MIN SÄNG ÄR BÄST

Min säg har aldrig varit så älskad som nu. Jag är verkligen stolt över mig själv jag har jobbat 7 dagar i rad. Haha ja det är ju normalt igentligen men jag är inte van så jag är nöjd med min insats. Har inte haft en ledig dag. Men i dag och igår har jag iaf ängnat mig till lite annat. Min och Jaimes middag blev på en Idisk retaurant i stället som låg på söder någonstans vi har ätit där förrut så jävla god mat. Jag hade först lust att ställa in middagen jag var så slut prestera inte alls bra sista timmen mina ben ville dö och min kropp strejka. Men jag piggna till på tåget på väg hem och det blev en riktigt mysig middag tillsammans med min underbara Jaime. Efter var de meningen att vi skulle hem till Isak hans mamma fyller år så vi tänkte åka dit och gratta henne. Det är altid drag där hemma.

Och det var anledningen till att jag drog hem till sängen i stället jag vil vara pigg i morgon och se till att få in galet med namnunderskrifter. I morgon är sista dagen på det här projektet och ALLA i jobbet sa att vi inte skulle jobba om vi inte får löneök just i morgon. SÅ vi lyckades får 30 kr mer i timmen,bio,pizza och mer pengar om det är så att vi får in partiet i EUvalet 2009. Höhö fett bra.

Oh så skönt nu ska jag mysa ner mig i kudden och somna till filmen på trean legally blond, en av mina favorit filmer när jag var yngre, ville aldirg bli advokat efter att jag sätt den.


MIN SYRRA PÅ 9 ÅR SKA PÅ KASTING FÖR TALANG 2009 I MORGON, ÖNSKA HENNE LYCKA TILL!

BLÄÄÄK

Kära dagbok  jag är sp himla full, jag har ont i kroppen och min röst har strejkat. I går drog två tjejkompisar från jobbet med mig ut på krogen, vi drog till caplins där vi fira av en tjej som fylde 18. Öl och cider var mina bästa vänner igår. När kl var närmare ett så blev Malins pojkvän utslängd så jag sprang till hötorgets tunnelbanna för att möta upp Jaime och hans vänner, jag var ju inte klar! Kön var för lång på Mango så vi drog tillbaka till Caplins, killarna ville typ döda mig för att jag sa att det var "bra". Men jag hade kul jag haffade den ny fylda 18 åringen som jag inte kan namnet på och vi två sjöng och skämde ut oss tills dte var dags att gå. Jaime han skrattar åt mig i dag, jag tror det var sista gången han tog med mig ut om man säger så. HAHA. Sen blev det mcdonalds jag har inte ätit den skiten på hur länge som helst min mage doog jag spyde direkt när jag klev ur Lobbes bil utanför min port.

Nu ska jag iväg till jobbet ska jobba till sex sen ska jag bjuda min älskling på Kophanjang. Han längtat efter att äta en mysig middag ute. Tråkigt någ är jag lite bakis men det går över medans jag jagar folk i stan, det är nämligen mitt jobb idag jag ska få namnunderskrifter till ett parti som vill registreras i sverige. Vist har jag vart duktigt mitt lov har gått ut på att jobba från i måndags har jag slitet häken av mig. Men nästa vecka ska bli lungt skola och nån dag jobb.

som vanligt inga bilder,. men det kommer väl i morgon!


INGA FOTON JAG VET, TRÅKIGT

Men jag har faktikst glömt bort min kamera helt den senaste tiden och dessutom så har jag inte direkt haft något kul att fota. Förutom i dag då, jag var som sagt ocg klippte mig hos kära Divo. Han kommer bli en stjärna ska jag säga er så duktig och social persson det är endast sånna som passar i hud och frisör yrkerna tycker jag! Mitt hår blev som nytt känns helt ovant och jag trodde att jag aldirg skulle komma ur en sallong med störra förändring än när jag klippte min lugg i september förra året. Men Divo och hans chef fick till det jävligt bra. En riktig frisyr och inte bara lite mesigt uppklipp den här gången. Är super nöjd ska lätt dit i gen om 6 veckor eller så. Nu kan jag äntligen få till en lite poriga look om jag vill HÖHÖ. Tack sötnos!

Efter frissan så skulle jag ju dra och träna.. Men det tog tre timmar att klippa mitt hår så när jag var klar fick jag helt enkelt dra till arbetet på engång, solariumet och simhallen får vänta. Efter jobbet åkte jag in till cafe 60 och möte på mina älsklingar åt en smörgår och drack lite te det var hur mysig som helst!

I morgon blir det jobb 10 timmar, och har även bokat in jobb för helgen det fanns lite extra att göra på jobbet, nämligen ragga underskrifter till ett nytt parti som vill vara med i valet. Så vi på Teleavdelningen fick de som uppgift under dagen tor-mån jag ska dock se hur det går först men det kan väl inte vara så svårt? Desutom är det extra pengar vilket inte är fel!

Nu är jag jätte trött har varit på språng hela dagen! puss så länge och jag lovar bilder kommer någon annan dag!

GODMORGON

Snart ska jag iväg till tandläkaren som ska ta bort lite tandsten som sagt det är bra att passa på när man snart får betala för skiten. Efter det måste jag rusa in till stan, mariatorget jag har lovat att en arbetskamrat ska få klippa mig. Det passade bra då jag redan planerat att klippa topparna den här månaden. Nu blir det gratis också =) Han behöver modeller och jag behöver klippa mig. Snart han han klippt hela jobbet hahaha. Efter det ska jag gå och simma förhoppningsvis så är Nicole med mig också hon ska köpa kort på samma ställe så det blir kul, nu har jag två sötnosar som kan peppa mig extra mycket!

hitta ett par jätte fina pumps från topshop i går när jag sprang runtmed Nicole, de var jätte fina med öppen tå, mocka och lila helt perfekta studentskor. Då alla har bestämt sig för den tuffare stilen med gladiator skor. Dem skorna med en jeans jacka och en söt kläning skulle vara perfekt. Men de kostade 1399 och jag undrar om det är värt det, tror ej det. Ska kolla runt lite till faller inga andra mig smaken så får jag väl köpa dessa men en annan månad!!

Nu måste jag borta tänderna annars blri läkaren sur. PUSS


PENGAR KRIS

jag fick min lönespec i dag, och jag kan säga att jag inte är glad. Jag har blandat i hop månaderna helt. Tänkte att jag skulle få februaris timmar denna månad men det är ju helt fel. Det är ju januari som kommer nu och jag var sjuk början så vilket innebär att jag bara jobba två veckor! Jag fick världens piss lön och jag som planerat en hel del denna månad gissa om jag är glad i dag. JÄVLA SKIT!!

Nu ska jag iaf åka in till stan med Nicole och sukta efter allt somjag trode jag kunde köpa den här månaden.. OHHH jag är så jävla sur, det var typ hälften vad jag trode jag skulle få fatta hur det svider. Inga träningskläder denna månad inte. och inget jävla fritidsliv. Jag dör fan vilket jävla tråkigt liv. Nu längtar jag verkligen tills jag kan börja jobba på riktigt jag är trött på studentlivet jag måste bort från det ett tag iaf......

Jag som ville börja spara också hur fan ska detta gå?

MÖÖHÖÖÖHÖÖ jag är ledsen..

SNÖ!?!

Vit, vit, vit det är vad som syns utanför mitt fönster och många andras också säkert. Kan inte våren bara komma nu? Jag har längtat som fan, i veckan trode jag att den var påväg men så kommer snön i stället. Jag vill ha värme sena sommar kvällar, grilla och röka vattenpipa, hoppa ner i vattnet och känna en svalkande våg komma över mig. Jag vill ta studenten och jobba som en gallning så att jag och Jaime kan åka på en riktig lyx resa. Jag vill göra förra årets semester i repris fast kanske nån vecka längre. Det kommer bli så bra.
Imorgon ska jag ringa min kära gudmor också, hon har lovat att hjälpa mig med mitt CV och förhoppningsvis så får jag mitt sommarjobb med hjälp av det. Det lät som om mitt gamla CV skulle behövas reduseras en del. Haha.

Vad ska jag göra i dag då? Jo jag vakna ju för ca en timma sen och jar hunnit städa,sminka mig och äta frukost så nu återstår bara jobbet, jag tror jag ska åka in lite tidigare i dag. Så får jag ta och träna två andra dagar i veckan. Snart är det löning också fan vad skönt det behövs jag har inte haft pengar att röra mig med på jätte länge, jag har inte ens shampo hemma det är galet! Tro inte att jag inte duschar jag lånar från Jaimes mamma:p Men s¨fort jag får pengar jag då blir det de första jag inhandlar.

Ska gå och klä på mig nu och mysa med min söta kisse misse innan jag drar till jobbet =)

Juste jag fick världens sötaste örhängen från Jaimes mamma igår, det är handgjorda i trä från Chile det är en måne och en stjärna på. värsta söta. Förslåt för att jag är såtråkig och inte framkallar massa bilder och lägger in men jag har inga:S

...

Vad tråkigt. Jag gick in på Nelly nyss för att titta lite och för att beställa min känning som jag tänkta ha på min studentmiddag/ eller på skivan. Det lutade åt middagen men så var det borta jätte iriterande, den var söt vit och sommig jag hade nog bott i den hela sommaren vilket tyder påå att det inte hade vart ett dåligt köp. Men men,, den kanske kommer in igen, vi får se! Det kommer säkert in en massa vita söta klänningar snart.


För övrigt har jag bara suttit hemma vid datan i dag och hjälp Jaime att vinna några aktioner på tradera. Sen har jag sovit mycket och försökt att få bort min huvudvärk. Men har inte lyckats.

Nu ska jag fortsätta prata med min älskade syster i telefonen <3

LOV

Tjejkvällen igår var jätte mysig, vi kolla på melodifestivalen och vad passade då inte bättre än att sjunga lite singstar efter? En massa prat om allt som tjejeär bra att prata om. och sp klart chips och diricka på det. Det var jätte trevligt iaf länge sen vi träffades hela "gänget" tillsammans =)

Det var helt underbart att vakna upp i dag och känna att det inte gjorde något att jag klev upp tidigt, detär ju lov jag kan sova hur mycket som helst. I dag skulle jag plugga, men jag känner att jag inte orkar det, inte just nu iaf jag har världens huvudverk ska nog bara lägga mig i sängen igen och bli lite pigg. I dag kommer Jaimes mamma hem också, hur skänt som helst jag har faktikst saknat henne och hennes mat. Undrar bara när hon kommer hinner jag vila lite ?



veckan kommer bestå av massor av jobb, men ska få in en frisörtid måste klippa topparna. Sen minst en ute kväll och nån fika med tjejerna ska också gå. Jag bjöd jaime på middag på fyllan förra veckan så det ska väl bli av det med, vi får se jag tror inte jag jobba så bra förra månaden, då måste jag se till att inte slösa bort allt.  

PUSS

LÖRDAG

Jag och Jaime somnade så fort  när lammet tystnar började på tv igår kväll så trötta var vi! men det var väl bra det för i dag är jag pigg som tuppen, och fick nyss info om attd et är tjej kväll och melodifestivalen ikväll det blir kul. Känns hur bra som helst att lovet kom nu. Behöver verkligen jobba lite extra och sova lite längre, nu har man förhoppningsvis tid för vännerna lite mer denna vecka också. Det ända negativa jag kan hitta med den här dagen är att dte är snö, SNÖ! I går gick jag runt som en lyssande blomma och jag hade så härliga vårkänslor och så är det helt  vitt när jag vaknar?

Hur som helst mitt trådlösa internet funkar inte så jag sitter vid den stationära datorn, skit tråkigt. Nu ska jag gåoch såela lite the sims innan jag börjar fixa här hemma.


Puss !

FREDAG

Jag orkade knappt ha ögonen öppna i går när jag kom hem, efter en skoldag, ett boxningspass och 5,5 tim jobb så är man helt slut. Men ändå kunde jag inte somna massa tankar som snurrar runt i huvudet, jag hatar det där man vill så gärna bara koppla bort allt men det bara går inte.varför? Jag tänkte på vad yttliga alla är och hur vår värld verkligen ser ut, det är så mycket som borde förändras. Vi påverkas alldeles för mycket av media och allt runt om krig oss men om människor bara tog tag i sitt eget livsöde och lyssnade till den vägen, ja då skulle det inte se ut så här. Haha jag balblar skit tänker ni nu? Men jag läser en bok som handlar om typ hur man ska få sitt eget livsöde att gå i uppfylerse. Det är inte som the secret som jag skrev om förr utan denna bok Paulo Coelho Alkemisten handlar om en pojkes resa efter sin livsdröm. I boken får man massa ledtrådar och ideér hur man bör tänka för att följa soin egen väg. Och på baksidan står det blandannat  " bara bland sällsynta tillfällen utkommer en bok som kan förändra läsarnas liv fullständigt."
är bara på andra delen av boken så jag har långt kvar men den är så bra, lite svårt att förstå ibland bara.

<<När du verkligen vill någonting verkar hela universum för att du ska få din önskar uppfylld.>>

Jag är besviken du har inte hört av dig på länge inne på den andra veckan nu, tycker du verkligen att jag rä så krävande. Jag tycker du har fel. Där ser man var pengar kan göra med människor.


NU måste jag gååååååå.....


KÄRA DAGBOK

Halloj! Mitt internet har krånglat i två dagar i rad så har inte kunnat skriva något i dagboken.. Men men nu är det tillbaka och dessa två dagar har rullat på som de ska. Jag har jobbat och äntligen fått tillbaka motivationen till arbetet, tittade i min kalender från förra året och fan vad jag kämpa jobbade massa extra timmar och så vidare. Och det tänker jag se till att göra nu med. I morgon har jag jobbat på mitt arbete i ett år vilket innebär att jag har ett helt års erfarenhet av telebranshen,haha. 

Idag var min lediag dag så jag och jaime har städat väldigt ordentligt i hela huset eftersom svärmor kommer hem på söndag efter en månad i Chile, och hon är verkligen pidantisk så det blev en grov städning för vår del. Sen var det bara att slänga i sig något i magen och åka och jobba. Så det var inte direkt någon lungt ledig dag, men det behöver det inte alltid vara. I morgon så är det skola igen och jag o Hedvig har inte gjort vår läxa fan då kom på det nu! Efter skolan är dte iaf ett boxningspass som gäller o sen ska jag jobba. Oh jag har verkligen inget tid för någoit annt just nu känns jätte tråkigt jag vill hinna träffa mina vänner också Nicole, Kimmsan och Sandra jag tänker på er iaf! Men snart är det lov och då har man lite mer tid över, men då ska jag se till och jobba mer också. Fast kvällarna återstår ju.  

Ja ja dagboken nu ska jag återgå till the sims där jag avsluta i går har byggt ett riktigt drömhus. Snart ska jag börja möblera men jag vill ladda ner lite prylar :p

PUSS

HEJSAN SVEJSAN

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag, men det var också den jobbigaste dagen på denna veckan så jag är glad att det är över. Jag hade nämligen prov i organisation och ledarskap och jag kan säga så här det gick inte bra, jag kom på att det var prov sent i går kväll och plugga på helt fel saker så det lär inte bli ett bra betyg där inte, om det ens blir G? Efter provet så var jag och Hedvig och simma vi är så duktiga vi är inne på vår tredje vecka nu och jag tycker det är sjuk kul. Simma är det bästa men blir så avslappnad i kroppen och man känner verkligen hur kroppen stretshar.
Snart är det lov också jag och Hedvig satt i bubbelpolen och planera in en massa saker som vi måste hitta på alla tillsammans. bland annat måste vi ta några rundor ute i stan, åka oh bowla kanske åka alla tillsammans till uppsala och äventyrsbada? Jag längtar det ska bli skönt med lov!


 
Jaime läste i tidningen att turkiet är det hetaste resemålet i sommar, kanske för att de flesta länder har euro och dem fortfarande kör på nya turkiska lira, mycket biligare att åka dit då ju! Desutom låg beach club doganay där vi var förra året på plats tio som de mest populäraste, haha lite kul faktikst. Så nu försöker jag övertala min amore att vi ska skita i Spanien och åka till turkiet i stället. Spanien kan vi ta nästa vinter tycker jag ;) Skulle lätt vilja åka till marmaris var där med mamma när jag var yngre det var jätte mysigt litet och romantiskt var min syn. Vi får se det är trots allt långt kvar och sommarjobb är ett måste innan något bokas, jag kan säga att det inte ser just ut på den fronten... Fan jag vill vara brun och fin som i bilden ovan massor av kärlek bara <3

Nu ska jag titta på 4:an

LASAGNE

Tänkte dela med mig av receptet som jag och Jaime använde då vi gjorde vår lasagne i går, det var första gången vi gjorde lasange så vist kom vi på lite små misstag som tex kocka inte bechamelsåsen för länge då blir den för tjok och inte lika krämig när det varit i ungen. 

Du behöver  

  • Lasagneplattor
  • Köttfärssås till lasagne: 500 g köttfärs
  • 1 gul lök
  • 1 klyfta vitlök
  • 2 morötter
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 glas rött vin
  • 1 buljongtärning
  • salt och peppar
  • smör
  • Bechamelsåsen till lasagne: 0,9 l mjölk
  • 60 gr mjöl
  • 60 gr smör
  • riven muskotnöt
  • salt
Jag och jaime dubbla receptet och använde inte muskotnöt i såsen det var inte nödvändigt!

Gör så här

  1. Köttfärssås till lasagne: Hacka lök och vitlök, skala och riv morötterna
  2. Bryn lök, vitlök och morötter och köttfärs i lite smör
  3. Häll över ett glas vin. När vinet dunstat bort kan du tillsätta de krossade tomaterna och några deciliter vatten, samt en buljongtärning.
  4. Låt det koka i ca 35-40 minuter.
  5. Bechamelsås till lasagne: Värm upp mjölken.
  6. Smält smöret i en stor kastrull.
  7. Tillsätt mjölet, lite åt gången, i det smälta smöret. Rör om så att det inte bildas några klumpar.
  8. Häll den varma mjölken i smörblandningen, rör om hela tiden.
  9. Låt koka upp under omrörning, smaka av med muskot och salt.
  10. Lägg ihop lasagnen: Lägg två slevar bechamelsås och några skedar köttförs i botten av en ugnsform, täck med lasagneplattor. Upprepa detta 4-5 gånger. (Riv gärna över lite parmesanost på varje lager också). Ta mycket parmesanost på det sista lagret! (Det sista lagret ska vara bechamelsås och köttfärs, inte lasagneplattor)
  11. Grädda i ugnen, 225 grader i ca 20 minuter eller tills lasagnen har fått en fin färg.

Gott med en tomat och lök sallad med lite olivolja och salt.

 


HUR KAN MAN?



Nog för att jag inte är emot eller tycker illa om unga föräldrar men det här slår  allt. Vad är det som händer med vår värld, hur kan sånt här tillåtas, ska man behöva börja med sexualundervisning när barnen går i Åk1? Jag tycker att det här är sjukt äkligt. Tur att dem har föräldrar som finns där för de där stakars barnen och som vill hjälpa dem. Alltså det jag inte förstår är hur man ens kan vilja bli pappa när man är 12 år. Det här är inte normalt, alltså vist förlora han oskulden ung men det är han nog inte ensam om, men de allra flesta är ju livrädda för vad som kan hända om man inte använder skydd. Vad tänkte dem med...

DET ÄR BARA LOVE

Gårdagen kunde inte bli mycket bättre jag och mi amor ensama hemma, och det var länge sen vi var helt själva så det var mysigt <3 Vi bestämde oss för att inte gå ut och äta eller något sånt, folk bjöd med oss på någon asiatisk fest men vi valde att stanna hemma och laga middag ihop och bara myste till alla möjliga filmer som gick på tv. En massa choklad hjärtan, vin och annat gott det kunde inte bli bättre. Vi somna dock ganska tdigt Jaime på ena sidan av sängen och jag vid andra änden, men de var myssigt iaf.

I dag är en sego dag kanske kan övertala min älskling att vi ska ut på en promenad eller nått iaf. Vi har trots allt fått i oss tre liter läsk och en och en halv chips påse, glass och massa sprit och annat onyttigt under denna helg. Så en promenad skulle sitta fint, säger jag med ett glas vin i handen lite ironisk kankse.


  

Jag hoppas alla andra fick en lika underbar dag som mig massa kärlek till er alla!


ALLA HJÄRTANS DAG

Alla hjärtans dag för mig började redan i går jag och min älskling hade en så underbar kväll/natt i går. Så mycket skratt och prat om allt möjligt, det var länge sen vi blev så fulla tillsammans men det var skit kul! I dag vaknade vi sent och åt en underbar frukost tillsammans <3 Dagen har bara börjat, jag har tagit en skön dusch för mig själv medans jaime myste till det i rummet. Snart ska vi iväg och handla, vi är själva i kväll så vi tänkte laga lite lasange och bara myssa till det för oss, sen vet man aldrig vart kvällen slutar men jag ser fram i mot att bara vara hemma också. Kanske öppnar vi champagnen som jag fick i 18 års present av Kattis och Putte, vi får se om det blir nödvändligt myssfaktorn kommer vara på topp ändå!



Jag hoppas alla en underbar dag, alla hjärtans dag är en dag som är påhittad för att man ska visa lite extra kärlek. Men jag tycker man ska visa det varje dag <3

Ta hand om varandra massor med kärlek från mig


TRÅKIGT

Jag och Jaime har delat på en hel rom flaska från thailand. Jag är galet dragen och Jaime ska testa och spela något spel på datan och se om han är lika duktig med alkohol i kroppen. Så jag tog en lista från Faramins blogg eftersom jag inte har något att göra så länge.

om dig.
1. hur mycket är klockan just nu? 01.05
2. namn? Caroline
3. vart bor du? Hjulsta
4. hur många barn vill du ha? 3
5. vill du gifta dig? Ja om 10 år max
6. har du ätit sushi? Ja de är sååå gott
7. favoritglass? Twister
8. hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? 0 men jag har mussli?
9. humör? trött och full

fyra grejjor.
1. har du någonsin blivit jagad av polisen? En gång i bålsta en liten skit grej
2. har du en hund? nej men jag har en katt!
3. sover du helst själv eller med någon? Med amore
4. tror du på spöken? Jaa vänta bara så ska ni höra mina historier

SKULLE:
1. skulle du vilja vara längre? Nej
2. skulle du vilja väga mer? Helst inte!
3. skulle du vilja ha sex nu? AAAA
4. skulle du vilja dricka dig full nu? Det behövs inte med än så här
 
KAN.
1. kan du röra på öronen? Nej
2. kan du slicka dig på näsan? Nej men har alltid velat
3. kan du kolla i kors med ögonen? Ja 
4. kan dina föräldrar lita på dig? Jag tror det
5. kan du låta bli att prata på 4 timmar? NEJ vad tråkigt, bara när jag sover förstås
6. kan du va på en fest utan att dricka? Ja
7. kan dina vänner lita på dig? Mina närmaste bör kunna det
8. kan du tänka att pierca dig i naveln? Nej har alltid velat men de är sent nu
9. kan du suga? VA de klart jag kan städa och suga med damsugan är ingen konst
10. kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja, fast jag inpuls köper mycket ändå

HAR.
1. har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja
2. har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja
3. har du syskon? 1 lilla syster <3 sen två till som jag aldig träffat
4. har du någonsin haft sex med någon? Ja
5. har dina föräldrar ljugit för dig? Ja nästan säker
6. har du varit full den här månaden? Ja just nu typ
7. har du redan tröttnat på dom här frågorna? Ja jag vill sova
8. har du borstat tänderna den senaste timmen? Ja
9. har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja
10.har du haft sex med någon som är tre år äldre? Ja
11.har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Ja
12.har du blivit påkommen när du har haft sex? Hahah jaa tyvärr
13.har du haft sex med mer än tre personer? Vad har de för betydelse, tre låter bra
14.har du ljugit på någon fråga än då? Nej

VEM.
1. vem älskar du? Min älskling  och min familj
2. vem hade du senast sex med? Haha med min amore
3. vem vill du bli full med? Jaime i morgon igen!
4. vem är den bästa artisten? Jag är så dålig på sånt
5. vem pratade du senast i telefon med? Min lilla syster
6. vem är snällast i världen? Jag
7. vem vill du prata med? Jaime
8. vem sov du senast med? Min älskling
9. vem såg dig full senast? JAIME
10. vem vet allt om dig? Jag själv såklart
11. vem hatar du mest? De som inte står för sina egna handlingar
12. vem kramade du senast? Jaime
13. vem kan berätta allt för dig? Mina nära vänner, jaime occh ibland mamma.

FREDAGEN DEN 13:E

Dagen många fruktar över, typiskt att den ska komma förre dagen som många förknippar med kärlek och lycka. Man får helt enkelt hålla sig inne och stänga av munen i dag så ska det nog inte innebära någon otur. Förrut så var jag jätte skrockfull trodde på allt sånt där, det var så illa att jag inbilla mig själv saker, jag kunde inte gå på sträck jag var tvungen att hoppa upp i sängen på ett specielt sätt och ja skulle tugga ett antal gånger innan maten svaldes. Ja jag var lite knäpp men på något sätt så lyckades jag få bort alla dessa jobbiga tvångstankar. Men sånna här dagar som fredagen den 13:e tycker jag är lite läskig. Men det återstår att se.


Jag hoppas att det händer något kul på Olles krog i kväll i så fall så tar jag på mig mina öga skor och ett gott leende och åker dit med Jaime och alla andra som vill hänga på!


AJ

Vilken träningsvärk jag har varje del i min kropp värker även de delar jag trodde jag inte träna, det ända som kan röra på sig det är mina fingrar. I går var jag och Hedvig och testa på något nytt på Eriksdalsbadet- Body pump. Tillsammans med ca 20 andra och en jävligt biffig ledare vars muskler var gigantiska, så skulle vi utföra ett träningspass med skivstång och en massa vikter. Helt ärligt jag hade inte ens orkat hälften av det här 55 minuters långa passet om det inte vad för vår ledare, han var så himla peppande "kom igen nu tjejer det här klarar ni, det är bara ni i rummet inget annan- vi är monster vi klarar allt" haha rolig. Vi kämpade verkligen i varje minut och hela kroppen darra- det här liknade lite det som finns på friskis, skivstång ni vet? Men Body pump vad steget jobbigare.
Jag har inte tränat på väldigt länge men nu känns det verkligen som om jag kommit igång jag vill det här, det är kul. Jag är stolt att jag kom igenom det här passet- vi är krigare. Det här en verkligen något vi kommer fortsätta gå på varje torsdag!

Efter träningspasset så gick vi in i omklädningsrummet för att skrubba oss lena och fina, för att sen sola 20 minuter. Det förtjärnade vi- vad vi inte förtjärnade var det som hände påvägen dit. Jag och Hedvig valde att endast ta med oss våra nakna kroppar och ett par handukar upp till solariet. Vilket inte borde se så konstigt ut då det faktikst är en simhall, vi kunde ju haft bikini under, det vet ju ingen. Men på väg till solariet passerar vi gym och en massa äkel människor, pinsamt upp för trappan där är solarierna men vilka var de som vi betala för vi fatta ingenting stod där som fån i våra handukar och förstod inte hur man gjorde. Ovanför oss hör vi en ung kille i 20 årsåldern ropa "tjejer ni får jätte gärna sola men vi kommer jobba ovanför er så att ni vet". ÖH solarierna hade inget tak om man säger så, vilket innebär att killarna då skulle ha möjlighet att se oss. Nee det här var inte kul vi ville ju sola men hur fan skulle vi göra det med killarna där. Vi tyckte att de borde sagt något i kassan innan vi betala. De två solarierna som var längst bort från killarna var upptagna så de kunde vi inte häller använda, eller jo, nu var dem lediga och ut kommer en närmare hundra årig gubbe och en annan tjockis. Hedvig och jag titta på varanda och kunde ordagrant inte sluta skratta av frustration. Efter ungefär 20 minuter kommer en kvinna som arbetar där och säger åt oss att det faktist finns solarium för damer på andra sidan, dessa var ju för männen. SÅ där hade vi stått i 20 minuter på väg att gå in i en äklig gubbes solarie och sola när killarna kunde se på och så var vi på fel sida. Vi skämde verkligen ut oss. Skrattande springer vi där i från och jag kan lova att resten av Erikdalsbadet skratta också. Tillslut fick vi iaf plats i damernas solarier och fick lite färg, och det kändes underbart!

 
JAG OCH HEDVIG I IRLAND FÖR TYP ETT ÅR SEN

I dag ska jag inte till skolan ligger fortfarande i sägen har en massa och göra här hemma, ska tvinga mig själv att plugga och sedan städa så att det blir lite mysig för mig och Jaime här i morgon.


GOD NATT

I dag gick det mucho bättre på jobbet, igår gick jag hem med 4% och i dag med 39% så ja det var en stor förändring=) Dagen har flytit på som det ska, jag vet inte är lite deppig just nu för en del saker som jag inte orkar dela med mig av helt men det det blir snart bättre ska jag tro.
Juste min lax blev helt gudomigt god idag lagade den i ungen med en massa grönsaker och citron det blev jätte gott och riset, vad har hänt med mig mästerkock?

Nu kom Jaime hem från träningen, ska göra lite te och makor till oss, jag är skit hungrig!

I morgon ska jag köra body pump vad det nu innebär =)-

PUSS SÅ LÄNGE!

TJABA

God morgon! Idag är jag på betydligt bättre humör ska snart gå upp från sängen, slänga i en maskin tvätt och sen plugga om ja orkar.. höhö. Va inne på nån hemsida nyss dem håller på att sälja nyproduktioner i kista jag blir så avundsjuk jag önskar att jag hade en kontantinsats ja för då skulle de inte vara svårt att få den. Det är fast pris inget krångel med budgivning utan bara först till kvarn, det finns fyra st 1,5 kvar på hela 53,5 kvadratmeter det är perfekt för mig och Jaime. Jag vill ha den, jag vet att om jag var dutktig på att prata eller om jag kände någon som var det så hade det fan gott vi skulle väl kuna få handpennings lån.. FAN jag dör av svartsjuka jag vill flytta till en ny fräsh lägenhet i mittt favo område. Men hur utan pengar.BLÄÄÄÄH

börjar fundera på vad jag kan sälja, hahah jag villl!!! Men tills jag har sållt allt är den säkert slut ändå. fan

DET VAR EN GÅNG EN TJEJ SOM RAMLA TVÅ GÅNGER PÅ SAMMA DAG

Okej.. för er då som inte kan låta bli och skratta när någon annan gör sig illa eller tabbar sig. Den här dagen bjuder jag på. Dagen börjar med att jag knappt får upp mitt huvud vilket kanske inte är så konstigt då Nala bråkat med oss hela natten. Men jag kom ju upp till slut. När jag var på väg hem för att laga mina efterlängtade pankakor så ser jag mig inte för, jag önskar nästan jag hade någon som tog kort på mig. Jag gick rakt på isfläken och flög ordagrat en meter fram på rumpan så hela rumpan ömmar när jag sitter, ingen jobbig unge var bakom mig och tur var det då jag rammla framför hjulstaskolans portar.
Det var kanske inte så farlig men sen gick ju min fina nagel sönder underdagen som om det inte räkte att jag ramla. Nu har jag ju vart och jobbat, är hemma lite tidigare det har gått gick skit dåligt två dagar i rad och jag klarar inte av att vara sämre än de andra, jag måste erkänna det jag sätter en hög rippa för mig själv så när det går dåligt mår jag inte bra helt enkelt. Hur som helst kunde jag inte vara kvar mitt huvud sprängdes och jag var frusterarad så jag gick en timme tidigare. På väg till Hötorgets tunelbanna så RAMLA jag i trappan, alltså jag ramla en gång till jag tror inte att jag ramlat på flera år och så nu två gånger på samma dag! Ingen var bakom nu heller men denna gång gjorde det riktigt ont min sko blev sliten vid tårna och min jacka blev smutsig inget hål dock och det tackar jag för. MEN fan va pinsamt mitt i allt pratar jag med Jaime i telefonen angående min dåliga dag gråter av min frustration och så RAMLA jag.. FAN vilken skit dag, är det du mamma som satt öga på mig kanske? 


Nu ska jag sova bli på gott humör och komma till jobbet i morgon med mindre press, skönt att va ledig från skolan iaf =)
 
 
                                                                   Dumma nagel                  Första pannkakan- inte illa =)


PANNKAKOR

Hemma för en stund har varit i skolan och efter det vart det vattenjumpa! Nu är jag hemma ska laga lite middag blev jätte sugen på pankakor så nu gott folk ska jag göra svenska pannkakor för första gången (har bara gjort amerikanska tidigare). Det ska bli kul tror dock att jag kommer ge upp och kasta smeten år helv'te men vi får se . Jag har hört att det är svårt, nu vilar smeten för en stund det ska den göra innan man börjar steka, i alla resept står det att man ska ha smör till stekningen tyvärrr har jag inte de så får se hur det går med raps olja.

Jag återkommer med svar om jag hinner innan jag sticker till jobbet!


(www.pannkakor.se)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BARA FÖR ATT MAN FÅTT BERÖM FÖR SINA NAGLAR HELA VECKAN, JA DÅ SKA EN GÅ SÖNDER OCH GISSA VAD? MITT MATERIAL ÄR SLUT, SLUT, SLUT!


STUDENT FRÅGOR

Idag när jag och Hedvig var i stan för att hon skulle köpa sina underbara skor från zara börja vi prata om student outfiten, ska den vara söt? Sexig? Både och? Ska man har ett ombyte på flaket,ett på mottagningen och en på utgången? De sistnämda ryker för min del.. Jag har fått lite små ideér först så tänkte jag fan va kul o ha en annan färg en vit, men de är ändå en tradition och vitt behöver inte alls bara vara sött och gulligt, utan till och med med blommor kan det vara riktigt hot. Jag tror dock inte jag kör på blommor eller vem vet? Just nu ser jag en vit klänning söt men ändå sexig, kort och utan band- sommrig tillsammans med en midjekort skinjacka i brun? och så ett pat jäkligt fina skor som matchar jackan.

Var inne på Nelly och kicka och hitta min klänning som jag köpte där ifrån i julas den som har leopardmönser ni vet? Ja den iaf, den finns i helvit också och det skulle kanske va något att bära upp på studenten, den kosta trots allt bara runt 400 det är ett skit bra pris för en studentklänning. Med tanke på att jag inte har så mycket pengar att lägga ut och desutom så vill jag köpa skor och kanske en skinjacka och ja då har vi ju hamnat på helt andra summor! Vill inte skicka hem något ännu jag får helt enkelt hoppas på ödet, att den finns kvar helt enkelt. Är ju inte helt kär i den men jag vet att de skulle funka.

Tänk er med en snygg midjekort skinjacka, höga skor i tuffare model det kan väl bli snyggt?


Dessa skor för endast 399 ska jag kanske skicka efter när löning kommer,  jätte fina tycker jag. Men jag gillade också ett par från Zara som var mer täckande kanske smartare nu när det fortfarande är kalt de kosta dock lite mer.

  ELLER



(alla bilder kommer ifrån nelly.se)

TJA

Äntligen hemma efter en krävade skoldag med simmning på håltimmen och tjafs på rasten, ja det vart tjafs allvarlig tjejer är verkligen inte normala ibland. Går man in i något helhjärtat så ska man bannemej göra färdigt det tillsammans också. Nåja slut pratat om det dessa oansvariga tjejer var ändå inga jag tänkt ösla tid på efter studenten!

Nu sitter jag och njuter av en unbderbar tonfisksallad jag ordnade, jag borde väntat lite va inte så hungrig men det gå ner! Unga mödrar är på femman hinner aldirg se det annars, så det känns bra =) Blir bara så himla sur på dessa tjejer som ställer upp i tve och faktiskt inte vissar sig vara BRA unga mödrar, trodde att det här programet skulle visa en annan sida av alla fördommar som finns kring tjejer som får barn tidigt. Självklart det tråkiga och jobbiga i det hela också men här tycker jag alla verkar helt rubbade.. nästan alla iaf..

Nu börjar det igen. PUSS sötnosar!


HUMÖR: ARG

Jag bad dig om en DUSCH att om vi skulle ha mottagningen ute i party tällt att de skulle finnas dusch för jag vill för fan inte lukta öl och skumpa när jag ska ut igen efter mottagningen! jag krävde inget annat!

Jag pallar inte, fattaru jag pallar inte. Jag är trött på att du så fort man säger något som kräver att du ska vara mamma för en stund går i pengaratak i mot mig. Det var DU som ringde mig här om dagen och fråga om vad för mat jag ville ha på studenten och hur många jag trodde skulle komma. Jag gav dig världens bästa förslag pappa fadis mat, vet du varför för att du skulle slippa betala för det. Vilket du också kommer att slippa. Jag har inte begärt ett skit för min student jag bryr mig faktikst inte längre, för du bryr dig ju inte så varför ska jag (?!) Du säger att magen vänder sig så fort du pratar med mig för då kommer ämnet på tal, men va fan det är väl inte så konstigt att man kräver lite uppmärksamhet på vägen. SHIT jag blir så arg, kom i håg att det är ni och inte jag som satt er i en pressad situation då ni lovade mig en summa pengar om jag sluta röka. Oh ja, vist kan det vara jobbit att spara ihop det men jag har inte krävt något, ni krävde det själva. Jag har en engång inte krävt något i från sig, utan jag förväntar mig det du lovar mig.

Skrick så mycket du vill i mitt öra att jag kräver saker, men du bör titta tillbaka några år så kanske du inser att jag inte alls kräver dig på något. Bara att du ska vara en mamma och stötta mig i min väg som student.

... Och självklart så förväntade jag mig att du skulle stå för min mottagning och fixa i ordning för mig just den dagen, exakt som jag gjorde för dig som 11 åring. Men om du är så jävla trött på det och inte vill det så slipp då jag behöver inte din hjälp och jag behöver inte en mottagning.


TRÅKIGT

Ligger i min säg och tittar på Top model Kanada det är mycket drama där höhöhö me like! Det är sååå tråkigt att vara själv på helgen, helgen är till för god middag som tar tid att laga osv. Vet ni vad jag ätit Nudlar två dagar i rad och de lutar åt nudlar i dag med. Det finns dock soppa i kylen vi får see.. Jag är hungrig hela tiden vad är det för fel på mig, jag tror att det är för att jag är själv VARNING. Jag åt nyss lite filmjölk med mussli. Så måste vänta någon timme innan ja kockar upp nudlarna iaf.  

För er som tycker om självografer så kan jag rekomendera EN BLOMMA I AFRIKAS ÖKEN den är jävligt bra måste jag säga. Fast jag som skirver dåligt själv måste erkänna att jag blir störd på den person som översatt boken hon glömmer pungter och mellanslag och så stavar hon mamma och pappa utan dubbelstavning? ja ja boken är bra iaf.

VEM SKA VARA DIN VALENTIN

Weeeei om mindre än en vecka är det alla <3 dag, hälften av folket ser det som ett tillfälle då man kan skämma bort sin älskade extra mycket med allt som förknippas med kärlek,  vilket jag tycker är knäppt för det ska man väl göra varje dag? Andra ser det som en dag då det äntligen har en anledning och deppa för att de är så jävla ensama och ytligare ett par stycken tycker att det är en super bra dag ovarsätt om man har någon att dela dagen med eller inte. I år så firas det på en helg vilket är lite synd för annars hade man ju haft något att se fram i mot under vardagen. Under alla år har jag verkligen längtat efter den här dagen, ja jag är en kärleksful person jag minns nog varende en av dem. Med Jaime har jag lärt mig att alla dagar ska vara som denna. Vist kommer vi säkert köpa hem några flaskor och jag begär några rosor men mer än så behöver det inte vara, choklad, grädde, jordgubbar det kan lyxa till det lite extra och självklart massa ljus och bubbelbad. Det räker så tycker jag. Jag tycker att man ska vara lika kärleksfull varje dag men samtidigt kan denna dag påminna många om vad kärlek faktiskt är för något och kanske lär man sig också att uppskatta den. Ja i år blir det alltså en myssig dag hemma med middag,rosor grädde och sex och så kärlek förstås.

Om man verkligen vill göra något speciellt för sin kära men inte har ett öre, så räker det med att man drar på sig de finaste/sexiagste underkläderna och tänder lite ljus och kanske fixar en fruksallad eller de som finns hemma. Skriv ett gullig brev och ta några snygga bilder tillsammans så har ni ett minne för livet. Nu tror ni säkert att killen inte skulle uppskatta brevet, men jag ska säga dig jag skrev ett till Jaime på vår ett års dag jag skrev ner alla mina känslor för honom och en massa personliga saker. Han blev tårfylld och uppskatta det jätte mycket.

Det hade inte heller skadat om detta låg på min säng på alla hjärtans dag.

Trosor från Nelly.se 119kr


Trosor från Nelly.se för 99kr



Morgonrock från Nelly.se Friis&Co 689kr JAG VILL HA!!


Vem ska du dela denna dag med?

DET LÖNAR SIG ATT STÄDA

Ja juste det lönar sig att städa och rensa! Jag hittade mitt favorit läppglans som jag fick i julklapp av min gudmor. Lancome paris Juicy tubes "Cherry Rock" just den här både smakar och luktar lite kola. Lancomes läppglans har varit min favorit ända sedan jag fick min första, lagoM glans och läpparna känns inte för kladdiga. Perfekt helt enkelt.

 

 

BRA CARRO

Fan vad jag varit duktig nu, hela lägenheten luktar blommor har städat hela morgonen och nu ska jag unna mig ett bad och bli lite helg fräsh. Jag skulle verkligen vilja åka i väg och hanlda en massa nya inrednings grejer så som ljus,kuddar och lampor. gardiner och överkast vill jag också ha och en ny säng skulle inte sitta fel. MEN eftersom vi så gärna vill flytta snart så känns det som om det är bättre och vänta med sånt... Ja ja nu roppar badkaret. <3

 

JAG ÄLSKAR DIG AMORE MIO!

LÖRDAGS MORGON

Jag och älsk somnade med Tvn på och vin kvar i glasen igår det har alltså inte varit en så mild vecka ändå. Det var hur skönt som helst, ligger nu i sägen pigg och glad för att det är helg inga måsten. Jaime har åkt till jobbet så jag tänkte ta och titta på de senaste avsnittet av The city sen måste jag städa lite här. Kanske tar något av Hedvigs tips och gör en hemmagjord ansiktsmask efter städningen.



JAG ÄLSKAR DIG SYSTER MIN!

BLÄÄÄ

Fastande helt i mitt jobbsökande så hängde inte alls med i svängarna på let´s dance. Men nu har jag bestämt mig för att vila hjärnan från jobbsökandet jag har ju trots allt hela helgen på mig. Jag börjar bli orolig vad gör jag utan jobb i sommar jag kommer vara PANK. Det får inte hända, nää nu ska nog leta lite kläder på webben som kanske kan skickas hem tills nästa månad vi får se..



Bara för att jag börjat träna har jag fått för mig att jag kan äta hur mycket som helst, inte bra Carro! (snart kommer jaime med godsaker som ja beställt också.) Haha kommer liksom hamna på plus minus noll om det här fortsätter.

FREDAH JOOHOOOO!

Vilken dag! Det blev inget studiebesök på riksdagen idag som det var sagt det blev något fel med bokningen så efter en timmes väntan fick vi helt enkelt åka hem. Nu har jag vart och jobbat i några timmar kändes skönt har inte varit där på länge haha sen i tisdags så det känns okej nu. De är super kul nu när det kommit nya trevliga människor men jag känner mig som en kärring som är trött på livet. Haha för alla nya älskar verkligen arbetet! Helt sjukt jag hade glömt bort hur kul jag tyckte att de var.. Men försöker att tänka posetivt nu =)

Igår satte jag på tippar på mina naglar det blev helt okej men hade en salong gjort detta hade jag verkligen klagat, så jätte bra blev det inte haha. Jag köpte hem Depend Gele Kit i julas och man kan väl inte begära lika bra resultat med starkare tippar och riktig gele som man får på salong. Så jag är nöjd måste bara köpa hem vit nagellak för jag fila för mycket på tippen så det blev lite fel om man säger så :p



Det känns jätte bra med helg måste jag säga har lite saker att göra i helgen, viktiga saker så som leta sommararbete plugga och så vidare. Låter som en tråkig helg kanske men det är sånt som måste göras jobbet jag har nu har stängt under sommaren så det är omöjligt att strunta i jobbsökandet. Jaime jobbar desutom i helgen får se om jag lyckas få han att köpa en något vin så vi kan ha lite myssig hemma iaf.

Nu ska jag kolla på let´s dance i min mysiga säng tillsammans med nudlar och min katt.



SAMBOS OCH KOMPANJONER

Igår var jag och Jaime på ett möte angående lite extra jobb, ett jobb som liknar Marykay tanken, men som inte alls bara riktar in sig på kosmetika. Utan som också säljer livsmedelsprodukter,vattenrenare och vitaminer. Jag tänker att då har man en större målgrupp att nå ut till, men samtidigt vill jag börja med Marykay med! Så om detta ska gå framåt ska det vara tillsammans med min älskling. Haha snart har vi alltså ett eget företag om vi ger oss in i detta! Man kan ju se det som en rolig grej tills man vet vad man vill få ut av det, man förlorar inget!
Efter skolan ska jag nog börja med marykay på riktigt också jag tror att det jag vara en ganska så bra inkomstkälla. Folk behöver bara våga pröva nya saker.

Nu måste jag iväg ska till riksstan med skolan, sen ska jag till skolan och betala in till studentskivan, sedan blir det jobb för min del då jag inte jobbat mer än i tisdags.......

Puss alla söta!

JAG DROG UT EN TAND

Jag drog ut min visdomstand idag, fan vad jag var rädd tvingade med mig Jaime så att han kunde hålla min darriga hand. Men det gjorde han inte han bara satt där med Metro tidningen medans mitt hjärta nästan hoppa ur hoppa ur. Jag var nästa och springa ut ur rummet, börja prata om allt möjlig bara för att dra ut på tiden. Tillslut börja bedövningen hjälpa hon tog fram sin tong och fråga omd et känder något. Det gjorde det inte. Men jag sa stopp det gör ont. Haha ville ha mer bedövning bara för att säkerställa det. Hon börja pilla på tanden igen och vipps så var den ute. Det kändes inte allt jag trodde det var ett skämp vadå ute? det ryckte liksom till lite grann men inte mer än så. Mamma hade skrämt mig som fan. Tanden var by the way inte förstörd eller något jag ville bara ta bort den för att testa min styrka, haha. Nej men den var jobbig det fastnade mat i den hela tiden och visdomständer behövs helt enkelt inte.

Efter tandläkarbesöket åkte jag och Jaime hem igen, somnade i varandras armar och vaknade vid två tiden, då hade tanden änligen slutat blöda och vi fick ioss lite lunch och Ben och Jerry´s Cookie Dough. Har suttit och försökt bli klar med en uppgift hur länge som helst jag orkade inte tillslut det var verkligen bara G material som jag skrev och det är ju inte bra då jag vill få mer än de i betyg. Men men det kommer fler uppgifter.

Nu ska jag kolla lite på tv och äta lite mer Ben&Jerry´s tillsammans med min gris <3 Jag vill bara ha helg nu...

  

TISDAG

Skola, pulgg, vänner, pojkvänn, bio, jobb, stress det är några av anledningarna till den dåliga uppgraderingen både i går och idag. Igår var en lång dag i skolan med en hål timme på tre timmar imellan lektionerna då passa jag och Hedvig på att åka och simma vilket var super skönt. Efter en lång dag i skolan då vi sluta fem åkte jag till Kista mötte upp min älskling och gick på bio, något som skulle gjorts i helgen men som vi helt enkelt inte hann med. Vi såg på changeling en film som säker många av er har hört mycket om nu. En sann historia om en mammas kamp efter sin son och mot LA polis. Rekomenderar den verkligen grätt igenom en stor del av filmen på Jaimes trygga axlar. ussh va den var svår men så jävla bra!

Idag vaknade jag hur trötts om helst och åkte till skolan för att jobba lite på mitt och Heddans projekt. Börjar äntligen kännas som om vi kommit igång igen... Efter det så fick vi stässa i väg till Erikdalsbadets vattenjumpapass. Det känns i kroppen nu kan jag säga dig. Fan vad kul och ansträngande, det tråkiga var bara att det var ett så kallat lunchpass så det var bara i 35 minuter nästa gång simmar vi nog lite efter också. Efter träningen åkte jag hem och lagade middag till mig och Jaime innan jag skulle i väg till jobbet. Jag gjorde färsk pasta med fetaost och soltorkadetomater som sås sen toppa jag det med lite pärsilja och strimmlat kött som var kvar från helgen. Det blev jätte gott!

I morgon ska jag till tandläkaren igen och dra ut en visdomstand samt klaga för att det påstår att jag inte har håll när jag har det. Får de hur det går jag är pissnervös nu iaf..

tänkte visa er lite bilder från helgen men det får vänta då blogg.se inte vill sammarbeta=) PUSS PÅ ER

ÄNNU EN FANTASTISK HELG



Bilder tagna från Kim 

Har inte hunnit skriva tidigare har inte haft en minut över. Haha nästan iaf.. I fredags efter skolan åkte jag in till Kista med Hedvig och tittade lite, Hedvig efter sina hudvårdsproduker och jag var nog mest där för att be amore att köpa vin till mig. Ja han är min lilla langare! När jag fått mitt vin åkte jag hem för att fixa mig för kvällen. Då jag träffa Kim, Nicole och Mathilda <3 Nästan alla tjejer var samlade det var bara Hedvig som saknades... Kvällen var iaf jätte lyckad med middag som bestod av kyklingsalad en massa vin/sprit och choklad med mera. Tjejkvällar kan nästan aldrig bli misslyckade vi prata om allt som tjejer älskar att prata om, sex och sen in på lite mer seriösa banor så som catro. Vid ett så drog jag iaf hem jag som vägrar sova bort typ det är såå skönt och vakna i sin egen säg och slippa tänka fan jag måset åka hem snart. Kom hem till en tom säng då Jaime fortfarande var ute. Men det dröjde inte länge till jag blev väkt av en full liten älskling.

På lördagen efter vår fyllefrkost åkte vi in till stan för att möta Jaimes syster och Isak för att sedan åka till västberga och åka gocar. Haha det var bara killarna så åkte Jaime,Isak och Cesar. Men fan va det var kul och se på! Jag blev så frustredad av att se dem köra så att jag nästan ville springa in i mitten av banan och skriga "det är en tävlig kör för fan!". Haha men det var första gången för dem så dem var lite försiktiga. Efter att dem tävlat klart åkte vi in till skanstull för att äta tappas på La cucaracha, det var super gott problemet var bara att vi var så hungriga det blev inte direkt en middag med en massa roliga samtalsämnen och desutom var servetrisen otrevig. Efter en massa öl och tapas åkte vi halvmätta hem till Jaimes syster i telefonplan vi köpte hem lite egen tappas så som ölkorv,vindruvor och ost festen fortsatte ända fram till 5 i morse med vin och turkiskt raki.

I dag var vi i Barkaby, ovanlig för att vara oss vah? Nee men vi var tvunga att byta ett par skor som kom som två vänsterfötter. När vi kom hem kom Jaimes båda systrar barn och man och vi lagade hemmagjorda pizzor. Nu ska jag bara lägga mig i sängen och sega. Det blev ingen plugg söndag för mig, jag får jobba ikapp mig imorgon. Det löser sig.


RSS 2.0