Söndags ångest.

I dag har jag hunnit med tvätt, städning och mat, självklart med Jaimes hjälp. I kväll är det tänkt att vi ska äta lite kräftor och kolla på en film. Men jaime är väldigt seg och vägrar att öppna ögonen. TRÅKIGT för då kunde jag varit själv i stället. Lite middag kan man sova men jag vill också ha lite uppmärksamhet. Stakars mig. Nej  jag ska skoja men jag är så jävla uttråkad!

Har iaf bestämt vad det blir för middag på min födelsedag och jag tror det blir fläskfilé bakad i ugnen med massa smarriga kryddor. Majs kolvar och morötter som också får stekar i ungen, vitlöksmör till det självklart. Baguetter och en Libanesisk sallad som heter Tabbouleh , där persilja är den största ingrediensen.

Jag ska också bjuda på välkomstdrink, och en bricka med olika pinnar med oliver, mini mozzarella, ölkorv och minitomater.

Tror det blir en riktigt bra 18års middag! Efterrätten funderar jag på o göra en enkel fruktsallad tror alla är jävligt mätta efter middagen.



Hemma..

Gud vad allt känns tråkigt finns inget o göra längtar som fan snart är det slut på tråkigheterna och jag får äntligen gå ut och ha lite kul en sån här död fredags kväll. Jaime är ute hedvig är ute Nicole festar osv. Här sitter jag med lilla katten o har den tråkigaste kvällen på länge! Jag vill tillbaka till Turkiet!

Fikan med tjejerna var iaf rolig vi pratade som vanligt om allt mellan himmel o jord och jag åt en jävligt god kyckling sallad med avokado! Det verkar också som om planerna för min födelsedag är ordnad. Nicole är själv hemma så det ser ut som om jag ändå får göra en middag som jag hoppades på! Kul för då kan man sitta där o äta gått och dricka innan utekvällen börjar jag fyller trots allt år på söndagen så vi får ju vänta till 00 på lördag!

Tänkte passa på o tipsa om min absoluta favorit bok just nu Jenna Jameson "att älska som en porr stjärna" den är så grym läste den när jag var i grekland med tjejerna och kunde verkligen inte släppa boken! 600 sidor gick att läsa på knappt en vecka på stranden! Och hon har en så fin personlighet. Jag beundrar verkligen henne trots det hon jobbar med. Hon har varit med om så mycket och är en helt fantastisk kvinna utan att avslöja för mycket!

Lite bilder från grekland har inte ens fått hälften men här en några dåliga iaf.




 vi alla första kvällen

 Jag och Hedvig på Havana

 Hedvigs,Min,och Mathildas goda drinkar!

 Jag,Hedvig, Nicole

Fika

Heeeejsan min lilla blogg..

Nu är jag hemma från skolan + shopping i stan tillsammans med Hedvig. Jag hittade en jätte mysig legings tröja som jag ska ha på min födelsedag + lite smycken och Hedvig kom hem med en klocka och kavaj liknade grej mm. Det var en trevlig tur i stan :D

Men nu som rubriken lyder ska jag på café 60 med enbart tjejerna ska bli kul. Har inte träffat Kim sedan jag åkte till Grekland? sjukt länge sen! Jaime ska på jobb middag o sen blir det väl utgång för hans lilla gäng. Låter jag svartsjuk? VÄNTA bara en vecka kvar sen är det min tur o göra stan glad! :D


Älskar dig amore mio <3!


Torsdag = ledig?

Hej hej bloggen min:D

I dag är det torsdag vilket innebär att jag inte har någon skola! Så jävla skönt måste jag säga, men i dag blev dte trots allt ingen sovmorgon vaknade halv nio för att äta frukost och sedan dra i väg till veterinären men lilla Nala. Hon skulle ta sista sprutan. Denna gång var pappsen Jaime med också=)  När vi väl var klara o hemma i gen fick vi i oss lite lunch och nu har Jaime dragit till jobbet o jag ligger här i sängen ensam o övergiven.. Nää jag skoja har ju lilla Nala trots allt!

I dag flög det ner lite post till mig i brevlådan bland annat ett kuvert från skolfest.se, där de tipsade om festlokaler till studenten osv. Det var kul o läsa blev nästan lite tårögd, kan inte fatta att jag snart är klar med skolan! Bara ett jobbigt år kvar, och sen börjar verkligheten!

I går var det jobb efter skolan, det är så dött på jobbet nu förtiden ingen har börjat jobba ännu så det var bara jag o en annan kille där som tävlade med varandra. DÖÖÖT. I dag ska jag i väg och jobba igen men får ju passa på så länge det inte är för tungt i skolan. Pengar kan man inte få för mycket av.

Jag har ännu inte kommit på någon lösning på mina födelsedagsplaner. Jag har liksom längtat efter den här dagen jätte länge, i flera år så det känns verkligen som om jag vil göra något speciellt och inte bara gå ut och clubba. MEN vi får se hur det blir tror trots allt att det bara blir en ute kväll. Jag önskar mamma bodde kvar då kunde jag iaf bjuda på middag och lite för dricka.

Är det någon här som vet någon bra hemsida eller företag där man på relativt billigt sätt kan ordna en studentskiva, mössor mm? Jag och Hedvig planerar nämligen att vara de som ordnar med allt de där.


Nu ska jag ta o vila några timmar innan jag drar till jobbet, börjar inte förens fem

..

Äntligen mår jag bättre huvudvärken är borta och jag har hunnit plocka undan från igår, och lagat en två rätters middag, till ensama mig. Jaime får förstås också när har kommer hem från jobbet! Det satt bra i magen det, jag gjorde en grönsaks soppa med potatis som huvud ingridigens, och sedan gjorde jag fiskfileér i ungen med citronsaft oliv olja och grönsaker. Otrolig gott, men det hade varit godare med sälskap det är så tråkigt att äta ensam.

När jag satt och åt slog det mig att jag faktiskt fyller 18år om två veckor. 7 september om vi ska vara exakt. Jag har inte en blekaste på vad jag vill hitta på. Självklart ska jag umgår med vännerna och med jaime och så vill jag ju ut mot kvällen. Men jag funderade först på att gå ut och äta med alla på typ fridays eller något liknande. Men det verkar inte som om alla har så mycket pengar att röra sig med. Och inte jag heller jag tog ju ut min lön i förskott förra månaden och jobbade bara två dagar efter det så har typ inget själv. SÅ därför tänkte jag göra en middag det är både ekonomiskare för mig ocg för dem andra. MEN så kom nästa problem, jag och Jaime bor ju tillsammans med hans mamma och pappa. Och jag tycker inte att det skulle kännas bekvämt att ha en middag med 10 pers i deras hem. Jag är säker på att dem skulle säga att det var okej, dem skulle bara gå till någon av deras andra barn. Men jag skulle aldrig fråga. Så nu är frågan vart fan ska jag göra min middag? Förra året hade jag samma problem men då var hedvigs föräldrar inte hemma, eller så åkte dem i väg för vår skull kanske kan jag prata med nån av tjejerna om det. Vi får se, nu ska jag iaf ta en dusch och fräsha till mig har legat o degat hela dagen!


 Grönsaksopa.

 Fisk i ungnen med grönsaker och sallad.


Lördag

Igår hade jag igentligen inga planer men det slutade med att Hedvig och Mathilda de som har fyllt arton gick ut på krogen och jag och Nicole då dem yngre! Vi satt hemma hos mig och Jaime tillsammans med Isak och Rodde. Det var trevlig men efter en liter vodka och en lite bacardi mådde jag inte så bra. Vi spelade kort och hade det ganska kul faktikst. Men det har också lagt sina spår! Jag mår skit i dag hela huvudet skriker efter hjälp och dte känns som om all mat jag ätit under min semester ska komma ut från alla olika håll! Jag ska sova nu och försöka få bort denna eviga baksmälla!


Tillbaka från en helt fantastisk resa, del 2

 Femte dagen Söndag den 17/8
Efter en väldigt sen lördag så vaknade vi ändå vid 9 tiden gick ner och åt frukost och blev upphämtade av pappa och hans vän vid 10 tiden. Vi åkte då mot ett annat hotel som låg ganska nära vårat. Pappa hade nämligen börjat prata med en tysk kille på bussen mot alanya och han bärettade då att han inte gillade det vanliga turist livet. Så han och pappa skulle dela på kostnaderna på bilen och då fick han och hans tjej och barn också följa med på våra äventyr. När vi hade hämtat upp den tyska familjen åkte vi vidare till vårt första stopp väldigt långt bort från alanya, en romesk stad. Det var något jag önskade få se i Greklad men så fick jag se det i turkiet det var underbart jag kunde inte sluta le en ända gång under dagen. Vi tog en massa foton och doppade fötterna i havet. Det fanns underbar shopping där med. Men vi handlade bara armbad till barnen hemma, 25 st för 1 euro. Efter att vi besökt denna underbara plats åkte vi vidare till ett jätte fint vattenfal där man kunde bada. (Det gjorde vi dok inte var svin kallt), men det var fint att se. Vi åt också lunch där det blev ny bakat tunt bröd som dem viker och lägger i riven potatis,pärsilja, och feta ost. Det har säkert något namn men jag vet ej vad det heter. Det var jätet gott iaf, och efter maten ville pappas kompis Hippen visa oss en fin långgrund strand som låg en bit där ifrån. Vi åkte dit och badade, den var så mycket finare än alla stränder jag badat på tidigare. Vi låg och njöt på stranden till sent på kvällen och sedan bar det hemåt för tyskarna och vi fortsatte vår dag i Alanya city där vi åt gillmix och kollade runt. Det blev en lång dag så när vi äntligen kom hem vi 2 tiden var det en drink som vi inte kunde motstå och sen sängen.

   
   
 

Sjärte dagen Måndag 18/6

Jag och Jaime orkade knappt öppna ögonen den här morgonen, när vi insåg att kl kvar halv 11, pappa skulle komma och hämta oss nu, så det var bara att hoppa upp ur sängen klä på sig nått snabbt och åka i väg. I dag hade vi planerat att åka båt men det ville inte envisa tysken utan han ville bjuda med två vänner som inte fick plats i bilen så plarena blev förstörda. Vi åkte och badade på en annan underbar strand istället, medans hippie låg hemma och sov han hade rökt för mycket grönt igår så han hade inte ork att följa med oss på morgonen. På stranden var jag och Jaime själva för mästa delen vi var i vattnet och snorkla. Och det var skönt att få vara lite off med han. För vi hade trots allt bokat vår resa långt innan pappa kom in i bilen och vad vi planerade var en dag med varandra inte fler. Men så blev det och jag ångrar det inte! Men det var skönt att få vara med min älskling ensam med. på stranden åt vi vår köpta frukost och bara solade, äntligen fick vi lite tid att steka. Vid 5 tiden ungefär åkte vi vidare för att lämna av tysken som redan lämnat av sin familj men kommit tillbaka. Efter att vi lämnat av honom så åkte vi och handla vi hade bestämt att göra en grillkväll hemma hos hippies mamma uppe på berget. Jag och Jaime marinerade kött och gjorde sallad, och det var verkligen kul och och trevligt den kvällen. Tyska familjen var där med. Men jag och jaime var inte så glada på dem, vi tyckte att dem var snyltare och bara var envisa och otacksamma! Men vi hade mysigt tillsammans med pappa, hippie och hippies mamma. Vid halv tolv tiden var vi där i från lämnade av tyska familjen och åkte mot stan för att kolla lite i äffärerna innan festerna skulle börja på ritkigt i alanya. Jaime hittade en jätte fin Klocka men jag hittade noll. Tiden gick , man pruta och kämpade med priserna och sen blev kl för mycket dags att åka hem och vila upp sig för ytligare en dag. Men denna gång bara med Jaime. <3

  
 

Sjunde dagen Tisdag 19/8

Denna dag var som sagt min och Jaimes ensama dag äntligen efter tre fullspekade dagar behövde vi få vara ensamma, och det var jag tvungen och säga till pappsen så vi fick den sista dagen som vi ville. Vi vaknade till tio och gick ner och åt lite frukost vid standens bar, eftersom vi missat frukost buffen. Sedan drog vi oss ner till stranden låg och myste och njöt av vågornas mjuka ljud. Men det gick inte att ligga still det var för varmt. Man fick huvudvärk och kände sig besvärad så efter ett till försök i vattnet som inte var så svalande trog vi upp till hotelet för att bada i polen i stället! Det gick bättre:) Jag och jaime låg i vattnet hela tiden det var underbart att vara ensamma! Jag njöt verkligen av sista dagen! Och när vi kände att det räkte gick vi upp för att börja packa för morgon dagen. Men efter bara snudd vid kudden somnade vi. När vi vaknade var det för sent, vi skulle möta pappa vid halv sju han ville ge mig en pressent och jag sa att vi kunde äta en sista middag ihop. När han entligen hämtade upp oss en halv timme sen, åkte vi mot stan. Vi kollade runt i äffarer en sista gång och hittade lite små saker, två par jeans och en klänning som inte hade något speciellt märke. Jaime hittade också ett par sommarjeans och en till klocka. Vi köpte också lite te och kakor till svärmor och mamma. Pappa hade också köpt ett jätte fint guld armband till mig och i samma äffär köpte jag ett enklare till Mathilda som fyllde 18. Efter allt tittade i äffärerna var vi trötta, så vi satte oss ner vid en mysig resturang och åt väldigt god grillad mat och turkiskt bröd. När kvällen började dra mot sitt slut gick vi till hamnen och mötte Hippie och sa hej då till honom, han satt på en mysig båt med en vän och där fastnade vi en stund.  men sen var det dags att dra sig hem. Innan vi gik fick vi ett varsitt halsband av Hippie som han gjort själv. Det var jätte vackert, jag blev så rörd av hans underbara sätt att vara att jag nästan tyckte det var jobbig att säga hej då. Sen skjusa pappa oss hem och där sa vi också ett värligt jobbig hejdå. Han beundrade oss till 110% och sa hur glad han var att jag var i bra händer osv. Det var kulo höra även fast jag inte skulle bry mig om vad han tyckte. Natten tillbringade jag och jaime med att packa och sedan drog vi ner till vår kära lobby och drack till vi kände att det räckte. Resan var slut i morgon kl 8.40 skulle vi hem. Och första gången på länge så kändes allt perfekt jag hade äntligen mött den man som var min pappa han som varit mitt tumrum väldigt länge. Jag hade varit på en underbar semester med min underbara pojkvän. Jag var lycklig!

  
  

Sista dagen Onsdag 20/8

HEJ DÅ TURKIET



..

Skriver mer senare om dem andra dagarna mina fingrar dem domnar!


Tillbaka från en helt fantastisk resa!

Vet inte var
jag ska börja någonstans, det finns ingenting som kan beskriva den här resan i Turkiet med rätt ord, men skulle jag försöka skulle jag andvända "SE VÄRLD". Det gick ingen dag utan att vi gjorde något, alla dagar var fullspekade med grejjer att göra och hotelet Beach club doganay var bland det finaste jag sätt, de hade något för alla! Jaimes och min favorit plats var lobyn där satt vi varje natt och drack gratis drinkar. Det var över min/våran förväntan allt var överdrivet bra. Maten var något som vi trodde väldigt lite om man den var också underbar.



Första dagen Onsdag 13/8
Vi kom fram till hotelet runt halv fyra tiden om jag inte minns fel. Det första vi gjorde var att se om kring i vårt fina rum, det var som den dröm! efter att vi pakat upp våra grejor och chekat in drog vi ner till pol baren och tog något att äta och dricka. Dagen tillbringade vi på hotelet kollade vad dem hade och erbjuda osv. Senare på kvällen var det middags buffe det vi tänkte då var okej "vikingline nummer två" Men verkligen inte det var så mycket fräshare och mycket mer utbud bara sallads buffen var över tio meter lång, dem hade Italiensk mat för dem kräsna, fisk buffe och turkisk mat. Vi ville ju testa lite av allt, så när vi satte oss ner för att äta så hade vi två talrikar var! Det var PINSAMT alla runt om krig hade tagit måtligt med mat medans vi bombade våra talrikar. Och då var vi inte halv klara med allt vi ville prova. HAHA. Men de fick bli en annan dag för vi blev för mätta. Efter maten sov vi en stund vi hade trots allt gått upp kl 4 på morgonen för att åka mot arlanda. Kl tio turkisk tid vaknade vi igen fixade i ordning oss och gick ner till lobbyn. Där blev alla drinkar testade i fleeera omgångar. Dem som fick bra betyg var pinacoladan, beylis och ölen. Drinkarna var ej dem bästa. Vi pasade också på att kolla in på strand clubben vårt hotel ägde. Första natten var den natten, då både jag och Jaime blev fööör fulla. det blev säng dags vid 5 om jag inte minns fel.
 


    


 

    Hej då REGNIGA SVERIGE                                             Äntligen framme!

                                                                                               
 

Andra dagen Torsdag 14/8
Efter en kort sagt pratglad kväll vaknade vi kl 8 på morgonen och drog ner för att äta frukost och njuta av solen och av värmen! Frukosten är ju som dem flesta vet jätte bra på hotel. Men de här slog nog allt det fanns inget som dem inte hade! Stranden som var hotelets egna var inte bland den bästa men det gick! Stenig strand och lite väl höga vågor. Men jag gillar när det är stening då bli man inte smutsig, så det var posetivt ändå=) vi låg på stranden en stund men det var föör varmt, värmen i Turkiet är väldigt fuktig det rann svett ordagrant om oss jag tror jag inte sätt en mäniska som svettades så mycket som mig själv! Hur som helst var det världigt varmt. Och efter att vi hade solat och svettats så gick vi upp för att fixa i ordning oss vi skulle nämligen åka till  Alanya city och handla senare. Och innan det skulle min kussin komma förbi och hälsa på en liten stund! Det var skiit kul och träffa henne verkligen en underbar människa men tyvärr glömde jag ta bilder på just detta ögonblick. Det blev ett ganska kort möte och sen drog jag och Jaime i väg till stan. Men när vi väl var där var det en liten besvikelse dem hade inget bra utbud av kläder otroligt bra kopior men när man tog upp tex ett par jeans som såg bra ut så hängde dem bara ner till. Så denna shoping dag blev lång men utan kassar i händerna. Vi tänkte att det kanske är bättre och vänta tills vi träffar min pappa för han kanske känner till de bra ställerna. Kvällen tillbringa vi än engång på hotelets myssiga lobby och drack oss denna gång måttligt fulla på Baylis och wisky!

    


Tredje dagen Fredag 15/8
Efter ännu en lite för mycket dricka natt så var vi uppe kl 8.30 åt frukost och redan vid halv 12 var vi på väg till min kusins hotel i Side. Resan tog ungefär med buss en timme och väl framme på hotelet så fick vi inte komma in. Hon svarade inte på telefonen och av några dumma säkerhets skäl fick vi inte komma in. Så det var bara för oss att ta en taxi tillbak till bussterminalen och åka hem. Det blev en stekar dag för oss vi låg på stranden hela dagen och bara svetades! Haha mysig? Och sedan som vanlig upp och fixa sig ner och äta och så fastnade vi där vid lobbyn och drack igen.. Vi kände inget behov över att festa så vår fest fick bli där. vi var också en del den kvällen i spel rummet och körde biljard!och sen köpte kort och spelade till tidigt på morgonen! sen var det dags o sova. Vi skulle nämligen träffa pappa tidigt på eftermiddan dagen där på. Närvöst slöt vi våra ögon och somnade!

  
                                 

Fjärde dagen Lördag 16/8
Jag sov inte bra den här natten, drömde en massa konstiga drömmar om hur mitt och pappas första möte skulle vara. Så vaknade än en gång vid 8 tiden gick ner och åt frukost gick upp och fixa i ordning oss lite och väntade på honom. Vi hade först sagt att han skulle komma tidigt på mogonen så vi att och väntade på han väldigt länge för han kom inte förens vid ett tiden. Lite stört eftersom vi missa en del sol för det. Men tillslut kom han! Det ringe på telefonen och det var han. Jag trodde jag skulle dö, hela magen vände sig och jag ville bara vända på klaken och gömma mig under täcket! men vi gick ner till reseptionen och han stod där också jätte närvös. Jag gick fram till honom och kramade om honom och så var späningen borta, jag låtsades som det iaf. Vi satt och prata alla tre ett tag dem drack öl och jag cola vågade inte ta något annat. Efter en timmes med nervösa ord så tog vi bussen mot alanya vi skulle möte upp pappas kompis som bodde där. Och eftersom pappa bara varit i Alanya en gång tidigare fick han bli vår privata guaid dem komande dagarna. När bussen stanade stanna vi på en plats som jag och jaime tidigare pratat om. Vi skulle upp på berget där bara några få hus låg. Pappas väns mamma bodde där och det var också där pappa skulle bo. Vi kommer upp och möts av en jätte söt turkisk gammal kvinna som bjuder oss på hennes odlade druvor. Vi förstod inte varandra så bra men vi tackade och log och det räkte. Pappa och hans vän gick sedan i väh för att hämta bilen vi skulle hyra och under tiden så hjälpe jag den gamla kvinnan att laga turkiskt bröd! Pappas vän var en väldigt speciel människa men det viste vi inte mycket om än så det ska vänta till senare. Det ända vi förstod var att han rökte mycket mauriana det låg en hel tidning öppen med grönt skräp på. och det var lite lustigt tyckte vi!  När dem väl kom tillbaka åkte vi i väg Pappas vän skulle visa oss en väldigt speciel plats. Vi åkte mot alanya city och upp på en berg där en stor lysande mur fanns det  var ett slott som för 2000 år sedan var en plats där man försvarade stan med pilar och bomber. Det var bland det finaste jag sätt, och det var exakt det här som jag och jaime ville göra vi ville se Alanya med andra ögon! När vi trodde vi var på väg hem så åkte vi i stället till ett hus som låg exakt vid slottet! det huset var Pappas väns hus! Det var nu vi fick veta vem mannen igentligen var. Han är en hippi med både peac och fjäril på armen och desutom är han konstnär hela hans hus var fullt med vackra konstväk skapade av han och hans hippi vänner. Denna man är en av dem rikaste i hela turkiet, men skiter i pengar totalt alla i hela stan visade oss respekt vid hans sida. Han var underbar men konstig! Kvällen tillbringades där och sedan var det hem och spela lite kort dricka ett par drinkar och sova.

  
  
  
  



                                                                                                                                                                         


Älskling

Måstebara poängtera att jag saknat min älskling så overhört mycket under semestern. Jag har insätt mycket i mellan oss. Och det var plågsamt att vara utan HAN! jag är ju så himla vann att sova vid hans sida hela tiden o prata om allt från himel o jord. Detta var en prövning. O jag fick min belöning! älskar dig JAIME


Hej Sverige.. MEN bara i nån dag!

Hejsan alla hoppas ni har haft det bra hemma i Sverige! Min resa tillsammans med mina underbara vänner var otrolig! Vi var i hersonisos I Kreta och kom till en plats, vi inte riktigt tänkt oss. Mycket galnare än vad vi trodde. Men vi hittade våra hak och och hade en av dem roligaste tiderna tillsammans där nere! En plats att minnas, men kanske inte återvända till. förutom den otroliga värmen och de galna clubbarna, så åkte vi i väg på en trip till Aqua plus där fanns massor av vattenkannor och annat skoj man kunde larva sig på! Sen njöt vi också på star bach där hängde alla clubb ägarna alla som jobba pluss alla andra. FÖRLÅT för att jag skriver så kort. men jag måste faktisk bli frisk från min förkylning och packa inför Turkiet med Jaime på Onsdag!


puss caroline

bilder för båda resorna kommer när jag är hemma från turkland

HEJ DÅ SVERIGE HEJ PÅ DIG GREKLAND!

NU ÅKER JAG TILL ARLANDA MED TJEJERNA! HA EN UNDERBAR VECKA!

Lördag.

Hejsan svejsan! I dag är Carro på riktigt bra humör! Pappsen loggade in på Msn tillslut bättre sent än aldrig. Vi pratade om allt mellan himel och jord. Och han berättade för mig om hans historia, vad han jobbat med osv. Han var med i Kosovos Krig, han har jobbat som sjöman, han har varit snabbresturang chef, han är grym min pappa han har verkligen rest runt och jobbat hela tiden! Han är en man som inte tappat livs gnistan han kämpar och tycker det är kul! Det var läskigt att se honom i webbcam i går, jag hade på min med och man såg verkligen hur lika vi är! Sjukt kul ändå, kan inte riktigt säga vad som var mest likt men det fanns mycket i ansiktet som stämde in på varandra. Han var jätte smal så smal är då inte jag men om det var för två år sen skulle jag säga att det stämde de med!

Jag somnade rätt arg igår näst sita natten med Jaime blev inte som planerat om man säger så. Men inget och älta över i dag tycker jag! Huvudvärk i högra sidan av skallen han suttit kvar hela natten och morgonen , vad har jag gjort?


Dagen i dag är inte fullt planerad. Men jag tror att dte blir in till stan det är ju Pride paraden i dag! VILL INTE MISSA. Ska iaf försöka umgås med min älskling utan sura tjafs.

ÄLSKAR DIG AMORE MIO:)

Väntar..

Jag och pappa skulle mötas inne på datan kl 20 svensk tid.. vet inte om han missuppfatade eller glömt vad svensk tid är men han är inte inne iaf.. O har inte lämnat något svar. Tråkigt, något kanske hände va vet jag. En inte lika glad Caroline

Hemma igen

Det var en mysig runda i stan med Kim i dag, prat om ingeting och lite fynd på H&M och på Ur och pen. Jag kom hem med tre par häftiga örhängen! Min kamera är lånad så tyvärr blir det en blogg utan bilder, iaf utan nya bilder.

Nu sitter jag iaf och äter en otroligt god bulgur sallad med massor av gott i och fisk till vid sidan om :)

HEJ SÅ LÄNGE !

Två dagar kvar

Om två dagar sitter jag på ett plan med mina absoluta favoriter till varma Grekland! Det kommer bli en händelserik vecka vill jag hoppas och vi kommer ha så kul! när veckan är slut är inte värmen slut för mig inte, då är det min och Jaimes tur för lite romantik i turkiet!  Är bara så glad över allt just nu!

Gårdagen var som planerad väldigt lung och skön. I dag blir dessamma Kim och jag ska ut och kolla lite i stan samt ta en fika. Vi tänkte åka och bada men det sägs att det ska bli regn så man vet ju aldrig. Men 20, måste jag vara hemma för då har jag lovat pappa att vara inne på datan så vi kan se varandra i webb cameran! Han har världens fulaste bild på mig i plånboken, och den bilden måste bort! 

Känns så sjuk jag har en biologisk pappa som inte alls är långt bort! Jag har syskon i samma land och jag har en släkt som inte är så liten!


RSS 2.0