de andra blir men jag är så jävla glad!

Pratade en hel del med min syo i dag angående att plugga vidare, jag har verkligen börjat brinna för det där med barnmorska. Så nu har jag ett till mål och det är att läsa naturkunskap B direkt efter studenten så att alla kurser är klara. Sedan jobba ett år eller två och någonstans där imellan göra högskoleprovet för det är typ den lättaste vägen för mig att komma in på sjuksköterska utbildningen eftersom att jag har så dåligt snittbetyg. MEN man vet ju aldrig vad det blir av mig tillslut, saker förändras.

Nu ska jag skriva lite på min svenska uppsats tror jag.. om jag orkar.. eller kanske inte..





MM JAG VILL SOMNA OCH ÄTA FRUKOST IGEN


DET LÖNAR SIG ATT BLOGGA



Om du har bloggat i över två månader kan du helt gratis klicka hem ett par färgade linser. Hu kul är det inte att få hem lite gratis prylar? Det ända du behöver göra är att gå in här.

MÅL ELLER DRÖMMAR?

Minna mål/drömmar


* Jag ska innan år 2011 ha ett par silicon tuttar
 Om jag inte fått barn då.

*Jag ska vara en ung mamma

* Jag ska bli barnmorska (tror jag just nu iaf), men det ska vänta ett till två år innan jag börjar med det

* Jag ska bo ihop med Jaime i vår egna lägenhet inom ett år <3

* Jag ska ha bytt jobb och fått en mer stabil inkomst, ett år efter studenten

* Jag ska ha åkta utomlands en gång till med min älskade innan vi får barn

* Jag ska gifta mig när jag och Jaime varit tillsammans i minst 7 år han har inget val

* Jag ska komma i mina gamla jeans tills nästa sommar

* Jag ska fortfarande vara rökfri?

Denna lista kommer jag säkert att skratta åt om ett tag men jag hade alvarligtalat bara haft de här tankegångarna idag och så har jag suttit och kollat på bröstförstorningar i typ två timmar :O Ska sova nu, det är jobb och redpvisning i skolan i morgon. Listan fylls väl på säkta men säkert

LOVE

FRANSKLÄNNING


Nu när jag fått hit lite fler läsare tänkte jag tipsa om min oanvända svara fransklänning som säljs på tradera, aktions tiden är slut 17/12 KL:  01:21. Missa inte den finns ej ute i butik längre, jätte fin kvalitet gemfört med den från H&M.


http://www.tradera.com/ARETS_HETASTE_KLANNING_Svart_fransklanning_Stl_M_-auktion-79966930


SÖTNOS

IDIOT

VARNING SKIT TRÅKIG BABELTEXT!

Jag är en idiot! Jag har varit hur glad som helst i dag kanske lite trött på väg hem från skolan men ändå på rätt så hyfsat humör. Men NEJ när jag kommer hem då smäller det. Som jag nämnde tidigare så julstäda jag igår bytte gardiner och så vidare.. Och idag var Jaime hemma så jag tänkte att han skulle vara gullig och tänka på mig och fortsätta det hålla fint underdagen. Vissligen lämna jag lite smuts tvätt på glovet när jag gick och en tv kopp men det är väl inte svårt att ta bort, eller?! När jag kommer hem så sitter han och spelar fortfarande med myss kläder. Ingen säng bäddad och inga kläder borta från golvet. Efter en lång dag i skolan plus en mage som säger mat kan jag inte säga att jag är det snällaste då man kommer hem till ett rum somman trodde var fint! Jag blev arg, och hormonerna lekte så tårarna kom också "varförkan du inte bara plocka bort hur svårt kan det vara!" Sen var vi inte samsnågot mer för dagen..Det var meningen att jag skulle följa med och storhandla men Jaime ville inte ha min "hjälp" längre. Så nu sitter jag här och tycker synd om mig själv, ångrar mig väl lite det kanske var för mycker mamma ryck i mig? MEN ändå så tycker jag att jag hade rätt.

   


Fan jag vet inte vad det är med mig just nu,speciellt i jul tider jag blir gnällig på allt. Allt ska liksom vara perfekt men när det inte är det så blir jag arg. Men jag vet själv hur jag är och jag förtsår andra men jag kan inte låta något vara stökigt och bara ta det lungt hemma? Det ända somkrävdes var att bädda och plocka undan det går på ett par sec!? Fan alltså jag gråter för allt just nu känner jag. Jag börjar bli fjortis igen nej men på riktigt jag är inne i en jätte känslig period och ibland så känns det tyvärr som om det ska förstöra allt. Jag känner att jag går honom på närverna när jag gråter så där för ingenting och sen så blir det bara värre eftersom jag förstår det själv och få gråter jag för att han tänker att jag är knäpp osv.. HAHA fattar ni?

  

JAG ÄR VÄRLDENS LATASTE

Det blev ingen shopping eller prövning av jeans i dag jag har bara pluggat och sedan legat i sängen och kollat på tv som en riktigt deprimerand tjockis! Men hur kul är det igentligen att åka i väg och pröva jeans helt ensam. Jag gör det hellre i morgon då jag redan är i stan iaf. Nu har jag även läst klart hedvigs uppsats som jag ska opponera på, det är inte de enklaste kan jag lova! Jag har ju varit själv hela dagen eftersom Jaime jobbat hela dagen och jag kan lova att man verkligen får möjlighet att rensa hjärnan.

I dag rensa jag ur alla mina gamla lådor och även de gamla tråkiga minnerna som fanns där. Sen passa jag på att titta igenom alla mina foton jag framkallat. Det börjar bli en hel del nu men jag är så ledsen för att många försvunnit. Gamla minnen är så underbart tycker jag. Utan alla dessa minnen från förr skulle inget vara som det är nu. Utan de gamla minerna så skulle jag vara helt värdelös, nästan iaf. Jag ångrar inte mycket från den så kallade "då tiden" jag är tacksam över den, sen kunde man gjorde vissa saker smidigare och kanske öppnat ögonen lite då och då. Men någonstans är det viktiga att man ändå är här i dag. Jag tycker inte man ska glömma gamla minnen men man kan ju självklart lägga dem bakom sig. Framtiden är närmare än vad man tror och jag tror att man behöver mycket av sitt gamla tänkande för att lyckas i framtiden. tex förrut så var jag inte rädd för något jag gjorde det som fall mig in och jag tog konsekvenserna.. offtast iaf. Om jag vill lyckas i framtiden så måste jag göra det som faller mig in och tro på det. Dessutom skita i vad världelösa människor tycker om mina val. Så var jag för nu lyssnar jag mer på omgivningen och tänker tvåå gånger vilket också är bra, men om man tar lite av "då carro" och blandar med "nu carro" så blir det någ bra. Jag har planer med mitt liv och jag kommer absolut inte köra på som alla andra vill att det ska vara. Jag vet att jag kommer lyckas även fast jag kanske inte gör på "rätt" sätt. Jag kommer bli det som jag vill och jag kommer göra det i ordningen som jag vill. Mitt första mål är defenetivt inte att sätta mig i skolan igen. Men det tar ett tag att slutföra de jag vill också.


JAG LÄNGTAR TILLS ATT JAG KAN BÖRJA LEVA MITT EGNA LIV TILLSAMMANS MED JAIME, DÄR VI KAN DELA VÅRA SYNPUNGTER MED VARANDRA UTAN ATT NÅGON KAN KOMMA OCH SÄGA TILL OM NÅGOT. KAN INTE SKOLAN TA SLUT NU SÅ JAG KAN BÖRJA DE LIVET NU NU NU!


SÖNSDAG

KAMERAN ÄR TILLBAKA SÅ NU BLIR BLOGGEN EN ANNING ROLIGARE...HOPPAS JAG!

Tog en jätte fin bild på Nala i morse då hon absolut skulle ligga i present påsen! Men jag hittar inte sladden till kameran så jag får överföra senare. I dag har jag julstädat bytt till röda gardiner och lagt upp lite belysning så som tex ljus. bytt lakan som jag alltid gör på söndagar och så har jag ju självklart dammat och damsugit! Jag kom på en sak jag har ingen jul stjärna hur dåligt är inte det?! Inte en sån där ljusstake heller som man har i fönstret. Det måste jag köpa till nästa jul.

Nu ska jag ta en ducsh om jag lyckas dra mig från The hills. Sedan blir det stan eller kista om jag inte blir lat måste hinna med filosofi läxan också!

LOVE <3

ÖNSKELISTA


LUCIA MOVIE NIGHT

Ja nu var det lucia igen, mysigt för nu är det inte långt kvar tills julen är här. Jag har en sån otrolig "hem längtan" till mamma och syster nu så att jag vill spricka. Alla paket som ska med till mamma är nu inslagna och nu väntar jag bara på att fredag ska komma! Kan inte fatta att jag ska vara utan Jaime en jul till det är helt galet! Jag kommer sakna ha som bara den önskar han kunde följa med.



Gårdagen var bättre än planerat! Jag vann på bowlingen över min chef hennes syrra och Guvstav som lekte så ball. Gissa om jag fick luft! Haha. Men efter bowlingen drog vi och åt pizza på birka pizzeria. Dem gjorde rätt så goda faktiskt men det var bara det är pizza plus stvå stora öl gjorde mig lite för mätt och lullig! hursom efter maten så åkte jag mot fridhemsplan och mötte på min käraste som var på nivå. Vi tig oss till vällingby och såg tre skit bra förhandsvisningar. Vill ni veta vilka filmer det var? Jag höll mig vaken men mittersta filmen var så mörk så ögonen orkade inte mer. Men sista var grymt rolig.Det var faktiskt skönt att inte vara istan mera utrymme för ben och inte lika lång kö under paouserna. Vi kom hem vid sju tiden och då var det bara hopp i säng, men Jaime fick gå upp lika snabbt, då han var tvungen och jobba. Han slutar vid 17 tiden i dag så tlls han kommer ska jag hinna plugag och städa lite så han får lägga sig i ett rent och städat rum!

Juste gårdagens höjdpungt det var när min chef rammla på bowling bannan hon kan göra bort sig på ett så roligt sätt hon. I love!

  
Bilder från make up store tagna av Kim http://inspire.webblogg.se/

MVG

Whoooou, jag och Hedvig fcik MVG i slut betyg på projekt och företagande, mitt allra första MVG det är ganska stort faktiskt. Har bara en massa VG och G annars så det fint men ett par MVG där också.. Ska ju plugga vidare också så jag måste verkligen höja mina betyg efter skolan. Men just nu är jag världigt stolt iaf. TACK Hoffman!

Fan vilken dag jag har framför mig nu är jag hemma iaf ska vila lite framför tvn och sen sk ajag jobba i fyra timmar, sedan blir det bowling och pizza och then lucia movie night! Jag kommer stressa sönder mig haha. Jaime han ska jobba i morgon också sötnos. Känner mg redan  jätte sressad hormonerna skriker och lever sitt egna lilla liv i dag. Det återstår att se hur detta slutar!


SES I MORGON


JAG GLÖMMER DIG ALDRIG

Först jag jag börja med och berätta om dagens roliga saker! Jo det är faktikst så att jag låg i sängen fram till kl ett i dag, sedan har jag praktiskt taget bara legat i sängen, fram tills då jag skulle ta tåget in till stan. Jag Kim och Hedvig var ju på make ups stores migel kväll på götbacken det var faktikst jätte trevligt de bjöds på rött vin och lite jul godis. och en varsin persent fick vi med oss hem också då vi handlade våra små saker. Jag köpte bara ett riktigt fint läppglas i rött, hade velat handla lite från varje hyll plan men eftersom jag har tre nya klänningar hemma så är kontot tömt. Fransklänningen lämnades aldrig tillbaka ska säljas på tredera i stället jag tror jag får mer ut av den där! Jaime och jag bestämde oss också i sista minuten för att gå på lucia movie night i morgon som början kl 23 i vällingbys SF och slutar någon gång vid 6 tiden på morgonen. Kim och Sam ska också dit kanske blir att vi sitter i hop.
I morgon är det även bowling och pizza med jobbet så det innebär lite stress för min del om jag ska hinna, vilket jag ska! Man vill ju ha bra platser så det blir då ingen öl med jobbet efter maten, men men dte kommer fler tillfelen för det!


Ja som ni kanske förstod så åkte jag inte till minneskunden i dag, dels för att jag inte hittar dit och dels för att jag inte kände för det. Det kändes som om jag bara skulle åka dit utan någon speciel anledning jag menar det finns ju en anledning men det kändes som om jag "tvinga" mig dit. Jag saknar inte min morfar mera för att jag åker dit och dessutom ville han inte ha en grav just för att han då viste att man skulle vara tvungen att hälsa på just där. Minnes lunden är underbar men jag vet att han är här i min närvaro ändå och jag är nog den ända släkten som finns i stockholm som besökt den efter begravningen, så någonstans var det väl bra att det blev en minneslund bara. Jag tände i stället ett ljus hemma.

Hur som helst så tog jag en lång dusch i morse då jag faktiskt fick mörlighet att tänka i lung o ro om allt som jag och morfar faktiskt gjorde tillsammans! Jag glömmer aldirg våra underbara grill kvällar, jag skulle alltid göra salladen och dippen och morfar skötte grillen, han lagade världens bästa kött! Han var bäst på det och vi älskade ju stark så det var ett måste i våra dipper! Något annat morfar var bra på det var att laga fisk gryta sista gången jag åt med honom har jag för mig att det var hans speciella fisk gryta hemma hos honom, eller så var det kött vilket fall som helt var han grym på dessa två rätter!

Morfar skulle alltid försvara mig jag tror att han fortfarande är min skyddsängel jag hoppas det iaf. För han höll mig alltid tygg. Den sista tiden innan han försvann kom vi faktikst riktigt nära varandra, för i tonåren så är det ju aldrig lika kul att gå hem till morföräldrar och liknade, man är häldre ute. Men som tur var tog vi upp kontakten och blev närmast än närmast! Jag åt midag hos han ett anatal gånger tillsammans med Jaime och själv. Jag minns varje blick han gav mig. Han följde med på mitt sista utväkligssamtal i skolan och tog verkligen hand om mig. Vi blev nog närmare än vad vi var när jag var liten. Pratade om livet och om famtiden och om hur glad han är att jag klarat mig i genom alla jobbiga år i skolan. "Nu är det bara ett år kvar Carro, det klarar du, du är ju den bästa som finns". Och det gör jag jag kommer klara allt med morfar i tankarna. Min älskade morfar. Ja han har inte gjort det lätt när han lämnade oss här på jorden det fanns liksom mycket kvar och se, inte bara min student och min framtid utan mammas underbara liv, morbrors förhållande som trots allt blev helt igen och alla andra barn barns framtid det finns ju så mycket han inte kunnat dela med oss, det är så jävla orättvist. Julen kommer nog vara lika jobbig det här året, men på något sätt så ser jag ändå fram i mot den. Vi har gått igenom ett jävligt bra år, familjen är återigen samlad och inga är osams, jag har börjat jobba och tagit mig igenom mina egna problem, Jaime och jag ser framåt och klarat ett till år tillsammans. Vi är lyckliga och vi fick möjlighet att lämna 2007 bakom oss. Detta år har trots allt varit bland det bästa, men mycket från 2007 har ju självklart följt med som morfar han är med och kommer alltid vara det.


Nääh nu måste jag sluta min brun utan sol kommer att bli helt förstörd tårarna vill bara spruta ner nu. GOT NATT

ONSDAG

Natten till i dag satt jag uppe alldeles för länge och dels tänkte på saker som jag faktiskt vill göra i livet och hur jag vill göra dessa de vill säga i vilken ordning. Jag kan inte säga att jag kom fram till något speciellt men det kommer väl med tiden. JAg vet iaf att jag just nu vill bli barnmorska, men när jag vilken typ vet jag inte, jag vet att jag vill bli ung mamma och med vem, men när jag vart vet jag inte. Jag vet att jag måste jobba minst ett år innan något av ovanstående sker men med vad? Det är mycket frågeställningar man har i huvudet nu, nu när det faktiskt är dags att ta det här stora steget ut i livet, som faktiskt bara har börjat. Mamma och Danne jag gör ännu ett försök att önska mig silicon tuttarna.

Hus som helst jag somnade iaf till slut av att jag spelat för mycket the sims och ögonen orkade helt enkelt inte mer! kl hlav sju ringde även klockan och det var dags att gå till skolan. Det var en lång dag, fan och helt onödig men men närvaro är alltid bra. Efterskokan så tog jag och Mathilda ersättnings bussen till stan och hon åkte och mötte sin pappa, medans jag åkte tilol tensta och hämta ut mina drömmar från nelly.se, klänningarna var skit fina dok var den ena lite stor men det går och fixa! Kl sju så åkte stackars sjuka jaime och jag in till Kista där vi även mötte upp Mathilda, Kim och Nicole det skulle vara stan dup komiker på Röda rutan och jag var självklart dit bjuden av Fadi <3 Då fick mina älsklingar haka på. Fan va trevlig vi hade, först blev det ett par öl och sedan även en kötbit och pommes det var skit gott! Komikerna var jätte roliga och jag fick mig ett par goda skratt tillsammans med de underbara. Maria och Anneli hade också blivit dit bjudna så det var ju trevlig att få se Maria! 

Nu är jag i alla fall hemma lagon rundan om fötterna och ska faktiskt för en gångs skull inte spela the sims. Jag vill sova vakna i god tid ta en dusch och åka i väg imorgon, för som sagt är det min "vara ledsen dag". Ett år sedan min älskade  morfar försvann från oss. Jag kommer troligen lägga in ett lite jobbigare inlägg i morgon. Som ni absolut inte måste läsa. Denna blogg är som sagt för att jag ska kunna skriva av mig om det behövs men även få dela med mig av roliga minnen. Något posetivt med morgon dagen är iaf att jag är med bjuden på en make up store kväll med Kim och Hedvig får se hur jag mår men jag tror att det kan vara bra att inte vara ensam hela dagen och gråta. Så dte lär bli kul hörde att man kan vinna priser och att man får rabbat på en massa smink och produkter!




BILDER TAGNA FRÅN KIMS BLOGG

Hör av mig i morgon PUSS!


TRÅKIGT

Jag antar att jag är klar med uppsatsen nu fram till oponeringen. Jag var stolt förrut jag tyckte den var bra, men nu känns det som om jag förstört allt med hjälp av enbart mig själv. Jag ändrar aldeles för mycket och skriver inte på mitt eget språk. Jag vet inte vad som hände jag fick bara slut på "lust". Det kanske går över men just nu vill jag inte ens öppna dokumentet med verken uppsatsen eller talet. Jag är trött på skolan och det hade varit ännu bättre med jul lov redan nu på fredag. Men jag orkar, dte är faktikst tre veckor semester sen och hur många på arbetsmarknade får de mitt i kalla vintern. Tänk att det här faktikst är det sista planerade jul lovet jag kommer få. Till den dag då jag ska sätta mig och studera igen. Men det är ganska grymt, bara ett jul lov kvar! Varför jag känner mig så stressad är för att jag så gärna vill få ett pqar MVG det här året, jag har hela tiden nöjt mig med VG och det är väl bra, men jag har även ganska så många G vilket innebär att jag måste höja mitt snitt på något sätt. Jag brukar liksom inte ha sånna kvar på mig och jag har väl förstått att jag endast är ett Vg barn. Det lutar inte åt några MVG någonstans trots alla timmar jag lagt ut på egen hand. Det är skumt jag tycker att jag ger allt. Så sorry mamma och morfar där uppe.

Påtala om morfar så försvan han från jorden den 11/12 2007, nästan ett år sedan. Om man man ska vara exakt så är det på Torsdagdå det gått ett år. Då ska jag ta mig till minneslunden och tända ett ljus. Gråta ut och bara vara ensam tillsammans i hans närvaro. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom. Min morfar, mitt allt. Jag var morfars hjärta och han min nalle som jag sprang till då jag var ledsen. Han visste allt om mig och ja tycker att det är så orättvist att han försvan från jorden så tidigt, bara 65 år gammal. 



Näää nu ska jag gå och tvätta av sminket, hoppa på Jaime och gossa lite!  Imorgon ska jag troligen jobba men först är det framförande av tal och prov i småföretagande.


JAG BLIR GALEN!

Nu har jag kommit hem från skolan jag höll inte mitt tal som det var tänkt att jag skulle, jag vågade inte hade inte tränat in det alls och det hade då bara slutat med katastrof!  Talet handlar iaf om min kära mamma och hur glad jag är att hon är min mor. Det är ett tal till hennes 40 års kallas, som jag får lov att hålla. Usssha va läskigt! Men dte är någon månad kvar så jag hinner öva lite!

Satt nyss med min uppsats och ändrade lite stycket jag har märkt att det inte alls är min stil av text det har liksom blivit kompierat och ändrat på inte alls ett snyggt sätt så jag måste sätta mig med det och ändra i stort sätt hela grejen.. Jag känner att jag håller på att bryta i hop jag vill bara kasta hela datan åt he*lve*e så känns det nu! Dessutom måste jag plugga på ett prov som jag har i småföretagande i morgon klarar jag inte G på det så är det IG i kursen. Sedan måste talet sita fint innan jag somnar i kväll. Men för att orka detta känner jag att det blir att ställa klockan och sova en timme först för mina ögon går i kors och snart riner inte tårarna bara utan den sprutar. Jag är trott  på det här, jag vill ta studenten nu! 


Det här bestäldes hem från Nelly.se i går ska lämna min klänning som jag köpte för jag vill inte ha en frans längre det kommer inte vara speciellt på nyår så då blir det en vanlig svart som faktikst är mycket festigare, den andra tog jag bara för att den va porrig, hahaha. Det blev samma pris som för fransklänningen för de båda. Men ska ändå vänta med att lämna tillbaka den ändra tills jag vet om de andra sitter bra.

  


PUSS

 


JAG LEVER

Jag har haft en fantastisk helg! I lördags så vaknade jag och Jaime vid 11 tiden, och slutförde som sagt städningen som jag påbörjade i fredags. Sedan så åkte vi mot stan och till Gröna lund, där fanns det inte mycket till julmarknad men vi fick mörjlighet att löjla oss lite=) Vi spelade en massa spel och tog lite lotter det var jätte mysigt! Jaime försökte vinna en nalle till mig där det stod "jag älskar dig" Men vi lyckades inte. När vi ansåg att tillräkligt med pengar hade gått åt till spelande och lotter då vi ändå inte vann något, så passade vi på att gå till skansen där fanns en riktigt jul marknad, saken var bara den att det var en timme kvar till det skulle stängas och vi tyckte de var onödigt att betala 75 kr för en timme. Så vi åker dit någon annan helg i stället det ska tydligen vara jätte fint.


Men vi var trötta efter allt på Gröna lund så vi besluta oss för att gå på dem små julmarknaderna först den på kungsträdgården, den var inge vidare måste jag säga. Vart är alla smak poven?! Sergel torg deremot tyckte jag var ganska så bra, fanns en massa gott att smaka och även lite roliga saker att handla om man hade velat. Vi köpte bara hem lite oliver till kvällen.


När vi var hemma så skulle Jaimes pappa firas, sykon och syskonbarn kom och det blev en massa tappas som bland annat små chorizo, mozarella och tomat, feta och oliver olika salami sorter och skinka, natchos med mera. Mm ta mig tillbaka. Tårta blev det självklart också och jag som inte "gillar" tårta tjockade i mig en bit ändå.Klockan tolv var det dags för Jaimes älsta syster, man och barn att dra hem till de nya radhuset. Vi förljde med. Hemma hos dem blev det film och te. Jag och Jaime somnade sen sött uppe på "vinden". Hmm det var mysigt de . Som ni hör hade jag en underbar helg med han jag älskar mest i världen.


Även dagen i dag har spenderats tillsammans med honom. Vi har varit med hans syskons barn och medans de spelat fotboll har jag pluggat. Nu är vi hemma och har precis kollat på Matrix som var en läxa i filosofi. Ska strax sova, svenska lektionen är plaserad som vanligt i morgon vilket innebär lååång dag. Funderar på att åka hem efter och bara plugga. Känns skönare o göra de hemma, spanska kan jag ta igen nästa termin. De andra är viktigare.

I dag firar vi 17 månader, jag älskar dig mer än livet amore!


VINTER KÄRLEK

Hejsan svejsan! Nu har jag hunnit både städa och måla naglarna och snart kommer min älskade hem! Har tänt ljus i hela rummet och gjort det extra mysigt för oss! Jaimes pappa firas i morgon i stället då alla är alldeles för trötta för sånt i dag. Jag är inte... Tråkigt. Men det blir nog lite tårta i dag iaf om jag könner Judith rätt =) Mmm.

Redovisningen i dag gick bra, men inte så bra som jag trodde. Hela vårt projekt förvandlades helt plötsligt till en i mängden, mycket för att många härmat och tagit våra ideer, det känns skit tråkigt. Jag mennar man kommer på något själv för att man vill vara ensam om det inte för att tio till ska ta den stoltheten ifrån en. Om man säger så här när jag gick till skolan tänkte jag MVG och jag skulle nog bli ledsen om det bara blev VG, just nu känns det som om jag inte kan förvänta mig mer än VG och jag blir nog överlycklig om det äns blir det. Det suger verkligen Hedvig och jag gjorde ett grymt arbete och dessutom slutförde vi det perfeckt. Några i klassen genomskådade jag, dem hade inte alls sålt 200 korvar och gått 6000kr i plus BULSHIT! Men jag hoppas läraren kollar på helheten inte bara på redovisningen men också hur helheten blev.


I morgon ska vi upp tidigt vi ska fortsätta städningen damsuga och torka golv, de jag inte orkade idag och sedan ska vi på Gröna lunds julmarkanad. Förra året var jag på Lisebergs med mamma och Co men Jaime saknades verkligen. Så nu frågade jag min andra halva och han tyckte  det var en bra idé.
Sen blir det firandet som jag trodde skulle äga rum idag. Pluggandet får vänta tills på söndag!

ÄLSKADE SYSTER DU ÄR DET FINASTE SOM KRETSAR KRING MITT LIV, MIN SOLSTRÅLE OCH STJÄRNA! UTAN DIG ÄR JAG INTE JAG. DU ÄR UNDERBAR JAQUELINE. JAG SAKNAR DIG SOM BARA DEN. MEN I JUL ÄR DET ÄNTLIGEN MIN TUR ATT FÅ VARA VÄRLDENS BÄSTA SYSTER IGEN! VÄNTA BARA VAD VI SKA HA DET KUL!

GOD MORGON

Kunde fan inte somna i går för dte första låg jaime åt fel håll i sängen plus på fel sida och han vägra flytta på sig. Sötnos. Sen så låg jag bara och funderade på vår projekt redovisning, Herr Hoffman han är ingen o leka med. Usssh jag vill inte hatar redpvisningar när man inte vet vart man har läraren. Alltså vårt arbete är enligt mig själv MVG material men det kan ju vara så att han inte tycker de och då blir jag inte glad ska jag säga er.

Nu är jag iaf uppe som tuppen, Sitter med datorn och äter frukost i en underbar tystnad! Jag valde att gå upp lite senare i dag eftersom att vi har spanska på morgonen, jag brukar faktikst gå på den lektionen för jag vill liksom lära mig. Men i dag så orkade jag inte plus att jag inte gjort läxan. Jag ska nog åka snart ändå eftersom det är lite som ska fixas inför redovisningen.

I dag ser det ut så här. Först ska jag till skolan redovisa skiten, Ha lunch och sedan ska jag gå och byta min klänning tror jag! Sen ska jag jobba i ett antal timmar, kanske ta en öl efter jobbet om någon är på? Sen ska jag hem där det väntas gäster Jaimes pappa fyller nämligen år idag!


GRATTIS JAIME (Dem heter llikadant)

HELLO

Idag var det som sagt dags för jul shopping med Hedvig, det blev lite tidigare än vad vi planerat eftersom Hedvig redan var klar med de hon skulle göra innan, Så det var bara för mig att slänga i mig någon smörgås och springa till tåget :P Inte riktigt så, men nästan!

Det var iaf jätte mysigt, det var för länge sen vi "hängde" utanför skolan nu för tiden är det så mycket annat man poängterar, det är inte längre bara bästa kompisen liksom. Men det var iaf jätte kul, jag är klar med alla julklaparna nu, alla utom till Jaime men till honom köper jag sist när jag är i Göteborg, vi får fira en mini jul när jag kommer hem igen istället. Det blev iaf en massa kassar och jag är riktigt nöjd med det jag fick med hem, kan tyvärr inte visa något eftersom mamma och Co läser här.
Både jag och Hedvig hittade också klänningar! Hedvig var på jakt efter en till ett bröllop hon ska på imorgon och jag föreslog en affär och där var den "perfekta" En svart fodral klänning med en skit fin rosett på, 30% också somliga har tur! Jag själv fick till slut min fransklänning sista exemplaret kvar, i min storlek gissa om jag blev glad? Men jag börjar faktiskt tveka lite nu... Jag hitta nämligen en annan efteråt en spettsklänning och eftersom jag inte sätt så många spetts klänningar den senaste tiden så tror jag att den kommer att stika ut mera. Den kostade en hundring extra vilket inte var så farligt, 700kr? Jag vet inte vad jag ska göra åhh jag är så kompliserad ibland. Jag ska nog åka in och pröva den imorgon ändå.

 
MMM JAG VILL HA JUL NU NU NU


Imorgon har jag och Hedvig redovisning på vårt lilla projektarbete som vi slutförde tidigare i veckan, jag är skit nervös men det ska gå bra. Önska oss lycka till! Nu ska jag väcka min bakfulla pojkvän och be han lägga sig normalt i sängen, sen sk ajag faktikst sova jag med.


PUSS PÅ ER!


LOVELY

Som rubriken lyder,underbart! Jag kom nyss hem från en mist sagt uttråkad och jobbig skol/arbetsdag. Jag skojar inte jag halv sov till och med på matte lektionen i dag. Så jävla trött har jag inte vart på länge. Men jag kämpade igenom hela dagen, jag är så duktig! Fick göra samma sak på jobbet i som i går ringa på påminelser vilket är ganska så enkelt men ändå  extra svårt. Det roliga var att jag ringde för Rädda barnen och helt plötsligt är det min föredetta granne jag prata med, haha det var riktigt kul faktikst.

- Hej mitt namn är Caroline Brantsberg jag söker Katarina?
- BRANTSBERG?!?!
- Öhh ja?
- Hör du inte vem det är unge?
(jag blev ass rädd, men sen kolla jag på llistan igen)
- Men är det förinehelvete inte KATARINA! HEEEEEJ!

Min chef hon glode på mig med femton ögon hahaha. Men det var lite kul, har saknat dem som fan och helt plötslig så fick jag prata lite med henne. KUL!

---------------

Nu när jag kom hem var jag iaf skit trött, eller jag är fortfarande så jag bestämde mig för att sköta om mig själv lite grann eftersom Jaime är på KRYSSNING me jobbet.. Så nu har jag haft choklad ansiktsmask, vaxat ansiktshået, slarv noppat brynen och kletat på en massa brun utan sol från Mary key som jag fick hem i dag. Får se om det blir någon färg av det. Jag luktar så gott iaf!

Nu ska jag ta en smörgås och lite te sen blri det nog att somna för jag och Hedvig har en stor julhandel dag imorgon! dessutom ska vi/jag på klännings jakt! Vi får se hur det går=)

Mamma hade tydligen hittat en fin silver eller guld fran klänning från någon butik i göteborg som hette pepper (tror jag). Får se det kanske blir någon av dem. Vem vet!

  

FRUSTRATION

Efter en ganska så kort dag i skolan tvingade jag med mig Hedvig till Mcdonalds mina förkylda smaklökar ville äta en fett bomb en chesburger, vi satt där och pratade ett tag. Sedan var det dags för oss båda att dra vidare till jobb.
Jag var jätte osäker på om jag skulle orka hela dagen på jobbet eftersom man blir så seg när man är inne i en förkylning. Men jag orkade faktikst en halv timme längre än vad jag skulle till och med. Anledningen till det var nog för att jag fick göra lite roligare saker ön vanligt, ringa på påminelser, weeeei. Sen så skyndade jag mig hem för att  hinna ta ett bad och snygga till mig lite innan älsklingen kom hem.

I dag ängnade jag yttligare någon timme åt min uppsats, känns nästan som om jag glömt bort alla andra viktiga skoluppgifter. Men den kommer bli bra iaf, (trots att skriver som en kratta här på bloggen). Jag intervjuva min ena chef angående hennes bröstcancer eftersom det är just det jag skriver om i min uppsats. Intervjuvn blev bättre än förväntat jag fick arbetade och underbara svar. Jag blev helt könslomässig när jag läste vad hon svarat på mina frågor. Kanske kan lägga upp något här sen.

I morgon så kommer jag att somna ensam i sängen min amore ska nämligen åka iväg med jobbet en natt, vart vet dem inte det ska tydligen vara en överaskning. Det känns inte alls kul! Han måste tydligen ha kavaj, badbyxor och joggingkläder. Hmm jag undrar vad det planerar? Kommer iaf kännas tomt här i morgon.

Nu ska jag försöka sno min älskade pojkvän från datan och ängna lite tid med honom innan vi somnar för natten. Jag börhar överdrivet tidigt!

 

MUUUVA!  


<3

Weeeeei jag och hedvig lyckades med vårat projekt arbete som var att göra ett handels bolag som serverade frukost i skolor. Vi slutförde detta i dag och det gick faktikst bra! Första dagen och vi gick redan i plus, pytte lite men ändå! Dagen har annars varit rätt så förkyld. Men bra ändå , men jag sov inte  tillsammans med min älskling på en HEL natt, (haha) så jag längtade som en galning hem!

Måde dok inte så bra när jag väl var hemma som tur var hade Jaime kommit ännu så jag tänkte att jag skulle vila lite. Men det gick inte, är så nervös nu när det bara är två veckor kvar till jul lov, det är fullt upp! Inte ens när jag är hemma och ska få vila så får man ta det lungt. Ni som går i trean förstår nog? Så nu har jag faktiskt suttit och skrivit på min uppsats i stället för att gosa med mig älskling.. Jag får åtgärda honom i natt i stället, ska inte släppa han från mina armar, det kan jag lova.



Ni alla får ha en underbar första advent vecka! det ska jag iaf ha.

RSS 2.0